Sorma canım yaa..Takımlarını bırakmak kolay gelmiş, bende de tam tersidir sahiplenirim ben bulunduğum yeri, çareler ararım..Çağırıyorum gelmiyorlar, kendileri bilir artık..
Sabah ve öğleye bayıldım, akşamı görmezden geliyorum çünkü misafirlikte olunca mecbur olunmuş, akşam menü sayılmış yalnız tatlılar akşam cıss..Özellikle tartı öncesi son iki gün çifte cısss..Aşure seviyosan sabah ye güzelim..
Menüne kitap da eklermisin ve su...
Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..
Rabbim yardımcın olsun inş. Salatı tefriciyeyi bunla alakalımı okuyosun? Sayıyı tamamlicaksan yardımcı olurum sana ezberimde var..
Ayyyy evet kaptanım tamamlamama yardımcı olursanız çok sevinirim tam okuyacaktım hastalanmışım kitap kısmım kaldı artık 3 gün sonraya Pazartesi günü başladım yarıya geldim sayılır çok teşekkür ederim şimdiden Rabbim herkesin yanında olsun bu duayı ara ara okurum tamamlarım mutlu olduğumu herşeyin yoluna girdiğine inanırım o yüzden okurum evet eşim çok sıktı bu sefer çocuğun daha cinsiyetini adını bilmiyor kalkmış çocuğu alacam diyor bi okulun müdürüymüş 35-36 yaş arasındakimi beni istemeye geldiler daha cevap vermemiştik kızım var diye babası duymuş bunu kızı alacakmış neymiş üvey baba elinde büyütmemiz mişim evliyken hamile olduğumu söylediğimde bana aldır yada boşanalım dedi bizde boşanmıştık şimdide kıllık yapıyor çok moralim bozuldu pek anlatmayı sevmem özel hayatımı ama çok daraldım annemde üzülmesin diye bir şey diyemedim öyle içime Ata Ata çatlayacağım anlattım kimse kusuruma bakmasın çok özür dilerim içimi boşaltmam gerekiyordu
Kaptanim elimizden geldiğince yardimci oluruzSorumluluğu sizlere güvenerek aldım kuzucum..birlikte başarıcaz..Takım kapanmasın diye..
Takımı yeniden inşa edicem sanırım çünkü üyeleri bırakmış takımı farklı takımda olmak istiyorlar..Olsun sorun değil yeni kişiler ve yeni bir kaptan yetiştirerekten bir takımı canlandırmış oluruz..
Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..
Rabbim yardımcın olsun inş. Salatı tefriciyeyi bunla alakalımı okuyosun? Sayıyı tamamlicaksan yardımcı olurum sana ezberimde var..
Ayyyy evet kaptanım tamamlamama yardımcı olursanız çok sevinirim tam okuyacaktım hastalanmışım kitap kısmım kaldı artık 3 gün sonraya Pazartesi günü başladım yarıya geldim sayılır çok teşekkür ederim şimdiden Rabbim herkesin yanında olsun bu duayı ara ara okurum tamamlarım mutlu olduğumu herşeyin yoluna girdiğine inanırım o yüzden okurum evet eşim çok sıktı bu sefer çocuğun daha cinsiyetini adını bilmiyor kalkmış çocuğu alacam diyor bi okulun müdürüymüş 35-36 yaş arasındakimi beni istemeye geldiler daha cevap vermemiştik kızım var diye babası duymuş bunu kızı alacakmış neymiş üvey baba elinde büyütmemiz mişim evliyken hamile olduğumu söylediğimde bana aldır yada boşanalım dedi bizde boşanmıştık şimdide kıllık yapıyor çok moralim bozuldu pek anlatmayı sevmem özel hayatımı ama çok daraldım annemde üzülmesin diye bir şey diyemedim öyle içime Ata Ata çatlayacağım anlattım kimse kusuruma bakmasın çok özür dilerim içimi boşaltmam gerekiyordu
Canım hep takipte olmakla beraber pek müdahil değildim..ama bilmeni isterim ki dualarimdasin...tefriciye ben de okurum sayı verirsen...eşine gelince hiç oralı olma alacak adam tantanasini yapmaz açardı davasini...sen güçlü durursan hicbirsey yapamaz...ama tereddütü hissederse sürekli üzerine gelir...hayat senin hayatın...velev ki dava açtı, herşeyi patlasın...olur biter...
Basit konustuguma bakma..nasıl sıkıntıdır bilirim..yıllardır eşin gibi bir adamı velayete ikna etmeye uğraştım...sabrettim ve sonuçta kabul etti...herşey feraha çıkar...tecrübeyle sabit :) yanında kızın var ya senden guclusu yok!!!!
