Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızının doğumgunu kutlu olsun canım.. Allah'ım daha nice hayırlı ömürler versin inşallah :*
Sağol canım enim
Yok kuzucum öldüm yorgunluktan..Evi topla süpür evdekilere kahvatı hazırla, onlar yrken sadece çay içtim tam evi silicem vileda kırıldı hoppalaa güya evi itirip çıkıp pasta alıcaktım mecuren çıktım artık..Yoruldum azcık dinlneyim dedim ev silicem kalkıp benimki tekrar yatmış kızda yattı yoruldu tabi oda benimle..Kısır yapıcam ol yeşillikli ondan yerim, acıcıkd kızımın pastasından....Eh iki gündür bişii yemiyorum bişicik olmasın artıkım..

Evet canım..Katı meyve sıkacağından karışık meyve sıkılıyor biliyorum.. Çok cinsin e kuzum nasılda farketmiş

Kızının doğumgunu kutlu olsun canım.. Allah'ım daha nice hayırlı ömürler versin inşallah :*
Sağol canım enim
Yok kuzucum öldüm yorgunluktan..Evi topla süpür evdekilere kahvatı hazırla, onlar yrken sadece çay içtim tam evi silicem vileda kırıldı hoppalaa güya evi itirip çıkıp pasta alıcaktım mecuren çıktım artık..Yoruldum azcık dinlneyim dedim ev silicem kalkıp benimki tekrar yatmış kızda yattı yoruldu tabi oda benimle..Kısır yapıcam ol yeşillikli ondan yerim, acıcıkd kızımın pastasından....Eh iki gündür bişii yemiyorum bişicik olmasın artıkım..

Evet canım..Katı meyve sıkacağından karışık meyve sıkılıyor biliyorum.. Çok cinsin be kuzum nasılda farketmiş

Şimdilik güzel gidiyor akıllı uslu gibiler zaten sınıf mevcudum 13:))

Hoşgeldin aramızaAl benden de o kadar okadar uzun zaman oldu ki beyaz ekmek yemeyeli biz düzensiz diyetlerle az yemeye alıştırdık metabolizmamızı ne kadar yemesekte zayıflayamıyoruz..bence en önemlisi ara öğün 1elma ,1dilim karpuz, 1kase yoğurt diyetimizde mutlaka ara öğün olarak bulunmalı....

süpersin

Amanın beğen tuşları orjinalleşmiş..Mesajın üstüne gidince çıkıyor ortaya
Benim ki hala yerinde bi değişiklik yok...

Herşey iyide şu çikolata krizini neetcez kızlar yaa!!? ((((((((
Kaşık kaşık nutella yiyesim herkesi öpesim var!!!

Aynen malum günler yaklaşırken özellikle...

Kızlar bugün kızımın doğumgünü.. Misafir ağırlicam öğleden sonra, o yüzden çok işim var çook
Dün de benim doğum günümdü.:) Allah uzun ömürler versin yavruna güzel sağlıklı günlerini gör inşallah...

Canım hoşgeldin..herşey kafada bitiyor diyete düşüncelerimizi hazırlamak çok önemli...Olumlu düşünmek çok önemli hırsı ol.Zayıflayanların senden ne farkı var...Zayıflaman gereken düğünü kendine hedef belirle...benim yeni hedefim kurban bayramı meselabende fotoğrafcılık kursuna gidiyorum..çok seviyorum fotoğraf çekmeyi...

kızlar dün 2,5 kase mercimek çorbası içtim:18:
bu günde hem dünden kalan mercimek çorbam var, hem de önceki günden kalan yoğurtlu ıspanak çorbam...yoğurtlu ıspanak az kaldıydı...ha bi de dünden balık var...mercimekte yağdan falan kısmadım mısır unu ile terbiye yaptım çok lezzetliydi, onu yerim, yoğurtlu ıspanağı da yerim, balığı canım çekmiyor. canım ne çekiyorevimde mantar da var

http://www.kadinlarkulubu.com/sebze...351arl305-be351amel-soslu-mantar-resimli.html

offff ne güzel görüntü...yağı ölçülü kullanır beşameldeki unu azaltırsam diyete de uygun oluryediklerimin ölçüsünü kontrol edersem belki cuma günkü kiloma düşerim ,aksi takdirde yarın sabah

