Dünkü menüm:
Sabah:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu, 2 bardak su
Kahvaltı öncesi:
1 yeşil elma
Kahvaltı:
1 dilim peynir, 1 kase bol kimyonlu haşlanmış nohut, 1 omega3.
Ara:
Calcium D3 1 tablet 1 kupa sud eritildi içildi
Öğle:
2 çöp şiş tavuk,2 kaşık nohutlu pirinç pilavı,bol kaşarlı fırın makarna, mantar güveç (tabak hazırladım lokantada hepsi tabağımdaydı azar azar) 3 süsbiberi turşusu, 2 çatal salata, turp.
Ara:
1 portakal, kurabiye
Akşam öncesi:
1 yemek kaşığı sarımsak turşusu
Akşam:
Nohutlu bol limonlu pırasa(1 porsiyonu bitiremedim) yeşil soğan,kuzu kulağı, roka.
Kitap: Yaratılış sırrı/ Tom Knox
Su: 1,5 litre
Spor: 20 dk yürüyüş
waaww menüye baaak
Canım çok geçmiş olsunMerhaba kaptanım özür dilerim herkes den ama uzun süredir annemin rahatsızlığıyla uğraşıyorum aniden hastaneye yattı ve daha çıkamadık o yüzden de giremiyorum eğer sakıncası yoksa ayrılabilir miyim daha sonra tekrar kilomu korumak için aranıza gelecem ama şimdilik ayrılmak için izin istiyorum hepinizden hepiniz çok değerli insanlarınız bana destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim umarım hepiniz hedeflerimize ulaşırsınız
Onceki yazdiklarinizi okurken sarimsak ve sirkeyle yapilan bisey icmissiniz galiba ama ne oldugunu bulamadim.uygulayip memnun kalan varsa ne oldugunu paylasabilirmi?
Aaa unuttum yazmayı; gecenin ilerleyen saatinde 1 fincan türk kahvesi..Eş tarafından yapılıp, romantik bir şekilde ikram edilince tadı harika oluyor yahu :118:
ben de hemen hemen hergün yeşilçayla içiyorum..ödem atmaya yardımcı..ama benim dr biberiye çayını tek başına yoğun, özellikle de uzun süre demleyerek, içmenin boşaltım sistemini olumsuz etkileyebileceğini, ölçülü ve çok uzun süre demlemeden tüketmek gerektiğini söylemişti..
o muhasebeyi de yaptım yapmasına da, insanın fıtratını değiştirmesi çok zor be canım...benim negatif enerjili ortamlarda çabuk gerildiğimden garip bir savunma mekanizması geliştirerek o gerginlikle yüzleşmemeyi tercih ediyorum hep...yani yıllardır sırtımda taşıdığım, bıktığım bir sürü insana sırf bunları konuşurken yaşayacağım gerginlikten kaçtığım için idare eden durumundayım..ve dışardan nasıl güçlü bir hatunum bir bilsen :) bir gün şu külüstür arabalar gibi yolda giderken plakam kaputum motorum bir bir düşecek ve ben dımdızlak ortada kalçam diye korkuyorum :) ha ben mükemmelim de ondan mı idare ediyorum insanları?? yooooo tam tersi korkağın tekiyim de ondan idare ediyorum...her yeni yılda birsürü duygusal kararlar da alırım ama bir milim yol katedemem :) bak böyle de farkındayım durumun :) dualar için allah razı olsun..ettiğin her dua karşılığını bulsun inşallah
Hmmm :26::26::26::26:
Tatlım sırf kilo verme maksatlı değil sağlığa çok faydalı müthiş ikili olarak içmek istedim..
Korkuttun şimdi beni be yaama bunun tarifini eski aktarlardan biri vermiş şimdi rahmetli olmuş, sağlık için çok ciddi faydaları var..
Sabah içincede çok feci yakıyor midemi, akşam o kadar değildi..
Uff dimp aklımı karıştırdınaraştırmalarıma devam etmeliyim
Canımmmmmmmmmmmmmmmm
Seldom yaaaaaaaabir anda gözlerim sağanakhaline döndü..Canımmm ne güzelsin sen inan bana tüüm şikayet ettiğimiz onca şeyden bir anda vazgeçiriyosun, şükretmeyi ve kıymet bilmeyi hatırlatıyosun canım benim ya
Seni seviyorum ben amaa
Canım menü güzel ama keşke akşam ekmek yerine ayran ve yeşillik olsaymış..
