Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese günaydınlar bir kaç gündür giremedim malum bayram telaşındaydık herkes gibi çok kalabalıktık benim kızda şımardı hiç uyumadı hiç durmuyor çok şımardı benim prenses kızım o uyurken bari biraz gireyim

bayram dolayısıyla dikkat etmeye çalıştım ama ne kadar dikkat ettim bilemiyorum yine bu günden itibaren yediklerimi düzene sokuyorum şimdi pazartesi den itibarende yeni haftalık bi kaç menü hazırlayacağım ipin ucu kaçarsa bir daha düzene zor oturtuyorum

bugün yediklerim biraz daha hafifdi bayram dolayısıyla kızartmalar falan biraz fazla kaçtı
sabah : çay 1 dilim ekmek peynir zeytin dereotlu omlet
öğlen tarhana çorbası ve makarna salata
akşam : kurufasulye yoğur turşu

Kızlar nasılsınız??? Bayram seyran derken yedik içtik...dönüşümüz muhteşem olacak

Yemezler canikom, yarından itibaren düzeltiyoruz kendimizi ve cumaya kadar aldıklarımızı veriyoruz ve hatta kaldığımız kilodan da veriyoruz ve takımı dereceye yükseltiyorussss

İşte yeni yasaklarımız kızlar.............

1. cumadan 2 gün önce bulgur kuru fasülye nohut v.b şişkinlik yapan ve gaz yapan yiyecekler yenilmeyecek

2. asitli gazlı içecekler hazır meyve suları suları içilmeyecek(evde kaynattıklarınıza şeker koymayın çok güzel oluyo)

3. tatlı kek pasta börek çörek poğaça asla yenilmeyecek.

4. pirinç pilavı kızartma margarinli şeyler tüketilmeyecek(yemeklerinizi zeytinyağı ve tereyağ ile lezzetlendirin)

5. meyveler öğlen 3 ten sonra yenilmeyecek. metabolizma yavaşladığı için fruktoz yani meyve şekeri depolanmaya yatkındır. kan şekerini çok yükselttiği için vücuttan yağ değil k.hidrat yakar.

6. İşlenmiş gıdalara çok yer vermeyin menülerinizde

7. 3 bardaktan fazla bitki çayı veya yeşilçy içmeyin folik asiti bağlar ve bağırsak tembelliği yapar

8. günde en az 30 dk spor yapın

Son düzenleme:
Yemezler canikom, yarından itibaren düzeltiyoruz kendimizi ve cumaya kadar aldıklarımızı veriyoruz ve hatta kaldığımız kilodan da veriyoruz ve takımı dereceye yükseltiyorussss

walla canım bana uğramadı bayram :) uğrayanlar düşünsün!!! :) hatta hemen hemen hergün 1 saat yürüdüm, gerisinde yattım gerçi ama olsun :) menü yazamıyorum ama kaçırmıyorum..tek sıkıntım öğün yok sürekli ayakta saatsiz öğünsüz düzensiz şeyler yiyorum, ama genelde hafif şeyler...

sanırım kilo almamışımdır da inşallah vermişimdir :)

günaydın arkadaşlar

benim mesai başladıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı (

bugün ki menüm
sabah : sirkeli su 15-20 dk aradan sonra zençefilli zerdeçellı tarçınlı yoğurt
(günde 300/500 gr eksiltiyormuş cumaya kadar deneyeceğim bakalım)
ev yapımı köy peyniri ve domatesle yapılmış çeyrekten daha az tost çay

öğlen : fırında kıymalı patlıcan yoğurt

akşam : fırında patates yemeği salata yoğurt

bu arada yoğurtların içine yine zerdeçal zencefil ve tarçın konulacak

aralarda elma var bugün yeşil çay su ve sınırsız şekersiz çayyyyyyyyyyyyyyyyy

spor : yürüyüş yapamıyorum ben ama geçen gün plates cd si aldım başlangıç programını ordaki hareketleri yapıyorum yarımsaat kadar (saat gece 11 den sonra yürüyüşe çıkamam)

kitap : kuran-ı kerim,sözlerve cevşen

Kızlar nasılsınız??? Bayram seyran derken yedik içtik...dönüşümüz muhteşem olacak
en muhtesem olmaktan korkuyorum
64,3u gorup 66,5e cikmak cok aci.ben o kiloyu en az 1,5 axda verdim uhuuuuuu.ya benim bos kalmamam lazim yoksa yiyorum.kendi dusen aglamaz tabi
amaaaaaniiiiin

