merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah: sirkeli su ve yoğurt karışımı
öğle : yoğurt karışımı ve kabak yemeği 1 dilim ekmek
akşam :yoğurt karışımı ezo gelin çorbası taze fasulye salata
aralarda :1 muz ve kuru kırmızı üzüm
spor :akşam yarım saat plates
kitap: kuran-ı kerim cevşen sözler
merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah: sirkeli su ve yoğurt karışımı
öğle : yoğurt karışımı ve kabak yemeği 1 dilim ekmek
akşam :yoğurt karışımı ezo gelin çorbası taze fasulye salata
aralarda :1 muz ve kuru kırmızı üzüm
spor :akşam yarım saat plates
kitap: kuran-ı kerim cevşen sözler
bu yoğurt karışımına çörekotu tarçın ve 1 tk bal katıyorum ben olurmu ki acep??
bu bugünün menüsü mü olacak, yoksa dünün mü merak ettim
kısçeler benim büyük bir işe kalkıştım artıkın allah yardımcım olsun...
insan hayatında bir kez kefaret orucu tutmalı diye okumuştum bir yerde seneler evvel...sonuçta bazen oruçlarımız aç kalmanın ötesine geçemiyor malesef, bu yüzden hep içimdeydi senelerdir..bir de 3 aylar yaza gelince oruç tutmak hayli zor oldu, bende niyet ettim kefaret orucu tutmaya...taaaaam 60 gün kesintisiz :) regl arası verip onları da sonuna ekleyerekten sanırım 1. dönem sonuna kadar oruç olcam...
umarım kilo almamgerçi annem 2 hafta sonra gidiyor mutfak bana kalınca bişey pişmeyeceğinden az yerim inşallah :) dün diyetistenime uğradım onayını aldım, yeni bir liste hazırladık beraber...ve bugün başladım...
benim oruçta en büyük sorunum sahura kalk(a)mamak...e akşamda 9.30da yatıyorum...yani günde 1 öğün yiyorum...mesela 4.30ta kalktım bugün ama sadece zoraki su içtim mümkün değil o saatte bişey yemem...dr. da ona göre bir program hazırladı..du bakalım ne olcak :)
kız ben borçlarımı ödemeye bi başlasam kefaret tutmuş kadar olucamkısçeler benim büyük bir işe kalkıştım artıkın allah yardımcım olsun...
insan hayatında bir kez kefaret orucu tutmalı diye okumuştum bir yerde seneler evvel...sonuçta bazen oruçlarımız aç kalmanın ötesine geçemiyor malesef, bu yüzden hep içimdeydi senelerdir..bir de 3 aylar yaza gelince oruç tutmak hayli zor oldu, bende niyet ettim kefaret orucu tutmaya...taaaaam 60 gün kesintisiz :) regl arası verip onları da sonuna ekleyerekten sanırım 1. dönem sonuna kadar oruç olcam...
umarım kilo almamgerçi annem 2 hafta sonra gidiyor mutfak bana kalınca bişey pişmeyeceğinden az yerim inşallah :) dün diyetistenime uğradım onayını aldım, yeni bir liste hazırladık beraber...ve bugün başladım...
benim oruçta en büyük sorunum sahura kalk(a)mamak...e akşamda 9.30da yatıyorum...yani günde 1 öğün yiyorum...mesela 4.30ta kalktım bugün ama sadece zoraki su içtim mümkün değil o saatte bişey yemem...dr. da ona göre bir program hazırladı..du bakalım ne olcak :)
kısçeler benim büyük bir işe kalkıştım artıkın allah yardımcım olsun...
kız ben borçlarımı ödemeye bi başlasam kefaret tutmuş kadar olucamben haftasonları evde çocuklarla tutmakta zorlanıyorum.
senin yaptığına gelince tvde bir hocaya sormuşlardı zannediyorum kanal 7deki o yaşlı hocaya, hoca demişti siz kayserilisiniz galiba, kayseride böyle bir adet vardır ama böyle bir şeye gerek yok. yani herkes ömründe 1 defa kefaret tutacak diye bi zorunluluk yok demişti.
bence herkes ömründe bir defa tutacak düşüncesi şuradan çıkıyor, kefaret 1 defaya mahsustur, 1 tane ramazan orucunu bozdun 61 gün oruç borcun olur, 2 tane bozsan gene 61 , önemli olana 61 gün cezayı ödemek.
