kız hedef allahım da seni güldürsün iyimiiyi yeterince yemişsin nefsini köreltmişsindir bugün düzgünce diyetini yap
benim canım kısırı o kadar çekse yaparım salatamı, bir tarafta 3-4 yemek kaşığı bulguru ıslatırım hemencicik şişiyor zaten yapar ksırımı yerim...üstüne nar ekşisi mmmmmmmm
kendine iyi davranmaya ve düzgün bişiler yemeye ne dersin...toparla kendini...bol su iç...kahvaltını sağlıklı yap. ekmeği azalt bu dönemde ceviz fındık gibi şeyler ye azar azar...ha bi de biberiye çayı son günlerdeki favori çayım ve göbüşüme sürdüğüm yağım. yorgunluğa çayı iyi geliyormuş onu tavsiye ederim
kız seni bu akşam istemeye geliyorlardoğru olmayabilir ama öyle olduğunu düşün...beyaz atlı prensin seni elinde halka halka simitlerle görsün ister misin? peki ya göbüşteki halkalar, simitler . ayy o simitlerle insan ne giyse de yakışmaz
sabah saat 5de kalkıp türk filmi seyretmiş biri olarak beyaz atlı prens masallı uydurmam hiç de zor olmadı
akrep arada cozutur kuşum onun birde süt diyeti var sütü geçtim akşama kadar soda diyeti allahım miğdeme ağrı giriyor aklıma gelince akşama kadar soda içilir mi sorarım sonra gelir kendine hiç bir hedefe ulaşamayacağını anlar kızlardeer açıklama yapar açlık bana göre değil ben sağlıklı beslenmeye karar verdim diye yarın günü mesela değil mi akrep sağlıklı beslenmeye karar verdin değil miTakım arkadaşlarım ve özellikle sevgili akrep ayol bu ne hal. Ya hiç birşey yemiyorsunuz ya da pastalar ksıırlar götürülüyor ne oluyor Allah aşkına? Bu şekilde nasıl birinci olabiliriz? Ben sağlıkçıyım ve iş yerimde her gün enfes ötesi kahvaltı masası kuruluyor. Kekler,börekler, yağda yumurtalar. Ama ben yemiyorum ve yemeyi de düşünmüyorum. Benim hedefim 7 kg. ama daha çok çabalıyorum. Yürüyüş yapmaktan ve bisiklet binmekten bacaklarım tutmuyor. Ama ilk hafta olduğu için böyle. LÜtfen yiyin aç kalmayın. Akrep özellikle sen vücudundaki suları atacaksın böyle yaparak ve vücut halsiz kalacak. Sonra ne var ne yok saldırırsın 2-3 gün sonra. Ayrıca o gidnler yağ değil kas ve su. Kemik erimen olur demedi deme tatlım.
Slmlar, bugun doktor ve yarim saatlik spordan sonra guya diyet yapicaktimya ilk once 1 armut, sonra muz elma derken ekmekler onumde peynir ve recel yedim sonra uyumusum oldugum yerde simdi uyandim turlu yapiyorum. Simdilik yagsiznvucutlar dilerim hepimize
şimdi çamaşırlarımı dürüp kaldıracam uyumadım ....
iktisat çalışıp uyuyacam saat 10 da uyumadım hala güzel bir ayak msj yaptım az önce şimdi güzel bir çay alacam ikt okuyunca uykum gelir zati
Bugun butun gun dısardaydım ınternete hıc gıremedım
Hemen yedıklerımı yazıyorum
Sabah uyandıgımda sogan suyu ve bır kasık pekmezımı ıctım
2 dılım kasar peynırlı domateslı kepek ekmegınden ufak bı sandvıc yaptım
Ardından evı sılıp supurdum dısarı cıktım
Aksam eve geldım, ızgara et ve pılav yaptım (kocişe normal pılav bana resmen bır lapa)
Bu kadar.
1litre su içebildim bugun
Şimdi kiraz saplı cubuk tarcınlı cayımı içiyorum
Sevgıler herkese..
Kızlar salya sümük hastayım yaz günü...ateşten gozlerimi acamiyorum iki gündür...ihmal ediyorum kusura bakmayın
günaydın, küççük baş belamı okula bırakayım geliyorum
günaydın, küççük baş belamı okula bırakayım geliyorum
Kızlar salya sümük hastayım yaz günü...ateşten gozlerimi acamiyorum iki gündür...ihmal ediyorum kusura bakmayın
Gunaydin kizlar. Erik ve meyva yedim adet olmusum karin agrisi bel agrisi. Doktorla randevularim var goz ve kalp doktru. Arastirma sadece.
geçmiş olsun tez zamanda iyileş de gel...Kızlar salya sümük hastayım yaz günü...ateşten gozlerimi acamiyorum iki gündür...ihmal ediyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?