hayırlı uğurlu olsunmerhaba kızlar bu dolgu işi ne gıcıkmış içten içe sızlıyor ...
foruma gelincede bir türlü denge tutturamadım il dışına cıkma beni kotu etkiliyor ama dun kesin kesin sozleşmelerimiz kadroya geçti çok süükür allah utandırmasın isteyen herkese nasip olsun inşlh....
bugun şimdiye kadar ne yedim..
sabah: az patates
lor kavurma
zeytin 2 dlm ekmek
oğle: az menemen
az salata
1 dlm ekmek
ara: nescafe 4 tane form bisküvi saat 4 de antrenman var çocuklarla çalışırım bende hafta sonundan itibaren yürüyüşlere başlıcam inşlhh yarın çıkamam annem sabah erkenden ahsteneye gidecek anca cumaartesi başlarım artık
aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar diliyorum...
hedoooo baya gaza gelmişin yawwwhayırdır
merhaba kızlar bu dolgu işi ne gıcıkmış içten içe sızlıyor ...
foruma gelincede bir türlü denge tutturamadım il dışına cıkma beni kotu etkiliyor ama dun kesin kesin sozleşmelerimiz kadroya geçti çok süükür allah utandırmasın isteyen herkese nasip olsun inşlh....
lor kavurma
zeytin 2 dlm ekmek
az salata
1 dlm ekmek
ara: nescafe 4 tane form bisküvi saat 4 de antrenman var çocuklarla çalışırım bende hafta sonundan itibaren yürüyüşlere başlıcam inşlhh yarın çıkamam annem sabah erkenden ahsteneye gidecek anca cumaartesi başlarım artık
Çocuklarım sınav olurken iki lafin belini kiralim dedim :) kötü öğretmen derste nete takılıyor :)
Kızlar oruç çok rahat gidiyor çok şükür...menülerim de çok ölçülü ama sanki çok şiş hissediyorum...akşam yatmada biberiyeli yeşilçay ictim ama yinede şiş sanki!! Ne yapsam şöyle kolay bişey iftarda...maydanoz denicem bugün...yoksa yarın + çıkarsam çok demoralize olcam
Ah canım benim çok teşekkür ederim sanaOhhhh haftasonu kacamak hakkina say. Yarin bir guzel yurursun bir sey kalmaz. Allah saglik versin yeterki.
Bir de sporuma hastasin ya. Senin gibi marifetli kadin degilim, gun icinde bir cok halletmem gereken isim yok. Atil durumdayim :)))))) Ev kadiniyim ama her gun evi bal dok yala cinsinden de temizleyecek kadar titiz degilim. Son gunlerde atiyorum kendimi sokaklara. Isten doner gibi kizimi okuldan alip eve geliyorum. Keske herkes senin gibi olsa. Ben senin, sabahin korunde, sogukta yurudugun gunleri bilirim.
Maşallah barekallah cınımmmmmmmmmgünaydın kızlarrrrr....
Tekrar mutlu bir sabaha merhaba
Öncelikle maşallah barekallah demenizi istiyorum çünküm dün regl oldum, af buyurun 3 gündür az yediğim için wcye çıkamıyordum o da sabah 1 kuru kayısı+sıcak su+çörek otu yağı ile halloldu (akşamki tarhana da metab. çalıştırmış olabilir) veeee 700 gram daha gitti.
Ben de şaşırdım. bayram öncesi cumartesi 64,3 tüm. 9 gün sonra burayta geldiğimde 66,5tum. yani tam 2,2 kilo almıştım.hepsi elbette yağ değildir sudur, bağırsak doluluğudur ...ama gerçekten en azından 1 kilo almıştım. ben de şimdi 9 günde aldığımı kiloyu 3 günde vermenin şaşkınlığını yaşıyorum:26:daha önümde 1 gün var demek ki yarına biraz daha azalabilirim Allah'ın izniyle.
