- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
şimdiiii bugün başıma gelenleri anlatayım size...sabah normalde yürüyerek işe gitme niyetiyle evden çıktım ki tam sitenin girişine geldim bir kuş tepemden işedibildiğin sağ tarafım sıvama oldu...hışımla eve dönüp üstümü değiştim...o arada kızımın servisi geldi fala derken oyalandım ve arabayla gitmeye karar verdim..okulun önüne park ettim...içeri girdim ki boşa acele etmişim programım değişmiş bugün öğleden sonra dersim...neyse oyalandım falan biraz öğlende dedim ki eve gideyim yemeğimi güzel yiyeyim, arabayı da bırakıp yürüyeyim...çıktım arabanın yerine geldim ki yerinde yeller esiyor...bi afalladım, şaşırdım mı yerini diye düşündüm falan yok orası...hemen oradaki bir esnafa sordum demez mi çektiler!!! ana şok..ben 3 senedir aynı yere parkederim, ayrıca yol boyu abartısız en az 70-80 araba var aradan benim ki gitmiş...haydeeeee kimbilir hangi parka çekildi deyip trafiği falan aradım ki göndermişler teeeeeeeee cehennemin dibine...mümkün değil gitsem yetişemem okula...babamı aradım...yedek anahtarla gitti bu seferde ruhsat sahibi gelsin diye sorun çıkarmışlar...en son telefonda konuşurken şuurumu kaybetmişim :) arkadaş diyorki ne bağırdın adama!! napiiiiiim dellendim resmen...150 tl bayılıp arabama geri kavuştum...o öfkeyle de oturup kır pidesi yedim :) neyseki birincide durdum yoksaaaa dişimin kovuğunu doldurmadı aslında...yarın nereye bırakcam arabayı o da bir muamma...koltuğumun altına sıkıştırcam heralde!!! ay bu İstanbul yaşlandırdı beni walla
kızlar ben sorunu şöyle çözdüm...kızımın odasındaki dolabı çıkardım duvardan duvara 8 kapılı tavana kadar oda takımına uyan bir dolap yaptırdım...2 kapısı kızımın kalanı kışlıklar için...aman ne rahatladım..hurçlar bazalar fışkırıyordu her yerden...kökten çözüm oldu...bu arada eşimin eşyaları çıkınca nerdeyse 4 kapak boşalmıştı..sonra ne olduysa bir ay sürmeden oralar da dolduğu gibi yine sığmıyorum yine sığmıyorum...büyük bedenim ondan mı acaba :)) e herşey koca koca dimi ama :) yani şuan tam 12 kapaklı (toplamda) bir dolaba yine sığamıyorum...hedefin dediği gibi mesele bizim sığamamamız dolapların darlığı değil :)
canııııııııııım maşallah barekallah...allah hayırla kucağına da nasip etsin inşallah...aman abi olmuş da bi de kız istiyor :) walla bravo hayatım..inşallah ebru şallıya rakip bir hamilelik geçirirsin :) gerçi o bezelye yutmuş gibi hamilelere şahsen gıcık oluyorum..anneye bile benzemiyorlar :) ama penguen gibi de olma tabi :) ay bi an gözümün önüne geldin :))))))))
içimi sızlattın ne de kolaymış gibi okuyoruz kim bilir o 4 kapak boşalırken neler yaşadın canımsın sen keşke boşalmasaydı..........................
Canım benim hiç öyle kolay olmuyor...bu saatte uyku yok midem deliniyor sanki...her acı izini bırakıp gidiyor..aslında gitmiyor ve malesef zaman hiç birşeyin ilacı da değil...o koca boşluk büyüyor büyüyor insanı yutacak gibi oluyor...
