Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

waaww menüye baaak

waaww menüye baaak

Aaa unuttum yazmayı; gecenin ilerleyen saatinde 1 fincan türk kahvesi..
Eş tarafından yapılıp, romantik bir şekilde ikram edilince tadı harika oluyor yahu :118:

Son düzenleme:
18 aralık 64,5 kg (pazartesi reglin de etkisi ile 66,5tim)
1 yk elma sirkesi, 1 tk çörek otu yağı, ılık su
Kahv: 3 yk nar, 1 çb süt, 8 fındık badem, 2 yk yulaf ezmesi
Ara: yeşil çay, adaçayı
Öğlen: Merc çorbası, 2 d. kepekli ekmek, 1 tk cheesecake, 1 orta şekerli kahve
ara: beşli çay, y. çay, 1 meyveli probiyotik yoğurt
Akşam: 3 tabak etli bezelye (yanlış görmediniz), 3yk yoğurt, 3 kep. grisini, 1 kayısı, 4 fındık badem, 1 bardak süt
Ara: 1 sarı kantaronlu melisa çayı
* aslında akşam öğünü git gel ye şeklinde oldu, araöğünle birleşti adeta:18:
spor: 35 dk yürüyüş
Kitap: aidin salih- gerçek tıp
aile: 5-6 dk çocuklarla yakalamaca oynadık, duvara yapışan bir oyuncak aldım onlarla oynadık biraz

Canım çok geçmiş olsun İstersen mezun edeyim seni, olurmu canım.
Onceki yazdiklarinizi okurken sarimsak ve sirkeyle yapilan bisey icmissiniz galiba ama ne oldugunu bulamadim.uygulayip memnun kalan varsa ne oldugunu paylasabilirmi?

Uygulamaya henüz geçildi, bakcaz görcez paylaşcazz

Aaa unuttum yazmayı; gecenin ilerleyen saatinde 1 fincan türk kahvesi..Eş tarafından yapılıp, romantik bir şekilde ikram edilince tadı harika oluyor yahu :118:

size. benim koca marulun göbeğini ikram eder 'bak kuzudan bile tatlı 'diye roka ikram eder otçu adam salata yapar vakti olsa ama şimdiye kadar hiiiç kahve yapmadı:44:

Dünkü menüm;
Sabah yok
Öğlen: Ufacık ekmeğe çemen sürdüm yedim (midemi tutsun diye) annemin ısrarlarıyla 200 ml dost süt kakaolusundan malum sade içemiyorum..
Ara: 2 portakal
Ara: 10 fındık
Akşam 3-4 yk etli taze fasulye 2 yk pirinç pilavı
Bu sabah 76.9 u gördüm ben bu hafta 75 i planlıyordum ama sanırım olmicam 75.9 olsada olur ama olmuyo sanırım
Sporu unuttum artık 45 dk da sabitledim 45 dk yapıyorum her gün. :)

Son düzenleme:

ben de 5 yıllık bir dönemde iş yaşamımda çok sıkıntılar yaşadım ve yavaş yavaş bardağımın dolduğunu hissettim, sürekli bir bardak canlanıyordu gözümde ve son damla bardağı taşıracaktı . sürekli bu son bir daha fazlayı kaldıramam diyordum. ve her defasında bir daha bir daha sabredemeyeceğim şeyler oluyordu. ve mecburen kaldırıyordum, susuyordum, katlanıyordum. Katlanamam deme katlanıyorsun mecburen. Allah insasnı çok güçlü yaratmış ve lütfen o hayalindeki külüstür arabadan vazgeç.
Şimdi düşüneceklerin şunlar. Allah sana mükemmel bir araba vermiş, en kırmızısından en mükemmelin kimsede yok o atraba...şööööyle 350-400 milyonluk bir araba hayal et üstü açılır hibritli bişiey...10-12 tane hava yastığı var...kaportası zırh gibi çarpsa da bişey olmaz yeni araban bu tamam mı , bundan sonra son model bir araba olduğunu düşüneceksinAraban son model ama sen insanları idare etmeyeceksin, gelip külüstür arabaların senin cici arabana çarpmasına veya yakıt tasaarrufu için senin arabana bağlanmalarına izin vermeyeceksin ok Senin araban son model kızııııım, haksızlık etme kendine, söz ver hayalindeki araba modelini değiştireceğine

midende rahatsızlık hissettinse tok karna kullan bence, önemli olan öncelikle sağlığı bozmamak

canıııııııım allah razı olsun..herkesin imtihanı kendine büyük ya ben de kendiminkini en büyük sanıyorum :)

hedeeeeeeeeeef ne kadar güldüm buna :) tam kendi kendime gülüyordum ki ödev yapan kızım geldi 'oyyyyy çok tatlısın seeeen ver bi yanak bana bakiiim' dedi öptü gitti :) bi de ona güldüm ve dedim ki kendime 'kızııııııııııım senin araba özel yapım hem deeeeee şükredecek ne çok şeyin var!!!' haklısın haklısın haklısın!!

