Iyi geceler ayın 13 aşûre ayı ve ben her sene o gün oruç tutarım senin yediklerine bakıyorum sadece iftar yapıyorsun sahurda gece hiç bir şey yemiyor musun zorlanmıyor musun bana da o gün için önerebikeceğin bir şey var mıİftar : 3 yk yogurt karisimi (insallah devami gelir :)
Soya Kiymali yumurta
3 dlm ekmek
1.5 lt su
yani herhangi bir günde 62,9u görünce (cuma olmak zorunda değil) tamamdır.Iyi aksamlar canim sokaklarda gezmekten foruma girmek icin ancak simdi zaman bulabildim. Nerede kalmistik
Heh 62 hudutlarina ilk giren kisi yarisi kazanir bak Istanbul da isen gelir zorla kahvemi ismarlatirim. Ama sanirim degilsin. Olsun karsilikli
Turk kahvelerimizi hupletiriz. Aaaa dogru ya hedef 52 ne diyordum hedefin 52 kg olmak degil mi? Cok saftirik buldum kendimi
Tamam anlastik 62.9 bile olsa 62 cizgisine ilk giden kazanir. Eyyy ahali duyduk duymadik demeyin hedef52 ile 62 yi hedefledik
İftar : 3 yk yogurt karisimi (insallah devami gelir :)
Soya Kiymali yumurta
3 dlm ekmek
1.5 lt su
annesinin de yoğurtla arası iyi değil ondan olmasın.yogurdu denedim sadece karacaotu yok ...kızımada denettim ama yemedi yoğurtla arası yok maalesef buaralar hasta oluyor sanki soğanı denicem inŞALH İYİ GELİR ..SAĞOL CANIM
AFİYET OLSUN Ggüzel menüü
allah kabul etsin kızlarr
Arkadaşlar yoğurdun içine karıştırdığım karacaotu popaçaların falan üstüne atılan siyah şey kimi çörekotu diyor nasıl biliyorsanız onun özellikle karın bölgesini için zayıflattığını dinlemiştim doktorum programında benim de doğumdan dolayı karın kısmım var onun için onu da koyuyorum
Sen karacaotu da karıştırıyomusun canım?
Ya bende karacaotunu bugün okudum bende karacaotu eklemiyodum bi araştıralım bakalım karacaotunuda
Seldomla aynı şehirdesiniz canım.Görüşsenize onla, takım dostluğu kurarsınız ve resimleriniz görürüm face de
Iyi geceler ayın 13 aşûre ayı ve ben her sene o gün oruç tutarım senin yediklerine bakıyorum sadece iftar yapıyorsun sahurda gece hiç bir şey yemiyor musun zorlanmıyor musun bana da o gün için önerebikeceğin bir şey var mı
Seldomla aynı şehirdesiniz canım.Görüşsenize onla, takım dostluğu kurarsınız ve resimleriniz görürüm face de
günaydın kızlar
haftasonunu özetleyeyim
cumartesi günü açık büfe kahvaltıya gittik. genelde sebze türlerini almaya çalıştım. 1 yk kısır, 3 parmak büyüklüğünde 2 dilim börek ve bir ceviz büyüklüğünde trufy de yedim. sosis, salam , peynirler, çocuklardan arta kalan yumurta.
Çocuk parkı var diye kahvaltıya gittik ama çocuklar parkta durmayınca acele yiyip çıktıkdüşünün yani çay tiryakisi ben 1 fincan çay içebildim
istikamet yürüyerek başka bir parklı kapalı alan oldu. orada biraz oynadıla biraz gezdiler biz eşimle çay içtik (nihayet), acıkınca onlar pizza yediler hatta fazla söylemişler kalanını eve getirdik ama ben o pizzalardan sadece 1/8 ince hamur yedim.
cumartesi akşam öğünümü bol salata içine koyduğum 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye ile yaptım.
..........
pazar günü komşum köyüne davet etti. kış boyunca haftasonları sık sık aynı meyü ve anıları buraya yazacağım çünkü her gittiğimiz de aynı şeyi yapıyoruz. köye hamsi ızgara yapmaya gidiyoruz. beraber balıkları temizliyoruz dışarıda kuzine yakıyoruz balıklar pişiriliyor bu arada erkekler dışarda çocukları oynatıyor, ikizler oyuncak arabaya büyük oğlan bisiklete biniyor.
köye gittiğimizde menü hamsi tava+salata oluyor.
hamsiler una bulanıp kızartılıyor. hamsiyle ekmek yemiyorum ammaaaaaa sonrasında çayın yanında ekmek arası tahin helvası yerken demeyin keyfime
her gidişimde bu sefer ekmek arası tahin helva yemek yok diyorum ama yiyip geliyorum.
artık ben de akşam dönüşte toparlamaya çalışıyorum.
Dün mesela 1 tabak z. yağlı taze fasulye yedim.
Sahur niyetine de saat 21de 1 bardak light süt içip 1 armut yedim.
........
haftasonu böyele geçti. haftanın 5 günü spor yapan biriyle 62,... kg olmak için yarışıyorum. bu haftaki oruçlarımı tutarasam onu geçebilirim
Sen karacaotu da karıştırıyomusun canım?
Ya bende karacaotunu bugün okudum bende karacaotu eklemiyodum bi araştıralım bakalım karacaotunuda
Evet komutanim bende cok istiyorum ama evi bana biraz uzak. Ben ev kadiniyim musait olabiliyorum asil onun zamani kisitli. Bir gun ortak bir noktada bulusup cocuklarimizin oynamasini saglayabiliriz.
Seldommmm huuuuu huuuu, duydun mu? Sisli civarina yolun dusuyor mu?
