Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selenn gecmis olsun canim.iiki evde degildiniz.ALlah korumus.bi.daha.gostermesin insallah.

seldom sana da gecmis olsun.cok sukur daha kotusu olmamis..maci bile tatil ettiler lkullari niye etmediler ya.boyle ugradtiriyorlar milleti.bununl gecmis olsun canim.sik sik soyledigin gibi safer ayindayiz dua edelim.ALlah beterinden.korusun

bu ara herkes yogun galiba.ben de cok giremiyorum.pazar evime.donucem insallah.coluk cocuk yolculuk yapacagiz.bitaz sikinti yapiyorum galiba.bugun oruc idim.c.tesiye kafar da tutacagim insallah.

Geçmiş olsun canım..
Şimdi nasıl oldun peki??
Vay be sen neymissin 300sekeri bilmiyodum
Hurma da sekerli ams ilginc

Kuru hurma denilen eğer arabistan hurması ise şekeri düzenler canım çok faydalıdır..
Zaten Rabbimn yarattığı her besinin vardır bir faydasıve hikmeti sadece ayarında yemek lazım ama işte biz oburlar bilemiyoruz değer kıymet ve sanki hiç görmemiş gibi midemizi çuval yerine koyuyoruz..Rabbim bizleri islah eylesin inş..

Geçmiş olsun canım..
Canım soğansuyu ne? soğan suyu kürümü yapıyosun kendine??
Ceviz, ela ve hızlı metoboşizma üçlüsü harikasın canım
Menüyü görünce çok şaşırmıştım, sorun olduğu belliydi..Çok geçmiş olsun annene,Rabbim acil şifalar versin inş. neyi var canım?
Sendemi hastalandın canım, geçmiş olsun, dikkat et kendine..
İftar : 1 tabak besamelli fırın karnabahar
1 haşhaşlı çörek
1 poncik pogaca
1 uyduruk kurabiye (evde olmanın zararlari :)
Çay

sahur : karnabahar
2 dlm ekmek

bolca bitki çayı
Uff bol çörekli hamurişli bir akşam olmuş..
Haşhaşlı ben de severim, poncik poğaça neymişki ilk defa duyuyorum
Rabbim bununla geçmiş etsin.. Canım benim ya ne kötü bir tecrübe atlatmışsın ve sen seninle hayatı paylaşana büyük bir nimetsin, kadrini kıymetini bilsin, çok mutlu etsin seni çook

Ne kuzenler varmış ama yaa
Ah canım yaa, çocuğu servise verdim dediğinde içim cız etmişti, çocuk servislerine bişii olmasın diye ama maalesefki okudum kazayı..
Çok geçmiş olsun canım hemen sadaka ver..Rabbim korumuş meleğini..
Sagol canim benim. Amin.
Sen bu aralar eski tempona donmus gibisin, masallah cok yogunsun.
Sorma canım yaa, gün yetmiyor hamdolsun, bugün acaip soğuktu burası..
Valim benimmm
yiter yeaaa

Yani gecenin tüm enerjisini senin mesajı çözekte kullandım kaç gram yağ gitti acep
Karabuğdayla ilgili tüm gelişmeleri ve içeriğin bekliyoum efem

Allah kabul etsin canım..
Canım sen annenlerdemi kalıyosun şu an ??

Yarım yağlı süt

İçerdiği protein ile tokluk hissi sağlar ve metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur.
Kalsiyum mineralinin düzenli alınmasının özellikle göbek çevresinde yağlanmanın düşmanı olduğu bilinmektedir.
Tam yağlı sütlere göre daha az kalori, doymuş yağ ve kolesterol içerir.
Günde 2 bardak süt tüketimi kemik sağlığını korumak için gerekli ve aynı zamanda zayıflamaya yardımcıdır.

Metabolizmayı Hızlandırın

Yeşil Çay için

Yeşil çay kateşin ve kafein içeriği nedeniyle metabolizmanın birkaç saat hızlanması için kombine fayda sunmaktadır. Araştırmalarda; egzersiz yapılmadan önceki zaman aralığında 2-4 bardak su ile 2 bardak yeşil çay tüketmenin, egzersizde %17 daha fazla kalori yakılmasına yol açtığını gözlenmiştir.​

Zayıflama döneminde şekersiz neskafe içmenin bir zararı olur mu?

Kahve içilmesinin iştahı kapatıcı etkisi yoktur. diyet yapanların ve de özellikle kadınların ödem, kansızlık, mide problemi yaptığı için kahveden uzak durmalarını ve kahve yerine diyet süt, ayran, limonata ve greyfurt suyu içmelerini öneriyorum.​

dünkü menüm;
Sabah 1 havoc
sonar uyudum uyandım bi baktım saat 12.30 sonra yan komşu bizi oturmaya davet etti annemle üşendik kahvaltı hazırlamaya heralde yemek verirler dedik
Neyse gittik oraya 1.30 gibi oturduk oturduk annem çıtlattı kahvaltı yapmadık diye 3 gibi kahvaltı hazırlamaya başladılar 4 e doğru kahvaltı ettim azıcık ekmek bide fırında patates verdı ondan yedim
Ara: elma 4 ceviz
Akşam annem babama kardeşime yemek hazırladı yemedim kalktım sporumu yaptm saat 8.30 gibi acıktım marul salatası yaptım ekşili acılı oturdum koca bi tabak yedim
Öyle böyle o günüde atlattık ama ben konstipasyon olmuşum :26: karnım şiştii...

