Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugn protein iceren hicbisey yemedgmi farkettm birazcik kiymali patates ve elmami yedim biraz yemem lazim hazirlik donemindeyiz cunku antremanda cok yukleniyorlar yarina da toplamam lazim:/

Bugun
Cok yedimmmmm cokkkk

Sabah
2 kucuk kayana

Sonra yuruyus 1saat

Ardindan aile ile kshvlti
Peynir
Az pattes
Domates
1dlm borekkk

Ogle
1kase barbunya
Yogurt
İnce dlm borek
Azcik makarna

Ara yokkkk

Aksam antrenmndan sonra
2 biskuvi yedim

Gel bombayaaaa
Saat 20-23 arasi toplm 1psket benim oyu mideme indirdim aferim banaaaaaa neyime guvendiysemmm ben iradesiz pis siskonun tekiyimmmmm

dünki menüm
sabah el büyüklüğünde ekmek arası sucuk yumurta yedim
çay
ara
elma
öğle
1 kase domates çorbası
1 porsiyon kıymalı pirinç li sulu bir yemek vardı izmir köfet gibii ama değil
4 köfte yani
4 çatal makarna
ara
1 elma
akşam 1 alabalık salata

günaydın kızlar
Günaydın canım
Menünü beğendim özellikle akşamın çok güzelmiş

Burda sabahın 4:30 dan bu yana yağmur yağıyooor Hava çok güzel yaniiiiiiiiiiii :118::118:

Açıklama:
  • İlk sütün; 320.etap bitiş kilosudur.
  • İkinci sütun; 328. etap bitiş kilosudur.
  • Haftalık ortalama, kilo farkı 8'e bölünerek hesaplanmıştır.
  • Belirtilen etaplarda olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve haftalık ortalamaları da ona göre hesaplanmıştır.
    (*)aymudo: 320. ve 327.etap bildirimleri alındı ve 7 ye bölündü.
    (**)cceylin: 320. ve 323.etap bildirimleri alındı ve 3 e bölündü.

2 aydır verdiğim kiloya bak sadece 300 gr... Yuh bee

Bende bu hırsla bayrama 60 la girmezsemmmmmmmm

Merhaba 2.takımcım,
Analiz durumunuz sahiden de kötü..
Performans uygulamasında da muhtemelen yaptırım uygulanacak takım durumundasınız.
Bunlar bana göre motivasyonu etkileyecek durumlar..

Hem motivasyon için hem taze kan için hem de takım ortalamanızı yükseltmek için yeni üye alımı yapabilirsiniz.
Bakıyorum da Temmuz sonundan bu yana yeni üye alımı yapmamışsınız.

Yazdıklarımı lütfen, akıl vermek olarak değerlendirmeyin, takım iç stratejisini belirlemek her zaman size ait, biliyorsunuz.
Ben sadece daha iyi dereceler almanızı istediğim için yazıyorum.

Dilerim toparlanırsınız..

Bugn protein iceren hicbisey yemedgmi farkettm birazcik kiymali patates ve elmami yedim biraz yemem lazim hazirlik donemindeyiz cunku antremanda cok yukleniyorlar yarina da toplamam lazim:/

bi tane yeni üyemiz var:carpediem, onun da adı bana kır pidesini çağrıştırıp iştahımı açıyo
carpedie kardeş ne antremanı bu fitnessa mı gidiyorsun yoksam sen de mi sporcusun?

kızlar dün akşam geç saatlere kadar cıssslar yedim.
Bu sabah da evden kahvaltı yapamadan çıktım işyerinde 2 x cıss yedim
öğlen 1 muz ve yoğurt ile telafi ettmeye çalıştım...üstüne çekirdek yemeseydim telafi sayıldırı herhal

öğle arası 30 dakika yürüyüşüm oldu, yarım saat de mağazada dolaşmışım
markete uğryabilseydim balık alıp ızgara balık yapacaktım, şimdi onu da almadım netcem ben:26:

Günaydın canım

Menünü beğendim özellikle akşamın çok güzelmiş
tşk ederim canım bundan sonra daha dikkatli olacağımı söylemiştim değil mi

kayana ne ki kuşum olmamış bence bu menü protein vitamin karbonhidrat dengesi yok öğle hariç hiç beğenmedim menünü neyse bugün çapkınlık günün olsun yarın yapma böyle birde birşey söyleyecem kuşum kendi kendine şunu söyle zayıflayacaksın de işe yarıyor akşam oruç tutu akşam çay hariç hiç birşey yeme

Son düzenleme:
umutsuz ev kadınları dizisini izliyormusunuz bilmiyorum kızlar bir izleyin ben geçen sene izliyordum haftasonunda gözüme takıldı allahım ceyda düvenci erimiş akmış hemde 2 ayda diye röportaj vermiş doğrudur daha 2 ay önce duba idi 17 kg vermiş allahım yarabbim sırrı mı akşam yememiş günde 8 öğün yemiş sabah bol bol canı ne isterse yemiş öğle az yemiş akşamları daha da az yemiş ve geçeleri hiç bir lokma birşey atmamış ağzına ayrıca günde 1 saat plates yapmış gacı nasıl olmuş şimdi hedefi 6 kg daha vermekmiş kızlar ne kıskandıııımmm gacıyı görünce allah dedim dur kendine gel

Yazalim menumuzuuu
Sabh
Lorlu yumurta
1dlm ekmk
Pynir zytin

Ogle
Az pstates
Peynir
Zeytin
2dlm ekmk

Ara
Yarim gofret

Aksm
1 kase fasulye
1flm ekmk
3tane biskuvi

Spor yok bugun inslh yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…