Seldomcum kısa süreli izinler problem oluyor o yüzden izin vermiyorum kimseye...
Seninkiside kısa süreli bir ara zaten, bildirimde bulunmadı deyip kilo bölümü yaparız canım..Nete girebilsen süper olucaktı ama neyse artık idare edicez seni.
Canım sen kışlıklarımı çıkardın yer değiştirdim derken
Oy oy oy güzel anne gelmiş hoş gelmişama bence halaaa kııızzz bebiş olana kadar kız diyorum işteee
Canım sen kışlıklarımı çıkardın yer değiştirdim derken
Oy oy oy güzel anne gelmiş hoş gelmişama bence halaaa kııızzz bebiş olana kadar kız diyorum işteee
Tatlım bu konuyu iyice düşünüp üstüne birde akıl almam lazım..İzinlere oldum olası karşıyımdır..ama kaptanım 2-12 ekimde iki tane cuma bildirimi var bana sorarsan izinli olsun .....................
bir takvimine göz at
Eveeeet taraftarlarım çoğalıyor yokmu artıranbunu söyleyen ilk kişi sensin diğeri de görümcem. rabbim hayırlı evlat nasip etsin. hayırlısı bakalım göreceğiz önümüzdeki ay detaylı ultrasonda farklı bir dr muayene olacağım o ne diyecek
Aslında duvarlarda gömme dolaplar olucak hem kışlıklar hem yazlıklar hazır ve nazır olacak, nasıl amagenic hayırlı uğurlu olsun, hatta adı uğur olsunsen de benim gibi oğlan anası genlerine sahipsin desene...
akrep evet kışlıkları çıkarttım:44:kazaklar hariiiiiiiiiçya şimdi çocuklara tişört giydirip dışarı çıkartamaz olduk, uzun kollu üstlerine de yelek gerekiyor. hava sıcak olursa diye 2şer tane tişört bıraktım şort ve tişörtleri kaldırdım. uzun kollularını çıkarttım meydana. kazakları çıkartmadım hem daha var hem de çok yer kaplıyorlar, acaba hep kanapenin altında kalsalar da ordan mı alıp kullansak
hayrılı olsun kuşum biizm de oğlumuz oluyor bu sene oğlan senesi anlaşılan sağlıkla sıhatle bir batında allah kurtarsın seni de onu dakesin sonuçları bildiriyorum bir tane daha oğlum oluyor ....
rabbim tamamına erdinsin inşallah sağlıklı sıhhatle diye dua ediyorum ve sizlerle de paylaşıyorum.
bu haftasonu kontrolüm vardı. bütün değerlerimiz güzel çıktı maşallah herşeyi gelişmiş ve oluşmuş bize el de salladı kuzucuk
abimiz hala kız kardeş istiyor o biraz sorun ama bakalım aşarız inşallah onu da.
hımmm başka havadis şuan 17 haftamın içindeyim ve 1,8 kg ilehavalarda uçuyorum kızlar gayet iyiyim
herşeyden yiyorum içiyorum sütümü,pekmezimi, kuruyemişimi,balığımı,etimi,sebzemi, meyvemi
tüketiyorum abur cubur asla yemiyorum. makarna pilav tüketmiyorum akşamları ekmek tüketmiyorum
gün içinde tüketiyorum
ohhhh ne keyif ne keyif seldom öğretmenimBen de sürekli kendime üç haneliydi ayol bu tartı diye hatirlatiyorum... züğürt tesellisi :) geçen gün yaz boyunca gorusmedigim arkadaşla gorustum...25 kg mi verdin dedi :) ay inşallah inşallah :) ama ben 17 verdim henüz :) bir de beyaz önlük aldım kendime...önü hiiiiiic kapanmazdi amaaaan bi kucugu yok mu dedim...anam ne keyif ne keyif :)
bende bende3 ben hala bölüme karar veremedim kızlarİkinci üniversiteye ben de kaydolcam inşallah..ıstanbul sosyoloji...aslında sosyal hizmetler istiyordum bu yıl lisansı kapatmislar
Evet benim dr. da çok yediysen ertesi gün tarcinli yoğurt ye diyor bir ana ogun olarak...
