Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menu
Sahan tavada yumurta
1dlm ekmk

Ogle
1kase fasulye
1dlm birek
1flm ekmekekmek

Ara az pilav kizimin kalan cok az
4 tanr yulafli bskvi
Az uzum

Aksam 3 lokma simit

Saat 9 gibi
3dlm donates az ekmek
1biskuvi
1tk sutlc
Cay

İvir zivir cok kbnhtrt
Spor yok
Kitap dqvranislara soz gecirme

kahvaltı
sabah
2 haşlanmış yumurta
yoğurtlu makarna ne alaka değil mi
ara
1 paket bisküvi
öğle
1 porsiyon buğday çorbası miğdeme dokundu
1 porsiyon fasülye
1 porsiyon pilav
akşam
1 porsiyon pilaki
1 elma
ara
bisküvi
şimdi kuşburnu içiyorum :2::2::2::2::2:

günaydın kızlar
kendimi düne göre iyi hissediyorum onun için dr gitmemeye karar verdim ayakta geçirecem inş

kızlar bura soğudu hastalandım
yatıyorum ben beaaa elektirikli soba yı açtım hapşırık mapşırık :2::2::2::2::2:

geçmiş olsun, aç tabi sobayı biz de bu sıralar kombiyi açarız. üşümek dedin de ev sahibimden banyoya petek taktırmasını isticem, geçen sene elektrikli soba açtım banyoda çocukları yıkarken...

sen de duygusal olarak dibe vurmuşsun bakıyorum da...belki de mevsim değişikliğinden oluyor...görüyorsun son 10 günlük halimi...her yıl böyle oluyor. aralık sonu ocak başı hele nasıl fena oluyorum. hep işyerindeki ihale şirket problemlerine yoruyordumyıl sonunda ihaleler firma değişir onun sıkıntıları ...ama o işten kurtuldum gene bu dönemlerde feneyım...bir psikiyatriste mi gitsem ki:44:karar veremiyorum, ufak şeyleri kafama takıyorum, özgüvenim yok...30 ağustosta emzirmeyi kestim, velet zaten zor uyuyordu şimdi iyice zorlaştı...uyumayınca diğer kardeşi de uyutmuyor...artık gece saat 10u geçince ben çıldırıyorum. dün gece tam uyuyacakkken su içmek için kalkıp eşimin de katkıları ile(!!!!) salona gidip akülü araba sürdüler har har har zar zar zar...bağırdım çağırdım uyuttum sonra...yani diyeceğim o ki uykumu da alamıyorum...bi de kepekli galeta almıçtım paketin %75i duruyordu gitmişler hepsini evin her yerine dökmüşler...mutfak, antre,yatak odası salon....sabah kakıp pilastik süpürgeyle aldım hepsini....

umarım kafamı toparlayabilirim. kafa toparlanınca herşey kendiliğinden düzeliyor...sen de ben de umarım toparlanırız

ıvır zıvır burada yazdıklarınsa çok değil...hep birer kaşıkla falan atlatmışsın...

2 paket tutku biskivi yedim
bugüün çapkınlık günüm olsun iyi mi

çapkınlık mıııı

günaydın bahire

menümü yazayım...
yazmak için heveslenilecek bir menü değil ama yazayım...

dün öğleye kadar yediğm pestil+ceviz ikililierinden sonra öğlen 20g. kadar çekirdek yemiştim.

İkindin aslında akşam yemeği saatinde 1 kepekli galeta, 20g. baharatlı çubuk+ çeyrek çokanat yedim

akşam yemeği gecikmeli olarak yendi saat 8 gibi: fırında tavuk...yanında konserve mısır atıştırdık...
Benim de ıvır zıvır olud yani
.........
bu sabah:
yarım çay bardağı mısır
2 dilim hellim peyniri
1 yumurta

sabah 1 simit
aralarda 1 simit daha tırtıklayarak bitirdim
ÖĞLE
1 KASE ÇORBA
4 TANE KÖFTE 4 DİLİM PATATES
3 YK PİLAV
TAVUK GÖĞSÜ
AKŞAMA
ARABAŞI ÇORBASI İÇECEM 1 PORSİYON

kuşluk vaktinde 3 kk kabak tatlısı
öğeln: böyle yarım ekmek vardı ayvalık tost

sabah kur fasulye haşaldım birazını yemek yapıcam kalanını dondurucuya atıcam. bir de dondurucudan et çıkarttım bakem akşama ne yiyecem:44:

aklıma bişey geldi hani hergün okuduğumuz kitapları yazıyoruz ya ben de genelde bişey yazmıyorum işte oraya okduğumuz kitap yerine satın aldığımız nevaleleri yazsak liste boş kalmaz yeminle

