avatarına koyduğun mutsuz, hüzünlü düşünceli gözü yaşlı hatun yüzünden olmasın bunlar(psk olarak olumsuz etkiliyor olabilir) oynak bişiler koyda neşemizi bulalım
ANALİZ SONUÇLARI
Ekim 2013 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır.
Haftalık ortalama verilen kiloya göre ilk üçe giren üyeler:
deligelin => 5,2 kg/hafta => 8. Takım-diskalifiye-
cerenberen16 => 1,7 kg/hafta => 13. Takım-aktif-
hm22 => 1,6 kg/hafta => 3. Takım-mezun-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
Not: Bir sonraki analiz Şubat 2014 döneminde yapılacaktır.
Yaa üç maymunu oynayalım, görmeyelim, duymayalım, konuşmayalım amaa nereye kadar
Amaaaan rezalet diz boyuşubatta ilk üçe girelim artık yaaaa lütfen ama
Ayrıca su haftada BEŞ kg veren deli arkadaş deli oldugundan mı diskalifiye olmuş??? Yaaaa beş kg nasıl verilir??? Kesin yağ aldırdı he :)
Canım o analiz 2 aylık..O kilo da toplam verilen kilo mutlaka..Amaaaan rezalet diz boyuşubatta ilk üçe girelim artık yaaaa lütfen ama
Ayrıca su haftada BEŞ kg veren deli arkadaş deli oldugundan mı diskalifiye olmuş??? Yaaaa beş kg nasıl verilir??? Kesin yağ aldırdı he :)
Kesinlikle haklısın canımne olursa olsun ++++ gelmek yok! zayıflama takımında kilo alınır mı yaaaa. kilo alıp gelene kızalım. buna ben de dahilim cumaya + kilo bildirmek yok, hedefimiz her hafta 100 gram da olsa kilo vermek olmalı. aslında hesapladım kişi başına 250-300 gram olunca nota almıyoruz. herkes üstüne düşeni yapmalı
kızlar hepinize mutlu düşük kalorili az yağlı diyet bol hareketli bir akşam diliyorum.Yarına daha az yağlı bir vücut ile görüşmek dileğiyle.
Açıkcası ben öyle olmak istiyorum...kaç kiloya düşeceğim merak ediyorum. bayramdan kalan 900 gram...
kızlar anlayışınıza sığınıyorum sizi yarı yolda bırakmak istemiyorum ama artık takım içinde devam etmek istemiyorum ayrılmak istiyorum birkaç ay buraya vakit ayrıamıyacağım kanaatine vardım ders çalışmak zorundayım alese az kaldı işten yorgun gel yat beyin dinlensin diye biraz uyu sonra kalk ders çalış aç karna aklıma bir şey girmiyor yesen dert psikolojik baskı hissediyorum bir yandan kendi düzenimi diyet programlarına uyduramadım yapamayacam bir iki ay sonra yeniden başlayabilirim ama şu an imkansız yolunuz açık olsun inş başarırsınız ......
22 Ekim
Sabah bir kase sut ile musli
Ara tarcinli sut
Ogle bugday ve ayran karisimi
Ara 1 minik naneli seker
Aksam 1 dilim ekmek etli kemik suyuna corba. Baska bir sey yiyemedim.
1 lt su
1 saat plates+ yuruyus
Akrep33'um insallah agrilarin bir nebze azalmistir.
Hepinize iyi geceler.
İftar : 6 yk pilav üstüne 3 yk kuru fasulye
boooool salata
1 dlm ekmek
yarım armut
1 lt su
birazdan sahurumu :) yapcam :)
Tarçın çörek otu zencefil zerdecal bal yoğurt karışımı
30 dk yürüyüş
kitap : riverside
Nasıl birazdan sahurumu yapıcam??
Hayırdır güzelim sahur diye yatmadan önce yiyip öle yatmican demii
kaptanm kusua bakma gun içinde giremiyorumtelim bozuk geldim dun işe git valzi yerlestirki benimki hala duruyor vakit bulamadım
bu hafta dişçi randevularım var çok kotu bi bayram geçirdim yemek yiyemedim ama yumusak ne bulursum yedim ve buda kiloma etki etti tai cumaya kadar toparlanırım diyorum inşlh ..dilerim çok kotu yoğurt falan içemiyorum emyve yiyemiyorumdüşünün muz bile...
menumu yazayım
sabah: ymurta 1 dlm ekmek
öğle: 1 bucuk light sandviç ekmeği içine krem peynir
kahve
yarım paket form bisküvi
akşam: 4 kofte
1sandviç ekmeği
ara yarım bardak kahve
antrenma yaptım 600 gr vermişim 90,200 geldim bakalım cuma ne olur
kızlar dışarı çıkıyorum
400 gram daha eksildiğimi bildirmek isterim
dün sabak: ç.o yağı+su
yoğ. karışımı+ıspanaklı yoğurt
6 bedem
öğ.karışım+yoğurt+ıspanak
ara: meneg,ç kahvesi
akşam: 2 kase tarahana çorba+70gram ton balığı, maydaznoz
2,5 litresi karbonatlı en az 3 litre su
2 yeşşil çay gün boyu
10dak trambolin
kştap: dinle-Cemalnur sargut
Akrepcigim cok gecmisolsun cnm,kizlar bugun daha iyi olunca attim kendimi disari. simdi okuldayim.
seldom yogurt yemisin gece iyi etmisin.
hedef sanirim yogurt karisimi etkili oluyor sana yani bendw aglicam seldom gibi. sabah tartildim 66,1 ciktim oysa umutla cikmistim. onceki listede tam kactim hatirlamiyoeum eve gecince getiririm artik listeyi. istah olmasada devamli yatmak olmadi yani harwket sart o yuzden attim kendimi disari ya zati..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?