Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayyyyyyyy sana bakıp imrenip kıskanıp gaza gelmek istiyorum :) idolumsun hedeeeeeeeef :)

Karatay da ağır yaaaa!!! Yani çok yiyosun ama ekmek yemiyosun!!! Olmaaaaaz ekmeksiz hayat cekilmez :)

Karbonhidrat Bombardıman Diyeti mi yapıyonYarınki tartıyı merakla bekliyorum:44:

Sorma ben de yarını çok merak ediyorum :)

iki gündür kabusla uyanıyorum sabaha karşı uykusuzum suratım da eğri demek ki amir neyin var ne oldu dedi şaşırdım bu adama uykusuz gitmek gerekiyor demek ki
geçmiş olsun mu desem, kendine iyi bak, geç yatma...ben oruçlu iken öğle arasında yarım saat uyuyorum. arka taraflarda boş bi oda kestirdim gözüme orda uyuyabiliyorum tabi sadece öğlen. yoksa başka türlü uykusuz kalıyorum.

Bahire kabus gördüm yazınca menüna baktım akşam ne yemiş ne içmişsin diye. bir ara ben gece yatmadan sirkelşi su içiyordum, midemi rahatsız etmedi veya ben öyle zannettim ama kesinlikle o gece kabus görüyordum. sirkeli suyu bırakıyordum bişi yok 1 bardak sirkeli su içiyordum tekrar kabus görüyordum. Artık sirkeli su içmiyorum kabus da görmüyorum.
Gece geç de yememişsin herhalde yediklerinden değil...olsa olsa açlıktandır Bence sen bu günü de böyle hafif atlat yarından sonra öğle ve akşam yemeğine 1er dilim çavdar ekmeği ekle . yoksa bak hafif yiyince akşam pizzaya hucum etmişsin
lisans mezunlarına Anadolu üniv Atatürk üniv ve ist üniv açıköğretim fak bir hak vermiş 2 diploma diye başvursam mı vurmasam mı bilemedim
olabilir neden olmasın. geçen yıl ben de incelemiştim. bu tarz şeyler bekarlıkta oluyor. hem canın sıkılmaz dersler falan bi meşgale bulursun kendine. sevdiğin bi bölüm oku. Nasıl olsa devlet memurusun atanma sıkıntılarını atlatmışsın kadro derecesi yükseltmeye yarayacak bi bölüm bulabilirsen daha iyi olur.

Çoook teşekkür ederim canım...darısı herkesin başına inşallah...

iki gündür kabusla uyanıyorum sabaha karşı uykusuzum suratım da eğri demek ki amir neyin var ne oldu dedi şaşırdım bu adama uykusuz gitmek gerekiyor demek ki

Geçmiş olsun...

lisans mezunlarına Anadolu üniv Atatürk üniv ve ist üniv açıköğretim fak bir hak vermiş 2 diploma diye başvursam mı vurmasam mı bilemedim

Bence dene...geçen yıl biriki arkadaşım başladı...asla örgün gibi değil çok kolay diyorlar hep...hem ne kaybın olur ki??

hoş geldin genic nasıl gidiyor anlat bakalım bebişi hissetmeye başladın mı yeme kız çok yeme ye de çok yeme sonra aramıza +25 le falan gelme ki ozamana ben mezun olurum

Amaaaaan yine verir sanki!!! Yeterki ikisi de sağlıklı olsun!!

Bugun cok guzel bir gun...dsha dogrusu bundan sonra artik daha duzgun bi diyet yasantim olacak sonunda sabh erkenden kalkip kahvaktimi yapabildim...iyi gunler size

Son menün çok iyi bence...duzene bende dönmek istiyorum artık :/

valla bir senin bir de seldomun paylaşımlarına bayılıyorum ikinize de maceracı bir ruh hali mevcut sanırsam

iyi bişey dedin sanirsam :) çok mersiiiii :)

hayırlı uğurlu olsun yeni evin. mutlulukla, sağlıkla ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.

ne kadar güzelki gönlüne göre evini de bulmuşsun ohhh misssssssss gibi. iyi günlerde oturun presesinle

Çok teşekkür ederim canım darısı herkesin başına inşallah :)

Dün bağa gittik, hem meyve toplayalım mangal mısır falan yapalım diye...hayli de kalabaligiz, oturduk sofraya...ben diyet falan hiiiiic düşünmüyorum o an...tabagim tepeleme ızgara dolu, o yetmemiş bi de ayrı salata tabağı yapmisim kendime..manzara 3-4 kişilik yani...tam başladım yemeye telefonum çaldı...hatta hiç oralı olmadım çok meşgulüm ya :) annem ıst kodu deyince ağzımı sapirdata sapirdata açtım...ve diyetisyenim arayan ben de bir telaş sanki görecek masayı...resmen masadan uçup balkonun tenha kosesine kaçtım...nasıl gidiyor diyor ben kem küm :) resmen kopyada yakalanan çocuklar gibi ter boşaldı :/ yarın ki kilomu ona da bildircem ama aldım farkındayım neyseki pazara dönüyorum ıst.a yoksa çok fena :)

kızlar bir kahve içip iş gidecem kib payaşımları çoğaltın anacım 5 ten sonra buralarda olurum yine

senin neyin var bakiyim neler oluyor yine :44::44::44::44:

ekmeksiz olmaz zaten. bu tür eğır diyetlerin mutlaka vücuda zararı var ve bu etkiler seneler sonra ortaya çıkıyor. ama hedef biliyor bu zararlı bu yüzden yumuşattı ya isveçi değil mi

kızz bende bulsam keşke öğle aralarında kestirebilecek bir yer ne güzel olacak. evet ben de inceledim bahire yazdıktan sonra ama nasıl olur bilemedim. bende diyorum yüksek lisans mı yapsam uzaktan eğitimle onu düşünüyorum bakalım. çok vaktim var ya hani bundan sonra da çok olacak ya sanki birde bunu düşünebiliyorum.

