Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah : melemen çay lor peyniri bir çay kaşığı bal ve kayısı reçeli yoğurt kürü Limonlu su öğlen : yoğurt kürü fırında tavuk tarhana bulgur pilavı akşam : patates biber ve taze fasulye kızartması üzerine nar ekşisi ve şehriyeli tavuk çorbası yoğurt kürü. Ara : nar elma ceviz kitap : Kur'an- ı kerîm sözler cevşen. Spor : evi temizledim ( evin içinde değişiklik yaptım koltuklar yataklar halılar her şey kalktı temizlendi değiştirdim) o yüzden spora yazdım plates ve birazdan kızla yürüyüşe çıkacağız

Bugün kizkiza takıldık kuzuyla...sabah capoira dersine gittik..o tepindi ben kitap okudum...sonra çıkıp epey bi yürüdük..eve uğrayıp doğa yürüyüşüne gittik...ağaçların yaşlarını hesapladık...çiçek böcek topladık...kızım tek başına piknik yaptı...iftara zor yetiştik...ama güneşli günün keyfini dibine kadar çıkardık...çok şükür...

Menü :

İftar : 2 yk patates yemeği
5 yk pilav
yarım kase yoğurt çorbası

1.5 lt su

menümün üzerine 2 yk kavurma ve bir dilim tırnak pide yedim :/ sadece kızım da yesin diye..malum ben kırmızı et yemiyorum çocuk da yemiyor..ben de bari kurban eti yesin diye kendimi kurbaaaan ettim...analık zor işte amaaaaan neyse sahur sayalım lütfen :)

Iyi aksamlar canim sokaklarda gezmekten foruma girmek icin ancak simdi zaman bulabildim. Nerede kalmistik
Heh 62 hudutlarina ilk giren kisi yarisi kazanir bak Istanbul da isen gelir zorla kahvemi ismarlatirim. Ama sanirim degilsin. Olsun karsilikli
Turk kahvelerimizi hupletiriz. Aaaa dogru ya hedef 52 ne diyordum hedefin 52 kg olmak degil mi? Cok saftirik buldum kendimi
Tamam anlastik 62.9 bile olsa 62 cizgisine ilk giden kazanir. Eyyy ahali duyduk duymadik demeyin hedef52 ile 62 yi hedefledik

Genic merhaba beni hatirladin mi? Aybuke07, herdemk doneminde yine buradaydim. Aybuke soyledi cok sevindim. Ikiniz de bebeklerinizi saglikla kucaklariniza almayi bekliyormussunuz. Cok sevindim. Saglikla, kolaylikla gelsin bebegin. Neyse siz bebeklerinizi dunyaya getirin yine burada karsilasiriz.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 334. ETAP SONUC LİSTELERİ
1 - 8 KASIM

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................2. TAKIM

İKİNCİ .................14. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................9. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
2. takımdan.............gamzeerdi.................3.85%
İKİNCİ
14. takımdan.............Humeyrasağlam......................2,77%
ÜÇÜNCÜ
4. takımdan.............nueva48 .....................2.70%

Kızlar tebrik ediyorum hepimizide vee özellikle gamzeyi harikasın gamzecim..

Tatlım birinci olduğun için paylaşımda tecrübeni paylaşman gerekiyor bir an önce..

Hah tam bende bunu soracaktım canım..Senin nick in değiştimi? Yani 4 n liydi daha önce öylemi?

Daha az n ile mezun bir selen varda o senmisin onu araştırıyoruz şekerim..

Kızlar çok yorguunum şu an geçmişi sonra okuyup cevaplandırıcam artık..

Ooo maşallah benim kizimda 17 aylik kaç kere hastaneler gittik emiyor hala bende basliyayim belli oda yoğurt yer bi sayede seninki gibi))

Zencefil tarcin başka neydi

Ooo maşallah benim kizimda 17 aylik kaç kere hastaneler gittik emiyor hala bende basliyayim belli oda yoğurt yer bi sayede seninki gibi))

Zencefil tarcin başka neydi

zencefil tarçın karacaotu zerdeçal yoğurt bir kase içene yoğurt ve birer çay kaşığı bu malzemeleri koy afiyet olsun ayrıça bebeğine pekmezli yoğurtta yedirebilirsin benim kız çok seviyor yoğurda öyle alıştırdım 6 aylıkken şimdi her türlü yoğurdu yiyor kansızlık var benim kızım da o yüzden pekmezle alıştırdım denemelisin ilaçlardan ziyade doğal şeyler ver çocuğuna öksürük çok varsa kuru soğanı soy 4e böl bi kavanozun içine koy ve içine biraz da şeker koy bir gün beklet ertesi günü suyunu içir öksürük kalmıyor doğal şeyler araştır bul biz doktora sadece aşı için gidiyoruz kendinde dikkatli beslen madem emziriyorsun kendini çok iyi koru

Kızlar tebrik ediyorum hepimizide vee özellikle gamzeyi harikasın gamzecim..

Tatlım birinci olduğun için paylaşımda tecrübeni paylaşman gerekiyor bir an önce..

teşekkür ederim kaptanım paylaşımda da bulunacağım kaptanım ama nerede paylamam gerekiyor yine bizim grubun sayfasına yazsam olur mu

sabah : sınırsız çay 2 tane kumpir (küçükboy) yoğurt karışımı limonlu su
öğlen: barbunya pilaki yoğurt karışımı
akşam: kavurma pilav yoğurt karışımı ezogelin çorbası
ara: simit çay yoğurt
spor: kızımla yürüyüş plates
kitap:kuran-ı kerim sözler çevşen

Hah tam bende bunu soracaktım canım..Senin nick in değiştimi? Yani 4 n liydi daha önce öylemi?

Daha az n ile mezun bir selen varda o senmisin onu araştırıyoruz şekerim..

Evet muhtemelen o benm. Ama deneme evresinde nickim degistigi icin ben mezuniyetimin de su anki nickimle yapildigini saniyordum. Cunku tum paylasimlarim bu nickimle yapildi.

yogurdu denedim sadece karacaotu yok ...kızımada denettim ama yemedi yoğurtla arası yok maalesef buaralar hasta oluyor sanki soğanı denicem inŞALH İYİ GELİR ..SAĞOL CANIM

AFİYET OLSUN Ggüzel menüü

İftar : 3 yk yogurt karisimi (insallah devami gelir :)
Soya Kiymali yumurta
3 dlm ekmek

1.5 lt su
allah kabul etsin kızlarr

Seldomla aynı şehirdesiniz canım.Görüşsenize onla, takım dostluğu kurarsınız ve resimleriniz görürüm face de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…