Döndüm ayol ışteyim...her güzel şeyin bir sonu var :) çarşamba bu sefer çok uzaklara yarı iş yarı tatil gidicem...alismasam iyi olur ama :)
süphe ye mahal yok akrep erkek olacak işteeeeCanım sen kışlıklarımı çıkardın yer değiştirdim derken
Tatlım bu konuyu iyice düşünüp üstüne birde akıl almam lazım..İzinlere oldum olası karşıyımdır..
Eveeeet taraftarlarım çoğalıyor yokmu artıran
Aslında duvarlarda gömme dolaplar olucak hem kışlıklar hem yazlıklar hazır ve nazır olacak, nasıl ama
nelerden vazgecsekte su kahveden vazgecemiyorz galiba:)öğle yemeğimde paça çorba ve 1 dilim ekmek yedim.
üstüne 2 tane tek şekerli kahve içtim.
akşama fırında tavuk olacak yemekte.
kesin sonuçları bildiriyorum bir tane daha oğlum oluyor ....
rabbim tamamına erdinsin inşallah sağlıklı sıhhatle diye dua ediyorum ve sizlerle de paylaşıyorum.
bu haftasonu kontrolüm vardı. bütün değerlerimiz güzel çıktı maşallah herşeyi gelişmiş ve oluşmuş bize el de salladı kuzucuk
abimiz hala kız kardeş istiyor o biraz sorun ama bakalım aşarız inşallah onu da.
hımmm başka havadis şuan 17 haftamın içindeyim ve 1,8 kg ilehavalarda uçuyorum kızlar gayet iyiyim
herşeyden yiyorum içiyorum sütümü,pekmezimi, kuruyemişimi,balığımı,etimi,sebzemi, meyvemi
tüketiyorum abur cubur asla yemiyorum. makarna pilav tüketmiyorum akşamları ekmek tüketmiyorum
gün içinde tüketiyorum
Seldomcum kısa süreli izinler problem oluyor o yüzden izin vermiyorum kimseye...
Seninkiside kısa süreli bir ara zaten, bildirimde bulunmadı deyip kilo bölümü yaparız canım..Nete girebilsen süper olucaktı ama neyse artık idare edicez seni.
ama kaptanım 2-12 ekimde iki tane cuma bildirimi var bana sorarsan izinli olsun .....................
bir takvimine göz at
Geic hayirli olsun tatlim bebemmmm erkk hee 3erkk evde supermis
Seldo sen beden izin istiyonn korktun degilni benden:)
genic hayırlı uğurlu olsun, hatta adı uğur olsunsen de benim gibi oğlan anası genlerine sahipsin desene...
akrep evet kışlıkları çıkarttım:44:kazaklar hariiiiiiiiiçya şimdi çocuklara tişört giydirip dışarı çıkartamaz olduk, uzun kollu üstlerine de yelek gerekiyor. hava sıcak olursa diye 2şer tane tişört bıraktım şort ve tişörtleri kaldırdım. uzun kollularını çıkarttım meydana. kazakları çıkartmadım hem daha var hem de çok yer kaplıyorlar, acaba hep kanapenin altında kalsalar da ordan mı alıp kullansak
Tatlım bu konuyu iyice düşünüp üstüne birde akıl almam lazım..İzinlere oldum olası karşıyımdır..
