Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kesinlikle ikna etmelisin arkadaşını!! insanlar zannediyorlar ki doğurunca anne olunur...ama ben kızım ve benim kadar birbirine bağlı benzeyen anne-kıza çok nadir denk geldim doğurulsalar bile...orada da dedğim gibi annelik kanbağından çoooook öte bir şey....ben kızımı hiçbir destek almadan emzirdim bile...tamamen mevlanın bir lütfu...ay bak şimdi nasıl özledim cadıyı :/ ki kızım da artık durumu bilmesine rağmen, onun için anne benim...beni aldığın için çok teşekkür ederim annecim diyor bazen...bilmiyor ki Mevla bana lütfetti de onun annesi oldum...çok tedaviler gören kadınlara hep diyorum boşa vakit kaybetmeyin ben tek pişmanlığı orada yaşıyorum, neden bu kadar geç kalmışım...gerçi ben kızımı beklemişim :)

orucumu elma ve portakalla açtım.
şimdi çay içiyorum
Eve gidince de pizza yapıcam:)
Tam buğday unu ve yulaf ezmesi ile hazırladım hamuru, ayrıyetten aranızda oh oh pizza yiyecek diye sevinenler olabilir, kattığım unu kaşık kaşık saydım hamuru toplam 15 dilim ekmek ediyor, çoğunu çocuklar yiyecek ben de 2-3 dilimlik yerim

sabah: limonlu su yoğurt karışımı yumurta domates salatalık
öğlen : çeyrek tost salçalı beyaz peynirli yoğurt karışımı
ara: elma
akşam: karnıyarık yoğurt karışımı şehriye çorbası
ara:nar elma
spor : plates
kitap:kuran-ı kerim sözler çevşen

İftar : 3 yk yoğurt karışımi
1 tabak menemen
3 dlm ekmek

sahur : 1 dlm kek
3 yk yoğurt karışımı

1.5 lt su

40 dk yürüyüş

Kızlar okudum hepinizi ama cevap verecek dermanım yok
Bu aralar oldukça zor anlar yaşıyorum, anlayışınıza ve dualarınıza sığınıyorum..

kalkinca:limonlu su
kahvaltiwynirli omlet,marul,peynir
ogle:2 kepce mercimek corbasi,yedil salata,keten tohumlu tarcinli yogurt
aksam:1 kase asure,ceyrek ekmek doner,1 mandalina...beni bu aksam yemeleri mahvetti.
aksam 8 den sonra yemek yok.
iki lt den fazla su.iki bardak yesil cay.
35 dk. tempolu yuruyus.

dün akşam 2 mayve ile oruç açtım
Eve gidince: 3,5 dilim ekmek içeren ev yapımı pizza
1 kase çorba
2 yk taze fasulye ve salata

2 saat sonra: 3 yk yoğurtlu havuç sahur niyetine

Gece kalkınca: çeyrek elma

burada olursan eşin hakkında çok konuşacaz gibime geliyor. onu tavrından dolayı kınıyorum2 küçük bebeğe bakmak kolay mı, arka arkaya 2 doğum yapmak kolay mısonuçta bunlar senin gebelik+emziklilik kiloların. can boğazdan çıkarı kitabını okumadım, okumayı düşünüyorum. yalnız kan gruplarına göre beslenme karatay dahil doktorların bilimsel bulmadığı bi beslenme tarzı. karatay imkanınız varsa size dokunan gıdaları gıda duyarlılık testi ile öğrenebilirsiniz diyordu. ben yaptırdım patlıcan-arpa-tarçın-patates-kuş üzümü ve marul duyarlılığım çıktı. yemeyince kilo veriyor muyum hayır. ekstra bişey olmadı. yalnız yiyince bu gıdalar şişlik-gaz kramp-kaşıntı gibi şeylere sebep olduğunu gördüm.
ben de ikiz çocuk annesiyim. emzirme dönemimde senin gibi kilo aldım 73lere çıkmıştım. şimdi 64 civarıyım. boyum 1,57 hedefim de bekarlık kilom olan 52.
inşallah hedeflerimize burada beraberce ulaşacağız.[/QUOTE]