Ha bozduğun oruç borcun yoktur ama tutmak istiyorsundur o Allah ile senin aranda.
Ben de oruç konusunda ara ara sana eşlik ederim. şimdi diyet modundayım, regl de yakın, reglden sonra gene hafta içleri tutmayı düşünüyorum
Sınırlar kitabini tekrar okuyorum. Ordan bir kesit.
......Sorumlulugunu kabullenmeyen kisiyle sadece yuzlesmek yeterli değildir. Bana gelenler sık sık 'ama ben yüzüne vuruyorum. Ona pek çok kez, davranışi hakkında düşündüklerimi ve değişmesi gerektiğini söyledim' derler. Gerçekte bu kişi sadece, konuyu O kişinin başına kalkmaktadır. Davranisi kendisine hiçbir rahatsızlık vermedigi için değişmesi gerektiğini düşünmemektedir. Sorumluluğunu kabullenmeyen bu kişi ile yüzleşmek onun için sıkıntı verici bir durum değildir; ancak sonuçlar rahatsızlık verebilir.
Eğer sorumsuz olduğu düşünülen kişi akıllı biri ise yüzleşmek onun davranışını değiştirebilir. Ancak yıkıcı eğilimlere kapılmış kişiler, genellikle akıllı değildir. Kutsal kitaplar kişilerle yüzleşmenin yararsız olduğunu söyler: 'Alay edeni azarlama, çünkü senden nefret eder; akıllı birini azarla zira seni sever' der.
Bağımlı kişiler sorumluluğu inkâr edenlerle birleştiklerinde, kendilerine hakaret ve acı getirirler. Gerekli olan yanlızca başkasının yaşamındaki ekme biçme işlemine karışmaktan vazgeçmeleridir.
...........
Not: yabanci yazarlarin kutsal kitap diye bahsettigi bolumleri okumamak en guzeli.
evet haftada 5 gün 1 saat spor yeter. doğru yolu bulmuş gözüküyorsunHedef52; henuz diyet moduna tam anlamiyla giremedim. Arkadasimin yaptigi baklavayi ondan yedim. Bunun icin cabaliyorum. Tesekkur ederim. Anlayacagin diyete burada sizler ile basliyorum. Asil bugunden itibariyle yediklerim onemli. Yoksa 3 gun aletli, 5 gun de zumba, plates ve sirtaki ile verirdim kilolari. Agir oluyor diye spor salonunu biraktim. 1 er saat 2 gun zumba, 2 gun plates, 1 gun sirtaki ve diyet ile yoluma devam edecegim. Tekrar tesekkurler.
Akrep33'um su an nasilsin? Tekrar gecmis olsun. Her seye yetismeye kalkip dinlenmeyi ihmal etme. Sen bize ve sevdiklerine lazimsin.
zencefilin ağrı kesici etkisi vardıMerhaba kızlar bugün daha iyi kalkarım umudu suya düştü malesef kalktığımda daha kötüydüm ve bunu verdiği kötü psikoloji ile daha da kötüyüm ama bugün duş aldım, abdest aldım, öğleyi eda etmen,n huzurunu ekledim günüme ve inş iyi olurum..
Bu ağrılar geçsin gitsin lütfen...
zencefilin ağrı kesici etkisi vardı
Merhaba kızlar bugün daha iyi kalkarım umudu suya düştü malesef kalktığımda daha kötüydüm ve bunu verdiği kötü psikoloji ile daha da kötüyüm ama bugün duş aldım, abdest aldım, öğleyi eda etmen,n huzurunu ekledim günüme ve inş iyi olurum..
Bu ağrılar geçsin gitsin lütfen...
ANALİZ SONUÇLARI
Ekim 2013 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır.
Haftalık ortalama verilen kiloya göre ilk üçe giren üyeler:
deligelin => 5,2 kg/hafta => 8. Takım-diskalifiye-
cerenberen16 => 1,7 kg/hafta => 13. Takım-aktif-
hm22 => 1,6 kg/hafta => 3. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
Not: Bir sonraki analiz Şubat 2014 döneminde yapılacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?