Kaptanim elimizden geldiğince yardimci oluruz
Canimm yasa ne zor zamanlar allah yardimcin olsun ...bugunumuze şükür içini herzn bosaltabilirsin üzülme
....burada sadece zayiflsmak için bulunmuyiruz
İftar : 3 yk yoğurt karışımı
1 biber dolması
1 dlm ekmek
1 kase cacık
sahur : 1 balçık hurmasi
komşudan gelen bir kase asure bana bakıyor...kızım yemez asla...ya ben ya çöp..yazık olacak tühhh :/ bikac yk yesem nolur ki??? Aslında sevmem de ama istiyorum yaaaaa :)
Yaa inamıyorum sana gülsemmi kızsammı bilemedim yahuuHahaaaaa yedim ben yailk mesajla arası 15 dk sürmuş...ne hirsla yemisim arkadaş :) sefam olsun napiiiim :) 200 ip atlicam söz :/
Girmezsin canm girmezsin biz anneyiz güçlüyüz..bu günlerde geçer merak etme tatlı bir anı kalır geride..suyu unutmusum.:)emzirdigimden suyu cok iciyorum iki lt den fazla.
kitap konusina gelince elimde aylardir surunen bir cok kitap var.sah sultan ,grinin elli tonu, baska kitaplar da var:)ayrica kpss calisiyorum vakit buldukca:)ama vaktimin %95 bebeklere ait:)
hergece 9-10 kez kalkilir mi ya.el insaf minel vicdan.
depresyona giricem die korkuyorum
Canım ne özrü lütfen..Tabiki anlatacaksın..Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..
Ee tamam o zaman biz üç gün seldomla okuyabildiğimiz kadar okuyup sana sayı söyleriz olurmu canımÇok teşekkür ederim doğru söylüyorsun ona karşı güçlü göründüğümü gösterdim zaten ama anne babasının ağzına çok baktığı için korkum onlar önce onlar istemedi zaten torunlarını çok uğraştıklar 4 sene boyunca ayırmaya başaramadılardı hamile kalınca oğullarını kendilerine çektiler miras vermeyiz diye şimdi de ben başkasıyla evlenmeyeyim diye çocuğu almaya kalkıyorlar ona canım sıkılıyor kim dediyse bir de oğlan diye halbuki benim kızım var tamam biraz oğlan çocuğuna benziyor ama sonuçta erkek değil benim bi kız evladım var erkek kız ayrımı yapılıyor ona canım sıkılıyor kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bilmiyorlar hepsini Allah'a havale ediyorum en büyük bedduam bu Rabbim versin cezalarını dua için de teşekkür ederim sayı söyleneyim seni zorlamak istemem ama şu adetim bitene kadar üç gün okusan yeter 100 tane bile olur gönlünden geçen olsun zorlamak istemiyorum seni çok da teşekkür ederim Rabbim sevdiklerinle bir arada mutlu ve sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah
Canım ne diyeyim çok haklısın..Bazı şeyler herkese söylenmiyor ama burda uzuun uzuun yazabilirsin şekercikTeşekkür ederim Rabbim kimin sıkıntısı varsa onun yar ve yardımcısı olsun etrafımda ki insanlara böyle bazen ufak tefek şeyler anlattığımda acıyacak falan bakıyorlar erkekler kötü gözle falan bakmaya başlıyor o yüzden nefret ediyorum bu durumdan o sebepten dolayıda anlatmayı sevmem insanlar bana acısınlar istemiyorum normalde çok neşeli bir insanım insanlarda beni hep öyle bilsinler istiyorum hem bu sıkıntı hem adetim çok ağır geldi bunaldım biraz çalışıyorum ama yetiremiyorumda annemin eline bakıyorum bazen oda çok zor geliyor daralı veriyorum işte bir anda inşallah geçer bütün sıkıntılarım şükür şimdilik kızım yanımda
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun ona karşı güçlü göründüğümü gösterdim zaten ama anne babasının ağzına çok baktığı için korkum onlar önce onlar istemedi zaten torunlarını çok uğraştıklar 4 sene boyunca ayırmaya başaramadılardı hamile kalınca oğullarını kendilerine çektiler miras vermeyiz diye şimdi de ben başkasıyla evlenmeyeyim diye çocuğu almaya kalkıyorlar ona canım sıkılıyor kim dediyse bir de oğlan diye halbuki benim kızım var tamam biraz oğlan çocuğuna benziyor ama sonuçta erkek değil benim bi kız evladım