Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin inşallah...böyle zamanlarda tabi ki anlayış gösterilir, insanız yani..nihayetinde kilo vermek de hayatımızın en önemli önceliği değil, bu kadar takma bu dar zamanda...

e hayırlı olsun da kızlar neden bildirmedi acaba, bi aksilik yoktur inşallah!!

Selam kizlar ancak kendime gelebildim. Sanirim fazla pozitif olmak ve bir takim seyleri bilmeden dahi olsa bilinc altina atmak iyi bir sey degil. Ben unuttum, sildim saniyorum ama bilinc altim sanirim kayit yapiyor. Bir de su hirsizlik olayi sonucu kizimin gidenlerin arkasindan saatlerce aglamasi benim asabimi bozdu. Dun gece yine hastaneye kaldirildim ve bugun oglen ciktim. Neredeyse migde kanamasi geciriyormusum. Esim sabah evden telefonu getirir getirmez Akrepime haber verdim. Bildirim hakkinda zor durumda biraktiysam sizlerden ozur dilerim.

yeniden çok geçmiş olsun canım..inşallah bir huzura ereriz hep beraber..allah can sağlığı versin herşey yol alıyor gerçekten...

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 339. ETAP SONUC LİSTELERİ
6 ARALIK /13 ARALIK

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................14. TAKIM

İKİNCİ .................5. TAKIM

ÜÇÜNCÜ .................13. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
14. takımdan.............umutunincisi.................3,09%

İKİNCİ
2. takımdan.............dimp......................3,0%

ÜÇÜNCÜ
3. takımdan.............kelebekolacam .....................2.19%

Çok geçmiş ollsun canım annene..
Tekrar geçmiş olsun canım..
Kaptanim ve sevgili arkadaşlar bugün annem taburcu oldu bütün isler üstüne kaldi bugünün cuma olduğunu unuttum yaz çok dilerim

Geçmiş olsun canım..Ben anlamıştım sen gelemeyince..

Dimp tebrikler canım

"Vücudumuzun verdiği sinyaller, kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
Örneğin kabızlık, Türkiye'de hiçbir zaman hastalık olarak görülmez.
Ama siz her gün büyük abdeste çıkmıyorsanız, vücudunuz yeteri kadar çalışmıyor demektir.
Türkiye'de hekimler bunu sormaya utanıyor, hastalar da söylemeye utanıyor.
Günde bir ya da 2 kere çıkıyorsanız, vücudunuz saat gibi çalışıyor demektir.
Hareket etmezseniz, su içmezseniz bağırsaklar çalışmaz.
Aşırı şeker ve şekere dönüşen unlu ve nişastalı gıdalar, bağırsak florasını bozar.
Şekerli yiyecekler yediğiniz sürece kabızlığınız artar.
Çok tatlı ve unlu gıda yiyenlerde ‘kronik bağırsak hastalıkları' gibi problemler başlıyor."

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay
Kalp ve İç hastalıkları profesörü​

100 kiloluk bir vücudun bir saat koşmasına imkan yok!

"Hipokrat, 'Uzun yol yürüyen, uzun yaşar' diyor. Harvard Üniversitesi'nin son sağlık piramidinde en altta, hareket ve spor var. Ama aşırı spor da tehlikeli! 100 kiloluk bir kadının veya erkeğin kalkıp bir saat koşmasına imkan yok, en aşağı 10-15-20 dakika her gün açık havada yürümeli. Bunun için rahat bir yürüyüş ayakkabısı yeterli."

Kalp ve İç hastalıkları profesörü

HASTALANMAMAK ELİMİZDE

"Hastalanmamak elimizde. Doğal beslenirsek, her şeyi hakiki olarak doğal yediğimiz zaman her türlü vitamin vücuda girer. Bütün bunları yaparsak hastalıklar önlenebiliyor. Bunu önlemek kendi elimizde. Bu bilimsel olarak gösterildi. Hücresel düzeyde bozuklukları önlersek, ileri yaşlarda ortaya çıkan tansiyon yüksekliği, göbek çevresi genişliği, felç, karaciğer yağlanması, kanser, enfarktüs gibi sorunların önlenebildiği, gerileyebildiği gösterilmiştir. Sağlıklı ve doğal beslenerek, sağlıklı yaşayarak hastalıklar önlenebilir. Yüksek tansiyonu ve kan şekerini düşürmek için de sağlıklı beslenmek, kilo vermek, hareket etmek yeterli olabilir. Bol su içilecek, uzun uzun yürünecek. Toksik karbonhidrat ve şekerlerden, organizmaya hemen tüketilen boş kalori sağladıklarından dolayı uzak durulacak!"