Allah sana da hayırlı -uzun -slim and fit bir ömür versin

dün öğle v ebugün öğle taze peynir ve domates ekmek sandivich yapıp yedim ayyy nasıl özlemişim ya ekmek arası çoook güzel gitti
kahvaltılarım simit oldu
dün akşam gece kalkıp muz yedim
yemem gene bozulduuuuuuuu
hemen mudahale etmek lazım bu duruma

Sağol canım seninde doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı huzurlu sağlıklı yıllara inş.

Aferim sanaaa

Menuuu

Sabah
1dlm kek
1dlm ekmek
Az patates
Peynir
Domates
Cay

Ogke
1kase mercimek
1ceyrek ve ceyrek yarisi balik
Salata
2dlm ekmek

Ara 1dlm ekmek
1seftali
1kkpeynir

Aksam
1butun patlican unlu kizartma az yagli ( diceksiniz kizartma annem az yagli yspar)
Spor yaptim bugun 30 dk birazdan mekk setimide yapacagim

Bugün gelen misafirlerim karınlarını doyurup gelmişler.Kısır yapamadım maalesef, maalesef diyorum çünkü dört gözle kısırı bekliyordum olmadı

Sabah:
Elma sirkeli ılık su bir bardak, bir kupa şekersiz çay.

Öğle:
Bir bardak karışık meyve suyu, 2 küçük yeşil elma

İkindi:
Bir küçük dilim yaşpasta(zor bitirdim baydı resmen şekeri, normalde çok severdim oysaben kısır istiyodum yaa) bol şekersiz çay

Akşam:
2 armut,bir avuç günebakan çekirdeği,bol şekersiz çay

Su:2.5 litre

Kitap:Jüri

Açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakız çiğniyorummmmmm sabah rahat vicdanla kalkmak içinnnnnnnnnnnnn

büyütmek ve gelin etmek ben kızımın doğum günü demiştim ama :26::26:

Canimmm insallah kizini bir gun evden gelin olarak cikarkene gorursun.. ay napiyim gelinlerle damatlarla ugrasdigim icin dogum gunu dugun okumusum dusunun artik ne durumdayim:)

bugun de ben kahvaltida bir arkadasimdaydim. aksamda baska arkadasda toplandik. ama cok abartmadim cunki hep salata turleri vardi..hani bilindik abartili borek corek yoktu. meyvalarimida yedim.. neyse yarin gercekten cidi cidi diyete basliyorum. Allah yardimcimiz olsun. yarin hem sigaryi hem yemegi birakiyorum..dua edin bana umarim basaririm...

sakız miğdeyi miğdedeki asit suları çalıştırır dolayısı ile daha çok acıkırsın yapma şunu hastalanacaksın
umarım başarırsın ben yapamadım

kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi önerilerinizi bekliyorum kendime gelemiyorum çok sersemim dr a mı gitsem acaba

çok yoğun değiliz ama ev gidince kendimi bitap hissediyorum yorgunum dostlarım yorgunum yorguuuuuunnn

saat başı buradayım an an yaptıklarımı yazayım da müdahale gereken yerde müdahale edin
eve gider gitmez birşeyler yenilir ardından yatılır 11 de kalkılır uyku sersemi kendine gelinceye kadar zaman geçer gece 2 de birdaha yatılır sabah 7,30 da kalkılır alel acele hazırlanılıp işe gelinir 2 tane simit alınır kahvaltı yapılır
offf monotonum işte ders te çalışamıyorum
bana birşey gerek bir enerji nedeni ....