insallah cnm tesekkur ederim.ben biraz bahsedeyim karatay ve m.ali buluttan.ben %100 uygulayamiyorum tabiki ama bana saglikli beslenme de pusula oldular.
karatay ve can bogazdan cikarin benzer yonleri var.ben sifir grubuyum ve et sifir icin sifa kaynagi,beyaz un da en zararlisi.karatayda ayni seyi diyor.ikusinde de uc ogun beslenme var ara ogun yok.hatta m.ali bulut kitapda soyle demis:bir yediginix ogunu bagirsaklaronizdan cikarmadan diger ogunu yemeyin, kayısı, incir, yeşillik hariç.
ben sürekli atıştıran biri olduğum için ilk etapda kendimi disipline etmek icin kendime yol haritasi cizdim bunlari rehber aldim.faydası da oldu gibi.%100 uyamiyorum tabi .bu yuzden de bi zarari olmayacagini dusunuyorum.cunku saglikli beslenmek herkes icin aynidir.bende artik saglikli beslenmek istoyorum ama ne yalan soylıyım gözüm hala şeker de yani tatlı dondurma çikolata gibi.off ya su nefse yok mu bi care...

Günaydın...bugün gece epey uyanık kalınca 4te 1 dlm ekmek ve menemen yedim...sabah susamış uyandım hala yanıyorum su diye :/ neme lazım gece yemek :/

İ
NŞALLAH DİYETLERİMİZ SONUCUNDA GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ.
kilona bakabildin mi? başlangıç kilosu olarak önümüzdeki hafta bize lazım olacak. başlangıç kilosu olarak net bir rakam bildirirsen iyi olur.

kızlar günler çok kısa oruç tutmak isteyenlere kaçırmayın bu fırsatı derim.
4,15 te iftarımı yaptım. 4 yk kısır yedim.
Şimdi oğluşu alıp alışveriş yapıcam. akşama tavuk yapmayı planlıyorum.

Kesinlikle...ben de 4.58de yapcam zaten hele okulda anlamiyorum bile...

Şimdiden yazalım sınırı asmayalım :)

İftar : 1 hurma
1 tabak kepekli sade makarna sossuz
bol salata
yoğurt karışımı 3 yk

sahur : kepekli baharatlı tost
yoğurt karışımı 3 yk

1.5 lt su

kitap : 26. Cüz

spor : 100 ip atlama

Hedef'cigim 2. Takimin akilli rehberi ne guzel hatirlatma yapmissin. Paylasimci arkadasim benim. Hatta ben olsam yag ve su oranima bile baktirirdim. Hedef'cigim sana sevinecegin bir sabah menusu yazacagim.

Sabah 1 sucuk ve kasarli simit, yag orani siniri asmis bir suru peynir cesidi, domates, zeytin familyasi :) misafirlerim icin hazirladim ben yedim.
Oglen 4-5 biskuvi.
Ara 1mandalina

ne demek istedigini anlamadim cnm.tesekkur ederim hosbuldum.

bu arada telden yaziyorum ve genelde emzirirken,sallarken falan yaxiyorum.tum kelime hatalarim icin ozur dilerim...

Akrep33 takimin lideri. Herhalde 2. Takima katilabilirsin diye onay vermistir demek istedim. Bebigini bizim icin kokla lutfen.

Istek gonderdim canim. S. M. Isimli sahis benim. Blogunu merak ettim. Kizinla kaderlerinizin birlesmesinin detaylarini mi iceriyor?

insallah.ama bunun icin benim kendimi frenlemem lazim ama olacak yada olacak
malesef tartilamadim .ama gecen hafta bebegin asisi icin gittigimizde 78,2 cikmistim.yaklasik bir kilo kiyafetlerim desek 77 diyelim.
iki kucuk bebek olunca cikamiyoruz cok fazla cikincada hizlica acilleri halldip donuyoruz bu yuzden tarti pili bekliyor hala.cumaya yetistirecegim umarim

Dun

Sabah 1 d ekmek, peynir, zeytin, domates salatalik.

Oglen 1.5 kase corba

Aksam 1kase corba, izmir kofte, makarna (yemegin sosu ile), salata.

Bugun

Sabah 1simit kasar ve sucuklu, bir kac cesit peynir, zeytin, domates, salatalik

Aksam maydanozlu haslanmis yumurta salatasi,
zeytinyagi ve pul biber ile peynir +maydanoz
2 d. Ekmek

Bu hafta spora ara verdim. Misafir agirlamaya devam. Hedef'cigim sansin yerinde hadi yine iyisin.
o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…