4-5 biskuvi ve 1 mandalinayi onceki sayfaya yazmisim ama buraya eklemeyi unutmusum. Yarin kendimi cezalandirsam iyi olacak.Dun
Sabah 1 d ekmek, peynir, zeytin, domates salatalik.
Oglen 1.5 kase corba
Aksam 1kase corba, izmir kofte, makarna (yemegin sosu ile), salata.
Bugun
Sabah 1simit kasar ve sucuklu, bir kac cesit peynir, zeytin, domates, salatalik
Aksam maydanozlu haslanmis yumurta salatasi,
zeytinyagi ve pul biber ile peynir +maydanoz
2 d. Ekmek
Bu hafta spora ara verdim. Misafir agirlamaya devam. Hedef'cigim sansin yerinde hadi yine iyisin.
o
Menunuzu yazalim
Sabah
Yoğurtlu karisim
3 dlm ekmek pizasi
Zeytin
Peynir
Ara mandalina
4-5 tane
1 kupa nescafe
Aksam
Yarim tava hamsi yemisimdir
Salata
2 dlm ekmek
Küçük dlm bajlva
Yarim oruç tutacak insalh
Hedef'cigim 2. Takimin akilli rehberi ne guzel hatirlatma yapmissin. Paylasimci arkadasim benim. Hatta ben olsam yag ve su oranima bile baktirirdim. Hedef'cigim sana sevinecegin bir sabah menusu yazacagim.
Sabah 1 sucuk ve kasarli simit, yag orani siniri asmis bir suru peynir cesidi, domates, zeytin familyasi :) misafirlerim icin hazirladim ben yedim.
Oglen 4-5 biskuvi.
Ara 1mandalina
Dun
Sabah 1 d ekmek, peynir, zeytin, domates salatalik.
Oglen 1.5 kase corba
Aksam 1kase corba, izmir kofte, makarna (yemegin sosu ile), salata.
Bugun
Sabah 1simit kasar ve sucuklu, bir kac cesit peynir, zeytin, domates, salatalik
Aksam maydanozlu haslanmis yumurta salatasi,
zeytinyagi ve pul biber ile peynir +maydanoz
2 d. Ekmek
Bu hafta spora ara verdim. Misafir agirlamaya devam. Hedef'cigim sansin yerinde hadi yine iyisin.
o
Menün bozmuşsun yine canımakşam akşam hem ekmek hem baklava noluyoruz bakiimm ve öğle içilen nescafe pek fena batıyor gözüme
dün: 4 yk kısır
2 saat sonra: 3 tavuk incik fırında ve yağlıydı
1 kase zerdeçal+zencefil+sarmısak+çörekotlu yoğurt
yarım dilim kep. ekmek
boool salata
1 kuru incir 7-8 ceviz 4 yk lor peyniri
Sahur: 1 su bardağı zencefilli llight süt
şekerli türk kahvesi
.........
dün akşam tavuk yapıcam demiştim. biraz aksilik oldu tavuğu yaptım ama çok lezzsetsiz geldi artık bayatmıydu neydi acılı baharatlı falan olmasına rağmen saman gibiydi tadı. bi tavuk bi salata dedim bişi eksik canım yoğurt çekti karışımı yapıp yedim. yoğurdu yemesem o tatsız tavuktan bi tepsi yesem de doymazdım.
bi yandan yemek hazırlıyorum bi yandan sütü kaynatıyorum, yoğurt yapıcam yani...Aaaa süt kesmesin mi ! tabi ayal altında çoluk çocuk yaptığım yemekten yemiyorlar döküp saçıyorlar yumurta diye tutturuyorlar yuurta haşlıyorum felan derken stres iyice arttı.
ortalıkta duran cevizleri incirin içine koyup yedim, çayın yanında. yetmedi kesilmiş sütün lorundan da yedim. dedim sahur niyetine olsun bunlar. çok yedim, kaçırdım gibi geldi ama en azından sağlıksız şeyler yemedim.
Gece de sahur kalktım. kalktım madem süt içeyim dedim. canım kahve de çekiyordu onu da içeverdim. sonra tabi uyku tutmadı. önceki gün orta kalite bi tablet almıştım, internet almicam çocuklar yüzünden ama video oyun vs fotoğraf için kullanırız diyordum. sabah ezanına kadar onu karıştırdım, onunla oynadım. yattım gene uyuyamadım. ve tablete yüklediğim jillian michael egzersiz programı vardı hadi dedim onu yapiiiim20 dk. ondan yaptım (selennnnnnnnn ) umarım devamını getiririm.