şimdiiii bugün başıma gelenleri anlatayım size...sabah normalde yürüyerek işe gitme niyetiyle evden çıktım ki tam sitenin girişine geldim bir kuş tepemden işedibildiğin sağ tarafım sıvama oldu...hışımla eve dönüp üstümü değiştim...o arada kızımın servisi geldi fala derken oyalandım ve arabayla gitmeye karar verdim..okulun önüne park ettim...içeri girdim ki boşa acele etmişim programım değişmiş bugün öğleden sonra dersim...neyse oyalandım falan biraz öğlende dedim ki eve gideyim yemeğimi güzel yiyeyim, arabayı da bırakıp yürüyeyim...çıktım arabanın yerine geldim ki yerinde yeller esiyor...bi afalladım, şaşırdım mı yerini diye düşündüm falan yok orası...hemen oradaki bir esnafa sordum demez mi çektiler!!! ana şok..ben 3 senedir aynı yere parkederim, ayrıca yol boyu abartısız en az 70-80 araba var aradan benim ki gitmiş...haydeeeee kimbilir hangi parka çekildi deyip trafiği falan aradım ki göndermişler teeeeeeeee cehennemin dibine...mümkün değil gitsem yetişemem okula...babamı aradım...yedek anahtarla gitti bu seferde ruhsat sahibi gelsin diye sorun çıkarmışlar...en son telefonda konuşurken şuurumu kaybetmişim :) arkadaş diyorki ne bağırdın adama!! napiiiiiim dellendim resmen...150 tl bayılıp arabama geri kavuştum...o öfkeyle de oturup kır pidesi yedim :) neyseki birincide durdum yoksaaaa dişimin kovuğunu doldurmadı aslında...yarın nereye bırakcam arabayı o da bir muamma...koltuğumun altına sıkıştırcam heralde!!! ay bu İstanbul yaşlandırdı beni walla
Herşeyde vardır bir hayır diyelim..
Her hayrın sonunde bir şer, her şerrin sonunda bir hayr vardır mutlaka.. Bununla geçmiş olsun canım..
çok geçmiş olsun, akrep doğru söylüyor. demek ki oraya park etmemen gerekiyor. benim de arabama öyle olmuştu dediler yabancı plakaları çekmişler hepyabancı derken rize olmayanları...bundan sonra oraya park etmezsin inşallah da güzel bir park yeri bulursun.
ben de bir gün parkta yürürken tepeme su sıçradığını fark ettim, baya su yani...yağmur yağmıyor bu su nerden gelsin, hem de gök yüzündenHemen ıslak mendile davrandım, başörtümün üstünü sildim tepeme yeşil su yağmış
Sorma bütün şalım ceketim çantam battı :/ küçücük kuş nasıl becerdi bunu bilmem :)
Bu arada herkes yedi içti tekrar acikti ben hâlâ bankadayim :) öldüm acliktan..
Canlarim ciğerlerim kuzu sarmalarim :) yarın iletişimden yoksun iki hafta gecirecegim malum seyahate çıkıyorum..buralar size emanet :) söylemek adettendir; hakkinizi helal edin...eksikliğimi hissedin beni ozleyin şekerim :)
helal olsun kuşum gitmeden önce söyle ikinci üniv hangi bölümü niçin seçtin ben hala kararsızım hangi böl istikbal görüyorsun
Ben daha simdi antremandan ciktim oyle de yoruldum ki bu saatten sonra biseler atistirmasam da olmuyor uyuyuncaya kadar fareler kemiriyor midemi :) yesem ayri bi dert :) yogurtla meyveyle tatmin edim bari midecigmi:)
Sıfatlı olsaydı bekleyekmiydin yaniibende anlatayım başıma gelenleri saat 3 te okuldan çıktım mutemetlik de bende okulun parasını yatırmaya bankaya gittim ki 3 yıldır rutin iş haftada bir gün bankaya gitme işim her zaman yaptırdığı iş için havale kesmeye kalktılarya dedim okulun parasından kes desem olmaz kendim de ödemem canımı sıktılar memur işigücü bıraktı çeneme dayanamayıp müdüre gitti gözümün önünde müdür memuru kıvarndırıyor neyse geldi yapılması gereken prosüdürler varmış dedi ya dedim durudunuz durdunuz bugünü mü buldunuz önceden neden ikaz etmediniz ki adam gıcık almış bizim okula ama neden anlamadım işi yokuşa sürüverdi neyse haldur huldur geri döndüm hezimetimi anlattım briim amirlerine sorununuz ne bilmiyorum dedim adam işi yokuşa sürüyor ben bu işi yapamadım tamam dediler yarın olsun bakalım bir dediler kızlar ama saatlerce beklemek ne kadar kötü sıfatsız bir adamın karşısında
Şşşşşt geçmiş geçmişde kaldı..Olması gerkenler olmuş bitmiş..Allah'ın takdiriiçimi sızlattın ne de kolaymış gibi okuyoruz kim bilir o 4 kapak boşalırken neler yaşadın canımsın sen keşke boşalmasaydı..........................
