Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hayırlı uğurlu olsun

hedoooo baya gaza gelmişin yawww hayırdır

pazar sabahı hemide aç karna 67,0 rakamını görünce , inanamayıp sudur canııııım diyip pazartesi 66,5 görünce ...1,5 ayda verdiğim kiloyu 9 günde geri alıncayaaa 70e doğru gidecektim ya da bir an önce düşeliydim....Şükür Allah'a bu kadar kısa sürede gieceğini çok da düşünememiştim. şimdi iyice umutlandım.Biliyorsunuz hepimiz çook yavaş kilo veriyoruz adeta 'oyalana oyalana ' gidiyoruz hedef kiloya. İnşallah yukarıdaki taktikler tutarsa belki hepimizde olması gereken hızda vereceğiz kiloları...ne güzel olur değil mi...Ayda 5 kilo istemem, 2,5 versem 4,5 ayda tamam

Çocuklarım sınav olurken iki lafin belini kiralim dedim :) kötü öğretmen derste nete takılıyor :)

Kızlar oruç çok rahat gidiyor çok şükür...menülerim de çok ölçülü ama sanki çok şiş hissediyorum...akşam yatmada biberiyeli yeşilçay ictim ama yinede şiş sanki!! Ne yapsam şöyle kolay bişey iftarda...maydanoz denicem bugün...yoksa yarın + çıkarsam çok demoralize olcam

Canım hayırlı olsun...şimdi eşinin yanına gidebileceksin sanırım dimi?

hdi bakalım elinden gelenlerin hepsini yap:)

İftar : 10 yk yumurtalı ıspanak
75 gr ekmek
sogus
bol limonlu maydanoz roka

sahur : 1 findik draje
türk kahvesi
Yoğurt karışımı

1 lt su

30 dk yürüyüş

kitap : 10 sayfa kuran

Ah canım benim çok teşekkür ederim sana şu rahatsız dönemimde kendimi hatırlatarak iyi ettin beni
Maşallah barekallah cınımmmmmmmmm
Sen de harikasın canım çok güzel gidiyorsun daimi olur inş.
Şu hafta sonlarına ve tatillere bir çözüm bulmak lazım o zaman canım
Bu gidiş güzel aynen devamm o zaman şekerim
Tatlım aman dikkat kesinlikle artı kilo ile gelmek yok dikkat

hedoooo baya gaza gelmişin yawww hayırdır
Ne demek hayırdır canımm onca kilo ile takımamı sokacaktım ben onu, kapıda elimde sopa ile bekliyorum yahuu
Bu arada kadron hayırlı ve uğurlu olsun canım
Evet bu da havalara giren hedef modelii
Dene bakalım canım inş faydasını görürsün.

Sabahtan bu yana giremedim kızlar. Kalkınca ancak kahvaltı, kızın dersi, okul ve okul çıkışı uğradığım yerler ve sonra okul dönüşü, akşam yemeği felan filan bu saati buldu işte..

................ veeeee sabah tartıldım gözlerime inanamadım tamı tamına 65.1 geldim tartıda

Dün sabah 66.1 çkmıştımmm

Bugün 65.1 toplam 1 kilo gitmişşşşşşş..:92::92::92::92::92::92::92::92:

Listede kilom 65.4 - 65,1 = 0,3

Yarın sabah da gitse 1 kilo ne güzel olurdu yaa çok beklenti içinde olmayalım demi ama nasılsa artı kilodan kurtardım, bundan sonra ne giderse kardır bana ve takıma :13:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Başardım başardımm - den kurtuldummm

Son düzenleme:
Tekrar gecmisolsun cnm,simdi iyi olmana cok sevindim
...... ve bir bardak kola, bir dilim pasta, 1 fincan türk kaavesi hüplettim geldiimmm
Sabah çıkıp yürümek vede koşmak istiyorum bennnnnn:88::88:
Cok üzüldüm cnm ya
Tarti bozulmustur cnm,sen ye biraz daha pasta,öyle tartil
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: Başardım başardımm - den kurtuldummm
Ne sevindim ne sevindim anlatamam cnm

Tekrar gecmisolsun cnm,simdi iyi olmana cok sevindim

Cok üzüldüm cnm ya

Tarti bozulmustur cnm,sen ye biraz daha pasta,öyle tartil

Ne sevindim ne sevindim anlatamam cnm

Sevinmene çok sevindim şekerimmmmmmmm

Iyi geceler arkadaslar cepten girdigim icin bir sorun yasadim. Sayfa numaralarini tiklayamiyorum cunku hepsi bir birine girmis.

