kahvaltı 1 kase 3 kepçe yaklaşık kaynar arabaşı çorbası
2 tane haşlanmış yumurta ekmeksiz çıkla yedim
öğlen 1 yumurta (tereyağda:125:)
1 yk çökelek
2 dilim hellim peyniri
*canım ayvalık tost istedi amma yimedim
3 kaşık buğday çorbası
bir porsiyon kerevizli etli kaışık sebze yemeği
4 yk bulgur pilavı
6 ykk kadar salata
Kitap: artık ruhunu da besle-Ender Saraç
3 sayfacık da olsa okudum.
Benim gibi ruhsal darlık içinde olanlara Allah'ın El-Basıt ismi ile dua etmeleri önerilir...
''dilediği kullarına ruh ve hayat verici, açan, genişleten''
Seldom seni gördüm altta sevindim siteye girebildiğine, neden yazmadın?
Yaşasın artık seldomda aramızda..Girebildiğine sevindim zuzummmGünaydın canım ayarlariyla ugrasiyorduk babamla :) artık girebiliyorum...güvenlik engeli konmuş nasıl olmuşsa...bu hafta spor yapamadım hiç ama hiç kaçamak da yapmadim...inşallah yarın 86.9 u bari görürüm :) ya bi görsem gaza gelcem :) zaten salı günü de kontrol var görmem şart!!!
Herkes iyidir inşallah...geçmişi ilerleyen saatlerde okuyayım
Akşama kadar kahvaltıdan gitmişin hedefcanselamlaaaar kızlar akrepcan demiş ki 1 günlük menüyü bütün olarak yazsanız...
yazalım bakem
Sabah: yarım yumurta tereyağda, 1 lokma ekmek, 2 dilim hellim peyniri
Öğlen: 1 yumurta tavada, 2 dilim hellim peyniri, 1 yk çökelek
akşam: 8-10 yeşil zeytin, 3 dilim ekmekten ayvalık tost (içinde 3 dilim hindi salam, 2 yk rus salatası, 2 dilim peynir, ketçap)
............
bu sabah: 3 gün kurusu kayısı, zeytinyağında 1 yumurta
Yaşasın artık seldomda aramızda..Girebildiğine sevindim zuzummmHadi bakalım inş dediğin gibi olur.
Akşama kadar kahvaltıdan gitmişin hedefcanEnerjinde öyle devam etmiştir umarım
Kızlar bu hafta öğle yemeklerini hep dışardan yedim malesef..öyle olunca akşamı genelde salata veya cacıkla geçirdim...birde yatmadan önce sirkeli şu içiyorum 3 aydır...hazimsizlik sorunum kalmadı şükür...
evet seldom hoşgeldiiiiiinYaşasın artık seldomda aramızda..Girebildiğine sevindim zuzummmHadi bakalım inş dediğin gibi olur.
Akşama kadar kahvaltıdan gitmişin hedefcanEnerjinde öyle devam etmiştir umarım
Kızlar bu hafta öğle yemeklerini hep dışardan yedim malesef..öyle olunca akşamı genelde salata veya cacıkla geçirdim...birde yatmadan önce sirkeli şu içiyorum 3 aydır...hazimsizlik sorunum kalmadı şükür...
Aaa evet bak iyi hatırlattın ben yatmadan önce de içiyorum elma sirkeli suyumu ama yazmayı unutuyorum..
