***2. TAKIM 332. ETAP***
akrep33 ( 65,1 / 64,4/ 0,7 / 0,35 / 0,54%)
Seldom (86,8 /86,2/0,6/ 0.3 /0,35%)
bahiresemanur ( 74,9 / / / %) Kendi isteği ile ayrıldı
trabzonspor( 89.0 /88,8 /0,2 / 0.1/ 0,11%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0.2 / 0,31%)
gamzeerdi (81,0/79,4/1,6/0,8/0,98%) Yeni üye
2. takım ortalamasi: % 0,38
Bu hafta ikiye bölünmeseydi kilomuz gerçekten tavan yapıcaktık kızlar amaa durmak yok haftaya da aynen devammmmmmmm hadi bakalım haftaya birinci biz olalım listeleri sallayalımmmmmmmmm
Hafta sonu diye sallamak yok kızlar aynen devammmmmmmm
ben şubat 2012de emzirme dönemimde 72,7ye kadar çıktım. dikkat ederek ve sporla 67 ye düştüm ,2012 eylül ayında karatay diyet grubunda 65 kiloya düştüm ve bir daha da o kilonun altına düşemedim, neredeyse 1 yıl
Temmuz ortalarında 2. takıma yaz tatili dönüşü girdiğimde 68,5 kiloydum. eylüle kadar 65e düştüm. yeni bir eylül yine 65 kilo!!!1 yıldır 65 kilodan aşağıya inemeyen ama yukarı çıkmaya meyilli ben şeytanın bacağını kırmak için azmettim.
Karatay grubunda iken gördüğüm akrep de takıma geldiğimde benim hedefimdi:) (Ama şimdi rakibim) İnsan 67 kilo olunca 62 kiloyu çıtı pıtı görüyo, aaaa hatuna bak hem 62 kilo hem de diyet yuapıyo diyebiliyo hala da 62 pek bi zayıf görünüyo gözüme. Hedefin olmaktan şeref duydum
tebrik ederim sen de 64e dönmüşsün.
***2. TAKIM 332. ETAP***
akrep33 ( 65,1 / 64,4/ 0,7 / 0,35 / 0,54%)
Seldom (86,8 /86,2/0,6/ 0.3 /0,35%)
bahiresemanur ( 74,9 / / / %) Kendi isteği ile ayrıldı
trabzonspor( 89.0 /88,8 /0,2 / 0.1/ 0,11%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0.2 / 0,31%)
gamzeerdi (81,0/79,4/1,6/0,8/0,98%) Yeni üye
2. takım ortalamasi: % 0,38
Bu hafta ikiye bölünmeseydi kilomuz gerçekten tavan yapıcaktık kızlar amaa durmak yok haftaya da aynen devammmmmmmm hadi bakalım haftaya birinci biz olalım listeleri sallayalımmmmmmmmm
Hafta sonu diye sallamak yok kızlar aynen devammmmmmmm
merhaba arkadaşlar yeni bir işe başlayacağım pazartesi günü benim için daha hayırlı olması için sizden dua istiyorum şimdiki başlayacağım iş daha iyi gibi gözüküyor çakışma saatleri açısından maaş konusunda falan haftanın 5 günü çalışıp sabah 9 dan 3 e kadar çalışıp maaş+prim+sigorta şeklinde çalışacağım burada sigortam yok üstelik 500liraya çalışıyordum yetmiyordu mağlum o yüzden değişiklik yapıyorum benim ve kızım için hayırlı olması iççin dua edermisiniz teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar yeni bir işe başlayacağım pazartesi günü benim için daha hayırlı olması için sizden dua istiyorum şimdiki başlayacağım iş daha iyi gibi gözüküyor çakışma saatleri açısından maaş konusunda falan haftanın 5 günü çalışıp sabah 9 dan 3 e kadar çalışıp maaş+prim+sigorta şeklinde çalışacağım burada sigortam yok üstelik 500liraya çalışıyordum yetmiyordu mağlum o yüzden değişiklik yapıyorum benim ve kızım için hayırlı olması iççin dua edermisiniz teşekkür ederim
Şimdi ben genel listeleri yapmaya gidiyorum, vaktim o kadar kısıtlıki; üzerimde bornoz, henüz kahvaltı yapılmamış ve bugün akşam düğün var, öğleden sonra kuaföre gidicem.