var erkek kız ayrımı yapılıyor ona canım sıkılıyor kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz bilmiyorlar hepsini Allah'a havale ediyorum en büyük bedduam bu Rabbim versin cezalarını dua için de teşekkür ederim sayı söyleneyim seni zorlamak istemem ama şu adetim bitene kadar üç gün okusan yeter 100 tane bile olur gönlünden geçen olsun zorlamak istemiyorum seni çok da teşekkür ederim Rabbim sevdiklerinle bir arada mutlu ve sağlıklı yaşamayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim Rabbim kimin sıkıntısı varsa onun yar ve yardımcısı olsun etrafımda ki insanlara böyle bazen ufak tefek şeyler anlattığımda acıyacak falan bakıyorlar erkekler kötü gözle falan bakmaya başlıyor o yüzden nefret ediyorum bu durumdan o sebepten dolayıda anlatmayı sevmem insanlar bana acısınlar istemiyorum normalde çok neşeli bir insanım insanlarda beni hep öyle bilsinler istiyorum hem bu sıkıntı hem adetim çok ağır geldi bunaldım biraz çalışıyorum ama yetiremiyorumda annemin eline bakıyorum bazen oda çok zor geliyor daralı veriyorum işte bir anda inşallah geçer bütün sıkıntılarım şükür şimdilik kızım yanımda
Bravo canım kiloları vermişsinonce dun yediklerim
kalkınca limonlu su
sabah az biraz patates kızartması , yarim kepekli tost
öğle tavuklu sehriye çorbası, ıspanak yemeği, yoğurt karışımı
akşam fırında patates köfte, salata, turşu, börek içi hazırlamıştım patatesli 4-5 kaşık yemişim dir;(,yogurt karışımı ,10 badem
40 dk spor,iki lt den fazla su
sabah kalkyığında kendimi çok sis hissediyorum.dün patates yemekten patates oldum
başlangıç 77.
tartıldım 76,2
fark 0,8
Kuzum naptın sen hiç mi bişii yemedin..75-71.200=3.80 3.80\75=0.05 0.05*100=5.06
Abooo hedefde vermiş**2. TAKIM 335. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / / / %).
Seldom ( 85,5/84,9/0,6 /0,70 %).
trabzonspor( 88,7 / / / %).
hedef52 ( 64,3/63,5/ 0,8/ 1,24 %).
gamzeerdi (75 /71,2/ 3,8 / 5,07 %)
selennnnnnnn ( 64.8 / / / %)
Bravo canım kiloları vermişsin
Bu şekilde güzel paylaşımlarla devam et haftaya cuma alalım senide listeye
Kuzum naptın sen hiç mi bişii yemedin..
Oyy ben de üzülürsem süzülürüm bööleanamm süzülmem için üzülmemmi lazım yanee tööbe töbeee yarebbim ulu değil deli sözümdü sen beni ciddiye alma Allahım :26::26:
Abooo hedefde vermişhayır gamzenin onca kilosu değilde hedefin 800 gramı dahamı bi kötü yaptı beni ne
Ayy bende vereyim inş..Elma sirkeli sıcak suyumu içiyorum genelde sonrası wc oluyo çünküü
Neee beklicem tabiiiiiiiiii 100 gr 100 gr dır demi amaa
Bravo canım kiloları vermişsin
Bu şekilde güzel paylaşımlarla devam et haftaya cuma alalım senide listeye
Kuzum naptın sen hiç mi bişii yemedin..
Oyy ben de üzülürsem süzülürüm bööleanamm süzülmem için üzülmemmi lazım yanee tööbe töbeee yarebbim ulu değil deli sözümdü sen beni ciddiye alma Allahım :26::26:
Abooo hedefde vermişhayır gamzenin onca kilosu değilde hedefin 800 gramı dahamı bi kötü yaptı beni ne
Ayy bende vereyim inş..Elma sirkeli sıcak suyumu içiyorum genelde sonrası wc oluyo çünküü
Neee beklicem tabiiiiiiiiii 100 gr 100 gr dır demi amaa
Hemde ne hissetme :18: gelmiş kapıya dayanmışsın yahuunefesimi ensende hissettin değğil mi
Yiyorum aslında kaptanım ama saatlerine ve yediğim şeylerin içindeki yağa ve tuza da dikkat ediyorum yoğurdu sürekli yiyorum Limonlu suyu içiyorum
**2. TAKIM 335. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / / / %).
Seldom ( 85,5/84,9/0,6 /0,70 %).
trabzonspor( 88,7 / / / %).
hedef52 ( 64,3/63,5/ 0,8/ 1,24 %).
gamzeerdi (75 /71,2/ 3,8 / 5,07 %)
selennnnnnnn ( 64.8 / 63, 8 / 1, 0/ 1, 54 %)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?