Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?

Bugünkü menüm

Sabah:
Elma sirkeli ılık su
Sabah havuzda parti vardı veda partisi..Kahvaltı havuz başında oldu..
2 küçük poğaça,1 sigara böreği,4 mercimekli köfte,1 marul yaprağı,2 bardak kokteyl meyve suyu

Öğle:
Öğlende doğum gününe davetliydim.
Bir porsiyon kısır,domates salatalık,Çayın yanında küçük dilim yaşpasta

Akşam:
Tantuni,bol salata,süsiberi, bol su

uzun süredir yazmaya utandığım menülerimi eski düzenime sokup yazmaya başlıyorum hayırlısı...

Sabah:1 salkım üzüm
Öğle:1tabak patlıcan oturtma,salata
Akşam:2 tane sucuk köfte,salata
kaynamış mısır 1 avuç çekirdek:18:
2 lt su

Sabah : baharatlı tost
3 çatal patates kızartması
1 kızarmış biber
biberiyeli yeşilçay

ara : yeşil elma

öğle : yarım dlm ekmek
1,5 kase yeşil mercimek çorbası

akşam : 4 beypazarı kurusu
domates salatalık biber
2 kk peynir
1 bardak süt

2,5 lt su

Spor : dugun falan vardı hayli kosturmacali bir gündü ve hala basım ağrıyor

Dün diyetisyen kontrolüm vardı..orada 88.4 çıktım...dr.un çizdiği sınırda kaldigimdan kurtardım durumu :) artık 1500 kalorilik bir listem var...80e kadar bu olacak...

Tatillerde kontrolüm sarsildigindan yarıyıl tatiline kadar ( 24 ocak ) 80 kg hedef koyduk...şubat sabitleme ayı olacak...uzun vadeli hedefimizde 2014 ramazanina kadar 75 olmak...yani 10 ayda 13.4 kg vermek...haydi haydi veririm inşallah..ekim kontrolüne kadar hedefimiz 86. Ama dr onun da altına rahat düşeceğimi, bu molalarin metabolizmayı hızlandırdığını söyledi...hadi bakalım yeni maratona bismillah :)

Merhaba dun girmedim menumu yaxsyim
Sbh
Yarim ev pidesi normalden kucuk
Domates salatalik

Ogle
1tene kucuk cikolt
2yk manti
Sehrie corbas
Yogurt

Ara 4 tane icnir
2 tane erik

Aksam
Yarimborek
Domates
Salatslik
Pey ir

Ara 1 avuc findk

Yine uyur gezer mdunda basladim dplabi tirtiklamaya kurtulmustum aslinda gece yarim dlm ekmk yedim

Bu sabah

5 yk menemen
Az peynir kavurma
2 ck recel
1 dlm ekmek

Ooo amma kitap okumusun ben buara okuyamiyorum ev cok kalabalik ancs ise git gel cocukla ugras bu aarada seldo kizinin okulu hayirli olsun ve birsey sorabilirmiyim kac yasindasin gecenlerde yanilmiyorsam emekliligime 4 sene kaldi demistin

Ooo amma kitap okumusun ben buara okuyamiyorum ev cok kalabalik ancs ise git gel cocukla ugras bu aarada seldo kizinin okulu hayirli olsun ve birsey sorabilirmiyim kac yasindasin gecenlerde yanilmiyorsam emekliligime 4 sene kaldi demistin

Senin işin zor hayatim anne evi de olsa insan düzen tutturamıyor...benim annemler yanıma geliyor...kendi evimde bile düzenim altust oluyor...tez elden evine kavusasin inşallah..

Ben 38ıme 1 ağustosta girdim...22de çalışmaya başlayınca 42de emeklilik geliyor haliyle :) yaş beklemek zorundayim sosyal haklar için ama çalışmayı düşünmüyorum..sadece danışmanlık yapcam inşallah...kızım da 7 yaşında teyzesi :) okullu oldu şükür...darısı senin bidiga :)

Sabah 6da kalkıp 1 saat çocuklu :) yürüyüş yaptım...sonra ev halkının kahvaltisini hazırlayıp hacamat yaptırmaya gittim...gelip biraz yattım şimdide öğle yemeğini yedik kuzuyla çarşı pazar gezmeye gidiyoruz...

Bu arada hacamat yaptıran var mi bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim...tabi ehil ellerde ve bir tıp dr.na

Hacamat şişe çektirmek dedikleri değilmiydi..Bardaklarla sırta bişiler yapıyorlardı sanki..Sen yinede açıkla zuzu

Ohhh ne gzel beninm gorumcemde doldurdu enekliligini nerdeyse ben im daha cok yolum var cokkkk
Dedigin gibi anne evinde zor biz ailecek kalabaligizz zaten 5 kardesiz ablmda ya z tatili icn burada ee bizdede 2 cocuk etti sana 9 kisi masallah bakalim allhin izniyli kisi kendi evimde gecrmek istiyorum

Buarda kizina basarilar diliyorum e tabi sanadagecen yil kardesim 1 sinifti ee kolayda degildi yani...

Hacamat şişe çektirmek dedikleri değilmiydi..Bardaklarla sırta bişiler yapıyorlardı sanki..Sen yinede açıkla zuzu

Evet ilk adım şişe çekilmesi sonra da neşterle küçük kesiler atılarak kılcal damarlardaki toksinler temizleniyor...tedavi ve koruma amaçlı yapılıyor...birçok hadis var bu konuda...depresyon gibi ruhsal sıkıntılar için de uygulanıyor...ben amerikada eşime uygulandığında öğrenmiştim, orada klinik tedavi olarak uygulanıyor ama tr.de alternatif tıp olarak...eşim felç geçirdiğinde yurume yetisini kaybetmişti ve hacamat+sülük tedavisiyle 20 günde yürüdü...hastalığı çok agirdi ve 4 yıl yaşaması mucize idi tıbba göre...ben bu uygulamaların mucize yarattığıni düşünüyorum...burada burun kıvrılan bu tür şeyler batida özel kürsüde calisiliyor...

Sabah : hacamat aç karnına oluyor o yüzden yemedim

13.00 : 1 imam bayıldı ( actifryda yapıldı az yağlı )
2 dlm ekmek
salata

15.00 : küçük bir salkım üzüm

17.00 : 1,5 imam bayıldı
2 dlm ekmek
1 bardak ayran ( aslında 24 saat hayvansal gıda almamaliydim ama unutup diktim kafaya :)

18.00 : 1 dlm sıcak ekmek ( dayanamadım :)

2 lt su

bol yürüyüş

Ben bunu görmemişim bahire bu ne yaa 300 gr verip 1 kilo alarak nasıl devam ediceksin Bu son kilo alman ona göre..Özellikle bu bir ay içinde tekrar kilo alırsan atarım seni takımdan yeter kendine çeki düzen ver
haklısın kaptan üzgünüm
süpersin seldom ben de hedef koyuyorum eylül sonu en az 73
sarı kartta benim payım büyük tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim

yok kaptan peygamber sünetti hacamat farklı biraz

ehh hadi az kalmış canım darısı başımıza o günleri görürüz inşallah

deniz kaçamağı bitti ohhh bir güzel dinlendim yarın kayıtların ilk günü az önce geldim kızlar iyiki gitmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…