nefesimi ensende hissettin değğil mi
Ahh canım işte tamda böyle hissetmiştim, dün akşam sana odaklanınca sanki eski eşle alakalı problem var gibiydi..
Rabbim yardımcın olsun inş. Salatı tefriciyeyi bunla alakalımı okuyosun? Sayıyı tamamlicaksan yardımcı olurum sana ezberimde var..
Ayyyy evet kaptanım tamamlamama yardımcı olursanız çok sevinirim tam okuyacaktım hastalanmışım kitap kısmım kaldı artık 3 gün sonraya Pazartesi günü başladım yarıya geldim sayılır çok teşekkür ederim şimdiden Rabbim herkesin yanında olsun bu duayı ara ara okurum tamamlarım mutlu olduğumu herşeyin yoluna girdiğine inanırım o yüzden okurum evet eşim çok sıktı bu sefer çocuğun daha cinsiyetini adını bilmiyor kalkmış çocuğu alacam diyor bi okulun müdürüymüş 35-36 yaş arasındakimi beni istemeye geldiler daha cevap vermemiştik kızım var diye babası duymuş bunu kızı alacakmış neymiş üvey baba elinde büyütmemiz mişim evliyken hamile olduğumu söylediğimde bana aldır yada boşanalım dedi bizde boşanmıştık şimdide kıllık yapıyor çok moralim bozuldu pek anlatmayı sevmem özel hayatımı ama çok daraldım annemde üzülmesin diye bir şey diyemedim öyle içime Ata Ata çatlayacağım anlattım kimse kusuruma bakmasın çok özür dilerim içimi boşaltmam gerekiyordu
Teşekkür ederim Rabbim kimin sıkıntısı varsa onun yar ve yardımcısı olsun etrafımda ki insanlara böyle bazen ufak tefek şeyler anlattığımda acıyacak falan bakıyorlar erkekler kötü gözle falan bakmaya başlıyor o yüzden nefret ediyorum bu durumdan o sebepten dolayıda anlatmayı sevmem insanlar bana acısınlar istemiyorum normalde çok neşeli bir insanım insanlarda beni hep öyle bilsinler istiyorum hem bu sıkıntı hem adetim çok ağır geldi bunaldım biraz çalışıyorum ama yetiremiyorumda annemin eline bakıyorum bazen oda çok zor geliyor daralı veriyorum işte bir anda inşallah geçer bütün sıkıntılarım şükür şimdilik kızım yanımda
Ben kilomu yazayim muhtemelen gün içinde giremem...
Geçen hafta : 85.5
Bu hafta : 84.9
Fark : 0.6
Gamze bundan sonra senin yolundayimmmm ....sen ne yersen bende ondan yicemmmm))
Ben de seni tebrik ediyorum güzelim. 1 kilo güzel kiloTebrikler arkadasim.
Gamze bundan sonra senin yolundayimmmm ....sen ne yersen bende ondan yicemmmm))
selennnnnnnn valla orucu bi bıraksam sen beni geçivereceksin gibi. asıl senden çok gamzeden korkuyorum ben71,2 oldu hatun bu hızla giderse 3 haftaya bizi de sollayacak
Buradan market ve pazar listesi de paylasirmissiniz.
Gamze lutfen mönünü 1 gun onceden hazirla ben de takipteyim. Burada akilli ve kafaya koydugunu yapan biriyle iddiaya girdim de
Izin vermeyelim mi ne dersin? Buradan yemek tarifleri ve lezzetleriyle ilgili yazisip caninin cekmesini saglasak olmaz mi? Yoksa biz kendimiz kazdigimiz kuyuya mi duseriz? Yaa aciktim simdiden. Lezzet kelimesi alerji yapti
Aaaa bak bunu hiç düşünmemiştimmmmmmmmmmselennnnnnnn valla orucu bi bıraksam sen beni geçivereceksin gibi. asıl senden çok gamzeden korkuyorum ben71,2 oldu hatun bu hızla giderse 3 haftaya bizi de sollayacak
Ahahahahahahhahaha birilerinin etekleri zilmi çalyo neBuradan market ve pazar listesi de paylasirmissiniz.
Gamze lutfen mönünü 1 gun onceden hazirla ben de takipteyim. Burada akilli ve kafaya koydugunu yapan biriyle iddiaya girdim de
Bence şimdiden düştün o kuyuyaaIzin vermeyelim mi ne dersin? Buradan yemek tarifleri ve lezzetleriyle ilgili yazisip caninin cekmesini saglasak olmaz mi? Yoksa biz kendimiz kazdigimiz kuyuya mi duseriz? Yaa aciktim simdiden. Lezzet kelimesi alerji yapti
İşte buuuuyuh yani kopyacılığın hazırcılığın bu kadarını da ilk defa görüyorum, pazar market listesi istiyo
sanki sen gamzeyi takip ederken benim elim armut topluyonerde benim kağıt kalemim
Şaka bir yana gamze hepimize örnek oluyor, motive ediyor bizi.
üçümüzün de 63lü kiloda olmamız süper. listeyi arkası yarın dizisi takip eder gibi ediyoruz:) kim kimi geçecek bakem.
siyahbeyaz, seldom da kilo verdi. akreple trabzonspor kilo almadı . genel olarak iyiyiz maşallah kızlar. gelecek hafta asıl performansı trabzonspor ile akrepten bekliyos artık
3 hafta yiyin için ve yiyin içinşimdiden mi acıktın. bence gamzeyi rahat bırakalım, daha önümüzde koskoca 3 hafta var, geçirtmeyiz kendimizi
QUOTE=akrep33;32671523]Ben de seni tebrik ediyorum güzelim. 1 kilo güzel kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?