valla ilkinde 7 kg almış biri olarak bundan da azami dikkatli besleniyorum. en fazla alabileceğim kilo kendime verdiğim limit 10 kg şuan. şimdilik sadece 600 gr almışım. 11+2 deyim bakalım.

tatlım az kalmış düzene girmene

iyi bişey dedin sanirsam :) çok mersiiiii :)

Çok teşekkür ederim canım darısı herkesin başına inşallah :)

tabiiki de iyi birşey bebeğim

kız sen bunları yazmışsın ya bende gözümde canlandırdım. gülmekten öldüm masamda herkes noldu diye soruyor. boşver aldıysan aldın. nasıl olsa pazardan sonra evine dönüyorsun yine düzenini oturtursun aldıklarını da bir güzel verirsin.

hişttt bir şey mi oldu sorun ne ?

hımmm baktım bölümlere de vazgeçtim bu işten. onun yerine yüksek lisansa bakınıyorum.

hoş geldin genic nasıl gidiyor anlat bakalım bebişi hissetmeye başladın mı yeme kız çok yeme ye de çok yeme sonra aramıza +25 le falan gelme ki ozamana ben mezun olurum

kız yemiyorum yememde

Ayy hiç gülüceem yoktu Mezun olurmuş
Kuzuu bırak yesin pizzaları onunla bu hafta yarıştayız ve ben yenicem onu
Dön o zaman canım..

Güzel olmuş bak..Yarın artı ile gelmiyoruz canım sen bugün iyice bi çeki düzen ver özellikle akşamına..

Sabah tam 1,5 saat yüksek tempolu yürüyüş yaptım..Sonrası güzel bir duş kahvaltı olarakta bir kupa karışık meyve suyumu içtim çıktık havuz yoluna..

Öğlen eve geldik..Öğlen menüm: Bir bardak ananas suyu ve bir porsiyon bol peynirli domates soslu makarna bir porsiyon, 3 tane süsbiberi, bir B vitamini, bol su..

Bugün itibari ile 65 li rakamları gördüm tartıda, yarın 64 leri görsem ne güzel olur:118:
Bahocan sen nasılsın artılardamısın o kabuslar ondanmı

Yarın kurtar takımı kaptanim yoksa durum vahim korkarım ki :/

kızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız

Caniiiiim hoşgeldin :) tatilde kilo almayan bi sensin galiba :) ben de çok yüzdum koşturdum ama kilo aldım yaaaa :/ ama dönüşüm muhteşem olcek :)

Ben de bugün kaplicaya geldim, aslında annemin köyü burası, dedemlerin yazlığı var ama çok da güzel bir spa merkezi var...iki fasıl, sabah ve öğleden sonra havuza girdim...az önce de masaj ve sauna yaptım...gece bir de evde kaplıca suyunda uyuma yapcam, ki en keyiflisi bu, yarın turp gibi uyanayim yoksa bugün acaip yoruldum...

Kaldı üç gün dibine kadar kullanmalıyım ama:)

ohhh kaptanım iyi gidiyorsun valla

yawww ne guzel heves ettim size yaa kıskanıyorum

yaaa bu nedir yazmayın kardeşim kıskananlar var

1 saattir telefonumdan cvp yazmaya çalışıyorum kıl oldum yazmadım sesli yazdım siteye giris olmadı uyuz oldu yaaa...gun içinde bizim bebelerden kalmıyorki fırsat ah bu cocuklar... bugun daha hafifi bir gun gecirdim hedefimi kurban bayramına dogru diktim biraz zayıf olmak istiyorum bugun 1000 adıma yakın attım ne kadar az yürüyormuşum adım sayar sayesinde bunuda ogrenmış oldum en az 3000 olmalıkı yeterli olsun yaptığım spor daha fazla spor daha az yemek....

menu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dlm ekmek

ara: 1 paket kkellog kraker

öğle: 1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
3 tane bisküvi

ara: üzüm

akşam: 1 kase taze fasulye
2 yk menemen az çorba

ara: 3 dlm şeftali

Ya bu adimolceri nasıl indirdin telefona?? Benimki android olur mu ki??? Çok istiyorum ben de!!!

Günaydııııınnnnnnnnnnn

Geçen haftaki durumumuz:

2.Takım 322. Etap DOKUZUNCU

akrep33 (64,2/66,1/-1,9/-2,96%).
bahiresemanur (73 /74,6 /-1,6 /-2,19 %)
cceylin ( 61,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
seldom (87,4 /88 /-0,6 / -0,69%)
trabzonspor (90,8/ 92 /-1,2 /- 1,32%).
aymudo (67,9/67,9 /0 /0 %) Sabit
hedef52 (65,3 /66,1 / -0,8 / -1,23 %)

2. Takım Ortalaması: -1.20%

2.Takım 322. Etap

akrep33 (66.1/64.4 / 1.7 / 2,57%)
bahiresemanur (74.6 / / / %)
cceylin ( 61,2 / / / %) Bildirimde bulunmadı
seldom (88 / / / %)
trabzonspor (92/ / /%).
aymudo (67,9/ / / %)
hedef52 (66.1 / / / %)

2. Takım Ortalaması: %

Benim hemen çıkmam lazım kızlar havuza gidiyorum, öğleden sonra gelebilirim.. Listeyi getirdim herkesler eklesin kilosunu anacım

Özellikle bahocan eklesin bakemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…