Kaptanım çok özür dikerim kaç gündür hastanediyiz annemin ateşini düşüremiyoruz o yüzden ilgilenmedim bu gün beni izinli saysanız olur mu 3 gündür hastanediyiz kaptanım tartışmadım bile özür dilerim kaptanım lütfen
**2. TAKIM 339. ETAP**
akrep33 ( 63.2 / 63 / 0.2 / 0.32%)
Seldom ( 83.8 / 83.2 / 0.6 / 0.72%)
trabzonspor( 88 / / / %) bildirimde bulunmadı
hedef52 ( 64,7/64,6 /0,1 /0,16 %)
gamzeerdi (60,2/ / / %)bildirimde bulunmadı
selennnnnnnn ( 62,4 / / / %) bildirimde bulunmadı
siyahbeyaz06(74,3 /74,2 /0,1/0,14 %)
Dimp ( 80/ 77,6/ 2,4/ 3,0 %) yeni üye
2. takım ortalaması: % 0,54
Canım başlangıç kilom 81 geçen hafta cuma 80 bu sabahta 77.6 geldim duraklama günleri yaşıyorum. :)
Hedef kilomda 55 canım :)
Selam kizlar ancak kendime gelebildim. Sanirim fazla pozitif olmak ve bir takim seyleri bilmeden dahi olsa bilinc altina atmak iyi bir sey degil. Ben unuttum, sildim saniyorum ama bilinc altim sanirim kayit yapiyor. Bir de su hirsizlik olayi sonucu kizimin gidenlerin arkasindan saatlerce aglamasi benim asabimi bozdu. Dun gece yine hastaneye kaldirildim ve bugun oglen ciktim. Neredeyse migde kanamasi geciriyormusum. Esim sabah evden telefonu getirir getirmez Akrepime haber verdim. Bildirim hakkinda zor durumda biraktiysam sizlerden ozur dilerim.
canim kilolarimuz birbirine yakin.birlijte zayiflayabiliriz.ben de 78,8 ile basladim.
Çok geçmiş ollsun canım annene..Kaptanım çok özür dikerim kaç gündür hastanediyiz annemin ateşini düşüremiyoruz o yüzden ilgilenmedim bu gün beni izinli saysanız olur mu 3 gündür hastanediyiz kaptanım tartışmadım bile özür dilerim kaptanım lütfen
Tekrar geçmiş olsun canım..Selam kizlar ancak kendime gelebildim. Sanirim fazla pozitif olmak ve bir takim seyleri bilmeden dahi olsa bilinc altina atmak iyi bir sey degil. Ben unuttum, sildim saniyorum ama bilinc altim sanirim kayit yapiyor. Bir de su hirsizlik olayi sonucu kizimin gidenlerin arkasindan saatlerce aglamasi benim asabimi bozdu. Dun gece yine hastaneye kaldirildim ve bugun oglen ciktim. Neredeyse migde kanamasi geciriyormusum. Esim sabah evden telefonu getirir getirmez Akrepime haber verdim. Bildirim hakkinda zor durumda biraktiysam sizlerden ozur dilerim.
Kaptanim ve sevgili arkadaşlar bugün annem taburcu oldu bütün isler üstüne kaldi bugünün cuma olduğunu unuttum yaz çok dilerim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ
6 ARALIK /13 ARALIK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................5. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%
İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%
ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%
Dimp tebrikler canım
Dimp tebrikler
Gamze bildirim yapmayinca birinciligi baskalari tatti:)
Selennnngecmis olsun noooluyo yaw sana, dedigin gibi duymaxdan geldigimiz seyleri bilinc aslinda kaydediyor. benim icin dua eder misin hastanin duasi kabul olur
Trabzonspor annen eve geldigine gore biraz daha rahatsinizdir insallah.
Akrep laptopunu ev hslkindan devral seni aramizda daha sı k gormk istiyoruz bu arada senin sarmisaklarda yesil renk mi oldu?
Seldom senin menuleri kopya etmeli, istikrarli arkadasim benim
Tv ne buyuk nimetmis 3 gündür okullar tatil ama kar yuzunden çanak anten cekmiyordu.nihayet bu gün çekiyor hepsi oturdu çizgifilm izliyor:)
Dimp tebrikler
Gamze bildirim yapmayinca birinciligi baskalari tatti:)
Selennnngecmis olsun noooluyo yaw sana, dedigin gibi duymaxdan geldigimiz seyleri bilinc aslinda kaydediyor. benim icin dua eder misin hastanin duasi kabul olur
Trabzonspor annen eve geldigine gore biraz daha rahatsinizdir insallah.
Akrep laptopunu ev hslkindan devral seni aramizda daha sı k gormk istiyoruz bu arada senin sarmisaklarda yesil renk mi oldu?
Seldom senin menuleri kopya etmeli, istikrarli arkadasim benim
Sen de ki de dert mi beaaa:))Diyetisyen de ıstikrarı görüp bu akşamı serbest birakmis..aslında dünü birakmis da ben maili sabah gördüm..sabahtan beri akşam hayalleri kuruyor ne yesem karar veremiyorum :)
Tvye ihtiyac duymamak ne guzel, kizinla ne guzel ilgileniyorsun. Bizimkiler birbirleriyle kisa sure oynuyor sonra biseylerden kavga cikiyo.kiz cocugu degil ki evcilik oynadin sessizce...en sessiz oyunlari oyuncak arabarla arabacilik o da maksimum 20dk. Bu 3 gunde makasla kagit kesmece oynattim.evin ici kirpik kagit dolu.arada kagitlara arada da duvarlara resim yapiyorlar bir ara buyuk kartonlari duvara yapistirip onlara resim yaptiricam duvara resim yapmanin tadi baska.ortaokulda resim ogretmenimiz onermisti.ha bi de bu aralar evde yuruyus yaptik hep brraber.adim sayar aldim ya odadan odaya yuruyorum buyuk oglan kosmayi seviyo anne bugun yurumicrk misin diyor o benle kosuyot, bakiyorum digerleri de pesimde:)Bizde de tam tersi :) hafta içi tv acmiyorduk bu seferde tv ödül gibi oluyordu hiç hoşuma gitmiyordu bu durum...kurban bayramında uydunun ayarı bozuldu..o gün bu gündür evde tv yok...allahim nasıl huzur ve sükunet var!!! Tabi 3 tane olsalardi böyle düşünürmuydum :) birbirleri ile oynamıyorlar mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?