Akrep33'um yaa bir pasta dilimi bu kadar mi vicdanli olur? Sana acidi ve kalorilerini sifirladi demek ki. Hani su reiki turu enerji olumlamalarinda yediginiz, ictiginiz seylere enerji gonderin derler ya. Acaba sen bir an once yansin, saglik olarak donsun diye pasta dilimiyle konusupta oyle mi yedin. Tebrik ederim canim.

24 Ekim persembe

Sabah corn flakes
Ara 1 kucuk muz

Ogle 1/2 simit

Sorun burada basliyor
1 saat zumba ve 6 saat magaza magaza gezmenin sonucunda dustugu farkedilmeyen kan sekeri ustune.

Aksam 17:30 salata, cilbir ve corba planimin yerine
Salata, 2 dilim ekmek, cilbir kesmedi, dunden kalan enfes pilav ve tursu ile devam ettim veeeee sekerim firladi. Uyumusum. Hayir resmen sizmisim. Biraz once uyandim. Bilseydim yediklerimle konusurdum 'bak ben ettim sen etme, ekmegi, pilavi sekere cevirme. Saglik ile vucudumda turunu at cek git'. Hala iyi degilim... Sasirtici olan diyet yapmazken, ara ogun yemezken bile pirincten kacan ben bir ara ogun yemedim diye mi saldirdim pilava? Canim sagolsun ama bir daha yapmam.

Kitabimdan alinti.

...........Kocasi geceleri kendisiyle konusmayi reddettiginde Kathy kendisini incinmis ve soyutlanmis hissediyordu. Onun sessizligi ciddi soguma ve uzaklasma duygularina yol acmaktaydi.Esas sorun Kathy'in kocasina bagimli olmasindan kaynaklaniyordu. Duygusal sagligi kocasinin her zaman ulasabilecegi bir yerde olmasina bagliydi. Alkolik anne ve babasinin kendisine verememis oldugu her seyi, ona kocasi saglamaliydi. Adam kotu bir gun gecirdiginde ve yalniz kalmak istediginde, onun da gunu perisan oluyordu.

Birbirimize kesinlikle ihtiyacimiz oldugu halde, hic kimse yeri doldurulamaz degildir. Belirli bir kisiyle yasanan bir celiski bizi umutsuzluga surukleyebilir; oysa biz aslinda onu, yalnizca Allah tarafindan isgal edilmesi gereken bir tahta oturtuyor olabiliriz. Asla bir baskasini dunyadaki tum iyiliklerin kaynagi olarak gormemeliyiz. Bu bizim hem ruhsal, duygusal ozgurlugumuzu incitir hem de gelisimimizi.

Kendinize su soruyu sorunuz: ' hayir demesine tahammul edemedigim kisi bu gece olecek olsa kime giderim. Bir kac derin ve degerliiliski gelistirmek cok onemlidir. Bu bizim yasamimizda yeri ilan kisilerin kendilerini bize hayir demede serbest hissetmelerini ve bu yuzden de sucluluk duymamalarini saglar.

Gunaydinnnn.
Bu sabah tartildim vee 65.9 geldim :))
65 i gordum ya 64 yakin demektir. Hala basim agriyor biraz dinlenip platese gidecegim. Hatta gitmemeyi bile aklimdan geciriyorum.

Gununuz aydin tartiniz hafif olsun.

***2. TAKIM 331. ETAP***

akrep33 ( 65,4 / 65,1/0,3 / 0,46
:44:%)
Seldom (86,8
:44:/86,2/0,6/ 0,69 %)
bahiresemanur
:44:( 74,9 / / / %)
trabzonspor( 89.0 / / / 0%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0,62 %)
gamzeerdi
:44:

2. takım ortalamasi:

Son düzenleme:
Gunaydinnnn.
Bu sabah tartildim vee 65.9 geldim :))
65 i gordum ya 64 yakin demektir. Hala basim agriyor biraz dinlenip platese gidecegim. Hatta gitmemeyi bile aklimdan geciriyorum.

Gununuz aydin tartiniz hafif olsun.

başlangıç kilon ve hedef kilon neydi?

ben de 64,1i gördümbu sabah

***2. TAKIM 331. ETAP***

akrep33 ( 65,4 / 65,1/0,3 / 0,46%)
Seldom (86,8 /86,2/0,6/ 0,69 %)
bahiresemanur ( 74,9 / / / %)
trabzonspor( 89.0 /88,8 /0,2 / 0,22%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0,62 %)
gamzeerdi

2. takım ortalamasi: %

gamzeerdi eklenecekmi?? başlangıç kilo ve bugunki tartı lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…