Hedefin İsveç Orucu başlangıç Kilosu (Sahurdan 4 saat sonra ): 66,4
2. gün sabah kilosu: 65,8
1.gün İftar: 200 gr. biftek, roka+ az yağlı salata+ limon sıkılmış maden suyu
Kaçamak: 1 kuru kayısı
2. gün sahur: 1 haşlanmış sosis+5 yk yoğurt+Ispanak+1 çay kaşığı tereyağ+1 şekersiz kahve
Kaçamak: yarım çay bardağı süt kahvenin içine eklendi, şeker kullanılmadı 1 kuru kayısı yenildi.
Spor: 30 saat çarşı gezmesi
Sahurumu 10,30da yapıp yattım. uykum gelmemişti uyursam sonra uyanamam diye düşündüm
sadece 13 gün yapıcam, listeyi kafama göre değiştiriyorum, öööyle aç gezmicem, yediklerimi yazıyorum bakabilirsin
.......
küçük şehir mevzusuna gelince daha önce yani bekarken 20.000 nüfuslu bir ilçede yaşadım. Bekarken zor oluyor imkanları kısıtlı oluyor. O kadar küçük şehirde yaşamayı gene düşümem ama 100.000 nüfuslu bir il veya ilçe de bana yeter.
kısa günlerde de tutacam yılın her döneminde tutacak kadar çok oruç borcum varHazır Ramazana alışmışken ardından şevval oruçlarını da tutayım dedim. bu yıldan 10 gün borcum var.Bari onları ödeyeyim dedim
Aslında karatay diyetine çok benziyormuş isveç. isveçte de 2şer yumurta ,dilimlenmiş limonlu havuç, ızgara et-balık,
günde en fazla 1 meyve var Karatayda da. farkı isveçte salam gibi hazır gıdalar 2 gün kullanılmış,daha düşük kalorili, kuruyemişler yok.
Yani karatay diyetini yaparken kuruyemiş yemeyi unutsan,ilk zaman karbonhidrat almıyım desen, sofradan hafif aç kalksan bakmışsın ki isveç diyeti yapıyorsun
ben 13 günümü tamamlayınca normal karbonhidrat içeren bi liste uygulayım diyorum.
Karbonhidrat Bombardıman Diyeti mi yapıyonYarınki tartıyı merakla bekliyorum:44:
geçmiş olsun mu desem, kendine iyi bak, geç yatma...ben oruçlu iken öğle arasında yarım saat uyuyorum. arka taraflarda boş bi oda kestirdim gözüme orda uyuyabiliyorum tabi sadece öğlen. yoksa başka türlü uykusuz kalıyorum.iki gündür kabusla uyanıyorum sabaha karşı uykusuzum suratım da eğri demek ki amir neyin var ne oldu dedişaşırdım bu adama uykusuz gitmek gerekiyor demek ki
Bahire kabus gördüm yazınca menüna baktım akşam ne yemiş ne içmişsin diye. bir ara ben gece yatmadan sirkelşi su içiyordum, midemi rahatsız etmedi veya ben öyle zannettim ama kesinlikle o gece kabus görüyordum. sirkeli suyu bırakıyordum bişi yok 1 bardak sirkeli su içiyordum tekrar kabus görüyordum. Artık sirkeli su içmiyorum kabus da görmüyorum.dünki menüm
sabah 1 simit
ara diyet büskivi
öğle
fasülye yemeği 1 porsiyon +süzme yoğurt
akşam
2 tane pizza
saat 5 ti çok açtım kızlar
ara 7 gibi 1şeftali
3 litre su
yarımsaat yürüyüş
olabilir neden olmasın. geçen yıl ben de incelemiştim. bu tarz şeyler bekarlıkta oluyor. hem canın sıkılmaz dersler falan bi meşgale bulursun kendine. sevdiğin bi bölüm oku. Nasıl olsa devlet memurusun atanma sıkıntılarını atlatmışsın kadro derecesi yükseltmeye yarayacak bi bölüm bulabilirsen daha iyi olur.lisans mezunlarına Anadolu üniv Atatürk üniv ve ist üniv açıköğretim fak bir hak vermiş 2 diploma diye başvursam mı vurmasam mı bilemedim
Kuzucum kısa günlerde tutsaydın ya borçlarını??
