blogcuannedeki yazını şimcik okudum çok etkileyiciydi gerçektenben de eşime diyorum bunlar büyüdü 4. doğurmaya cesaretim yok (ya bi daha ikiz olursa) ama evlat edinebiliriz diye. tabi eşim çocuk mocuk bakamaz benim...
Allah sizin gibi duyarlı anne babaların sayısını arttırsın. benim de 43 yaşında çocuğu olmayan çooook tatlı bir arkadaşım var ona mesaj mı atsam:)
Kızlar okudum hepiniziama cevap verecek dermanım yok
Bu aralar oldukça zor anlar yaşıyorum, anlayışınıza ve dualarınıza sığınıyorum..
İinsallah cnm tesekkur ederim.ben biraz bahsedeyim karatay ve m.ali buluttan.ben %100 uygulayamiyorum tabiki ama bana saglikli beslenme de pusula oldular.
karatay ve can bogazdan cikarin benzer yonleri var.ben sifir grubuyum ve et sifir icin sifa kaynagi,beyaz un da en zararlisi.karatayda ayni seyi diyor.ikusinde de uc ogun beslenme var ara ogun yok.hatta m.ali bulut kitapda soyle demis:bir yediginix ogunu bagirsaklaronizdan cikarmadan diger ogunu yemeyin, kayısı, incir, yeşillik hariç.
ben sürekli atıştıran biri olduğum için ilk etapda kendimi disipline etmek icin kendime yol haritasi cizdim bunlari rehber aldim.faydası da oldu gibi.%100 uyamiyorum tabi .bu yuzden de bi zarari olmayacagini dusunuyorum.cunku saglikli beslenmek herkes icin aynidir.bende artik saglikli beslenmek istoyorum ama ne yalan soylıyım gözüm hala şeker deyani tatlı dondurma çikolata gibi.off ya su nefse yok mu bi care...
kızlar günler çok kısa oruç tutmak isteyenlere kaçırmayın bu fırsatı derim.
4,15 te iftarımı yaptım. 4 yk kısır yedim.
Şimdi oğluşu alıp alışveriş yapıcam. akşama tavuk yapmayı planlıyorum.
İ
NŞALLAH DİYETLERİMİZ SONUCUNDA GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ.
kilona bakabildin mi? başlangıç kilosu olarak önümüzdeki hafta bize lazım olacak. başlangıç kilosu olarak net bir rakam bildirirsen iyi olur.
ne demek istedigini anlamadim cnm.tesekkur ederim hosbuldum.
bu arada telden yaziyorum ve genelde emzirirken,sallarken falan yaxiyorum.tum kelime hatalarim icin ozur dilerim...
amin inşallah...kaptanın faceinde ekliyim oradan bulabilirsin beni...aslında herkes biliyor adımı :) daha önce bir blog yazımı paylaşmıştım burada :) o nedenle korkusuzca selda süren teymur :) inşallah becerebildiğimde ayarlıcam bişeyler...heheeee biz ist. ekibi olaraktan birleştirelim güçlerimizi :)
İ
NŞALLAH DİYETLERİMİZ SONUCUNDA GÜZEL SONUÇLAR ALACAĞIZ.
kilona bakabildin mi? başlangıç kilosu olarak önümüzdeki hafta bize lazım olacak. başlangıç kilosu olarak net bir rakam bildirirsen iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?