Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tum mrsajlari okuyorum arkadaslar hepinizi tebrik ederim gercekten.kendimden utaniyorum suan cunku masallah benden baska kimse tatli falan yemiyor kaçamak yapmıyor.bugun cocuklara sutlac yaotim ama onlardan cok ben yedim.utaniyorim kendimden ve sizleri cani gonulden tebrik ederim.ben de size uyarim insallah

kalkinca limonlu su
kahvalti peynirli omlet,keten tohumlu taecinli zencefilli yogurt karisimi
ogle sutlac,sekersiz turk kahvesi,tuzlu biskuvi
aksam 2,3 yk makarna,salata,yogurt karisimi,3 ceviz

30 dk yuruyus,iki ltden fazla su,iki fincan yesil cay

sabah : limonlu su yoğuert karışımı ve salata kasesi semizotu domaetes salatası
öğlen: çeyrek tost
akşam makarna kavurma salata
ara: elma yeşilçay
spor : plates

4-5 biskuvi ve 1 mandalinayi onceki sayfaya yazmisim ama buraya eklemeyi unutmusum. Yarin kendimi cezalandirsam iyi olacak.

Menunuzu yazalim

Sabah
Yoğurtlu karisim
3 dlm ekmek pizasi
Zeytin
Peynir

Ara mandalina
4-5 tane
1 kupa nescafe

Aksam
Yarim tava hamsi yemisimdir
Salata
2 dlm ekmek
Küçük dlm bajlva

Yarim oruç tutacak insalh

Buaralar ne yapiyorum hayalerrr hayaller kuruyorum Esim benim oraya donnrmi bekliyor inlh hayirlisi olur

Kisler yoğun gidiyor ana ben spor hic yapamiyorum hep yarin diyorum ama ok lmuyor iste buraya da giremiyorum ama eski performnsima donum birinin en ok kilo Veren bayani gamzeyr kafa tutacammmm

Menunuzu yazalim

Sabah
Yoğurtlu karisim
3 dlm ekmek pizasi
Zeytin
Peynir

Ara mandalina
4-5 tane
1 kupa nescafe

Aksam
Yarim tava hamsi yemisimdir
Salata
2 dlm ekmek
Küçük dlm bajlva

Yarim oruç tutacak insalh

Menün bozmuşsun yine canım akşam akşam hem ekmek hem baklava noluyoruz bakiimm ve öğle içilen nescafe pek fena batıyor gözüme

Günaydın bugün hepimize hayirlar getirsin...asure günü olduğunu unutmayalim sadaka verelim selamlasalim amaaaaa asure yemeyelim :) allahtan ben sevmem :)

Selamün aleyküm
selamün aleyküm
selamün aleyküm:) Aşure günü selam iyidir hele bol olunca:)

önceki gün kahvaltın ve öğlen yemeğini beğenmedim ama gerisi çok güzel böyle devam et
spora ara vermene de bayıldım.

Menün bozmuşsun yine canım akşam akşam hem ekmek hem baklava noluyoruz bakiimm ve öğle içilen nescafe pek fena batıyor gözüme

kaptan gümbür gümbüdr geri döndü

dün: 4 yk kısır
2 saat sonra: 3 tavuk incik fırında ve yağlıydı
1 kase zerdeçal+zencefil+sarmısak+çörekotlu yoğurt
yarım dilim kep. ekmek
boool salata

1 kuru incir 7-8 ceviz 4 yk lor peyniri

Sahur: 1 su bardağı zencefilli llight süt
şekerli türk kahvesi
.........

dün akşam tavuk yapıcam demiştim. biraz aksilik oldu tavuğu yaptım ama çok lezzsetsiz geldi artık bayatmıydu neydi acılı baharatlı falan olmasına rağmen saman gibiydi tadı. bi tavuk bi salata dedim bişi eksik canım yoğurt çekti karışımı yapıp yedim. yoğurdu yemesem o tatsız tavuktan bi tepsi yesem de doymazdım.
bi yandan yemek hazırlıyorum bi yandan sütü kaynatıyorum, yoğurt yapıcam yani...Aaaa süt kesmesin mi ! tabi ayal altında çoluk çocuk yaptığım yemekten yemiyorlar döküp saçıyorlar yumurta diye tutturuyorlar yuurta haşlıyorum felan derken stres iyice arttı.
ortalıkta duran cevizleri incirin içine koyup yedim, çayın yanında. yetmedi kesilmiş sütün lorundan da yedim. dedim sahur niyetine olsun bunlar. çok yedim, kaçırdım gibi geldi ama en azından sağlıksız şeyler yemedim.

Gece de sahur kalktım. kalktım madem süt içeyim dedim. canım kahve de çekiyordu onu da içeverdim. sonra tabi uyku tutmadı. önceki gün orta kalite bi tablet almıştım, internet almicam çocuklar yüzünden ama video oyun vs fotoğraf için kullanırız diyordum. sabah ezanına kadar onu karıştırdım, onunla oynadım. yattım gene uyuyamadım. ve tablete yüklediğim jillian michael egzersiz programı vardı hadi dedim onu yapiiiim20 dk. ondan yaptım (selennnnnnnnn) umarım devamını getiririm.
.........

akşama gene hamur yoğurdum. ben ara ara bişeylere takıyorum bu sefer hamura taktım. akşam çocuklara tam buğday unundan kıymalı pide yapıcam. bu sefer 16 dilim ekmeklik yaptım e 5 kişiyiz evde olsun o kadar, kendime başka bi menü düşünüyorum ama sıcak pideden yemeden de duramam.
vaktim kalırsa akşam bi daha hamur yoğurucam onunla da iş yerine veye kreşe poğaça yapıcam inşallh. elde var biii sürü lor, napcam ki o loru: poğaça

Maşallahın var arkadaşım Enerjin daim olsun

Kızlar 14. takımında kaptanlığını üstlendim.. Hepimize hayırlı uğurlu olsun

Hakilsin kaptanim
Günaydın bugün hepimize hayirlar getirsin...asure günü olduğunu unutmayalim sadaka verelim selamlasalim amaaaaa asure yemeyelim :) allahtan ben sevmem :)

Amin insalh canim aşure olsqda yesekk

Aleykum selammm canimmkaptan bana sarincaa nazil hosunuza gidiyoo demiii))
Ohh bu nee yoğunluk yasamayi Burak yazabiliyorsunya helal olsun sana ben yazamma hayatta bide 3 çocuk masallahh...
Hangi program o bendede vardi bitane ama silindi

asure gününüzü kutlarım.oruclariniz kabul olsun.ben regl oldum tutamadım.haftaya 4 gün ins.bir sürü borç var .
ben inceldigimi hissediyrum.kendimi ölçtüm yaklaşık 1-2 cm gitmiş.doğumdan doğumdan sonra ilk reglim.bir de yuruuus etkisini gösteriyor.
bugün birbirimize dua edelim.
ben bebekleri satipp yuriyuse kaçıyorum :)

Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTube

bu egzersiz . yapanlar çok memnun forumda da sayfası var. millet göbüşlerinin fotosunu çekip yayınlıyor. biz de mi öyle yapsak
yazmaya gelince Allahtan iş yerim sakin. öğle aram da var. müsait oldukça yazabiliyorum. bi de ceptelefonundan yazmadığım için rahatım.

ben de kutlarım. hadi bakalım yürü bebişler de yokken. yürüyüşten 1 saat önce şekerisz bir türk kahvesi iç, daha fazla kalori harcarsınincelmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…