Aaa hayırlı uğurlu olsun canım yeni evin..Rabbim huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin inş.. Bizlerede misafirliği nasip etsin inş.
Yuvarlak tarhana? Tarhana başı?
Aman canım Cumaya kilo veriyosun o kaaa
iki gündür kabusla uyanıyorum sabaha karşı uykusuzum suratım da eğri demek ki amir neyin var ne oldu dedişaşırdım bu adama uykusuz gitmek gerekiyor demek ki
lisans mezunlarına Anadolu üniv Atatürk üniv ve ist üniv açıköğretim fak bir hak vermiş 2 diploma diye başvursam mı vurmasam mı bilemedim
hoş geldin genicnasıl gidiyor anlat bakalım bebişi hissetmeye başladın mı yeme kız çok yeme ye de çok yeme sonra aramıza +25 le falan gelme ki ozamana ben mezun olurum
Methaba kizlar bakiyorumda supr toplanmisiniz be.... Brn telden giriyirum o yuzden cok tskilamiyorum mdnumu yzayim
Sabah
Domates peynir
3dlm ekmek
Ara
Kokulu suyag uzum
Ogle
Az corba
Az tavuk sote
ArA
3 yk fasulye kavurma 1dlm borek
Az seftali
Aksam
Yarim kase sebze sote
Az ekmek
Ara seftali
Spor yok ama cok terledim cok hareketli bir gundu...terden su oldun bu sebeble cok su ictim
Bugun cok guzel bir gun...dsha dogrusu bundan sonra artik daha duzgun bi diyet yasantim olacak sonunda sabh erkenden kalkip kahvaktimi yapabildim...iyi gunler size
valla bir senin bir de seldomun paylaşımlarına bayılıyorum ikinize de maceracı bir ruh hali mevcut sanırsam
hayırlı uğurlu olsun yeni evin. mutlulukla, sağlıkla ve ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim.
ne kadar güzelki gönlüne göre evini de bulmuşsun ohhh misssssssss gibi. iyi günlerde oturun presesinle
kızlar bir kahve içip iş gidecem kib payaşımları çoğaltın anacım 5 ten sonra buralarda olurum yine
Ayyyyyyyy sana bakıp imrenip kıskanıp gaza gelmek istiyorum :) idolumsun hedeeeeeeeef :)
Karatay da ağır yaaaa!!! Yani çok yiyosun ama ekmek yemiyosun!!! Olmaaaaaz ekmeksiz hayat cekilmez :)
Sorma ben de yarını çok merak ediyorum :)
geçmiş olsun mu desem, kendine iyi bak, geç yatma...ben oruçlu iken öğle arasında yarım saat uyuyorum. arka taraflarda boş bi oda kestirdim gözüme orda uyuyabiliyorum tabi sadece öğlen. yoksa başka türlü uykusuz kalıyorum.
Bahire kabus gördüm yazınca menüna baktım akşam ne yemiş ne içmişsin diye. bir ara ben gece yatmadan sirkelşi su içiyordum, midemi rahatsız etmedi veya ben öyle zannettim ama kesinlikle o gece kabus görüyordum. sirkeli suyu bırakıyordum bişi yok 1 bardak sirkeli su içiyordum tekrar kabus görüyordum. Artık sirkeli su içmiyorum kabus da görmüyorum.
