Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

***2. TAKIM 332. ETAP***

akrep33 ( 65,1 / 64,4/ 0,7 / 0,35 / 0,54%)
Seldom (86,8 /86,2/0,6/ 0.3 /0,35%)
bahiresemanur ( 74,9 / / / %) Kendi isteği ile ayrıldı
trabzonspor( 89.0 /88,8 /0,2 / 0.1/ 0,11%)
hedef52 ( 64,5 /64,1 /0,4 / 0.2 / 0,31%)
gamzeerdi (81,0/79,4/1,6/0,8/0,98%) Yeni üye

2. takım ortalamasi: % 0,38

Bu hafta ikiye bölünmeseydi kilomuz gerçekten tavan yapıcaktık kızlar amaa durmak yok haftaya da aynen devammmmmmmm hadi bakalım haftaya birinci biz olalım listeleri sallayalımmmmmmmmm

Hafta sonu diye sallamak yok kızlar aynen devammmmmmmm

umarım yoğurt karışımı hafta sonu da iştahımı keser

aferin bize bu gaz iyidir hadi bakalım...

henüz iftar etmedim ama menüm belli yazayım :) yoksa durmak zor oluyor :/

iftar : 1 kase yeşil mercimek yemeği
100 gr ekmek
bol maydanoz
salata

sahur : (aslında saat 9.da ara öğün gibi) 1 armut
biberiyeli yeşilçay
10 çiğ badem

1 lt su (az biliyorum ama 3 saatte ancak o kadar içebiliyorum)

kitap : 7. sınıf sınavları :)

Seytanin bacagi kirilmis. 63 e hic bir sey kalmamis. 72'den 64' e dustun demek bravo 41 kere masallah. Ahhh Akrep33 o kilolari nasil verdi bir de ona sor. Aldigi her bir gram agzindan burnundan geldi. Dondurucu sogukta karganin bile kahvaltisini yapmadigi saatlerde yuruyus yapardi. Ben onun kadar azimli olamam. Masallah ikinize de. Anlasildi ben ikinizle de yarisacagim demektir. Yemek konusunda zivanadan cikmamak icin ilk hedefim kilolarinizi gecmek olacak:)) Aslinda haset ve yaris sevmedigim seyler. Ama sonunda gulmek oynamak ve grupca mutlu olmak varsa yarismanin bir sakincasi yok. Hadi 2. Takimi yine zirveye cikaralim.

Evet aradigim cumle buydu listeleri sallamak :)

bugun usenmiyorum ertelemıyorum veee çok kotu olan menumu yazıyorum sızlere..

sabah: lor kavurma yağda
3 dlm ekmek
zeytin

öğle: 2 dlm kek
1 bardak meyve suyu

akşam: patatesli hamsi buglama
2 dlm ekmek
1 bardak fanta
ardından 1 dlm kek.....

baya ekmek yemişim yoğurt yok sut yok nasıl diyet buuuu spor da yok cocuklarada takılmadım bir türlü bugun sınav var ona çalıştık laylaylomdu antrenman yani...

Kizim rahatsizlanmis okuldan aradilar platese gitmedim. Ohhh kizimla tembellik yaptik. Kendimi iyi hissetmiyordum iyi oldu.

Umarim iyi bir tatil gecirirsiniz. Sali gunleri tum muzeler acik. 29 Ekim icin muze etkinligi duzenledim. Ama sehir disindan gelen bir arkadasimla da o gun bulusmam lazim bakalim ne yapacagiz? Iyi etkiler birakacak bir tatil olmasi umidiyle.

günaydın :))))))))
herkes bol gülücüklü rahat gün geçirsin

diyet menüm

sabah : dün çok kilo vermediğimi görünce sabah sadece sirkeli suyumu içtim ve yoğurdumu yedim

