Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın :)

Gece 3te yatmama rağmen 7de yürüyüşe çıktık...ne güzeldi hava...güzel bir kahvalti ve şimdi kaplıca zamanı...ama bu kadar yöresel yemek yanında kendini tutmak zor :/

Bu arada kaptancim, çarşamba günü yurt dışına gidicem, izinli olmam lazım...dikkat ederim tabiki, hatta aç kalırım :) ama tartilamam ve net sıkıntı olabilir...2 ekim-12 ekim arası izin istiyorum...

Sabah : bol yesillikli yumurta salatası
Bolca peynir çeşitleri
2 zeytin
sogus
1 büyük dlm ekmek
çay

öğle : güveçte lahana sarması 4 tane
salata
1 büyük dlm ekmek
yoğurt

ara : 4 lokma sac ekmeği peynirli

akşam : kavun
ekmek (az önce yol kenarindan aldigimiz koca kavunu tandır ekmeği ile tıkabasa yedik...sonuç; bu tabiki akşam yemegim...sadece kahve içebilirim artık)

2 lt su

gez dolaş dağ bayır sporu yaptık bugün...

şimdiden yazıyorum ki yemeyeyim başka birşey :)

hoş geldin canım

dünki menüm
sabah çook güzel bir kahvaltı
yumurta
domates salatalık biber
bir dilim ekmek bol çay

tabi haftasonu olunca geç yaptım kahvaltıyı
akşama
batırık yedim
üzerine bir elma 1 havuç 1 avuç kuru üzüm

bugün
sucuklu yumurta
yarım domates
bir dilim peynir beyaz peynir
bir dilim ekmek geç yaptım yine
akşama
kabaklı bezelyeli kıymalı uyduruk yemek yaptım onu yiyecem yoğurtla

ales için ders çalışmaya devam kızlr tıkandım eve hiç dişarı çıkmadım birazdan markete gitmem lazım bahaneyle biraz yürürüm

teşekkürler...sanırım ingilizce blogdan bahsediyorsun. türkçesi yok mu bununingilizce blog okurken kendimi ders çalışır gibi hissediyorum
ales için ders çalışmaya devam kızlr tıkandım eve hiç dişarı çıkmadım birazdan markete gitmem lazım bahaneyle biraz yürürüm
ikinci üniv. kayıtları başladı veeee ben tarih okumaya karar verdim. düşüne düşüne bunu buldum çünküm sayısalcıyım ve tarihim iyi değil en azından genel kültür olurmedeniyetler tarihi, basın tarihi anadolu, ilk türk tarihi oooo konular süper...eğer kayıt işlerine vakit ayırabilirsem tarih okuyacak bu kardeşiniz. yalnız anadolu üniv mi istanbul mu olsun:44:istanbul Tarih'in adı çok hoş Anadolu üniv.in de açıköğretim sistemi oturmuş durumda istanbul ünive başlayıp sınav yerleri -kitap ödeme gibi konularda farklılıklarla karşılaşırsam diye anadolu ünivi tercih etmeyi düşünüyorum.

Bugun dogum gunundeydim bi diyettira gore asiri yedim ne yapmm lazimmm ...1hafta bosa gitti
kendini affederek başla işe.
Dr. ayça kaya böyle bir durumda kalsiyum diyeti öneriyordu. 1 dilim ekmekli bir kahvaltı ile güne başlıyorsn peynir yumurta vs. var tabi...öğlen akşam 1er kase yoğurt yanında sınırsız sebze yiyorsun. peynir yiyebilirsin. ara öğünde birer küçük meyve + yoğurt süt olabilir.toksan yemezsin.

ne yedin anlamadım kuzum yaş pasta olsa gerek geçmiş olsun

Nemiyedim
Yad pasta once dlm
2 tane cup kek
1 dlm borek
2 yk kuskus salatasi
2 yane elmali kubiye
Valla bu kadardi galiba miee fesati gecirecektim aksam cok fena oldum ada cayi ictim detoks fallanmi yapsam

Ama bu sabah masum sade bi kahvalti yaptim
1 dlm ekmek
Haslanmis yunurta
Peynir....