Sevinç naraları atmak taktik vermek çok doğru olmaz. nihayetinde son dönemde aldığım yağı suyu verdim. belki bu kadar hızlı verdiğim için hızlı bir şekilde de geri alırım, inşallah öyle olmaz.Ama sevdim bu olayı. Sizle şu 3 günde yaptıklarımı paylaşayım. Malumunuz hepimöiz diyet yapıyoruz ben de yapıyordum ama bu sefer ne farklı.
İşte yaptıklarım
- Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su içiyorum. bazen kahvaltıdan epey önce kalkmış oluyorum 2 bardak musluk suyunu içiyorum. biraz sonra da ılık sularımı içiyorum.
- Bu ılık sudan önce 1 çay kaşığının ucu kadar balı tatlı kaşığına alıyorum üstüne çörek otu yağı koyuyorum her sabah içiyorum.
- Ilık suyun 1 tanesinin içine 1 tane kuru kayısı atıyorum suyu içip bitirince dibinde yumuşamış kayısı yiyorum.
- ılık suyun diğerine 3-4 damla sirke damlatıyorum. sirke damlatılmış suyu bir tek sabah içebiliyorum akşamları rahatsız ediyor.
- 3 yk yoğurt+1 çay kaşığı zerdeçal +1 çay kaşığı zencefil+ 1 çay kaşığı kişniş karışımımı yemeklerden önce yiyorum bunu günde 2 öğün yapabiliyorum. normall karışımda tarçın var bana tarçın dokunduğu için faydalı diye duyduğum ve evimde bulunan kişnişi kullanıyorum
- ilk 1. gün sabah sadece salatalık, 2. gün çocukların akşamdan artığı ıspanak-yoğurt ve yoğurt karışımı yedim. yani bana göre kahvaltı yapmama modundaydım. (kendime ceza vermiştim, aç kalma cezası). İlk 2 gün öğleye doğru acıktığım için 6 badem yedim.
- 3. gün sabah yani dün 1 yumurta ve 2 dilim hellim peyniri yedim artık, yemeye de bi yerden başlmak lazım diye.bu sabah da tabağıma daha fazla almama rağmen işe geç kalıyorum diye yarım yumurta, 5 zeytin, 1 yk lor peyniri, 1 domates yiyebildim. madem yiyemedim öyle kalsın diyorum, telafi etmeyi düşünmüyorum. Öğleye doğru 6 bademimi yiyebilirim.
- Sabah işe gelir gelmez hep 1 kupa çay alırdım ki çay taze olduğu için çay içilebilecek en güzel vakit sabahın ilk saatleridir. bu 3 günde yeşil çay yaptım kendime. olur ki ilerleyen saatlerde unutursam ihmal edersem falan diye. günde 2 bardak yeşil çayı iş yerimde, 2 bardak 5i 1 yerde çayı evde içtim.
- İş yerinde 1,5 litrelik suya 1 çay kaşuğı kadar karbonat attım, yemek saatlerinden uzak saatlerde bunu bitirdim.Evde içmedim. evde normal su içtim çünkü gece yatarken karb. su boğazımı kurutuyordu.
- diğer öğünleri de eskiye göre çok çok hafif geçirdim. ilk gün öğlen nerdeyse bişi yemedim(çiğ ıspanak 5-6 dal, yoğurt). dün sadece salata çorba aldım mesela. ekmek yemiyoprum ama 2. gün listeme 1,-2 kase çorba ekledim. bu akşam da vitamin olsun diye mercimek çorbası yapıcam. 2 kase içebilirim
Ispanağımdan son 1 tabak kaldı onu yerim pırasa pişirirsem ondan da yerim. e yoğurt olmazsa olmaz zaten. bakem yarına neler olacak... - ha bi de ilk 2 gün 10dk. trambolinde atladım.