Gece geç de yememişsin herhalde yediklerinden değil...olsa olsa açlıktandırBence sen bu günü de böyle hafif atlat yarından sonra öğle ve akşam yemeğine 1er dilim çavdar ekmeği ekle . yoksa bak hafif yiyince akşam pizzaya hucum etmişsin
olabilir neden olmasın. geçen yıl ben de incelemiştim. bu tarz şeyler bekarlıkta oluyor. hem canın sıkılmaz dersler falan bi meşgale bulursun kendine. sevdiğin bi bölüm oku. Nasıl olsa devlet memurusun atanma sıkıntılarını atlatmışsın kadro derecesi yükseltmeye yarayacak bi bölüm bulabilirsen daha iyi olur.
Geçmiş olsun...
Bence dene...geçen yıl biriki arkadaşım başladı...asla örgün gibi değil çok kolay diyorlar hep...hem ne kaybın olur ki??
Amaaaaan yine verir sanki!!! Yeterki ikisi de sağlıklı olsun!!
Son menün çok iyi bence...duzene bende dönmek istiyorum artık :/
iyi bişey dedin sanirsam :) çok mersiiiii :)
Çok teşekkür ederim canım darısı herkesin başına inşallah :)
Dün bağa gittik, hem meyve toplayalım mangal mısır falan yapalım diye...hayli de kalabaligiz, oturduk sofraya...ben diyet falan hiiiiic düşünmüyorum o an...tabagim tepeleme ızgara dolu, o yetmemiş bi de ayrı salata tabağı yapmisim kendime..manzara 3-4 kişilik yani...tam başladım yemeye telefonum çaldı...hatta hiç oralı olmadım çok meşgulüm ya :) annem ıst kodu deyince ağzımı sapirdata sapirdata açtım...ve diyetisyenim arayanben de bir telaş sanki görecek masayı...resmen masadan uçup balkonun tenha kosesine kaçtım...nasıl gidiyor diyor ben kem küm :) resmen kopyada yakalanan çocuklar gibi ter boşaldı :/ yarın ki kilomu ona da bildircem ama aldım farkındayım neyseki pazara dönüyorum ıst.a yoksa çok fena :)
iki gündür kabusla uyanıyorum sabaha karşı uykusuzum suratım da eğri demek ki amir neyin var ne oldu dedişaşırdım bu adama uykusuz gitmek gerekiyor demek ki
lisans mezunlarına Anadolu üniv Atatürk üniv ve ist üniv açıköğretim fak bir hak vermiş 2 diploma diye başvursam mı vurmasam mı bilemedim
hoş geldin genicnasıl gidiyor anlat bakalım bebişi hissetmeye başladın mı yeme kız çok yeme ye de çok yeme sonra aramıza +25 le falan gelme ki ozamana ben mezun olurum
Kuzuu bırak yesin pizzaları onunla bu hafta yarıştayız ve ben yenicem onugeçmiş olsun mu desem, kendine iyi bak, geç yatma...ben oruçlu iken öğle arasında yarım saat uyuyorum. arka taraflarda boş bi oda kestirdim gözüme orda uyuyabiliyorum tabi sadece öğlen. yoksa başka türlü uykusuz kalıyorum.
Bahire kabus gördüm yazınca menüna baktım akşam ne yemiş ne içmişsin diye. bir ara ben gece yatmadan sirkelşi su içiyordum, midemi rahatsız etmedi veya ben öyle zannettim ama kesinlikle o gece kabus görüyordum. sirkeli suyu bırakıyordum bişi yok 1 bardak sirkeli su içiyordum tekrar kabus görüyordum. Artık sirkeli su içmiyorum kabus da görmüyorum.
