Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün sabah: 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı, ılık su, 1 hurma
3 dilim peynir, yarım dilim ekmek, domates salatalık, çeyrek elma, 5 fındık

öğlen: çorba, 2 dilim ekmek azcık tavuk döner

ikindi:1er şekerli 2 türk kahvesi

akşam: 8 yk tavuk taşlık, 2 dilim pide, yarım kase çorba, 1 kase yoğurt
ara: 1 şeftali, biberiye çayı

kalori:1460 kalori
spor: 15 dk yürüyüş+3000 adım
kitap: yok :2:
...............
dün 3000 adımı zor tamaladım valla. eve gidince biberiye yağımı sürdüm, sauna eşofmanımı da giydim ilk defa yemeği ocağ akoyup hemen adımlamaya başliiicam. tabi eve vakitli gitmişim markete falan uğramamışım sırf bu niyetle...5.10 geçe bi telefon bakıcımın işi çıkmış çocukları biraz erken bıraksam dedi, 5,30da çocuklar evde ve yemeğim daha pişmemişti. öööyle mavi şortumla ortada kalakaldım
2. aksilik eşim çocuklara bakar ben yürürüm diyordum telefon açtı ki yok efendim maça gidecekmiş (bütün kötü haberler telefonla geliyor)
3. aksilik büyük oğlan karnım aç dedi diye yemek yedirmeden dışarı çıkamadık... hemen çıkıp dışarda yürüyebilirdik ama o da bu sebeple olmadı....

neyse bi şekilde hallettik 15dk dışarda yürümüş oldum eşim gelince de anca 3000 adımlık egzersiz yapabildimolsun

gündüzleri ben burda yalnız kalıyorum:2:
bahire güya saat başı gelecekti galiba oda kendini yemeye içmeye verdi
ben öğle arası yarım sand. ekmek arası döner yedim hesapladım 500 kaloricik
henüz 900 kalorideyim, akşami 300 kalori ile atlatsam keşke...şimdilik canım bişi çekmiyo. ev halkına ekmek arası bişeyler yaptırıp çay bahçesine falan takılabiliriz...

Ben burdayim yqzdiklarim herhalde girunmuyir anlamafimgitti

Kızlar salya sümük hastayım yaz günü...ateşten gozlerimi acamiyorum iki gündür...ihmal ediyorum kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım..

Bugün ben de gelemedim..Dün yattığımda 03:50 olunca sabahda haliyle erken kalkamadım..11:30 gibi kalktım..Elma sirkeli suyumu içtim..Üstümü giydim doğru pazara gittim..Git gel tam 1.5 saat sürdü...
Gel yemek hazırla ev ahalisine sonra eşi işe gönder, komşuda mevlüt vardı yetişemedim tabi mevlüde indim 20 dk oturmadan diğer komşu aradı kapıda kalmış ve kapıda açılmadı ben eve aldım eşi gelene kadar..Yani bugün bir telaşe ile geçti..

Bugün ne yedim:

Öğle:
Elma sirkeli su.
Acıcık ekmeğe domates tavaya bandım,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,3 zeytin,maydanoz,salatalık,soğan,domates.

İkindi:
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı, 2 kaşık salata,4 minik şekerpare, 1 kupa şekersiz çay..

Aslında dün akşam çok açtım ve gündüz kesinlikle telafi ederim diyordum ama koşturmadan evde doğru dürüst yiyemedim...
Şimdi açlık oluşmaya başladı gibi ama tabiki yemicem..18:00 sonrası yemek yok..

Sabah hala 65 lerdeydim bakalım yarın ne olucak..Çok ümit etmiyorum yediğim pilavlar yüzüne ama bakalım inşallah geçen haftaki kilomu yakalarım..

*

kaptanım az yiyorsun ama destekli değil farkındasın değilmi bişey soylemim diyorum ama dayanamıyorum nasıl vereceksin boyle canım kaptanım...

gelelim ts nın menusune

sabah: yarım yumurta
peynir
domates
salatalık
1 dlm ekmek
2 çk kahvaltılık sos
1 ck recel

40 dk spor

öğle: 1 kase fasulye
3 yk yoğurt
maydanoz-domates
1 dlm ekmek

ara: 5 tane incir küçük boy

akşam: aslında yoğurtla kalacaktım ama çokkkkk acıktım dayanamadım
1 kase yoğurt
3 yk haşlanmış fasulye
2 yk kahvaltılık sos
1 dlm ekmek
domates

yemekten 30 dk sonra 4-5 tanee kraker

aslında çok değil ama siz yemiyorsunuz size çok geliyor dostlarım

Sadece meyveeee dusundurucu.....az degilmi kalple ne isin var hayirdir

Meyva sadece sabahki atistirmaydi. Kahvaltidan once erik ve armut yedim. Kahvaltida 2 dilim ekmekle tost yedim. Oglen mercimek corbasi 3 kase ve 1 dilim ekmek aksam doner ve 3 dilim ekmek. Aksam oturkene cekirdek citledim