Niye kuzu sen şimdide gerine gerine gezinmiyonmu o koca göbüşlebezelye yutmuşbencede azıcık göbüş te olsun hamilelikte söyle gerine gerine gezecen demi hadi bakalım kısmetse ileride darısı başıma olsun
Tatlım ilaç olan inancımız zaten, zaman tek başına ne doktor olabilir ne de ilaç ..Biz inancımız doğrultusunda güçleniriz zamanla..Canım benim hiç öyle kolay olmuyor...bu saatte uyku yok midem deliniyor sanki...her acı izini bırakıp gidiyor..aslında gitmiyor ve malesef zaman hiç birşeyin ilacı da değil...o koca boşluk büyüyor büyüyor insanı yutacak gibi oluyor...
çok geçmiş olsun, akrep doğru söylüyor. demek ki oraya park etmemen gerekiyor. benim de arabama öyle olmuştu dediler yabancı plakaları çekmişler hepyabancı derken rize olmayanları...bundan sonra oraya park etmezsin inşallah da güzel bir park yeri bulursun.
ben de bir gün parkta yürürken tepeme su sıçradığını fark ettim, baya su yani...yağmur yağmıyor bu su nerden gelsin, hem de gök yüzündenHemen ıslak mendile davrandım, başörtümün üstünü sildim tepeme yeşil su yağmış
Kuşu sinirlendirmişizfakultede bir hocamın yolunu kestim konuşuyoruz adam yüzüme bakıyor ben adamın yüzüne birşeyler anlatmaya çalışıyorum hoooop sırtımdan aşşağı bir ıslaklık hissettm önce rezil olmuştum ya
Pırasa salatası nasıl oluyor canım ??Sabah : 1 şekerli kahve (bankada mahsur kalınca kahvalti yapamadım)
Öğle : 1 tost
domates salatalık
2 zeytin
çay (kahvalti menumdu esasen)
Akşam : 2 tabak patates yemeği
2 dlm ekmek
pırasa salatası
2 lt su
2 km yürüyüş
kitap : reviser
Helal olsun sende helal et canım..Allah'a emanet olarak sağlıcakla git sağlıcakla gel..Canlarim ciğerlerim kuzu sarmalarim :) yarın iletişimden yoksun iki hafta gecirecegim malum seyahate çıkıyorum..buralar size emanet :) söylemek adettendir; hakkinizi helal edin...eksikliğimi hissedin beni ozleyin şekerim :)
Yeme kuzum yeme..Kapat midenin kapısını..Yersen antremanını boşa yapmış olucaksın..Ben daha simdi antremandan ciktim oyle de yoruldum ki bu saatten sonra biseler atistirmasam da olmuyor uyuyuncaya kadar fareler kemiriyor midemi :) yesem ayri bi dert :) yogurtla meyveyle tatmin edim bari midecigmi:)
İşte yalnız değilmişimmYeme yeme sakin yemeeeeee...tarcinli yoğurt tok tutar deneyebilirsin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?