ben gene haftasonunda dikkatsiz beslendim.tek yaptığım şey son zamanlardaki keşfim olan lahana yemeği.
cumartesi günü lahana yemeğimi pişirip acıktıkça onu yedim. kahvaltıda çocuklara patates kızartmıştım ikindiye kadar direndim yemedim. ikindin dayanamayıp kalanlarını yedim ki benim patates yememem lazım. hakikaten yedikten sonra kırmızı kırmısı döküntülerim ve vücudumda sivilceler oldu.
haftasonu patates, çeyrek dilim yaş pasta,simit, tost ve gofret kaçamaklarım oldu.
dün akşam da 19:30a kadar akşam yemeğim hazır olmaıştı. dondurucudan köfte çıkartıp tavada yağsız onu yaptım. karnım da aç değildi ama çocukların ısırıp bıraktıklarını yedim
yani her zamanki gibi diyete uyyulmamış bir haftasonuydu. 2 günü evde eşim yokken çocuklarla geçirebildim. dün çocukların dolaplarını ve odalarını düzenledim yazlık kışlık işleri halloldu.
bu sabahki kilom 65,2...eskiden berbat geçen tatil sonraları benim kilo 67-67,5 olurdu şimdi ise 65,2

hepimize geçen haftadan dahaaaaa güzel bir hafta diliyorum

İkinci üniversiteye ben de kaydolcam inşallah..ıstanbul sosyoloji...aslında sosyal hizmetler istiyordum bu yıl lisansı kapatmislar

Evet benim dr. da çok yediysen ertesi gün tarcinli yoğurt ye diyor bir ana ogun olarak...

sana da günaydın ve geçmiş olsun. döndün mü evine yoksam hala geziyor musun?

Döndüm ayol ışteyim...her güzel şeyin bir sonu var :) çarşamba bu sefer çok uzaklara yarı iş yarı tatil gidicem...alismasam iyi olur ama :)

Ben de sürekli kendime üç haneliydi ayol bu tartı diye hatirlatiyorum... züğürt tesellisi :) geçen gün yaz boyunca gorusmedigim arkadaşla gorustum...25 kg mi verdin dedi :) ay inşallah inşallah :) ama ben 17 verdim henüz :) bir de beyaz önlük aldım kendime...önü hiiiiiic kapanmazdi amaaaan bi kucugu yok mu dedim...anam ne keyif ne keyif :)

gez bebeğim eğlen benim yerime de....

tebrik ederim inşallah bu keyiflerin hiç bitmez hep böyle mutlu olursun bu arada gözün için de geçmiş olsun biraz geç oldu ama kusura bakma.......

kesin sonuçları bildiriyorum bir tane daha oğlum oluyor ....
rabbim tamamına erdinsin inşallah sağlıklı sıhhatle diye dua ediyorum ve sizlerle de paylaşıyorum.
bu haftasonu kontrolüm vardı. bütün değerlerimiz güzel çıktı maşallah herşeyi gelişmiş ve oluşmuş bize el de salladı kuzucuk
abimiz hala kız kardeş istiyor o biraz sorun ama bakalım aşarız inşallah onu da.
hımmm başka havadis şuan 17 haftamın içindeyim ve 1,8 kg ile havalarda uçuyorum kızlar gayet iyiyim
herşeyden yiyorum içiyorum sütümü,pekmezimi, kuruyemişimi,balığımı,etimi,sebzemi, meyvemi
tüketiyorum abur cubur asla yemiyorum. makarna pilav tüketmiyorum akşamları ekmek tüketmiyorum
gün içinde tüketiyorum

Canım sen kışlıklarımı çıkardın yer değiştirdim derken
Oy oy oy güzel anne gelmiş hoş gelmiş ama bence halaaa kııızzz bebiş olana kadar kız diyorum işteee

Seldomcum kısa süreli izinler problem oluyor o yüzden izin vermiyorum kimseye...
Seninkiside kısa süreli bir ara zaten, bildirimde bulunmadı deyip kilo bölümü yaparız canım..Nete girebilsen süper olucaktı ama neyse artık idare edicez seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…