Ben burdayim yqzdiklarim herhalde girunmuyir anlamafimgittigündüzleri ben burda yalnız kalıyorum:2:
bahire güya saat başı gelecekti galiba oda kendini yemeye içmeye verdi
ben öğle arası yarım sand. ekmek arası döner yedim hesapladım 500 kaloricik
henüz 900 kalorideyim, akşami 300 kalori ile atlatsam keşke...şimdilik canım bişi çekmiyo. ev halkına ekmek arası bişeyler yaptırıp çay bahçesine falan takılabiliriz...
Çok geçmiş olsun canım..Kızlar salya sümük hastayım yaz günü...ateşten gozlerimi acamiyorum iki gündür...ihmal ediyorum kusura bakmayın
gündüzleri ben burda yalnız kalıyorum:2:
henüz 900 kalorideyim, akşami 300 kalori ile atlatsam keşke...şimdilik canım bişi çekmiyo. ev halkına ekmek arası bişeyler yaptırıp çay bahçesine falan takılabiliriz...
*Bugün ne yedim:
Öğle:
Elma sirkeli su.
Acıcık ekmeğe domates tavaya bandım,2 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık yoğurt,3 zeytin,maydanoz,salatalık,soğan,domates.
İkindi:
2 kaşık nohutlu pirinç pilavı, 2 kaşık salata,4 minik şekerpare, 1 kupa şekersiz çay..
Aslında dün akşam çok açtım ve gündüz kesinlikle telafi ederim diyordum ama koşturmadan evde doğru dürüst yiyemedim...
Şimdi açlık oluşmaya başladı gibi ama tabiki yemicem..18:00 sonrası yemek yok..
Sabah hala 65 lerdeydim bakalım yarın ne olucak..Çok ümit etmiyorum yediğim pilavlar yüzüne ama bakalım inşallah geçen haftaki kilomu yakalarım..
Sadece meyveeee dusundurucu.....az degilmi kalple ne isin var hayirdir
Meyva sadece sabahki atistirmaydi. Kahvaltidan once erik ve armut yedim. Kahvaltida 2 dilim ekmekle tost yedim. Oglen mercimek corbasi 3 kase ve 1 dilim ekmek aksam doner ve 3 dilim ekmek. Aksam oturkene cekirdek citledim
*
kaptanım az yiyorsun ama destekli değil farkındasın değilmi bişey soylemim diyorum ama dayanamıyorum nasıl vereceksin boyle canım kaptanım...
gelelim ts nın menusune
sabah: yarım yumurta
peynir
domates
salatalık
1 dlm ekmek
2 çk kahvaltılık sos
1 ck recel
40 dk spor
öğle: 1 kase fasulye
3 yk yoğurt
maydanoz-domates
1 dlm ekmek
ara: 5 tane incir küçük boy
akşam: aslında yoğurtla kalacaktım ama çokkkkk acıktım dayanamadım
1 kase yoğurt
3 yk haşlanmış fasulye
2 yk kahvaltılık sos
1 dlm ekmek
domates
yemekten 30 dk sonra 4-5 tanee kraker
aslında çok değil ama siz yemiyorsunuz size çok geliyor dostlarım
gündüzleri ben burda yalnız kalıyorum:2:
Ben bu hafta cok dikkat etmeme ragman sabit kalmisim yuzde nasil olcak sabitte bilmiyorum**2. TAKIM 326. ETAP**
akrep33 (64.4/ / / %)
bahiresemanur (74.5 / / / %)
seldom (87.7 / 87,5 / 0,2 / 0,23%)
trabzonspor(90.8 / 90.8/0 / %).sabit
aymudo (67.8 / / / %)
hedef52 (65.1 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMA YÜZDESİ:
BEN DE şaşrıdrım bu hafta kesin kilo verirsin diye bekliyordum hayırlısı sabırlı olmak lazım. gerçi geçtiğimiz haftalarda da o kadar yiyip kilo vermene şaşırıyordumBen bu hafta cok dikkat etmeme ragman sabit kalmisim yuzde nasil olcak sabitte bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?