Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nefesimi ensende hissettin değğil mi

Sisssssssrt Hedef naber? Sen benim nefesimi hissettin degil mi?
Bu arada sabah disari cikarken cin yagimi yanima aldim. Ceke ceke okula gittim. Tinerci moduna devam, apartmani nane kokuttum, parfum niyetine. Amme hizmet veriyoruz burada, burnu tikali olanlar kesin dua etmistir.

biz neden buradayız canım . her şeyi reel hayatta anlatamıyoruz diye. az kilodan yakınsan az ye diyorlar. gözlem yapıp olur olmaz akıl veriyorlar. ev-iş eş aile veya maddi sorunlarını herkese anlatamıyorsun. sorunlarını gel bizimle paylaş tabi ki.
Bu senin imtihanın, bu dar zamanını doğum sancısı olarak düşün. her darlıktan sonra bir bolluk doğar. tabi dua ile... bak 2 hafta önce seldomu teselli etmeye çalışıyorduk okul problemleri yüzünden noldu, amaaaaan dedi kızımın velayetini alayım da okul böyle oluversin....
İnşallah Rabbim sana da güzel kapılar açacak.

Son düzenleme:

İnsanlara inat neşeli kal canim maddiyat asilir bi şekilde takma lütfen bu arada ne kadar kilo vermisin innmiyirum takimin zayif halkasin benim sanirim 88.700 yine benide ekletmisiniz telden gidiyorum

Vayyy beee nefesini hssettiren hissetirenee

Eee en önde benmiyim şimdiiiiiiiiii akrepp bu kadar sevinmee ve spora başlaa içimdeki ses spor yapmaz isen bu gacılar seni yener diyoo

Ehh şimdi banyoya giricem güzel bi duş sona giyin kıza tost hazırla beslenmeye ve okula çık..Okulda bakalım karar felan alınmaz ise eve dönerim artıkım..Bugün yahni yapıcam yarısını yaptım diğer yarısı öğleden sonraya..

Neseee bi ara şu çizelgemi değiştireyim ben hani birilerine kapak olsun :118:

Teselliye bak yahuu veremediğim halde ama olsun hedefden hala azım ya o mutlu etti beni

**2. TAKIM 335. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%).
Seldom ( 85,5/84,9/0,6 /0,70 %).
trabzonspor( 88,7 /88,7 / 0/0 %).
hedef52 ( 64,3/63,5/ 0,8/ 1,24 %).
gamzeerdi (75 /71,2/ 3,8 / 5,07 %)
selennnnnnnn ( 64.8 /63,8 / 1,0/1,54 %)

3. takım ortalaması= % 1,43

Son düzenleme:
**2. TAKIM 335. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
trabzonspor( 88,7 / 88,7 / 0 / 0,0%)Sabit
selennnnnnnn ( 64.8 /63,8 / 1,0/ 1,54 %)

Son düzenleme:
**2. TAKIM 335. ETAP**

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
trabzonspor( 88,7 /88,7 / 0/0 %)Sabit
selennnnnnnn ( 64.8 /63,8 / 1,0/1,54 %)

3. takım ortalaması= % 1,43

Son düzenleme:
selennnnnnnn valla orucu bi bıraksam sen beni geçivereceksin gibi. asıl senden çok gamzeden korkuyorum ben 71,2 oldu hatun bu hızla giderse 3 haftaya bizi de sollayacak

selennnnnnnn valla orucu bi bıraksam sen beni geçivereceksin gibi. asıl senden çok gamzeden korkuyorum ben 71,2 oldu hatun bu hızla giderse 3 haftaya bizi de sollayacak

Izin vermeyelim mi ne dersin? Buradan yemek tarifleri ve lezzetleriyle ilgili yazisip caninin cekmesini saglasak olmaz mi? Yoksa biz kendimiz kazdigimiz kuyuya mi duseriz? Yaa aciktim simdiden. Lezzet kelimesi alerji yapti

Buradan market ve pazar listesi de paylasirmissiniz.
Gamze lutfen mönünü 1 gun onceden hazirla ben de takipteyim. Burada akilli ve kafaya koydugunu yapan biriyle iddiaya girdim de

yuh yani kopyacılığın hazırcılığın bu kadarını da ilk defa görüyorum, pazar market listesi istiyo

sanki sen gamzeyi takip ederken benim elim armut topluyo nerde benim kağıt kalemim

