maşallah suphanallah...inşallah sağlıkla istediğin kilolara ulaşır oralarda kalırsın....
kız keşke 52 gün olsaydı:) ahhhhh ahhhh öyle olsaydı çoktan hedefe varmıştım. hedef kilom 52 benim, aslında hayal desem daha mı iyi.
hmmmm ne olsun hedefimiz.Şimdilik 62 rakamını ilk gören olsun. 62,9 da olur
tatlım nice güzel yaşlara sevdiklerinle inşallah doğum günün kutlu olsun...
sana pasta ikram etmiyorum ladyline ile kapışmanız var biliyorummmm
canımsın kıyamam sana hergün mutlaka okuyorum sizleri benim hepinizden haberim var....
sende de bir motivasyon eksikliği var bu aralar ama bence bu biraz da senin yeni müdürle fazla derslerinle kızla ilgilenememe durumunla ilgili gibi geldi. hiç birisini takmıyorsun sen zaten belli bir hedef için buradasın ve her dr kontrolünde bu hedefini tutturuyorsun hadi bakalım silkelen biraz moral bozmak yok. daha ben doğum yapacağım geliceğim senle birlikte devam ederiz diyete bebeğim.
bak nasılda biliyor yine 10 gündür gribim atlatamadım bayramdan beri üstüne yeniledi evde herkes hasta olunca da birbirimize bulaştırıp duruyoruz.
Genic merhaba beni hatirladin mi? Aybuke07, herdemk doneminde yine buradaydim. Aybuke soyledi cok sevindim. Ikiniz de bebeklerinizi saglikla kucaklariniza almayi bekliyormussunuz. Cok sevindim. Saglikla, kolaylikla gelsin bebegin. Neyse siz bebeklerinizi dunyaya getirin yine burada karsilasiriz.
Ooo maşallah benim kizimda 17 aylik kaç kere hastaneler gittik emiyor hala bende basliyayim belli oda yoğurt yer bi sayede seninki gibiHamilelerin düşük riski olduğu için önermiyorlar ama ben kızıma zencefili veriyorum kızım on beş aylık şuanda ve öksürüğe ve gribe çok iyi geliyor ayrıca allahıma şükür hiç kabızlık problemi yaşamadım günde bir kere olmak şartıyla bence kullanabilirsin çocuğuna zarar vereceğini sanmıyorum çünkü doğmuş bebeğin benim kız her yoğurdu yemeye başladığımda o da gelip yiyor benim kız daha bir kere grip oldu şurup vermedim zencefili verdim hep 2 gün demedi iyileşti üst komşumun bebeği 11. aylık daha kış gelmeden 3 kere hastalandı üstelik çok gaz sancısı çeken bir bebek hala önce dene çocukların bazı şeye alerjisi olabiliyor günde bir kere ye dene ona göre iki ye çıkarırsın bence
Ooo maşallah benim kizimda 17 aylik kaç kere hastaneler gittik emiyor hala bende basliyayim belli oda yoğurt yer bi sayede seninki gibi))
Zencefil tarcin başka neydi
Kızlar tebrik ediyorum hepimizide vee özellikle gamzeyiharikasın gamzecim..
Tatlım birinci olduğun için paylaşımda tecrübeni paylaşman gerekiyor bir an önce..
Hah tam bende bunu soracaktım canım..Senin nick in değiştimi? Yani 4 n liydi daha önce öylemi?
Daha az n ile mezun bir selen varda o senmisin onu araştırıyoruz şekerim..
zencefil tarçın karacaotu zerdeçal yoğurt bir kase içene yoğurt ve birer çay kaşığı bu malzemeleri koy afiyet olsun ayrıça bebeğine pekmezli yoğurtta yedirebilirsin benim kız çok seviyor yoğurda öyle alıştırdım 6 aylıkken şimdi her türlü yoğurdu yiyor kansızlık var benim kızım da o yüzden pekmezle alıştırdım denemelisin ilaçlardan ziyade doğal şeyler ver çocuğuna öksürük çok varsa kuru soğanı soy 4e böl bi kavanozun içine koy ve içine biraz da şeker koy bir gün beklet ertesi günü suyunu içir öksürük kalmıyor doğal şeyler araştır bul biz doktora sadece aşı için gidiyoruz kendinde dikkatli beslen madem emziriyorsun kendini çok iyi koru
sabah : sınırsız çay 2 tane kumpir (küçükboy) yoğurt karışımı limonlu su
öğlen: barbunya pilaki yoğurt karışımı
akşam: kavurma pilav yoğurt karışımı ezogelin çorbası
ara: simit çay yoğurt
spor: kızımla yürüyüş plates
kitap:kuran-ı kerim sözler çevşen
allah kabul etsin kızlarrİftar : 3 yk yogurt karisimi (insallah devami gelir :)
Soya Kiymali yumurta
3 dlm ekmek
1.5 lt su
Seldomla aynı şehirdesiniz canım.Görüşsenize onla, takım dostluğu kurarsınız ve resimleriniz görürüm face deIyi aksamlar canim sokaklarda gezmekten foruma girmek icin ancak simdi zaman bulabildim. Nerede kalmistik
Heh 62 hudutlarina ilk giren kisi yarisi kazanir bak Istanbul da isen gelir zorla kahvemi ismarlatirim. Ama sanirim degilsin. Olsun karsilikli
Turk kahvelerimizi hupletiriz. Aaaa dogru ya hedef 52 ne diyordum hedefin 52 kg olmak degil mi? Cok saftirik buldum kendimi
Tamam anlastik 62.9 bile olsa 62 cizgisine ilk giden kazanir. Eyyy ahali duyduk duymadik demeyin hedef52 ile 62 yi hedefledik
Sen karacaotu da karıştırıyomusun canım?İftar : 3 yk yogurt karisimi (insallah devami gelir :)
Soya Kiymali yumurta
3 dlm ekmek
1.5 lt su
yogurdu denedim sadece karacaotu yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?