Ortalığı toparlayıp makineye çamaşır attım o çıkacak çamaşırlar serilecek ve kuruyunca ütülenecek, ancak öğleden sonraya olur..
Akşam çok ama çook oynadım kızlar tam bir hareketti hemde çok az yemeli..
Şu listeleri yapiim önce, sonra fırsat bulursam menü yazarım inş.
Yazamıyorum diye dikkat etmiyorum sanmayın, çok dikkat ediyorum. Kilo verdikçe veresi geliyor insanın..Dün kınada kilo vermişsin deyip durdular, onlar dedikçe daha bi oynadımm
Pegasusla da yarıştayım üstelik, bu hafta yendim onuhaftaya da yenicem..Korkunç bir rakibimdir, yağlarım, hırsımın altında ezim ezim ezilir..Pegasus okuyunca dizleri titricek
Cumartesiden bu yana ben 2 kilo verdim, pegasus 600 gram vermiş..Ehh korksun benden artıkım :118:
*trab.spor ben son zaman ekmek yememeye calisyom.onceden ekmegi kesince vitaminsiz kalmim diye kuruyemis yixordum karataydaki gibi. o da cok kalorili kilo veremiyrdum.bu sefer ogunlrde1-2kase corba deniyoruum ekmek pilav yememk icin.
kahvalti da ben de ezogelin ictim:))
*gamze hayirli olsun.allah berrkrtini vemutlulugunu arttirsin
*
Canım tek başına çocuk zor iş allah yardımcın olsun...kuzucugun bereketiyle kolaylasin inşallah...
*trab.spor ben son zaman ekmek yememeye calisyom.onceden ekmegi kesince vitaminsiz kalmim diye kuruyemis yixordum karataydaki gibi. o da cok kalorili kilo veremiyrdum.bu sefer ogunlrde1-2kase corba deniyoruum ekmek pilav yememk icin.
kahvalti da ben de ezogelin ictim:))
*gamze hayirli olsun.allah berrkrtini vemutlulugunu arttirsin
*
Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin, senle kızının dünyası harika olsun inş. canım
Şimdi ben genel listeleri yapmaya gidiyorum, vaktim o kadar kısıtlıki; üzerimde bornoz, henüz kahvaltı yapılmamış ve bugün akşam düğün var, öğleden sonra kuaföre gidicem.
Ortalığı toparlayıp makineye çamaşır attım o çıkacak çamaşırlar serilecek ve kuruyunca ütülenecek, ancak öğleden sonraya olur..
Akşam çok ama çook oynadım kızlar tam bir hareketti hemde çok az yemeli..
Şu listeleri yapiim önce, sonra fırsat bulursam menü yazarım inş.
Yazamıyorum diye dikkat etmiyorum sanmayın, çok dikkat ediyorum. Kilo verdikçe veresi geliyor insanın..Dün kınada kilo vermişsin deyip durdular, onlar dedikçe daha bi oynadımm
Pegasusla da yarıştayım üstelik, bu hafta yendim onuhaftaya da yenicem..Korkunç bir rakibimdir, yağlarım, hırsımın altında ezim ezim ezilir..Pegasus okuyunca dizleri titricek
Cumartesiden bu yana ben 2 kilo verdim, pegasus 600 gram vermiş..Ehh korksun benden artıkım :118:
onlari da xiyorum ama gunde 10-12 tane artik.3cay bardsgi bana kilo verdirmiyo:)Walla supersin kaptancim...hadi bize de gaz olsun bu azim inşallah..birde merak ettim kaç kilodan zayıfladın? Selen çok uğraştığını falan yazinca altından bir başarı öyküsü yazar heralde dedim :) anlat ve bizi motive et hadi :)
Çiğ badem ve ceviz var benim de listemde...omega 3 nedeniyle daha kolay yağ
yakimi sağlanıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?