Günaydın canımgünaydın kızlar
Menünü beğendim özellikle akşamın çok güzelmişdünki menüm
sabah el büyüklüğünde ekmek arası sucuk yumurta yedim
çay
ara
elma
öğle
1 kase domates çorbası
1 porsiyon kıymalı pirinç li sulu bir yemek vardı izmir köfet gibii ama değil
4 köfte yani
4 çatal makarna
ara
1 elma
akşam 1 alabalık salata
Bugn protein iceren hicbisey yemedgmi farkettm birazcik kiymali patates ve elmami yedim biraz yemem lazim hazirlik donemindeyiz cunku antremanda cok yukleniyorlar yarina da toplamam lazim:/
tşk ederim canım bundan sonra daha dikkatli olacağımı söylemiştim değil miGünaydın canım
Menünü beğendim özellikle akşamın çok güzelmiş
Bugun
Cok yedimmmmm cokkkk
Sabah
2 kucuk kayana
Sonra yuruyus 1saat
Ardindan aile ile kshvlti
Peynir
Az pattes
Domates
1dlm borekkk
Ogle
1kase barbunya
Yogurt
İnce dlm borek
Azcik makarna
Ara yokkkk
Aksam antrenmndan sonra
2 biskuvi yedim
Gel bombayaaaa
Saat 20-23 arasi toplm 1psket benim oyu mideme indirdim aferim banaaaaaa neyime guvendiysemmm ben iradesiz pis siskonun tekiyimmmmm
ben milli sporcuyum canim sisko bir sporcubi tane yeni üyemiz var:carpediem, onun da adı bana kır pidesini çağrıştırıp iştahımı açıyo
carpedie kardeş ne antremanı bu fitnessa mı gidiyorsun yoksam sen de mi sporcusun?
ben milli sporcuyum canim sisko bir sporcu
guresciyim ben. Evet arkadaslarimin filan cogu kilolu ama bn iki sene onceye kadar dal gibiydim bianda boyle kilo alinca alisamadimBransin ne? Spircularda kiloku olabilirki
guresciyim ben. Evet arkadaslarimin filan cogu kilolu ama bn iki sene onceye kadar dal gibiydim bianda boyle kilo alinca alisamadim
Sasirdim vallahi tanidik cikcaz gibi :) hangi uni de okumustun ben buyuklerdeyim simdiOoo spr bende yaptim unv de gures tanidik cikcaz nerdeyse:) genc buyuk hangi kaagoridesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?