öğlen : yine yoğurt karışımım mercimek çorbasıı haslama tavuk salata

akşam : yoğurt karışımı kapıska(lahana yemeği) salata 1dilim ekmek

sınırsız çay
1 fincan kahve
2-3 litre su
3 bardak yeşil çay

spor : plates

kitap : kuran-ı kerim sözler cevşen

merhaba arkadaşlar yeni bir işe başlayacağım pazartesi günü benim için daha hayırlı olması için sizden dua istiyorum şimdiki başlayacağım iş daha iyi gibi gözüküyor çakışma saatleri açısından maaş konusunda falan haftanın 5 günü çalışıp sabah 9 dan 3 e kadar çalışıp maaş+prim+sigorta şeklinde çalışacağım burada sigortam yok üstelik 500liraya çalışıyordum yetmiyordu mağlum o yüzden değişiklik yapıyorum benim ve kızım için hayırlı olması iççin dua edermisiniz teşekkür ederim

Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin, senle kızının dünyası harika olsun inş. canım

Şimdi ben genel listeleri yapmaya gidiyorum, vaktim o kadar kısıtlıki; üzerimde bornoz, henüz kahvaltı yapılmamış ve bugün akşam düğün var, öğleden sonra kuaföre gidicem.
Ortalığı toparlayıp makineye çamaşır attım o çıkacak çamaşırlar serilecek ve kuruyunca ütülenecek, ancak öğleden sonraya olur..

Akşam çok ama çook oynadım kızlar tam bir hareketti hemde çok az yemeli..
Şu listeleri yapiim önce, sonra fırsat bulursam menü yazarım inş.
Yazamıyorum diye dikkat etmiyorum sanmayın, çok dikkat ediyorum. Kilo verdikçe veresi geliyor insanın..Dün kınada kilo vermişsin deyip durdular, onlar dedikçe daha bi oynadımm

Pegasusla da yarıştayım üstelik, bu hafta yendim onu haftaya da yenicem..Korkunç bir rakibimdir, yağlarım, hırsımın altında ezim ezim ezilir..Pegasus okuyunca dizleri titricek
Cumartesiden bu yana ben 2 kilo verdim, pegasus 600 gram vermiş..Ehh korksun benden artıkım :118:

Son düzenleme:
*trab.spor ben son zaman ekmek yememeye calisyom.onceden ekmegi kesince vitaminsiz kalmim diye kuruyemis yixordum karataydaki gibi. o da cok kalorili kilo veremiyrdum.bu sefer ogunlrde1-2kase corba deniyoruum ekmek pilav yememk icin.
kahvalti da ben de ezogelin ictim:))
*gamze hayirli olsun.allah berrkrtini vemutlulugunu arttirsin
*

Canım tek başına çocuk zor iş allah yardımcın olsun...kuzucugun bereketiyle kolaylasin inşallah...

Walla supersin kaptancim...hadi bize de gaz olsun bu azim inşallah..birde merak ettim kaç kilodan zayıfladın? Selen çok uğraştığını falan yazinca altından bir başarı öyküsü yazar heralde dedim :) anlat ve bizi motive et hadi :)

Çiğ badem ve ceviz var benim de listemde...omega 3 nedeniyle daha kolay yağ
yakimi sağlanıyormuş...

Rabbim herşeyin hayırlısını ve en güzelini nasip etsin, senle kızının dünyası harika olsun inş. canım

herkese çok teşekkür ederim inşallah benim ve kızım için çok iyi olur

bu arada bu hafta iyi olmamıza çok sevindim inşallah her hafta böyle devam ederiz

Bugün kalabalık bir misafir grubu agirladim...millet yedi ben oruç tabi ama iyi oldu kalabalıkla abartma riski olmadı...şimdi akşam yemeğine de misafirim var ama ben birazdan iftar edicem yine masada yemicem...umarım yani :)

Menüme gelince

iftar : 1 fırında tavuk baget
2 dlm ekmek
6 yk zeytinyağlı fasulye
salata

sahur : 1 fırında kalem börek
4 yk patates salatası
biberiyeli yeşilçay

(sahurda gündüz yemeyip içimde kalanları yicem :)

1 lt su

onlari da xiyorum ama gunde 10-12 tane artik.3cay bardsgi bana kilo verdirmiyo:)

kizlar sabah 100 gr. daha eksiktim. hafta ici ysptiklarimin aynini yapmaya calistim.oglen gene gezmelrrdeydik.ogle yemegi gecikince 15 findik yedim.cafe gibi bi yerdi.corba olmayinca kahvalti oldu bol proteonli+2dilim de ekmel kacti.
akssm corba.pirasa.yogurtla telafi.
birszdsn 2bardk 5i1yerde cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…