-seldom çok geçmiş olsun
hakikaten okullarını niye tatil etmemişler orada. dün ne öğrendim: demek ki okulları vali tatil etmezse selennnin yaptığını yapacakmışız bana da tecrübe oldu.
- havalar soğuk hastalıklar fena arttı aman kendinimize iyi bakalım anlaşılan hepimizin evinde bakılacak kuzular hasta veya ameliyat olmuş anneler var
-soğan kürü güçlü bir anitibiyotik diye internetten okudum özellikle öksürük için kullanılıyormuş hakikaten bir kaç defa faydasını gördüm. tarifi veren kadın kazakistan gibi bi yere gitmiş türkiyeden doktor falan imkanı da yokmuş orada bu çok yapılıyormuş yıllarını bu şekilde geçirmiş, hastalıkları hep böyle atlatmış.
balın içine soğanı doğrayı sulandırıyoruz (oda ısısında 1 gün) içinden soğanları çıkartıp 1 tatlı kaşığı çocuğa içiriyoruz. kalanını buz dolabına kaldırıp ihtiyaç duydukça kullanıyoruz. yalnız şu ihtiyaç duydukça konusunda şüphelerim oluştu. bence bu karışım 3-4 günden sonra bozuluyor ve oğlumun ishal olma sebebi de bu(( içim rahat olsun diye bundan sonra 3-4 günlük yapıcam.
'Umut' olsun!: Bal-Soğan-Limon

dün bir tanesi gece de ateşlendi diğeri ateşlenmedi offff antibiyotik kullanmak istemiyorum ama 3 günden sonra ateş de azalmayınca belki de bugün mecbur kalıcas.

bu sabahki menüm: 2 yumurtadan mantarlı omlet
4 yk kısır (sabah sabah nerden çıktı demeyin işyeri için yaparken yedim)

Saat 3te ailecek kahvalti yapmayi hayal bile edemiyorum:)))

Gün içinde takipteyim aslında ama yazamıyorum...gözüm üstünüzde biline yani :)

İftar : 1/3 döner dürüm
yarım dlm cheesecake
eve gelince 1 dlm ekmek
4 yk menemen
1 süs biberi

sahur : 2 biber dolması
yeşillik

1.5 lt su
booool bitki çayları

Buna çok güldük arkadaşlarla hele :)

Çok geçmiş olsun kuzucuga..ben de soğan kürü ile 3 yıldır antibiyotik kullanmıyorum..ama benim bildiğim bir saat bile bekletmiyorsun her kullanımda narenciye sikacagi ile beyaz soğanı sıkıp bire bir sulandirip antibiyotik gibi 12 saat ara ile veriyorsun..

yarın sabahın 8inde eğitim seminerine gidicem muhtemelen yine girme olanağı bulamam, o yüzden şimdiden bildireyim istedim. (iftardan önce tartıldım)

83.8-83.2 = 0.6

0.6*100 = 60

60/83.8 = 0.71

inşallah doğru hesaplamışımdır...

Saat 3te ailecek kahvalti yapmayi hayal bile edemiyorum:)))

Napalım babam işe gidiyo kardeşim okula üşeniyo insan kahvaltı hazırlamaya hele o gün ikimizde çok üşendik yan tarafta davet edincee oldu bitti kahvaltı işi Herşeyi olduğu gibi yazıyorum

»

canim benim fikrim cocuk eziyet cekmesindense ilac verilmesinden yanayim.benim kucuk 4 aylikken hafif burun akmasi ile nezle gecirdi ben de goturmedim.sonra bronsite cevirdi tabi ve kuzucum bir cok agir ilac igne kullandi.sonra da bu ilaclarin yan etkisiyle bir hafta karin agrisi cekti.eger atesi varsa bogaz iltihabi vardir ve malesef antibiyotiksiz gecmiyor.anne olunca insan ise yaramaz sagliksiz seyleri cocuga vermek istemiyor.ama benim fikrim cocuk ilac icerse daha cabyk iyilesiyor ve eziyeti bitiyor.
antibiyotik verecegim diye cocuga diye uzulme bence.bak kac zamandi hasta minikler.demekki gecmiyor.en dogrusunu anne kendi bilir ama benim fikrim ates de tehlikeli cocugu bekletmeyin.dr a goturun bi ilac versin.hem cigerlerini de dinler.

kendini kotu hissetme canum.biraz bilmislik gibi oldu beni yanlis anlama lutfen sadece benim.fikrim.cook gecmisler olsun gecsin gitsin artik

Geçen haftaki listemiz:

**2. TAKIM 338. ETAP** ÜÇÜNCÜSÜ

akrep33 ( 63.2 / 63.2 / 0 / 0,0%)Sabit
Seldom ( 84,5 / 83.8 / 0.35 / 0.41%)Kilosu ikiye bölündü..
trabzonspor( 88 / 88/0 /0 %)sabit
hedef52 ( 64,7/ 64,7/0 /0 %) sabit
gamzeerdi (63,7/ 60.2/ 3.5/ 5.49%)hedef kilo 57
selennnnnnnn ( 63, 3 /62.4 / 0.9 / 1,42%)
siyahbeyaz06(72.9 /74.3 /-1.4/ -1.92%)

2. takım ortalaması: 0.77%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…