sabah : 1 simit
5 zeytin
2 parça peynir
domates
biberiyeli yeşilçay

öğle: 4 ızgara köfte
bol salata
1 dlm ekmek
ayran

akşam : 5 yk mantı (sossuz)
salata
1 kurabiye

Bugunku menum.sabah kepek ekmegi.5 zeytin.peynir.haslanmis yumurta.bitki cayi
oglen dolma.yogurt.salata
aksam bir kase corba.bir halley
arada yesil cay.bir adet mantar kurabiye.spor yok. yatili misafirim var.herkese iyi geceler :-*

Su testi merak ettim keske bana da yapilsa. Evet dogru mukemmeliyetciyim. Kimseye zararim dokunmasin, kimse de karsima gecip bencillik yapmasin diye ozenli davraniyorum. Tespitlerinin cogu dogru. Ama ben biraz fazla sosyalim. Surekli disarida arkadaslarimlayim. Dusuncelere dalmaya, dusunce çukurunda debelenmeye cok zaman kalmiyor. Prensipleri ve hayat felsefesi olmayanlar ne kadar rahatlardir kimbilir. Bundan sonra bir sey yapmadan once akrep'e ve sana danisacagim. Bu zamanlarda donanimli insanlar bulmak zor

Sen de her seye tek basina karar verme. Arada bir bizlere sor. Yukun gordugum kadariyla bir hayli ağır. Allah yardim etsin.

Son düzenleme:

Farkindalik da cok onemli. Yolun yarilanmis ama ic dunyanda kendini o kadar gucsuz hissediyorsun ki kimseyle ugrasmaya, hic bir seyle savasmaya takadin kalmadigindan yolun ortasindayken geri donuyorsun. Ne diyebilirim ki yasadiklarina, yasamak uzere olduklarina bakip, sana gucsuz oldugunu soyleyenlerin alnini karislarim. Sen cok guclu bir kadinsin. Ne mutlu sana ki, kayıplarının arasında hayallerin yok. Uzuntuler icindeyken hucrelerini bile yitirmis olabilirsin ama guzel prensesin ile amaclarinizi da yitirmeden yoluna devam etmeye calisiyorsun. Bu yuzden senin gucune hayranim. Lutfen sen de kendini kutla. Bugun gorustugum arkadasim ayni anda esini ve evladini yitirmenin acisini hatirlayip aglamakli oldugunda ona "agla icine atma" dedim. Ama kafayi yemedigi icin de icimden Allah'a dua ettim. Allah sizi korusun.

Biliyor musun? Kisa bir zaman once Akrep ile telefonda benim bir sıkıntım hakkında konusuyorduk. Bana o kadar guzel bakis acilari acmisti ki
Karar vermem kolaylasmisti. Icim de rahatlamisti. Sonra aklima o resim geldi, sonrasinda verdigim kararin cok dogru olduguna kanaat getirdim. Insanlar sahip olduklarinin degerini bilmeli. Birilerinin nefeslerinin degeri bilinmeli, sukur edilmeli.

Kizlar dokturmysunuz valla
Ugrayamiyirum çok is ev çocuklar derken çok yiruluyorum birazda hasta olacagim galiba ama nezamandir ilk defa bu aksan karnim bos yatiyirum arkadaş imla haris halinde yim bakakim kim daha çok kilo verecek spor vaktim yok annem ciddi bi ameliyat geçirdi krizi birakimiyorim boyle nazil olacak bilmm

Menumu tazayim
Sabah
Peynir
Zeytin
Menemen
2dlm ekmek

Öğle 1bucuk simit
Yumurta
Peynir

Ara yarim muz mandalina

Aksam 4kofte
Salata 1brdk fnta
Azcik patates
1,dlm ekmek

Ara cay

Şuan acliktan kiriliyirum suya dadandim ekimde tatile gideceğiz inşallah aldik erken rezervasyondan insalh havalar güzel olur zayiflamm şart artik 10 ayda ne kilo verilir haaaa

Allah annecigine acil sifalar versin. En kisa zamanda taburcu edilir insallah.

O tatilin hayali bile tatli olur. 10 ay boyunca bunun tadini cikar. On ayda 10 kez mezun olursun. Itici kuvvet olur daha keyifle yaglarindan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…