ben de 5 yıllık bir dönemde iş yaşamımda çok sıkıntılar yaşadım ve yavaş yavaş bardağımın dolduğunu hissettim, sürekli bir bardak canlanıyordu gözümde ve son damla bardağı taşıracaktı . sürekli bu son bir daha fazlayı kaldıramam diyordum. ve her defasında bir daha bir daha sabredemeyeceğim şeyler oluyordu. ve mecburen kaldırıyordum, susuyordum, katlanıyordum. Katlanamam deme katlanıyorsun mecburen. Allah insasnı çok güçlü yaratmış ve lütfen o hayalindeki külüstür arabadan vazgeç.
Şimdi düşüneceklerin şunlar. Allah sana mükemmel bir araba vermiş, en kırmızısından en mükemmelin kimsede yok o atraba...şööööyle 350-400 milyonluk bir araba hayal et üstü açılır hibritli bişiey...10-12 tane hava yastığı var...kaportası zırh gibi çarpsa da bişey olmazyeni araban bu tamam mı , bundan sonra son model bir araba olduğunu düşüneceksin Araban son model ama sen insanları idare etmeyeceksin, gelip külüstür arabaların senin cici arabana çarpmasına veya yakıt tasaarrufu için senin arabana bağlanmalarına izin vermeyeceksin ok Senin araban son model kızııııım, haksızlık etme kendine, söz ver hayalindeki araba modelini değiştireceğine
Aynen insalhhh öyle olurrO tatilin hayali bile tatli olur. 10 ay boyunca bunun tadini cikar. On ayda 10 kez mezun olursun. Itici kuvvet olur daha keyifle yaglarindan kurtulursun.
Hibritli bir sey demek. Cok guldum. Cok tatlisin yaaa. Evet soz versin. 100 kez de yazsin ben hibritli ve son modelim.
Trabzonspor geldi bildirmini yaptı ama gamze gelemeyeceğini söylemişti akrep de en son istersen seni mezun edeyim demişti cevap gelmedi. Sanırım bu şekilde olunca gamzeyi izinli yazacağız.
2.TAKIM 240. ETAP
Akrep33 ( 63 /62,8 / 0,2/ 0,31%)
Seldom ( 83.2 /82,8 /0,4/ 0,48%)
Trabzonspor( 88 /88 /0 /0 %) kilosu sabit
Hedef52 ( 64,6 / 64,6/ 0%)kilosu sabit
gamzeerdi (60,2/ / / %) mezun
selennnnn ( 62,4 / 62, 4/ 0.00/ 0%) kilosu sabit
siyahbeyaz06(74,2 / 74,2/ 0/ 0%) kilosu sabit
Dimp ( 77,7/ 76,9/ 0,7/ 0.90%)
2. TAKIM ORTALAMASI:0,21
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?