Eveeeet taraftarlarım çoğalıyor yokmu artıran
Aslında duvarlarda gömme dolaplar olucak hem kışlıklar hem yazlıklar hazır ve nazır olacak, nasıl ama
iyi fikir ben de düşünmedim desem yalan olur. her yer duvar görünümlü olacak ama aslında orası kızaklı dolap kapağı olacak...gerçi her yer dolap olsa biz türk kadınları her yeri doldururuz ve gene söyleniriz bu dolaplar yetmiyor diye
ben gene de zihni sinir procelerim arasına kaydettim proceyi
şimdiiii bugün başıma gelenleri anlatayım size...sabah normalde yürüyerek işe gitme niyetiyle evden çıktım ki tam sitenin girişine geldim bir kuş tepemden işedibildiğin sağ tarafım sıvama oldu...hışımla eve dönüp üstümü değiştim...o arada kızımın servisi geldi fala derken oyalandım ve arabayla gitmeye karar verdim..okulun önüne park ettim...içeri girdim ki boşa acele etmişim programım değişmiş bugün öğleden sonra dersim...neyse oyalandım falan biraz öğlende dedim ki eve gideyim yemeğimi güzel yiyeyim, arabayı da bırakıp yürüyeyim...çıktım arabanın yerine geldim ki yerinde yeller esiyor...bi afalladım, şaşırdım mı yerini diye düşündüm falan yok orası...hemen oradaki bir esnafa sordum demez mi çektiler!!! ana şok..ben 3 senedir aynı yere parkederim, ayrıca yol boyu abartısız en az 70-80 araba var aradan benim ki gitmiş...haydeeeee kimbilir hangi parka çekildi deyip trafiği falan aradım ki göndermişler teeeeeeeee cehennemin dibine...mümkün değil gitsem yetişemem okula...babamı aradım...yedek anahtarla gitti bu seferde ruhsat sahibi gelsin diye sorun çıkarmışlar...en son telefonda konuşurken şuurumu kaybetmişim :) arkadaş diyorki ne bağırdın adama!! napiiiiiim dellendim resmen...150 tl bayılıp arabama geri kavuştum...o öfkeyle de oturup kır pidesi yedim :) neyseki birincide durdum yoksaaaa dişimin kovuğunu doldurmadı aslında...yarın nereye bırakcam arabayı o da bir muamma...koltuğumun altına sıkıştırcam heralde!!! ay bu İstanbul yaşlandırdı beni walla
O ofkeyle oturup kir pidesi yedim kismi tam da beni anlatiyor:):)şimdiiii bugün başıma gelenleri anlatayım size...sabah normalde yürüyerek işe gitme niyetiyle evden çıktım ki tam sitenin girişine geldim bir kuş tepemden işedibildiğin sağ tarafım sıvama oldu...hışımla eve dönüp üstümü değiştim...o arada kızımın servisi geldi fala derken oyalandım ve arabayla gitmeye karar verdim..okulun önüne park ettim...içeri girdim ki boşa acele etmişim programım değişmiş bugün öğleden sonra dersim...neyse oyalandım falan biraz öğlende dedim ki eve gideyim yemeğimi güzel yiyeyim, arabayı da bırakıp yürüyeyim...çıktım arabanın yerine geldim ki yerinde yeller esiyor...bi afalladım, şaşırdım mı yerini diye düşündüm falan yok orası...hemen oradaki bir esnafa sordum demez mi çektiler!!! ana şok..ben 3 senedir aynı yere parkederim, ayrıca yol boyu abartısız en az 70-80 araba var aradan benim ki gitmiş...haydeeeee kimbilir hangi parka çekildi deyip trafiği falan aradım ki göndermişler teeeeeeeee cehennemin dibine...mümkün değil gitsem yetişemem okula...babamı aradım...yedek anahtarla gitti bu seferde ruhsat sahibi gelsin diye sorun çıkarmışlar...en son telefonda konuşurken şuurumu kaybetmişim :) arkadaş diyorki ne bağırdın adama!! napiiiiiim dellendim resmen...150 tl bayılıp arabama geri kavuştum...o öfkeyle de oturup kır pidesi yedim :) neyseki birincide durdum yoksaaaa dişimin kovuğunu doldurmadı aslında...yarın nereye bırakcam arabayı o da bir muamma...koltuğumun altına sıkıştırcam heralde!!! ay bu İstanbul yaşlandırdı beni walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?