Şaka bir yana gamze hepimize örnek oluyor, motive ediyor bizi.
üçümüzün de 63lü kiloda olmamız süper. listeyi arkası yarın dizisi takip eder gibi ediyoruz:) kim kimi geçecek bakem.

siyahbeyaz, seldom da kilo verdi. akreple trabzonspor kilo almadı . genel olarak iyiyiz maşallah kızlar. gelecek hafta asıl performansı trabzonspor ile akrepten bekliyos artık

Izin vermeyelim mi ne dersin? Buradan yemek tarifleri ve lezzetleriyle ilgili yazisip caninin cekmesini saglasak olmaz mi? Yoksa biz kendimiz kazdigimiz kuyuya mi duseriz? Yaa aciktim simdiden. Lezzet kelimesi alerji yapti

şimdiden mi acıktın. bence gamzeyi rahat bırakalım, daha önümüzde koskoca 3 hafta var, geçirtmeyiz kendimizi

QUOTE=akrep33;32671523]Ben de seni tebrik ediyorum güzelim. 1 kilo güzel kilo [/QUOTE]

Dun yediklerimi yazmadim eger yaptigim kusbasi etli karniyarigi yeseydim 1 kg hayaldi. Kendimi tutamazdim.

Sabah
Peynir, zeytin, az bal, domates, salatalik ve 1 d ekmek

1 elma

Aksam arkadasima giderken cigkofte goturmustum. Orada lavassiz bol yesillik ile 4 cigkofte yiyince evde yemek yemedim.
Takimim icin ac kaldim komutanim, yemedim icmedim 'haftasonu yersin' dedimmmm. Enfes pastaya donup seni istemiyorum sen zararli bir arkadassin dedimmmm. Gittim bir elma aldim ohhhhhh Hedefcigime yaklastim. ( diyette olan ilkokul ogrencisi modu)

Aaaa bak bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmmm spor spor sporrr
Buradan market ve pazar listesi de paylasirmissiniz.
Gamze lutfen mönünü 1 gun onceden hazirla ben de takipteyim. Burada akilli ve kafaya koydugunu yapan biriyle iddiaya girdim de
Ahahahahahahhahaha birilerinin etekleri zilmi çalyo ne
Bence şimdiden düştün o kuyuyaa
İşte buuuu Kendi ağzısıyla söölediiii Haftayaa şööölee kocaman bi kilo veriip arayı açayımmmmmmm
şimdiden mi acıktın. bence gamzeyi rahat bırakalım, daha önümüzde koskoca 3 hafta var, geçirtmeyiz kendimizi
3 hafta yiyin için ve yiyin için
QUOTE=akrep33;32671523]Ben de seni tebrik ediyorum güzelim. 1 kilo güzel kilo

Dun yediklerimi yazmadim eger yaptigim kusbasi etli karniyarigi yeseydim 1 kg hayaldi. Kendimi tutamazdim.

Sabah
Peynir, zeytin, az bal, domates, salatalik ve 1 d ekmek

1 elma

Aksam arkadasima giderken cigkofte goturmustum. Orada lavassiz bol yesillik ile 4 cigkofte yiyince evde yemek yemedim.
Takimim icin ac kaldim komutanim, yemedim icmedim 'haftasonu yersin' dedimmmm. Enfes pastaya donup seni istemiyorum sen zararli bir arkadassin dedimmmm. Gittim bir elma aldim ohhhhhh Hedefcigime yaklastim. ( diyette olan ilkokul ogrencisi modu)[/QUOTE]
Ah sorma dün gece 24:00 sıraları canim korkunç bişiler istedi, yemek tatlı gibii..Eşim erken gelirse künefeye gidicez ve bir yandan dolaptaki yemeği çıkar ye diyor aklım.. aklıma takım geldi dedim saçmalama, gittim yeşil elma yıkadım yedim bi tane ve kendmi kitap okumaya verdim..eş de çok geç geldi tatlı da olmadı ohhhhhhh çok şükür zaten bu hafta diyet açısından kötü geçti ama şükür kilo almamışım yoğurt karışımı sanırım onun yüzünden kilo almadım..
Ben şimdi saçlarımı kurutayım..
Giyindim kızımın beslenmesi hazır..
Ehh saçlar ve hafifinden makyaj işim tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…