Ben de yeni ogrendim. Daha neler ogrenecegiz. Bu arada corek otunun yagi ayni isi gorur mu bilen var mi? Komutanim yagini kullanan var mi oyle bir sey okudun mu?
Günaydın...eşimin kabri kemerde her hafta karşıya geçiyorum ama şişli trafigine girmeden kaciyorum genelde :) bir gün becerelim ve bir çay içelim...kuzucuklar da kaynaşır hem..
ben 30 yasinda iki kucuk bebek annesiyim.biri 25 aylik digeri 10 aylik:)hamileliklerimde 10 kilo aldim sadece ama emzirieken 7 kilo aldim.benimsikintim tatli krizlerim ve acikinca yemek bulamayip abur cubura saldirmak.ama artil zayiflamak istiyorum.kiyafetldtimin sikmamasini uzerimde dokumlu durmasini istoyorum.ve istedigim kiyafetleti alip giyinmek istiyorum.buyuk beden almamak icin alisvwris yapmiyorum,eskiler de olmuyor zaten.giyecek nirdeu bulsmiyorum.ama kararliyim zayiflicam cunku esimin sismanladin, az ye,kilo verecegini zamnetmiyorum,42 beden mi alcaz simdi sana gibi lakirtilari artik canini sikiyor.
ben karatay diyetini ve kan grubina gore beslenme can nogazdan cikar(esim hediye etti!) adli kitablari okidum.kendimce karma biseuler yapiyorum.ayni zamamda bebegimi de emziriyorum.
bugun itibariyle cocuklari yardimviya birakip 30<35 dk. yuruyislerime de baslayacagim.
boyum 1.60 kilom 79 du,en son tartildigimda 77 .su am bilmoyorum cunku tartimin pili bitti.cumaya kadar tedarik edebilirim umarim.hedef kilom 58...
onceki bir kac sayfayi okidum,yogurt karisimini deneyecegim.bende karatatin onerisini yapiyordum;uogurt icine keten tohumu ve ceviz koyup yiuordum.bunlari da katsam cok mu olur acaba.
bende aranizdayim artik.herkese olmadi gerektigi kiloya tez zamanda ulasmasi dilegiyle baslayayim.
Muhakkak Akrep33 komutanimiz okey vermistir. Yazim dilin bunu hissettiriyor. O halde hosgeldin. Unutamayacagin guzel paylasimlar diliyorum.
Hedef'cigim 62 kg olumlu dunya icin nedir ki bosverAcik bufe, kahvalti, ekmek arasi helva bunlar guzel seyler. Hamsi salata isi bozmus sen en iyisi ekmek arasi ye, yogurt karisimina baslayip kilo verip ne yapacaksin bunlar bos seyler. Hem ben bu hafta arkadaslarimi agirlayacagimdan spora gidemeyecegim. Keyfine bak tatlim
Günaydın...eşimin kabri kemerde her hafta karşıya geçiyorum ama şişli trafigine girmeden kaciyorum genelde :) bir gün becerelim ve bir çay içelim...kuzucuklar da kaynaşır hem..
ben yağını kullanıyorum aynı şey diye. hem de kullanması daha kolay doğrudan yutuyorsun, bana acı gelmiyor ağzıma bulaştırmıyorym doğrudan güp diye mideye gönderip su içiyorum.ama şimdi düşünüyorum çörek otu da mı yoğurda katsam diye...Hedef yağını kullanıyordu...bence daha iyi sonuçta özünü tüketmiş oluyorsun...ama yağı çok acı yaaa :/
ben 30 yasinda iki kucuk bebek annesiyim.biri 25 aylik digeri 10 aylik:)hamileliklerimde 10 kilo aldim sadece ama emzirieken 7 kilo aldim.benimsikintim tatli krizlerim ve acikinca yemek bulamayip abur cubura saldirmak.ama artil zayiflamak istiyorum.kiyafetldtimin sikmamasini uzerimde dokumlu durmasini istoyorum.ve istedigim kiyafetleti alip giyinmek istiyorum.buyuk beden almamak icin alisvwris yapmiyorum,eskiler de olmuyor zaten.giyecek nirdeu bulsmiyorum.ama kararliyim zayiflicam cunku esimin sismanladin, az ye,kilo verecegini zamnetmiyorum,42 beden mi alcaz simdi sana gibi lakirtilari artik canini sikiyor.
ben karatay diyetini ve kan grubina gore beslenme can nogazdan cikar(esim hediye etti!) adli kitablari okidum.kendimce karma biseuler yapiyorum.ayni zamamda bebegimi de emziriyorum.
bugun itibariyle cocuklari yardimviya birakip 30<35 dk. yuruyislerime de baslayacagim.
boyum 1.60 kilom 79 du,en son tartildigimda 77 .su am bilmoyorum cunku tartimin pili bitti.cumaya kadar tedarik edebilirim umarim.hedef kilom 58...
onceki bir kac sayfayi okidum,yogurt karisimini deneyecegim.bende karatatin onerisini yapiyordum;uogurt icine keten tohumu ve ceviz koyup yiuordum.bunlari da katsam cok mu olur acaba.
bende aranizdayim artik.herkese olmadi gerektigi kiloya tez zamanda ulasmasi dilegiyle baslayayim.
Tamam sen organizasyonu yap ben uyarim. F.cebook uyeligin var mi?
Nur icinde yatsin cok gencmis
amin inşallah...kaptanın faceinde ekliyim oradan bulabilirsin beni...aslında herkes biliyor adımı :) daha önce bir blog yazımı paylaşmıştım burada :) o nedenle korkusuzca selda süren teymur :) inşallah becerebildiğimde ayarlıcam bişeyler...heheeee biz ist. ekibi olaraktan birleştirelim güçlerimizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?