Dun nr yedim
İftar 4 köfte 2 film ekmek salata 1cay bardagi Fanta
Ara yarim kase asure
Sahur 1 köfte çeyrek eekmk
Domates ihlamur
@dlm tatli
1 muz
Oruç okduhum için bugün tartilcm dimi
Eki Görüntüle 859619 Eki Görüntüle 859620
SOL taraftaki kızın canı ay çöreği çekmiş yememiş, bak ne olmuş :SAĞ'daki kız
inanması güç ama aynı kişiler
dün iftar
1. aşama 1 armut 1 portakal +ayran
2. aşama. 3 dilim ekmeğe eşit tam buğday unundan kıymalı hamur kızartma+4-5 kaşık soğanlı kıyma+1 kase baharatlı yoğurt
3. aşama sahur da denilebilir: 2 dilim hamur kızartma daha+ 4 kaşık lor peyniri+1 incir+3 ceviz+2 kaşık muhallebi
bu sabah spor: 9 dk. jillian
Ben gün içerisinde giremiyorum...arada bir telden okuyorum ama cevap yazmak çok zor...akşamları da muhabbeti kaçırmış oluyorumbi menü yazıp gitmiyorum aslında ama konuya da bodoslama dalmak anlamsız geliyor...gereksiz kalabalık mı yaratıyorum acaba!! Sonuçta kimseye bi faydam olmadığı gibi bir de mıy mıy veriyorum kiloları da...spor da yok zaten...ya sabah bi telaş ise gidiyorum..akşam çocukla içeri giriyorum yemek mutfak derken oldu bu saat..bi saat ödev iki saat kadar da etkinlik oyun...9da da yatıyorum..spor ne ara ve hangi enerjiyle olacak...suan yorgunluktan ayaklarım zonkluyor :/ heeeergün aynı sil baştan...ancak haftasonları yürüyüş bazen yüzme başka da spor yok...neyse mız mız mız ışte :)
İftar : 1 tabak dunden kalan sossuz makarna
2 lokma buharda tavuk
2 lokma pogaca
3 yk yoğurt karışımı
sahur : sogus salata yada elma olur
1.5 lt su
gamze de bu sıralar foruma geliyor ama pek paylaşımda bulunmuyor. nazar mı değdi ne?
Tatlım akşam menünü fanta ile sahurunuda tatlı ile bozmuşsun..Aşureni de arada değil iftarınla ye olurmu böylece akşam menü sonrası bişi yememiş olursun mide hazmeder yediklerini..Dun nr yedim
İftar 4 köfte 2 film ekmek salata 1cay bardagi Fanta
Ara yarim kase asure
Sahur 1 köfte çeyrek eekmk
Domates ihlamur
@dlm tatli
1 muz
Oruç okduhum için bugün tartilcm dimi
Hamur ve kızarmadün iftar
1. aşama 1 armut 1 portakal +ayran
2. aşama. 3 dilim ekmeğe eşit tam buğday unundan kıymalı hamur kızartma+4-5 kaşık soğanlı kıyma+1 kase baharatlı yoğurt
3. aşama sahur da denilebilir: 2 dilim hamur kızartma daha+ 4 kaşık lor peyniri+1 incir+3 ceviz+2 kaşık muhallebi
bu sabah spor: 9 dk. jillian
Canım benim yaa neden terketmiyoki bu migren seni, çok tatlı olduğun için olabilirmi acabaAy hedef alemsin hic gulecegim yoktu. Enerjin daim olsun canim. Masallah. Bu arada beni terk etmeyen sadik migrenim sayesinde hareketsizim bu hafta bir adim ondesin canim. Hadi bakalim kim kazanacak gelecek haftadan sonra gorusecegiz.
E yanii genelde yağda oluyor o kızartmalar okudum çok sinir oldum sende iyice altını çizmiş oldun, hedeeef duydun demi o kızartmalar umarım bugün erir midendeHamur kizartalar falan ohhhh yagdami yaptin)?