Senin menü güzel canım çok değil..Haklısın benimkisi az oldu ama dediğim gibi hesapta olmayan şeyler oldu ve şimdide açlıktan uyuyamıyorum

**2. TAKIM 325. ETAP** SEKİZİNCİ

akrep33 (64.4/ 64.4 / 0 / 0.00%)Sabit
bahiresemanur (75 / 74.5 / 0.5 / 0.67%)
seldom (88.2 / 87.7/ 0.5 / 0.57%)
trabzonspor (91 / 90,8 / 0.2 / 0.22%).
aymudo (68.3 / 67.8 /0,5 / 0.73%)
hedef52 (65 / 65.1 / -0.1 / -0.15%)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ: 0.34%

Geçen haftaki halimiz...

**2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (74.5 / / / %)
seldom (87.7 / / / %)
trabzonspor(90.8 / / / %).
aymudo (67.8 / / / %)
hedef52 (65.1 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ:

Tüm geçmişi okuyamadım üç günde sayfalar dolmuş masallah ne gevezeymissiniz yahu :)

Az kaldı hedefcim sahalara dönmeme :) seni yalnız birakmamaya calisirim inşallah...hala atesim çok düzenli değil ama daha iyiyim şükür...tartilmaya korkuyorum bu hafta :) bişey yemedim aslında gerçekten çorba ve armutla bir hafta geçirdim..boğazım kotuydu yutamiyordum zaten ama hiç kimildamadan yattim desem yeridir...yemekler bile yatagima geldi :/ umarım 100 gr da olsa vermisimdir

**2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
seldom (87.7 / 87,5 / 0,2 / 0,23%)
trabzonspor(90.8 / / / %).
aymudo (67.8 / / / %)
hedef52 (65.1 / / / %)

**2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / %).sabit
aymudo (67.8 / / / %)
hedef52 (65.1 / / / %)

Ben bu hafta cok dikkat etmeme ragman sabit kalmisim yuzde nasil olcak sabitte bilmiyorum

**2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / 0 %).sabit
aymudo (67.8 / / / %)
hedef52 (65.1 /64,8 / 0,3/ 0,45 %)

İLK DEFA 64LÜ BİR RAKAM BİLDİRİYORUM GÖNÜL İSTERDİ Kİ DAHA FAZLA VERİP BÖÖYLE ÇIĞLIK ATAYIM

Ben bu hafta cok dikkat etmeme ragman sabit kalmisim yuzde nasil olcak sabitte bilmiyorum
BEN DE şaşrıdrım bu hafta kesin kilo verirsin diye bekliyordum hayırlısı sabırlı olmak lazım. gerçi geçtiğimiz haftalarda da o kadar yiyip kilo vermene şaşırıyordum biliyorsun bazen su kas miktarı yüzünden kiloda şaşırtmacalar oluyor, olsun devam et doğru yoldasın önümüzdeki haftadan itibaren emeğinin karşşılığını görürsün

*2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (74.5 /74,0 / 0/0 %)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / 0 %).sabit
aymudo (67.8 / / / %)

dün akşam çocuklar gene erken geldi bana.5,30 gibi. oysaki daha yemek yapuyordum bi yandan da yürüş yapmaya çalışıyordum. egzersizi çocuklara rağmen çocuklar için yaptım:) sonra çıktık dışarı... yemek yapıyordum dediğime bakmayın pilav yapıyordum, dışada bişiler yiyecektik olur da çocuklar yemzse pilavım hazır olsun diye pişirdim.
dışarı çıktık parklı bir kafe...gene ekmek arası aldık, köfte. yarım sandviç ekmek arası köfteyi götürdüm doymadım artık dedim sabah da canımın çektiği şekilde yerim...durjm budur yani

dünkü menüm
sabah: 1 tk çörekotu yağı, 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 domates
öğlen: yarım sandviç ekmek tavuk döner, 1 ayran, 7g. çukulata, kahve
ara: az meyve suyu+1 çb süt
akşam: yarım sandviç ekmek 2 köfte, 1 elma, 1 hurma
alınan kalori :1460 kalori
spor: 10 dk yürüyüş+5000 adım
Şifa niyetine: çörek otu yağı içmece, biberiye yağı sürmece
Kitap:

gidiyim çizelgemi değiştireyim

Son düzenleme:
**2. TAKIM 326. ETAP**

akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (74.5 /74,0 / 0,5 / 0.67%)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / 0 %)Sabit
aymudo (67.8 / / / %)

aymudo ve ben kalmışız..Geç kalktım kızlar..Ehh 5:00 den sonra yatınca..
Yemeğimi yapıp bakıcam hemen kiloma ehh hareket olsun öncesi şimdi şişliğim vardır..Hemen geliyorum kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…