Örneğin
Menü: vahim
Spor: Allh versin
Kitap: Ne gezer
Alış veriş ooooo
Ayy kızlar kusura bakmayın bugün çok alışveriş yapamadım 1 küçük hurç ile bulaşık deterjanı aldım. Cezve ile küçük bakır tava beğendim ama alamadım, söz yarın alıcam

şimciiikkk kitap okumaya geri dönsem iyi olacak
akşamları kitap okumaya karar verdim ...

kızlar iyileşiyor gibiyim birde eve gidince sıcacık daha doğrusu kaynar çorbamı içip terletirsem kendimi zımba gibi olacak gibi hissediyorum kendimi

2 paket tutku biskivi yedim
bugüün çapkınlık günüm olsun iyi mi
Kimden izin aldınki gecenin yarısı bisküvi yemek için
Ohh bisküvilere bak cuma tartıda tırtıklanacaksın haberin yok canımm
günaydın kızlar
kendimi düne göre iyi hissediyorum onun için dr gitmemeye karar verdim ayakta geçirecem inş
Kuşburnu içmeye devam et canım.

günlük kitap ve spor istiyorum canım

seldom iki gündür siteyee giremiyormuş kızlar..

günaydın kızlar
dün akşam kuru fasulyeyi piyaz şeklinde yedim
önceki günden kalan kıvamlı bir mercimek çorbam vardı 1 kase de ondan içtim.
7-8 kadar kuşbaşı et yedim
dün akşam dikkat etme niyetim olmasa da fena değilmişim hane
........
Sabah tüm cesaretimi toplayıp basküle çıktım inanamadım bi daha çıktım. cuma günü 65,4tüm bu sabah 65.2 eskiye göre kilo almışım ama çok almamışım , sanırım cumadan bugüne kilomun azalması da yediğim 1,5 kilo lahanaya bağlı
.....
O gazla bu sabahki kahvaltıma da dikkat ettim.
1 lokma ekmek, yarım yumurta tavada, 2 dilim hellim peyniri
.......
Oğluşlara pazartesi aşı yaptırdım ateşlenmelerini bekliyorduk ama biri ateşlendi ve yutkunmaktada çok zorlanıyor. bu gün az kalsın doktora götürecektik belki de götürmeliydik... eşim çocuk doktoru arkadaşını aradı o da demişki aile hekimine götrümeyin hemen antibiyotik başlarlar hastaneye getirin, işte onlar da ateşdüşürücü falan vereceklerimiş. ben de evde ateşdüşürücü zaten var diye hastane için bir gün daha beklemeye karar verdim. sabah kahvaltı yaparken çocuğun bu hastalık durumu ile uğraştığımızdan kahvaltılıklar bitmedi, tavda yumurta ile ısıtlımış hellim peynirimi işe getirdim , öğleye yerim artık.
............
dün bir de çocuk bakıcısı ilanı verdim. bir iki arayan oldu umarım iyi birilerini bulabilirim. bu sefer ev işlerine de yardım eden şööyle gerekirse 8-8,30a kadar kalabilirim diyen birini bulmak niyetim.
bakıcı ilanı verip eve gelinde hadi dedim şu evin eksiklerini de ev sahibi ile konuşayım. mutfak dolapları berbat eski tip vernikli dolaplardan çekmeceleri kütük gibi çekiyorsun ööööyle kalıyor. ev sahibimin 2. çocuğu da bu yıl üniversteye başlıyor ekonomik olarak bu kış yaptıramam dedi. yaptıracak ama bu kış değil :26:ne zaman onu anlamadım...ocakta mı yoksa kış çıkıp mayıs ayı gelince mi:44:inşallah vakitlice yaptırır da ben de evden çıkmak zorunda kalmam.
bööööyle işte....amma da yazmışım

kahvaltı 1 kase 3 kepçe yaklaşık kaynar arabaşı çorbası
2 tane haşlanmış yumurta ekmeksiz çıkla yedim

öğlen 1 yumurta (tereyağda:125:)
1 yk çökelek
2 dilim hellim peyniri

*canım ayvalık tost istedi amma yimedim

3 kaşık buğday çorbası
bir porsiyon kerevizli etli kaışık sebze yemeği
4 yk bulgur pilavı
6 ykk kadar salata

Kitap: artık ruhunu da besle-Ender Saraç
3 sayfacık da olsa okudum.

Benim gibi ruhsal darlık içinde olanlara Allah'ın El-Basıt ismi ile dua etmeleri önerilir...
''dilediği kullarına ruh ve hayat verici, açan, genişleten''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…