Takım arkadaşlarım ve özellikle sevgili akrep ayol bu ne hal. Ya hiç birşey yemiyorsunuz ya da pastalar ksıırlar götürülüyor ne oluyor Allah aşkına? Bu şekilde nasıl birinci olabiliriz? Ben sağlıkçıyım ve iş yerimde her gün enfes ötesi kahvaltı masası kuruluyor. Kekler,börekler, yağda yumurtalar. Ama ben yemiyorum ve yemeyi de düşünmüyorum. Benim hedefim 7 kg. ama daha çok çabalıyorum. Yürüyüş yapmaktan ve bisiklet binmekten bacaklarım tutmuyor. Ama ilk hafta olduğu için böyle. LÜtfen yiyin aç kalmayın. Akrep özellikle sen vücudundaki suları atacaksın böyle yaparak ve vücut halsiz kalacak. Sonra ne var ne yok saldırırsın 2-3 gün sonra. Ayrıca o gidnler yağ değil kas ve su. Kemik erimen olur demedi deme tatlım.

iyi yeterince yemişsin nefsini köreltmişsindir bugün düzgünce diyetini yap

benim canım kısırı o kadar çekse yaparım salatamı, bir tarafta 3-4 yemek kaşığı bulguru ıslatırım hemencicik şişiyor zaten yapar ksırımı yerim...üstüne nar ekşisi mmmmmmmm

kızlar çok yorgun hissediyorum kendimi önerilerinizi bekliyorum kendime gelemiyorum çok sersemim dr a mı gitsem acaba

kendine iyi davranmaya ve düzgün bişiler yemeye ne dersin...toparla kendini...bol su iç...kahvaltını sağlıklı yap. ekmeği azalt bu dönemde ceviz fındık gibi şeyler ye azar azar...ha bi de biberiye çayı son günlerdeki favori çayım ve göbüşüme sürdüğüm yağım. yorgunluğa çayı iyi geliyormuş onu tavsiye ederim

kız seni bu akşam istemeye geliyorlardoğru olmayabilir ama öyle olduğunu düşün...beyaz atlı prensin seni elinde halka halka simitlerle görsün ister misin? peki ya göbüşteki halkalar, simitler. ayy o simitlerle insan ne giyse de yakışmaz

sabah saat 5de kalkıp türk filmi seyretmiş biri olarak beyaz atlı prens masallı uydurmam hiç de zor olmadı

umarım başarırsın ben yapamadım

kızlar şekerim düşümüş 2 tane şekerli bisküvi kendime getirdi

çok yoğun değiliz ama ev gidince kendimi bitap hissediyorum yorgunum dostlarım yorgunum yorguuuuuunnn

Sana artık hiçbişey demiyorum NOKTA....

Hayatım biliyorum..Yaptığım diyetimin 2 günlük sıvı geçişi vardı 2. güne kızımın doğumgünü denk geldi ve kısırda gayet sağlıklı ama yiyemedim tabi..Bugün yeme düzenime geçtim hayatım..Akşam 18:00 sonrası yemek yok tabii..Spor konusundada iki gün koşturmalarımı spordan saydım fazlası çok halsiz bırakacaktı bugünden sonra eklenir artıkım..
Ben çok çabuk kilo alıyorum hayatım..Hafta sonu abartılarım özellikle akşamları yediğim için 67 leri görmüştüm bugün tartı yüzümü güldürdü..Şiş karnım indi.65 i gördüm şükür..Cumaya dahada gidicek inş.

kızlar bugün aç günümdeyim.sabah 3 dilim peynir, çeyrek elma, 1 hurma, 5 fındık domates aalatalık yedim...abartmamaya çalıştım ama yedim de yedim, canım çok şeyler çekti.
arada 1 şekersiz kahve içtim. Öğleni de acaba dünkü gibi meyve suyu ile kapatırmıyım diye düşündüm, oğlanı okuldan alıp eve bırakmaktan yemeğe gidemedim, 1 bardak hazır çorba içtim. sonra ne yesem yesem düşüncelerim devam ediyor ne çok açım ne de tok, nefsimi köreltecek bişeylere karar verdim. sandviç ekmek arası döner söyledim, çeyreğini ben yedim kalanını başkasına verdim.
tam duygusal tatmin yaşayacağım işyerinde yenilerden biri bu diyet-kilo yüzünden canımı sıktı yook yoook böööyle incecik olana kadar huzur yok...2 kilo fazlası olan 5 kilo fazlası olana akıl veriyor bu dünyadasonuçta onun yaşındayken ben 55-56larda geziyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…