Kalp ve İç hastalıkları profesörü​

Dimp tebrikler
Gamze bildirim yapmayinca birinciligi baskalari tatti:)
Selennnngecmis olsun noooluyo yaw sana, dedigin gibi duymaxdan geldigimiz seyleri bilinc aslinda kaydediyor. benim icin dua eder misin hastanin duasi kabul olur
Trabzonspor annen eve geldigine gore biraz daha rahatsinizdir insallah.
Akrep laptopunu ev hslkindan devral seni aramizda daha sı k gormk istiyoruz bu arada senin sarmisaklarda yesil renk mi oldu?
Seldom senin menuleri kopya etmeli, istikrarli arkadasim benim

Tv ne buyuk nimetmis 3 gündür okullar tatil ama kar yuzunden çanak anten cekmiyordu.nihayet bu gün çekiyor hepsi oturdu çizgifilm izliyor:)

Diyetisyen de ıstikrarı görüp bu akşamı serbest birakmis..aslında dünü birakmis da ben maili sabah gördüm..sabahtan beri akşam hayalleri kuruyor ne yesem karar veremiyorum :)

Tv ne buyuk nimetmis 3 gündür okullar tatil ama kar yuzunden çanak anten cekmiyordu.nihayet bu gün çekiyor hepsi oturdu çizgifilm izliyor:)

Bizde de tam tersi :) hafta içi tv acmiyorduk bu seferde tv ödül gibi oluyordu hiç hoşuma gitmiyordu bu durum...kurban bayramında uydunun ayarı bozuldu..o gün bu gündür evde tv yok...allahim nasıl huzur ve sükunet var!!! Tabi 3 tane olsalardi böyle düşünürmuydum :) birbirleri ile oynamıyorlar mi??

Teşekkürler canım ama birinci olamadım maaleseff :26: Aslında ben 85 le başladım 82 81 80 şuandada 77.6 yım inşallah bu hafta daha çok gider durakladım sanırım

Dünkü menüm;
Sabah (çok erken yemek zorunda kaldım) 1 küçük lavas ekmek yumurta 6 yeşil zeytin çok çok az ayva reçeli (elde yapılmış hazır değil ondan yedim)
öğlen yok
Ara: 1 küçük ceviz 3 adet kuru kayısı
Akşam: 1 Tabak pırasa yemeği
Spor 30 dk Su desen bol bol her dk sn içiyorum çay yok ama sevemiyorum çayları bi türlü

Diyetisyen de ıstikrarı görüp bu akşamı serbest birakmis..aslında dünü birakmis da ben maili sabah gördüm..sabahtan beri akşam hayalleri kuruyor ne yesem karar veremiyorum :)
Sen de ki de dert mi beaaa:))

Tvye ihtiyac duymamak ne guzel, kizinla ne guzel ilgileniyorsun. Bizimkiler birbirleriyle kisa sure oynuyor sonra biseylerden kavga cikiyo.kiz cocugu degil ki evcilik oynadin sessizce...en sessiz oyunlari oyuncak arabarla arabacilik o da maksimum 20dk. Bu 3 gunde makasla kagit kesmece oynattim.evin ici kirpik kagit dolu.arada kagitlara arada da duvarlara resim yapiyorlar bir ara buyuk kartonlari duvara yapistirip onlara resim yaptiricam duvara resim yapmanin tadi baska.ortaokulda resim ogretmenimiz onermisti.ha bi de bu aralar evde yuruyus yaptik hep brraber.adim sayar aldim ya odadan odaya yuruyorum buyuk oglan kosmayi seviyo anne bugun yurumicrk misin diyor o benle kosuyot, bakiyorum digerleri de pesimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…