Aaaa bak bu hamur ve kızarma sonrası senin cila tam yerinde oldu bence bilemiyorum artıkBen ikinci resimdeki gibiyim dur gelecek hafta onu da yapayim. Sporuma cila niyetine. Hedefff okudun mu cila niyetine dedim
Akrebim canim 14. Takim hayirli olsun. Yogun olacaksin hadi bakalim. Ayy eve kardes getirmissin gibi hissettim
Pabucumuzu dama atma emi o takim da guzel bir takim neme lazim oraya takilip kalma. S.S.
Sorumluluğu sizlere güvenerek aldım kuzucum..birlikte başarıcaz..Takım kapanmasın diye..
Takımı yeniden inşa edicem sanırım çünkü üyeleri bırakmış takımı farklı takımda olmak istiyorlar..Olsun sorun değil yeni kişiler ve yeni bir kaptan yetiştirerekten bir takımı canlandırmış oluruz..
Seninde günün aydın olsun hayatım..Acil şifalar hep peşinde, huzur cebinde, mutluluk yüreğinde, bereket hep çevrende olsun..Kizlar gunaydin demeyi unuttum.
Gununuz aydinlik ve enerji dolu olsun.
Dun agrilarimdan dolayi kizimi okula biraktiktan sonra eve gelip yattim. 2 saat sonra zil sesiyle uyandim. 2 arkadasim bas agrimi gecirmek icin masajlar yaptilar, dualar okudular. Allah onlardan razi olsun. Onlarin guzel niyetleri ile kendimi iyi hissedip okulun yolunu tuttum. Okula yakin oturan baska bir arkadasim ise soda ilac masaj karisimiyla bir migren kuru uyguladi. Hamdu senalar olsun ne guzel arkadaslarim var deyip zenginligim icin sukrettim. Aksam yemegimi yapip dinlendim. Agrilarim yine artti yok mu su migrenin bir caresi? Neyse su an agrilarimi onemsemeden giyinip disari cikmaya karar verdim. Arkadaslarimin gulen yuzuyle kendimi daha iyi hissederim belki. Bir hafta onceden soz verdim bulusmamak olmaz. Zaten hasta bir arkadasima moral olsun diye bulusacagiz. Onun kendisini iyi hissetmesi icin ugrasirken ben de bir cirpida duzelirim insallah. Hepinizi optum.
Dun
Sabah peynir, zeytin, domates, salatalik 1.5 d ekmek
Aksam 1porsiyon et sote 1 d. Ekmek taze biber.
1 saaat sonra 1 elma.
Spor yok. 2 kahve ve 1.5 lt su
Kizlar gunaydin demeyi unuttum.
Gununuz aydinlik ve enerji dolu olsun.
Dun agrilarimdan dolayi kizimi okula biraktiktan sonra eve gelip yattim. 2 saat sonra zil sesiyle uyandim. 2 arkadasim bas agrimi gecirmek icin masajlar yaptilar, dualar okudular. Allah onlardan razi olsun. Onlarin guzel niyetleri ile kendimi iyi hissedip okulun yolunu tuttum. Okula yakin oturan baska bir arkadasim ise soda ilac masaj karisimiyla bir migren kuru uyguladi. Hamdu senalar olsun ne guzel arkadaslarim var deyip zenginligim icin sukrettim. Aksam yemegimi yapip dinlendim. Agrilarim yine artti yok mu su migrenin bir caresi? Neyse su an agrilarimi onemsemeden giyinip disari cikmaya karar verdim. Arkadaslarimin gulen yuzuyle kendimi daha iyi hissederim belki. Bir hafta onceden soz verdim bulusmamak olmaz. Zaten hasta bir arkadasima moral olsun diye bulusacagiz. Onun kendisini iyi hissetmesi icin ugrasirken ben de bir cirpida duzelirim insallah. Hepinizi optum.