.........
akşama gene hamur yoğurdum. ben ara ara bişeylere takıyorum bu sefer hamura taktım. akşam çocuklara tam buğday unundan kıymalı pide yapıcam. bu sefer 16 dilim ekmeklik yaptım e 5 kişiyiz evde olsun o kadar, kendime başka bi menü düşünüyorum ama sıcak pideden yemeden de duramam.
vaktim kalırsa akşam bi daha hamur yoğurucam onunla da iş yerine veye kreşe poğaça yapıcam inşallh. elde var biii sürü lor, napcam ki o loru: poğaça
Hakilsin kaptanimMenün bozmuşsun yine canımakşam akşam hem ekmek hem baklava noluyoruz bakiimm ve öğle içilen nescafe pek fena batıyor gözüme
Günaydın bugün hepimize hayirlar getirsin...asure günü olduğunu unutmayalim sadaka verelim selamlasalim amaaaaa asure yemeyelim :) allahtan ben sevmem :)
Selamün aleyküm
selamün aleyküm
selamün aleyküm:) Aşure günü selam iyidir hele bol olunca:)
önceki gün kahvaltın ve öğlen yemeğini beğenmedim ama gerisi çok güzel böyle devam et
spora ara vermene de bayıldım.
kaptan gümbür gümbüdr geri döndü
Ohh bu nee yoğunluk yasamayi Burak yazabiliyorsunya helal olsun sana ben yazamma hayatta bide 3 çocuk masallahh...dün: 4 yk kısır
2 saat sonra: 3 tavuk incik fırında ve yağlıydı
1 kase zerdeçal+zencefil+sarmısak+çörekotlu yoğurt
yarım dilim kep. ekmek
boool salata
1 kuru incir 7-8 ceviz 4 yk lor peyniri
Sahur: 1 su bardağı zencefilli llight süt
şekerli türk kahvesi
.........
dün akşam tavuk yapıcam demiştim. biraz aksilik oldu tavuğu yaptım ama çok lezzsetsiz geldi artık bayatmıydu neydi acılı baharatlı falan olmasına rağmen saman gibiydi tadı. bi tavuk bi salata dedim bişi eksik canım yoğurt çekti karışımı yapıp yedim. yoğurdu yemesem o tatsız tavuktan bi tepsi yesem de doymazdım.
bi yandan yemek hazırlıyorum bi yandan sütü kaynatıyorum, yoğurt yapıcam yani...Aaaa süt kesmesin mi ! tabi ayal altında çoluk çocuk yaptığım yemekten yemiyorlar döküp saçıyorlar yumurta diye tutturuyorlar yuurta haşlıyorum felan derken stres iyice arttı.
ortalıkta duran cevizleri incirin içine koyup yedim, çayın yanında. yetmedi kesilmiş sütün lorundan da yedim. dedim sahur niyetine olsun bunlar. çok yedim, kaçırdım gibi geldi ama en azından sağlıksız şeyler yemedim.
Gece de sahur kalktım. kalktım madem süt içeyim dedim. canım kahve de çekiyordu onu da içeverdim. sonra tabi uyku tutmadı. önceki gün orta kalite bi tablet almıştım, internet almicam çocuklar yüzünden ama video oyun vs fotoğraf için kullanırız diyordum. sabah ezanına kadar onu karıştırdım, onunla oynadım. yattım gene uyuyamadım. ve tablete yüklediğim jillian michael egzersiz programı vardı hadi dedim onu yapiiiim20 dk. ondan yaptım (selennnnnnnnn ) umarım devamını getiririm.
.........
akşama gene hamur yoğurdum. ben ara ara bişeylere takıyorum bu sefer hamura taktım. akşam çocuklara tam buğday unundan kıymalı pide yapıcam. bu sefer 16 dilim ekmeklik yaptım e 5 kişiyiz evde olsun o kadar, kendime başka bi menü düşünüyorum ama sıcak pideden yemeden de duramam.
vaktim kalırsa akşam bi daha hamur yoğurucam onunla da iş yerine veye kreşe poğaça yapıcam inşallh. elde var biii sürü lor, napcam ki o loru: poğaça
Kızlar 14. takımında kaptanlığını üstlendim.. Hepimize hayırlı uğurlu olsun
Jillian Michaels - 30 day shred - Levels 1, 2 e 3 - Legendado - YouTubeHakilsin kaptanim
Amin insalh canim aşure olsqda yesekk
Aleykum selammm canimmkaptan bana sarincaa nazil hosunuza gidiyoo demiii))
Ohh bu nee yoğunluk yasamayi Burak yazabiliyorsunya helal olsun sana ben yazamma hayatta bide 3 çocuk masallahh...
Hangi program o bendede vardi bitane ama silindi
ben de kutlarım. hadi bakalım yürü bebişler de yokken. yürüyüşten 1 saat önce şekerisz bir türk kahvesi iç, daha fazla kalori harcarsınasure gününüzü kutlarım.oruclariniz kabul olsun.ben regl oldum tutamadım.haftaya 4 gün ins.bir sürü borç var .
ben inceldigimi hissediyrum.kendimi ölçtüm yaklaşık 1-2 cm gitmiş.doğumdan doğumdan sonra ilk reglim.bir de yuruuus etkisini gösteriyor.
bugün birbirimize dua edelim.
ben bebekleri satipp yuriyuse kaçıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?