teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim. evde zaten hepsinden var bi tarçın dokunuyor onu kullanamayorum gerisini kullanırım. Zerdeçal DNA tamiri yapan bir baharat. ben de heveslendim aldım bir ara çaya çorbaya kattım tadı kötü diye vaz geçtim, şimdi diyordum napıcam ben onları, tekrar kullanmaya başlamak lazım.ben şükür dikkat ettim ama üzülme yine verirsin bence hemde kısa sürede bundan eminim sadece biraz daha fazla gayret etmen gerekecek bu benim yediğim yoğurdu yiyebiliyorsan sende yesene midemi bugün daha çok hafif hissettim ya sirkeden ya ondan bilmiyorum sirkeyi de düzenli olarak bir haftadır kullanıyorum hangisi tam bilmiyorum ama normalde zayıflarken midemde sancılar olurdu bugün şükür daha yok öyle bir şey hem zararlı değil ki doğal şeyler
bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı zencefil bir çay kaşığı zerdeçal ve bir çay kaşığı da tarçın ilk tadını biraz garipsiye bilirsin ama yedikçe insan alışıyor zayıflama haplarından ziyade böyle şeyleri denemeyi tercih ediyorum ben
biz de yarışmaya devam ediyoruz değğilmi? Hem seninle takım içinde yarışıyoruz hem de hedef akrep iklisi trabzonspor bahireye karşı? devam edelim bence.O yoğurt karışımını biliyorum, komşum da yapmıştı ve gerçekten kilo vermişti..
Evet benden muhteşemmişsin bu sabah tartıldım 66, 4 geldimama bugün itibari ile düzeltiyoruz kendimizi ve ben bugünden başlayan bir yarışa girdim 3. takım kaptanı pegasus ile..Bakalım cuma günü hangimiz yenicez
Haklısın hayatım doğal yollardan alınan gıdalar tercihimiz olmalı her zaman..
oh oh spor da var. diyetsiz olmuyor canım. 1 saat spor da burnundan bile ter akıyor topu topu 500-600 kalori gidiyor ki 3 dilim baklava veya 1 tabak pilav kalorisi demek bu. gel beraber diyet yapalımAkrep33 komutanim, ben Sevgi. 2. Takim'im tekrar merhaba. Umarim iyi bir bayram gecirmissinizdir. Akrep33'um belki facebooktan gormussundur ben yine kilo aldim1 aydir her gun duzenli olarak spor yapiyorum. Zumba ve plates ile de cilaliyorum:) ama diyetsiz tam istedigim gibi olmuyor. Yine sicak yuvama donmek sizlerle diyet yapmak istiyorum ne dersin? Hepinize kolay gelsin opucuklerrr.
slm kızlar ben geldim bol bol yedim valla bu hafta cuma olsun istemiyorum şimdide baya bir artıdayım kavurmaaaaa:18::18::18::18:
Günaydın kızlar
9 günlük tatilin bolca yemenin kilo almanın ardıdndan moral bozukluğu ile yatağa yatıp yeni bir pazartesine umutla uyandım. banyoda hemen tartıldım ki gerçekten 66,5 olmuşum. bu en son bildrime göre 2 kilo almak demek. ama en azından bir önceki gün 67 gelmiştim ona göre iyi.
Hedefim cumaya kadar 64,5 kilonun üstünde bir kilo bildirmemek. artık su mu aldım yağ mı aldım ne ettimse hepsini vererek 64i,5 kilomu bildirimek istiyorum.
Sabah kalktım çörek otu yağı bal karışımımı ve 2 koca bardak ılık suyumu içtim.şimdi de 6 badem ile 2 salatalık yedim.
Umarım cumaya kadar aldığımız kilolardan kurtuluruz.
teşekkür ederim en kısa zamanda deneyeceğim. evde zaten hepsinden var bi tarçın dokunuyor onu kullanamayorum gerisini kullanırım. Zerdeçal DNA tamiri yapan bir baharat. ben de heveslendim aldım bir ara çaya çorbaya kattım tadı kötü diye vaz geçtim, şimdi diyordum napıcam ben onları, tekrar kullanmaya başlamak lazım.
biz de yarışmaya devam ediyoruz değğilmi? Hem seninle takım içinde yarışıyoruz hem de hedef akrep iklisi trabzonspor bahireye karşı? devam edelim bence.
oh oh spor da var. diyetsiz olmuyor canım. 1 saat spor da burnundan bile ter akıyor topu topu 500-600 kalori gidiyor ki 3 dilim baklava veya 1 tabak pilav kalorisi demek bu. gel beraber diyet yapalım
sekerler cok rahatsizim, yatiyorum su an dua edin bana olurmu? okudum sizleri ama tek tek cvp yazamadim.
hedefcim yarisa devam tabi.
Çok geçmiş olsun...nazar mi oldun tombik tombik olunca :)
Akrep33 gecmis olsun. Usuttun mu?
sagol tatlim, tombiklere nazar degermiki
merhaba arkadaşlar kahvaltı da ve aralarda değişik önerileri olan var mı
bence iyi ki ara öğün yapmamaışsın. sabah ki baklavalar fazlalık çünkü. hem de tostun yanında ara öğünün amacı bir sonraki öğünde tok olmak dolayısı ile az yemektir.zaten sen kahvaltıda yeterince kalori almışsın, öğlen ve akşam öğünlerini denegeli tutarak kahvaltıyı telafi etmişsin.21 Ekim p.tesi
Sabah 1/4 tost
2 kucuk ev baklavasi
Ogle 1 kase süt ile birlikte cerezli ve kuru meyveli müsli
Aksam 1 kase corba, 1 kasik mercimek yemegi, 2 kofte, salata, patlican salatasi, 2 d ekmek.
Ara ogunlerin olmadigini biliyorum en kisa zamanda alisacagim. Iyi aksamlar.
sekerler cok rahatsizim, yatiyorum su an dua edin bana olurmu? okudum sizleri ama tek tek cvp yazamadim.
dün gamzenin yoğurt-zerdeçal-zencefil karışımına başladım.
KK forumdaki 50 sayfa yazıya göz gezdirdim, baya faydalı olduğuna kanaat getirdim.
Tabi diyetsiz olmaz.
dün bayramın telafisi olarak neredeyse aç gezdim
Sabah: çörek otu yağı
ara : 2 salatalık, 6 badem, yeşil çay
Öğlen: yoğurt karışımı, çiğ ıspanaklı yoğurt
ara: 5i 1 yerde çay, 6 badem
akşam saat 5e kadar 2 litre karbonatlı su
Akşam: 3 kaşık yoğurt karışımı, 1 tavuk incik, 3 yk ıspanak, 3 yk yoğurt
1 yeşil çay
boool boool su
Giden :1,1 kg
Spor: 10 dk trambolin
Kitap: yenibahar dergisi
haklısın, çok uzun süre böyle devam etmeyeceğim.ben de ekmek yerine çorba kullanmayı düşünüyorum. ooohh mis mis evde tarhanam da var. sorun şuydı geçen hafta ekmek yemeden bir öğünde 5 kase falan çorba içtim, bu sefer cezvede yapıcam çorbayıgünaydın bu şekilde çok güzel zayıflarsın ama aç kalarak verdiğin kilolar sana yine fazla fazla geri döner o yüzden bence bu yedikklerin az hiç değilse aralarda falan çorbada içseydin yediğin şeyler sağlıksız değil ama bir anda bu kadar az yemen miden için rahatsızlık verir ben muhakkak günde 2 dilim ekmek yiyorum diyetisyenin vermiş olduğu bir şey bu az ama yenmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?