Hem sabah hem de akşam yatmadan önce içiyorum yani..
evet seldom hoşgeldiiiiiin
ayvalık tostu kahvaltı olarak düşünmemiştim ama öyleydi değil mienerjim gayet yerindeydi ilginç yani bu enerji olayı:aslında karbonhidratlar enerji veriyor amma yemezsen daha enerjik oluyorsun:44:dün beşlki psikolojikti ama açlık hisstemedim çok, hissettiğimde ise ayvalık tost götürdüm
seldom evet senin beslenme problemini çözmüş bulunmaktayım. herkes iş yaşamına başlayınca diyetini daha rahat yapar (benim öyle olur mesela) sen ise işe başlayınca cozurtuyorsun. seminer döneminde kekler pastalar , şimdi de dışardan yemeler...tabi ki dışarıdan yiyeceğiz dışarda da diyete uygun şeyler bulunabilir . ' dışarda yedim malesef' cümlesinden anlıyorum ki sen dışarda cıssss yiyorsunhafta içi öğlenleri süreki dışarda yemek yiyeceksen tabakta döner (et, tavuk) salata ayran tercih edebilirsin.
(bi de ayvalık tostu)
bu arada hazımsızlık derken bir ara şiddetli bi kabızlık problemin vardı onu mu diyorsun geçti diye? sirkeli su işe yarıyorsa bilelim yane
hay Allah bi bu sirkeli su bana yaramadı...yatmadan hemen önce mi içiyorum yoksa midemde falan yara mı vardır nedense kabus gördürüyor bana sirkeli su
Yara ile alakası yoktur canım. Bir çay kaşığı bal ile yumuşatabilirsin ve su ılık/ sıcak olsun.evet seldom hoşgeldiiiiiin
ayvalık tostu kahvaltı olarak düşünmemiştim ama öyleydi değil mienerjim gayet yerindeydi ilginç yani bu enerji olayı:aslında karbonhidratlar enerji veriyor amma yemezsen daha enerjik oluyorsun:44:dün beşlki psikolojikti ama açlık hisstemedim çok, hissettiğimde ise ayvalık tost götürdüm
seldom evet senin beslenme problemini çözmüş bulunmaktayım. herkes iş yaşamına başlayınca diyetini daha rahat yapar (benim öyle olur mesela) sen ise işe başlayınca cozurtuyorsun. seminer döneminde kekler pastalar , şimdi de dışardan yemeler...tabi ki dışarıdan yiyeceğiz dışarda da diyete uygun şeyler bulunabilir . ' dışarda yedim malesef' cümlesinden anlıyorum ki sen dışarda cıssss yiyorsunhafta içi öğlenleri süreki dışarda yemek yiyeceksen tabakta döner (et, tavuk) salata ayran tercih edebilirsin.
(bi de ayvalık tostu)
bu arada hazımsızlık derken bir ara şiddetli bi kabızlık problemin vardı onu mu diyorsun geçti diye? sirkeli su işe yarıyorsa bilelim yane
hay Allah bi bu sirkeli su bana yaramadı...yatmadan hemen önce mi içiyorum yoksa midemde falan yara mı vardır nedense kabus gördürüyor bana sirkeli su
Ceviz ve makarna sosu :26: O sosun altında makarnası yokmuydu zuzuöğlen yediklerim
-1 kase domates çorbası, içine 1 dilim kaşar peyniri ekledim
-2,5 ceviz yanında acılı makarna sosu yedim (acılı melemen gibi bişiymiş, kışa da az acılı melemen yapmak lazım canııııım)
az önce de 1 şekerli kahve içtim
sabah : 1 yumurta
2 zeytin
1.5 dlm ekmek
domates biber
1 su br süt
ara :1 dilim armut
öğle : bol salata
2 büyük parça çeçil peynir
3 zeytin
2 dlm ekmek
çay
akşam : 1 porsiyon biber kızartması (tost makinesinde yağsız yapılıp domates sosuna çok az yağ konularak yapıldı)
2 dlm ekmek
çay
2.5 lt su
2 km yürüyüş
kitabım yok bu hafta...derslerin bi yerleşmesini bekliyorum ay çok sinir bi durum hergün yeni bir program
Aaa evet bak iyi hatırlattın ben yatmadan önce de içiyorum elma sirkeli suyumu ama yazmayı unutuyorum..
Hem sabah hem de akşam yatmadan önce içiyorum yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?