ben de mesainin baslamasini iple cekiyorum.benim icin gatil demek yukardada anlattigim uzere gezmek ve yemek demek.yemek de kilo yapinca tatil bitsin isteniyor((

ben şükür dikkat ettim ama üzülme yine verirsin bence hemde kısa sürede bundan eminim sadece biraz daha fazla gayret etmen gerekecek bu benim yediğim yoğurdu yiyebiliyorsan sende yesene midemi bugün daha çok hafif hissettim ya sirkeden ya ondan bilmiyorum sirkeyi de düzenli olarak bir haftadır kullanıyorum hangisi tam bilmiyorum ama normalde zayıflarken midemde sancılar olurdu bugün şükür daha yok öyle bir şey hem zararlı değil ki doğal şeyler
bir kase yoğurdun içine bir çay kaşığı zencefil bir çay kaşığı zerdeçal ve bir çay kaşığı da tarçın ilk tadını biraz garipsiye bilirsin ama yedikçe insan alışıyor zayıflama haplarından ziyade böyle şeyleri denemeyi tercih ediyorum ben

O yoğurt karışımını biliyorum, komşum da yapmıştı ve gerçekten kilo vermişti..
en muhtesem olmaktan korkuyorum
64,3u gorup 66,5e cikmak cok aci.ben o kiloyu en az 1,5 axda verdim uhuuuuuu.ya benim bos kalmamam lazim yoksa yiyorum.kendi dusen aglamaz tabi
Evet benden muhteşemmişsin bu sabah tartıldım 66, 4 geldim ama bugün itibari ile düzeltiyoruz kendimizi ve ben bugünden başlayan bir yarışa girdim 3. takım kaptanı pegasus ile..Bakalım cuma günü hangimiz yenicez
Haklısın hayatım doğal yollardan alınan gıdalar tercihimiz olmalı her zaman..

Akrep33 komutanim, ben Sevgi. 2. Takim'im tekrar merhaba. Umarim iyi bir bayram gecirmissinizdir. Akrep33'um belki facebooktan gormussundur ben yine kilo aldim 1 aydir her gun duzenli olarak spor yapiyorum. Zumba ve plates ile de cilaliyorum:) ama diyetsiz tam istedigim gibi olmuyor. Yine sicak yuvama donmek sizlerle diyet yapmak istiyorum ne dersin? Hepinize kolay gelsin opucuklerrr.

hosgeldin canim tabi neden olmasin disardayim simdi telden giriyorum bi bakim dedim gorusiriz sonra: ))

Merhba kiLar yarin donuyorum trabzona hic kilo veremedim burda hatta aldim sanki dikkt edemiyorum nedense burda

Sabah
Yunurta
Cay
Ekmek 4 dlm

Ara yarim top kek

Aksamada kofte var inslh kcirmm cok

Sabah. Sirkeli su ve yoğurt karışımım Ekmek 1 dilim lorlu omlet zeytin bal ve 1 tane Gül böreği Öğlen. Biber kavurması et kavurması yoğurt tarhana çorbası salata. Akşam. tarhana biber dolması yoğurt. Aralarda ve ceviz fındık kırmızı kuru üzüm Kitap. Kuran'ı Kerim sözler cevşen

slm kızlar ben geldim bol bol yedim valla bu hafta cuma olsun istemiyorum şimdide baya bir artıdayım kavurmaaaaa:18::18::18::18:

ben uyacam kaptanım tşk emeklerine sağlık
bencedeeee
Hihuuuuuuu iste buu korkuyordum valla))) cunku dikkat edemedim hic:))
bendeeee
Merhaba kizlar kusura bakmayim malum bayram il disindayim esimin yanina geldim bayramlqsma falan firsat bulamadim

İyi bayraar diliyorum sizeeee

Buarqa yarin bikdirim yapcazmi
bende unuttum bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar
Slm kizlar.
Bayramlasmaya geldim,bayraminiz kutlu olsun

Bayramdan sonra incecik olun insallah

tşk canım seninde geçmiş bayramını kutluyorum

tatilde dinlenmedim malesef misafirle4r geldi bol bol misafir ağırladım sonram alese girecem ya test yaptım kendimi perişen bir sonuç aldım sormayın yanlış ders çalıştığımı fark ettim açığı kapatırım inş bol yoğun tempolu bir tatildi benimkisi en güzel yanı ailem le beraberdim kuzenler bir araya geldik güzeldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…