Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu bayrak yarisinda seninleyiz. Sonuna kadar...
Eminim seni yakindan tanisalardi takimlarindan uzaklasmak istemezlerdi. Gemilerini terk etmek istemez seninle birlikte cabalarlardi.

Allah kolaylık versin. sıkıntılarını burada anlatamıyorsun. umarım Allah hayırlı bir çıkış yolu versin.Akrep demişti zaten onun farklı bi sıkıntısı var sanki o yüzden gelemedi takıma diye.

büyük sevaba gireceksin kaptan. ihtiyaç olduğunda tabi ki yardım ederiz.

ama söyle onlara o kadar hızlı kilo vermek sağlığa zararlı biraz yavaş versinler

dun aksam giremedim.disarda idik.
dunki menum
sabah 1 haslanmis yumurya,bol yesillik,peynir
ogle 1 kase tavuklu sehriye corbasi ,1 tabak ıspanak yemeği ,1 cay bardagi antap fistik
aksam misafirlikte 1 kase asure kucuk borek az biraz sutlac

20 dk yuruyus

sabah öğlen karatay diyeti
akşam tatlıcı tombak menüsü
ama gene de ilk gün geldiğindeki duruma göre iyisin

sagol cnm.denedim ama tele indiremedim.internetten baktim satinda alamiyorum.bilgisayar bulmak lazim.halledecegim ama.cok kararliyim jillian yapacam.bebekleri aksam esime satacagim 30 dk zaten.indirme islemlerini halledelim birlikte baslayalim

sabah öğlen karatay diyeti
akşam tatlıcı tombak menüsü
ama gene de ilk gün geldiğindeki duruma göre iyisin

tatliyi cok seviyorum ya.ne kadar dikkat etsemde gunun bir yerinde fire veriyorum malesef.
ama yuruyusleerim cok ii geldi.ozlemisim cocuksuz biyere cikmayi .inceldigimi farkediyorum.dun kot pantolonumu denedim oldu:))

sagol cnm.denedim ama tele indiremedim.internetten baktim satinda alamiyorum.bilgisayar bulmak lazim.halledecegim ama.cok kararliyim jillian yapacam.bebekleri aksam esime satacagim 30 dk zaten.indirme islemlerini halledelim birlikte baslayalim

tatliyi cok seviyorum ya.ne kadar dikkat etsemde gunun bir yerinde fire veriyorum malesef.
ama yuruyusleerim cok ii geldi.ozlemisim cocuksuz biyere cikmayi .inceldigimi farkediyorum.dun kot pantolonumu denedim oldu:))
ne güzel şimdiden emeğinin karşılığını almaya başlamışsın.
tatlı isteğini kesmek için ara öğün olarak tarçınlı süt öneriliyor.

Göörceez bakalımmm :99::104:
Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..
Rabbim yardımcın olsun inş. Salatı tefriciyeyi bunla alakalımı okuyosun? Sayıyı tamamlicaksan yardımcı olurum sana ezberimde var..

Ayyy benzetmeye bak yaaaaaaaaaaaaa, seni düşünemiyorum yollarda cadelerde sınıffff sınııffffffff durumlarındaa

Bu bayrak yarisinda seninleyiz. Sonuna kadar...
Eminim seni yakindan tanisalardi takimlarindan uzaklasmak istemezlerdi. Gemilerini terk etmek istemez seninle birlikte cabalarlardi.
Sorma canım yaa..Takımlarını bırakmak kolay gelmiş, bende de tam tersidir sahiplenirim ben bulunduğum yeri, çareler ararım..Çağırıyorum gelmiyorlar, kendileri bilir artık..

Sabah ve öğleye bayıldım, akşamı görmezden geliyorum çünkü misafirlikte olunca mecbur olunmuş, akşam menü sayılmış yalnız tatlılar akşam cıss..Özellikle tartı öncesi son iki gün çifte cısss..Aşure seviyosan sabah ye güzelim..
Menüne kitap da eklermisin ve su...

Hedefcim bana face varsa adresini verirmisin ve mümkünse tel nonu..Özelden yaz tabi burdan değil..

Haberimin olması gerektiği durumlarda ortak hareket ederiz iyi olur..

İftar : 3 yk yoğurt karışımı
1 biber dolması
1 dlm ekmek
1 kase cacık

sahur : 1 balçık hurmasi

komşudan gelen bir kase asure bana bakıyor...kızım yemez asla...ya ben ya çöp..yazık olacak tühhh :/ bikac yk yesem nolur ki??? Aslında sevmem de ama istiyorum yaaaaa :)

Hahaaaaa yedim ben ya ilk mesajla arası 15 dk sürmuş...ne hirsla yemisim arkadaş :) sefam olsun napiiiim :) 200 ip atlicam söz :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…