Sen de harikasın canım çok güzel gidiyorsun daimi olur inş.bugün ne yiyeceğim
sabah : sirkeli su yoğurt karışımı çeyrek domatesli peynirli tost
öğle :yoğurt karışımı tarhana çorbası kırmızı biber dolması yoğurt salata
akşam: yoğurt karışımı tarhana çorbası kırmızı biber dolması yoğurt salata
spor : yarım saat plates
kitap : kuran-ı kerim sözler cevşen
yemeğimi dün geceden hazırladığımm için fazla yaptım hem öğlen hem akşam yiyelim diye tekrar uğraşmayayım diye
aralarda : kayısılı su içeceğim
Şu hafta sonlarına ve tatillere bir çözüm bulmak lazım o zaman canımher zaman bu kadar azimli değilim, 5 gün önce dibe vurmuştum meselaben de size diyordum ne kadar azimliler diye. hele bir menüye önceden karar verip o karara uymak...benim için imkansızdı hala da tam olarak böyle yapabiliyor değilim.o bakımda benim de size bu örnek olma konusunda bir borcum vardı
yaff tatillerde yiyip içip durmam her haftasonundan kilo alarak dönmem çok can sıkıcı. bayram tatili uzun olunca endişem de büyük oldu. mesaiyi ve şu planı uygulayabilmeyi dört gözle bekledim, o yüzden azimliyim. 1 yıldır 65 kilonun altına düşemiyordum 2-3 hafta 64,0 kilo veya altını görmedikçe de 65 barajını kırdığımı düşünmeyeceğim. gitti tamam oldu diye seviniyorum sonra çok yiyorum kilo geri geliyo.
Bu gidiş güzel aynen devamm o zaman şekerimvalla ya her bişeyi yaptım. ya herro ya merro
-karatay+alkali+ düşürülmüş kalorili + bitkisel tedavi.... yok yok
düşük kalori dedim de
Sabah: çörek otu yağı, ılık su, 1 kayısı, 3yk yoğurt karışımı
yarım yumurta, 1 yk lor(3 kaşık olacaktı evden acele çıktık az yedim), 1 domates,maydanoz, 5-6 zeytin
ara:6 badem, yeşil çay
öğlen ezogelin çorba+50 gram döner, az yeşillik
Tatlım aman dikkat kesinlikle artı kilo ile gelmek yok dikkatmerhaba kızlar bu dolgu işi ne gıcıkmış içten içe sızlıyor ...
lor kavurma
zeytin 2 dlm ekmek
az salata
1 dlm ekmek
Ne demek hayırdır canımm onca kilo ile takımamı sokacaktım ben onu, kapıda elimde sopa ile bekliyorum yahuuhedoooo baya gaza gelmişin yawwwhayırdır
Evet bu da havalara giren hedef modeliihayırlı uğurlu olsun
pazar sabahı hemide aç karna 67,0 rakamını görünce , inanamayıp sudur canııııım diyip pazartesi 66,5 görünce ...1,5 ayda verdiğim kiloyu 9 günde geri alıncayaaa 70e doğru gidecektim ya da bir an önce düşeliydim....Şükür Allah'a bu kadar kısa sürede gieceğini çok da düşünememiştim. şimdi iyice umutlandım.Biliyorsunuz hepimiz çook yavaş kilo veriyoruz adeta 'oyalana oyalana ' gidiyoruz hedef kiloya. İnşallah yukarıdaki taktikler tutarsa belki hepimizde olması gereken hızda vereceğiz kiloları...ne güzel olur değil mi...Ayda 5 kilo istemem, 2,5 versem 4,5 ayda tamam
Dene bakalım canım inş faydasını görürsün.Çocuklarım sınav olurken iki lafin belini kiralim dedim :) kötü öğretmen derste nete takılıyor :)
Kızlar oruç çok rahat gidiyor çok şükür...menülerim de çok ölçülü ama sanki çok şiş hissediyorum...akşam yatmada biberiyeli yeşilçay ictim ama yinede şiş sanki!! Ne yapsam şöyle kolay bişey iftarda...maydanoz denicem bugün...yoksa yarın + çıkarsam çok demoralize olcam
***2. TAKIM 330. ETAP***SONUNCUSU
akrep33 ( 65.6 / 65.4 / 0.2 / 0.30%)
bahiresemanur ( 75 / 74,9 / 0,1 / 0.13%)
trabzonspor( 89.0 / 89.0/ 0/ 0%)Sabit
hedef52 ( 64,8 /64,5 /0,3 / 0,46%)
2. takım ortalamasi: 0.22%
Listemiz buymuş kızlar...