Dun
Sabah peynir, zeytin, domates, salatalik 1.5 d ekmek
Aksam 1porsiyon et sote 1 d. Ekmek taze biber.
1 saaat sonra 1 elma.
Spor yok. 2 kahve ve 1.5 lt su
Hamur kizartalar falan ohhhh yagdami yaptin)?
Tatlım akşam menünü fanta ile sahurunuda tatlı ile bozmuşsun..Aşureni de arada değil iftarınla ye olurmu böylece akşam menü sonrası bişi yememiş olursun mide hazmeder yediklerini..
Hamur ve kızarmaüstelik hem akşam hem sahurda üstüne birde muhallebi noluyoruss yahuuu
Canım benim yaa neden terketmiyoki bu migren seni, çok tatlı olduğun için olabilirmi acaba
E yanii genelde yağda oluyor o kızartmalar okudum çok sinir oldum sende iyice altını çizmiş oldun, hedeeef duydun demi o kızartmalar umarım bugün erir midendebu hafta trabzon ve sen artı ile gelirseniz cezalardan ceza beğenin
Aaaa bak bu hamur ve kızarma sonrası senin cila tam yerinde oldu bence bilemiyorum artık
bi 'hamur kızartması' yazdım gittimdöndüğümde kan gövdeyi götürüyordu
ya akşam kendime yeşil mercimekli salata yapacaktım , mercimeği de haşladım ama bu güne kaldı. çünküm çocuklara yapmayı düşündüğüm kıymalı pideyi fırında değil de yağda yaparsam daha lezzetli çabuk olur ve çocuklar yer diye düşündüm. 1 dilim kendime hak vermiştim onu yedim ama tadını anlayamadım. sonra iri hamurlardan yapmıştım içi pişti mi diye onlara baktım derken yendi
yeşil mercimek planını da erteledim. bi de okula etimek tatlısı yapınca tadına baktım. o muhallebiler de oradan geliyor.
evet bunlar yaptığımı savunması olmamalı. çocuklara da bu tarz hamur işleri yapmiicam , esmer undan yapıyorum onlara da lessetli gelmiyor. yaparsam kendime az az doğal ekmek yaparım
akrepcim bu hafta inşallah kilo veriyorum, sen kendini kollahamurlarıma bakıp seni geçemeyeceğimi zannetme
çok geçmiş olsun hemen soruna cevap vereyim. programın birine eczacılık fakültesinden bir farmakoloji profesörü çıkmıştı. bitkisel tedavilerden falan bahsetmişti. ben 10 yıla yakın süredir ilaç kullanmıyorum hem de migreni olan bir insansım dedi.
migren ağrınızı nasıl geçiriyorsunuz diye sordular o da ağrı ilk başladığı anda (daha sonra değil acilen hissedildiği anda) tıbbi nane aromasını deriiin bir nefesle ciğerlerine çektiğini söyledi. bunun için tıbbi nane yağını burun spreyi kutusuna koyup yanında taşıdığını trafikte bile olsa bunu yaptığını söylemişti. (akciğerlerdeki bronşlar incecik balonlar çeklinde, tek tek açılsa toplam hacim 70m2 yani küçük bir ev kadar büyük olur o yüzden burundan tedavilerde ilacın etki alanı çok geniştir demişti)
dün giremedim özür dilerim dışarıda halletmem gereken sıkıntılarım vardı kızımın babasıyla o yüzden eve çok geç gelmek zorunda kaldım ve kızımla ilgilenip yorgun ve mutsuz olduğum için hemen yattım
dün oruçluydum sahurda bir dilim ekmek ve yumurta yedim limonlu su ve yoğurt karışımımı yedim ve yattım iftar dışarıda olduğum için çok ta sıkıntılı bi zaman olduğu için hiç bir şey yemedim eve gelince de sadece yoğurdumu yedim yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?