kızlar bura soğudu hastalandım
yatıyorum ben beaaa elektirikli soba yı açtım hapşırık mapşırık :2::2::2::2::2:
sen de duygusal olarak dibe vurmuşsun bakıyorum da...belki de mevsim değişikliğinden oluyor...görüyorsun son 10 günlük halimi...her yıl böyle oluyor. aralık sonu ocak başı hele nasıl fena oluyorum. hep işyerindeki ihale şirket problemlerine yoruyordumyıl sonunda ihaleler firma değişir onun sıkıntıları ...ama o işten kurtuldum gene bu dönemlerde feneyım...bir psikiyatriste mi gitsem ki:44:karar veremiyorum, ufak şeyleri kafama takıyorum, özgüvenim yok...30 ağustosta emzirmeyi kestim, velet zaten zor uyuyordu şimdi iyice zorlaştı...uyumayınca diğer kardeşi de uyutmuyor...artık gece saat 10u geçince ben çıldırıyorum. dün gece tam uyuyacakkken su içmek için kalkıp eşimin de katkıları ile(!!!!) salona gidip akülü araba sürdüler har har har zar zar zar...bağırdım çağırdım uyuttum sonra...yani diyeceğim o ki uykumu da alamıyorum...bi de kepekli galeta almıçtım paketin %75i duruyordu gitmişler hepsini evin her yerine dökmüşler...mutfak, antre,yatak odası salon....sabah kakıp pilastik süpürgeyle aldım hepsini....Simdi dahada iyiyim dedigin gibi bir bayan kendi ayaklari ustunde durabilmeli tek sikintimiz kilo olsun ama kiloda cok onemli ben bide kiskancim cok hemde kiskaniyorum zorlami ama tempoyu bozmk yok bugun cozuttum ama olsun
Canim benim duygusal arkadasim keske herkes sizin gibi anlayisli olsa ama nerdee iyiki uye olmusun simdi benim kardesimde tombis siyorum ona yeme uzulursun inslh bana benzemez.....
Neyse iyim cok sukur sayenizde biraz daha toparlndim
Oncelikli allh yardimcin olsun
Bu isler zir brnde bi alabilsem ev gerci ondan once kocamla yanyana glmm lazim
Gelelim sana bu hafta toparlaniyorsun menulerini duzeltyorsun bana bakip sldanma bendeki yag orani srni dover
Dikkat etttt gecmis olsun
Menu
Sahan tavada yumurta
1dlm ekmk
Ogle
1kase fasulye
1dlm birek
1flm ekmekekmek
Ara az pilav kizimin kalan cok az
4 tanr yulafli bskvi
Az uzum
Aksam 3 lokma simit
Saat 9 gibi
3dlm donates az ekmek
1biskuvi
1tk sutlc
Cay
İvir zivir cok kbnhtrt
Spor yok
Kitap dqvranislara soz gecirme
2 paket tutku biskivi yedim
bugüün çapkınlık günüm olsun iyi mi
Kimden izin aldınki gecenin yarısı bisküvi yemek için2 paket tutku biskivi yedim
bugüün çapkınlık günüm olsun iyi mi
Ohh bisküvilere bak cuma tartıda tırtıklanacaksın haberin yok canımmkahvaltı
sabah
2 haşlanmış yumurta
yoğurtlu makarna ne alaka değil mi
ara
1 paket bisküvi
öğle
1 porsiyon buğday çorbası miğdeme dokundu
1 porsiyon fasülye
1 porsiyon pilav
akşam
1 porsiyon pilaki
1 elma
ara
bisküvi
şimdi kuşburnu içiyorum :2::2::2::2::2:
Kuşburnu içmeye devam et canım.günaydın kızlar
kendimi düne göre iyi hissediyorum onun için dr gitmemeye karar verdim ayakta geçirecem inş
aklıma bişey geldi hani hergün okuduğumuz kitapları yazıyoruz ya ben de genelde bişey yazmıyorumişte oraya okduğumuz kitap yerine satın aldığımız nevaleleri yazsak liste boş kalmaz yeminle
Örneğin
Menü: vahim
Spor: Allh versin
Kitap: Ne gezer
Alış verişooooo
Ayy kızlar kusura bakmayın bugün çok alışveriş yapamadım 1 küçük hurç ile bulaşık deterjanı aldım. Cezve ile küçük bakır tava beğendim ama alamadım, söz yarın alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?