Bu hafta seldom izinden dönecek ve gamzeyi alıcaz selen bir hafta daha beklicek malum deneme süresi ve paylaşımı fazlalaştır selencim..
Gelelim meselenin aslına; hemen hesba geçiyorum efem
65.4 - 66.1 = -0.7
Bugün salı kaldı 2 gün, günde 350 gr vermem lazım yaa...
...ve trabzonum bu hafta liste sırası sende canikom
Tabiki kimsecikler eksi ile gelmiyor ben de dahiil
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Başardım başardımm - den kurtuldummm................ veeeee sabah tartıldım gözlerime inanamadım tamı tamına 65.1 geldim tartıda
Dün sabah 66.1 çkmıştımmm
Bugün 65.1 toplam 1 kilo gitmişşşşşşş..:92::92::92::92::92::92::92::92:
Listede kilom 65.4 - 65,1 = 0,3
Yarın sabah da gitse 1 kilo ne güzel olurdu yaaçok beklenti içinde olmayalım demi ama nasılsa artı kilodan kurtardım, bundan sonra ne giderse kardır bana ve takıma :13:
Tekrar gecmisolsun cnm,simdi iyi olmana cok sevindimÇok teşekkür ediyorum canım benim
Ya hastalandım ben hem de ne hastlanma bel kaslarım çok kötüydü ağrılar içindeydim ve her hareket etme çabam çığlıklarla sonuçlanıyordu Rabbim kimseye göstermesin çok zordu çok..
Şimdi hala hissettiriyor ağrı ben burdayım diyor ama hareketimi çok engellemiyor en azından wc ye ağlamadan gidiyorum yaa ne büyük nimet şu sağlık hamdolsun derdi ve dermanı verene
Cok üzüldüm cnm ya...... ve bir bardak kola, bir dilim pasta, 1 fincan türk kaavesi hüplettim geldiimmm
Sabah çıkıp yürümek vede koşmak istiyorum bennnnnn:88::88:
Tarti bozulmustur cnm,sen ye biraz daha pasta,öyle tartil................ veeeee sabah tartıldım gözlerime inanamadım tamı tamına 65.1 geldim tartıda
Dün sabah 66.1 çkmıştımmm
Bugün 65.1 toplam 1 kilo gitmişşşşşşş..:92::92::92::92::92::92::92::92:
Listede kilom 65.4 - 65,1 = 0,3
Yarın sabah da gitse 1 kilo ne güzel olurdu yaaçok beklenti içinde olmayalım demi ama nasılsa artı kilodan kurtardım, bundan sonra ne giderse kardır bana ve takıma :13:
Ne sevindim ne sevindim anlatamam cnm:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Başardım başardımm - den kurtuldummm
Tekrar gecmisolsun cnm,simdi iyi olmana cok sevindim
Cok üzüldüm cnm ya
Tarti bozulmustur cnm,sen ye biraz daha pasta,öyle tartil
Ne sevindim ne sevindim anlatamam cnm
Gunaydinnnn.
Bu sabah tartildim vee 65.9 geldim :))
65 i gordum ya 64 yakin demektir. Hala basim agriyor biraz dinlenip platese gidecegim. Hatta gitmemeyi bile aklimdan geciriyorum.
Gununuz aydin tartiniz hafif olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?