Gece geç de yememişsin herhalde yediklerinden değil...olsa olsa açlıktandırBence sen bu günü de böyle hafif atlat yarından sonra öğle ve akşam yemeğine 1er dilim çavdar ekmeği ekle . yoksa bak hafif yiyince akşam pizzaya hucum etmişsin
Dön o zaman canım..Son menün çok iyi bence...duzene bende dönmek istiyorum artık :/
Dün bağa gittik, hem meyve toplayalım mangal mısır falan yapalım diye...hayli de kalabaligiz, oturduk sofraya...ben diyet falan hiiiiic düşünmüyorum o an...tabagim tepeleme ızgara dolu, o yetmemiş bi de ayrı salata tabağı yapmisim kendime..manzara 3-4 kişilik yani...tam başladım yemeye telefonum çaldı...hatta hiç oralı olmadım çok meşgulüm ya :) annem ıst kodu deyince ağzımı sapirdata sapirdata açtım...ve diyetisyenim arayanben de bir telaş sanki görecek masayı...resmen masadan uçup balkonun tenha kosesine kaçtım...nasıl gidiyor diyor ben kem küm :) resmen kopyada yakalanan çocuklar gibi ter boşaldı :/ yarın ki kilomu ona da bildircem ama aldım farkındayım neyseki pazara dönüyorum ıst.a yoksa çok fena :)
Sabah tam 1,5 saat yüksek tempolu yürüyüş yaptım..Sonrası güzel bir duş kahvaltı olarakta bir kupa karışık meyve suyumu içtim çıktık havuz yoluna..
Öğlen eve geldik..Öğlen menüm: Bir bardak ananas suyu ve bir porsiyon bol peynirli domates soslu makarna bir porsiyon, 3 tane süsbiberi, bir B vitamini, bol su..
Bugün itibari ile 65 li rakamları gördüm tartıda, yarın 64 leri görsem ne güzel olur:118:
Bahocan sen nasılsın artılardamısın o kabuslar ondanmı
kızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız
Sabah tam 1,5 saat yüksek tempolu yürüyüş yaptım..Sonrası güzel bir duş kahvaltı olarakta bir kupa karışık meyve suyumu içtim çıktık havuz yoluna..
Öğlen eve geldik..Öğlen menüm: Bir bardak ananas suyu ve bir porsiyon bol peynirli domates soslu makarna bir porsiyon, 3 tane süsbiberi, bir B vitamini, bol su..
Bugün itibari ile 65 li rakamları gördüm tartıda, yarın 64 leri görsem ne güzel olur:118:
Bahocan sen nasılsın artılardamısın o kabuslar ondanmı
kızlar tatil bitti çok eğlendim çok yoruldum çok güldüm çok ta yediiiiim...ama kilom hala sabit ....saatlerce balıklarla yüzdüm sabahları yürüyüş yaptım...şimdi eksiklerimi tamamlayayım bakalım ben yokken neler yaptınız
Caniiiiim hoşgeldin :) tatilde kilo almayan bi sensin galiba :) ben de çok yüzdum koşturdum ama kilo aldım yaaaa :/ ama dönüşüm muhteşem olcek :)
Ben de bugün kaplicaya geldim, aslında annemin köyü burası, dedemlerin yazlığı var ama çok da güzel bir spa merkezi var...iki fasıl, sabah ve öğleden sonra havuza girdim...az önce de masaj ve sauna yaptım...gece bir de evde kaplıca suyunda uyuma yapcam, ki en keyiflisi bu, yarın turp gibi uyanayim yoksa bugün acaip yoruldum...
Kaldı üç gün dibine kadar kullanmalıyım ama:)
1 saattir telefonumdan cvp yazmaya çalışıyorum kıl oldum yazmadım sesli yazdım siteye giris olmadı uyuz oldu yaaa...gun içinde bizim bebelerden kalmıyorki fırsat ah bu cocuklar... bugun daha hafifi bir gun gecirdim hedefimi kurban bayramına dogru diktim biraz zayıf olmak istiyorum bugun 1000 adıma yakın attım ne kadar az yürüyormuşum adım sayar sayesinde bunuda ogrenmış oldum en az 3000 olmalıkı yeterli olsun yaptığım spor daha fazla spor daha az yemek....
menu:
sabah: 1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dlm ekmek
ara: 1 paket kkellog kraker
öğle: 1 tabak taze fasulye
1 dlm ekmek
3 tane bisküvi
ara: üzüm
akşam: 1 kase taze fasulye
2 yk menemen az çorba
ara: 3 dlm şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?