Seninde günün aydın olsun hayatım..Acil şifalar hep peşinde, huzur cebinde, mutluluk yüreğinde, bereket hep çevrende olsun..
Ehh güzelliği katmadım çünkü o zaten sensin
Sorumluluğu sizlere güvenerek aldım kuzucum..birlikte başarıcaz..Takım kapanmasın diye..
Takımı yeniden inşa edicem sanırım çünkü üyeleri bırakmış takımı farklı takımda olmak istiyorlar..Olsun sorun değil yeni kişiler ve yeni bir kaptan yetiştirerekten bir takımı canlandırmış oluruz..
Canim Allah yukunu, sıkıntını alip gokyuzundeki bulutlara göndersin insallah. Ve insallah o bulutlar bir daha evinin ustunden gecmesin.
dün giremedim özür dilerim dışarıda halletmem gereken sıkıntılarım vardı kızımın babasıyla o yüzden eve çok geç gelmek zorunda kaldım ve kızımla ilgilenip yorgun ve mutsuz olduğum için hemen yattım
dün oruçluydum sahurda bir dilim ekmek ve yumurta yedim limonlu su ve yoğurt karışımımı yedim ve yattım iftar dışarıda olduğum için çok ta sıkıntılı bi zaman olduğu için hiç bir şey yemedim eve gelince de sadece yoğurdumu yedim yattım
Sorumluluğu sizlere güvenerek aldım kuzucum..birlikte başarıcaz..Takım kapanmasın diye..
Takımı yeniden inşa edicem sanırım çünkü üyeleri bırakmış takımı farklı takımda olmak istiyorlar..Olsun sorun değil yeni kişiler ve yeni bir kaptan yetiştirerekten bir takımı canlandırmış oluruz..
Allah kolaylık versin. sıkıntılarını burada anlatamıyorsun. umarım Allah hayırlı bir çıkış yolu versin.Akrep demişti zaten onun farklı bi sıkıntısı var sanki o yüzden gelemedi takıma diye.
teşekkür ederim ama kaptanım beni takıma aldı diye biliyordum yanlış mı biliyorum ben acaba çünkü hemen hergün düzenli giriyorum sadece dün giremedim ben((((((((((
amin inşallah çok sıkıldım dün hayatımın en zor ve sıkıntılı sürecini geçirdim herhalde allah yardımım olsun
dun aksam giremedim.disarda idik.
dunki menum
sabah 1 haslanmis yumurya,bol yesillik,peynir
ogle 1 kase tavuklu sehriye corbasi ,1 tabak ıspanak yemeği ,1 cay bardagi antap fistik
aksam misafirlikte 1 kase asure kucuk borek az biraz sutlac
20 dk yuruyus
kolayliklar dilerim.sikintilarinin bir an once hallolmasi dilegiyle...:)
günaydın arkadaşlar .
hmmm o ind,rme işlerini ben de pek beceremiyorum. forumda verilen linklerin hepsi boş çıktı. konuyu açan kız ayrıntısı ile anlatmış şurayı açın burayı seçin tıklayın felan diye ama nerden bahsettiğini bulamadım.
ne yapılabilir: youtube videolarını indiren programlar var. google 'a 'youtube video indir' diye yazınca karşınıza çıkıyor, bazen bir program aracılığı ile oluyor. istediğin video linkini yazıp indir diyorsun indiriyor. ben öyle yaptım.
sabah öğlen karatay diyeti
akşam tatlıcı tombak menüsü
ama gene de ilk gün geldiğindeki duruma göre iyisin
sagol cnm.denedim ama tele indiremedim.internetten baktim satinda alamiyorum.bilgisayar bulmak lazim.halledecegim ama.cok kararliyim jillian yapacam.bebekleri aksam esime satacagim 30 dk zaten.indirme islemlerini halledelim birlikte baslayalim
ne güzel şimdiden emeğinin karşılığını almaya başlamışsın.tatliyi cok seviyorum ya.ne kadar dikkat etsemde gunun bir yerinde fire veriyorum malesef.
ama yuruyusleerim cok ii geldi.ozlemisim cocuksuz biyere cikmayi .inceldigimi farkediyorum.dun kot pantolonumu denedim oldu:))
ne güzel şimdiden emeğinin karşılığını almaya başlamışsın.
tatlı isteğini kesmek için ara öğün olarak tarçınlı süt öneriliyor.
Göörceez bakalımmm :99::104:bi 'hamur kızartması' yazdım gittimdöndüğümde kan gövdeyi götürüyordu
ya akşam kendime yeşil mercimekli salata yapacaktım , mercimeği de haşladım ama bu güne kaldı. çünküm çocuklara yapmayı düşündüğüm kıymalı pideyi fırında değil de yağda yaparsam daha lezzetli çabuk olur ve çocuklar yer diye düşündüm. 1 dilim kendime hak vermiştim onu yedim ama tadını anlayamadım. sonra iri hamurlardan yapmıştım içi pişti mi diye onlara baktım derken yendi
yeşil mercimek planını da erteledim. bi de okula etimek tatlısı yapınca tadına baktım. o muhallebiler de oradan geliyor.
evet bunlar yaptığımı savunması olmamalı. çocuklara da bu tarz hamur işleri yapmiicam , esmer undan yapıyorum onlara da lessetli gelmiyor. yaparsam kendime az az doğal ekmek yaparım
akrepcim bu hafta inşallah kilo veriyorum, sen kendini kollahamurlarıma bakıp seni geçemeyeceğimi zannetme
Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..dün giremedim özür dilerim dışarıda halletmem gereken sıkıntılarım vardı kızımın babasıyla o yüzden eve çok geç gelmek zorunda kaldım ve kızımla ilgilenip yorgun ve mutsuz olduğum için hemen yattım
dün oruçluydum sahurda bir dilim ekmek ve yumurta yedim limonlu su ve yoğurt karışımımı yedim ve yattım iftar dışarıda olduğum için çok ta sıkıntılı bi zaman olduğu için hiç bir şey yemedim eve gelince de sadece yoğurdumu yedim yattım
Çin yagi diye nane aromali keskin bir yag var biliyorsundur, ben basimi onla ovunca kokusu burnuma geliyor migde bulantimi hafifletiyordu. Neyse disari cikarken parfum yerine h yerime onu sureyimburnuma onu cekeyim. Tinerjiler gibi cekip cekip gezecegim desene. Hava serin o simdi buz gibi yapar cektigim nefesi iyi gelir tesekkurler canim. Sen ne kadaaaaa paylasimci bir guzelliksin
Sorma canım yaa..Takımlarını bırakmak kolay gelmiş, bende de tam tersidir sahiplenirim ben bulunduğum yeri, çareler ararım..Çağırıyorum gelmiyorlar, kendileri bilir artık..Bu bayrak yarisinda seninleyiz. Sonuna kadar...
Eminim seni yakindan tanisalardi takimlarindan uzaklasmak istemezlerdi. Gemilerini terk etmek istemez seninle birlikte cabalarlardi.
dun aksam giremedim.disarda idik.
dunki menum
sabah 1 haslanmis yumurya,bol yesillik,peynir
ogle 1 kase tavuklu sehriye corbasi ,1 tabak ıspanak yemeği ,1 cay bardagi antap fistik
aksam misafirlikte 1 kase asure kucuk borek az biraz sutlac
20 dk yuruyus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?