Sabah : baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay
domates
1 zeytin
ara : 2 erik
1 burçak bisküvi
öğle : köz patlican biber sade
1 kase yayla çorbası
1,5 dlm ekmek
ara : yarım armut
akşam : 2 kase yayla çorbası
ara : 2 beypazarı kurusu
domates peynir
2 lt su
spor : yok..çok hastayım
kitap : şibumi 2
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var?
Başağrısı çok fena...meniere hastasıyım kuvvetli bir atak geçiriyorum sanırım
Uff başağrısı fena olur..İlacı fellan yokmu canım yada atakların olmaması için yapman gerekenler?
Sabah : baharatlı tost
biberiyeli yeşilçay
domates
1 zeytin
ara : 2 erik
1 burçak bisküvi
öğle : köz patlican biber sade
1 kase yayla çorbası
1,5 dlm ekmek
ara : yarım armut
akşam : 2 kase yayla çorbası
ara : 2 beypazarı kurusu
domates peynir
2 lt su
spor : yok..çok hastayım
kitap : şibumi 2
Ooo amma kitap okumusun ben buara okuyamiyorum ev cok kalabalik ancs ise git gel cocukla ugras bu aarada seldo kizinin okulu hayirli olsun ve birsey sorabilirmiyim kac yasindasin gecenlerde yanilmiyorsam emekliligime 4 sene kaldi demistin
Sabah 6da kalkıp 1 saat çocuklu :) yürüyüş yaptım...sonra ev halkının kahvaltisini hazırlayıp hacamat yaptırmaya gittim...gelip biraz yattım şimdide öğle yemeğini yedik kuzuyla çarşı pazar gezmeye gidiyoruz...
Bu arada hacamat yaptıran var mi bilmiyorum ama şiddetle tavsiye ederim...tabi ehil ellerde ve bir tıp dr.na
Senin işin zor hayatim anne evi de olsa insan düzen tutturamıyor...benim annemler yanıma geliyor...kendi evimde bile düzenim altust oluyor...tez elden evine kavusasin inşallah..
Ben 38ıme 1 ağustosta girdim...22de çalışmaya başlayınca 42de emeklilik geliyor haliyle :) yaş beklemek zorundayim sosyal haklar için ama çalışmayı düşünmüyorum..sadece danışmanlık yapcam inşallah...kızım da 7 yaşında teyzesi :) okullu oldu şükür...darısı senin bidiga :)
Senin işin zor hayatim anne evi de olsa insan düzen tutturamıyor...benim annemler yanıma geliyor...kendi evimde bile düzenim altust oluyor...tez elden evine kavusasin inşallah..
Ben 38ıme 1 ağustosta girdim...22de çalışmaya başlayınca 42de emeklilik geliyor haliyle :) yaş beklemek zorundayim sosyal haklar için ama çalışmayı düşünmüyorum..sadece danışmanlık yapcam inşallah...kızım da 7 yaşında teyzesi :) okullu oldu şükür...darısı senin bidiga :)
Hacamat şişe çektirmek dedikleri değilmiydi..Bardaklarla sırta bişiler yapıyorlardı sanki..Sen yinede açıkla zuzu
Buarda kizina basarilar diliyorum e tabi sanadagecen yil kardesim 1 sinifti ee kolayda degildi yani...
haklısın kaptan üzgünümBen bunu görmemişimbahire bu ne yaa 300 gr verip 1 kilo alarak nasıl devam ediceksin Bu son kilo alman ona göre..Özellikle bu bir ay içinde tekrar kilo alırsan atarım seni takımdan yeter kendine çeki düzen ver
süpersin seldom ben de hedef koyuyorum eylül sonu en az 73Dün diyetisyen kontrolüm vardı..orada 88.4 çıktım...dr.un çizdiği sınırda kaldigimdan kurtardım durumu :) artık 1500 kalorilik bir listem var...80e kadar bu olacak...
Tatillerde kontrolüm sarsildigindan yarıyıl tatiline kadar ( 24 ocak ) 80 kg hedef koyduk...şubat sabitleme ayı olacak...uzun vadeli hedefimizde 2014 ramazanina kadar 75 olmak...yani 10 ayda 13.4 kg vermek...haydi haydi veririm inşallah..ekim kontrolüne kadar hedefimiz 86. Ama dr onun da altına rahat düşeceğimi, bu molalarin metabolizmayı hızlandırdığını söyledi...hadi bakalım yeni maratona bismillah :)
sarı kartta benim payım büyük tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim* * 2.Takım 324. Etap * * *
akrep33 (64.4/ 64.4 / 0 / 0.00%) Sabit
bahiresemanur (74 / 75 / -1 / -1.35%)
cceylin ( 60,2 / / / %) Bildirimde bulunmamayı ve paylaşımsızlığı alışkanlık haline getirdiği için diskalifiye oldu..
seldom (88.8 / 88.2 / 0.6 / 0.68%)
trabzonspor (91.5 /91.0 / 0.5/ 0.55%).
aymudo (67,9/ 68.3 / -0.4 / -0.59%)
hedef52 (65.1 / 65 / 0.1 / 0.15%)
2. Takım Ortalaması: -0.08%
Bu hafta aldığımız uyarıyı dereceye girerek silelim derken ekside olan ortalamamızla ikincı uyarıyı dolayısıyla sarı kartı yemiş bulunmaktayız..Hepimize hayırlı olsun
...ve üzgünüm ceylin..Seni çok uyardım ama nedense önemsenmedim..
yok kaptan peygamber sünetti hacamat farklı birazHacamat şişe çektirmek dedikleri değilmiydi..Bardaklarla sırta bişiler yapıyorlardı sanki..Sen yinede açıkla zuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?