Canım acıkmayı engellemesi yalan sadece acılığından geçici bir süre öyle yapıyor olabilir ama erken yaşlanmak, bacaklarında ve kollarında bol selülitlere sahip olmak ve yağlarının senle kalmasını istiyorsan, nescafeye devam et o zaman
ben de 5 yıllık bir dönemde iş yaşamımda çok sıkıntılar yaşadım ve yavaş yavaş bardağımın dolduğunu hissettim, sürekli bir bardak canlanıyordu gözümde ve son damla bardağı taşıracaktı . sürekli bu son bir daha fazlayı kaldıramam diyordum. ve her defasında bir daha bir daha sabredemeyeceğim şeyler oluyordu. ve mecburen kaldırıyordum, susuyordum, katlanıyordum. Katlanamam deme katlanıyorsun mecburen. Allah insasnı çok güçlü yaratmış ve lütfen o hayalindeki külüstür arabadan vazgeç.
Şimdi düşüneceklerin şunlar. Allah sana mükemmel bir araba vermiş, en kırmızısından en mükemmelin kimsede yok o atraba...şööööyle 350-400 milyonluk bir araba hayal et üstü açılır hibritli bişiey...10-12 tane hava yastığı var...kaportası zırh gibi çarpsa da bişey olmazyeni araban bu tamam mı , bundan sonra son model bir araba olduğunu düşüneceksin Araban son model ama sen insanları idare etmeyeceksin, gelip külüstür arabaların senin cici arabana çarpmasına veya yakıt tasaarrufu için senin arabana bağlanmalarına izin vermeyeceksin ok Senin araban son model kızııııım, haksızlık etme kendine, söz ver hayalindeki araba modelini değiştireceğine
farkındayım:)
beni şımartıyosun (ki şımarmaya çok müsaitimdir)
Canım bazı şeyleri çok mu düşünüyoruz etrafı çok inceleyip çok kızıp aynı hataları kendimiz yapmamaya mı çalışıyoruz..onu bunu kırmamak adına çok mu mükemmel olmaya çalışıyoruz?ben sanki öyle olmaya çalışıyorum:26:çocuğun anaokulunda bi kişilik testi yapıldı hem ebeveyne hem çocuğa...Adam üniverstede hocaymış pisikolojik danışman böyle bi test var. inan yıllardır ben de ne anormallik var diye düşünüp duruyordum çocuktan daha çok testin bana yapıldığına sevindim:) testte çıkan sonuçları bana bir arkadaşım söylese sen şöylesin diye ona küserdim valla...Sonra insan ilişkilerinde verdiğim tepkilerin ne anlama geldiğini düşündüm durum hiç de benim düşündüğüm gibi değildi. yaaaani çoook düşünüyor hatta düşünmekten ilişkilerime yeterince vakit ayıtmıyordum. her şeyi kendi içimde çözmeye çalışıyor, sonuçlarını söylüyordum. yani düşünsene karşınızda herşeyin kararını tek başına vermiş bir insan var korkunçbenim için yapılması gereken şey düşünmeye anlamaya ayırdığım zamanı biraz azaltıp insanlarla paylaşmaya daha çok önem vermem gerekiyor. belki senin için de böyle bir yol olabilir. -daha az düşünmek-mükemmel olmaya çalışmamak, kendini affetmek- duygularını düşüncelerini insanlarla daha fazla paylaşmak...
evet çok ilginç bi kitap. ben temkinli yaklaşıyorum. bizim ak bildiklerimize kara kara bildiklerimize ak diyor...sonuçta bilimsel bir kitap değil araştırmalardan daha çok geçmiştekilerin deneyimlerine yer veriliyor, içlerinden doğrular da çıkabilir yanlışlar da..ya da her doğru herkes için uygulanabilir olmayabilir, ama ilginç değişik. Bir müddet aç kalmaya ikna etti beni:)
ben de hemen hemen hergün yeşilçayla içiyorum..ödem atmaya yardımcı..ama benim dr biberiye çayını tek başına yoğun, özellikle de uzun süre demleyerek, içmenin boşaltım sistemini olumsuz etkileyebileceğini, ölçülü ve çok uzun süre demlemeden tüketmek gerektiğini söylemişti..
o muhasebeyi de yaptım yapmasına da, insanın fıtratını değiştirmesi çok zor be canım...benim negatif enerjili ortamlarda çabuk gerildiğimden garip bir savunma mekanizması geliştirerek o gerginlikle yüzleşmemeyi tercih ediyorum hep...yani yıllardır sırtımda taşıdığım, bıktığım bir sürü insana sırf bunları konuşurken yaşayacağım gerginlikten kaçtığım için idare eden durumundayım..ve dışardan nasıl güçlü bir hatunum bir bilsen :) bir gün şu külüstür arabalar gibi yolda giderken plakam kaputum motorum bir bir düşecek ve ben dımdızlak ortada kalçam diye korkuyorum :) ha ben mükemmelim de ondan mı idare ediyorum insanları?? yooooo tam tersi korkağın tekiyim de ondan idare ediyorum...her yeni yılda birsürü duygusal kararlar da alırım ama bir milim yol katedemem :) bak böyle de farkındayım durumun :) dualar için allah razı olsun..ettiğin her dua karşılığını bulsun inşallah
canım o görüntü aslında hala bizim beraber olduğumuzun resmi..öyle bakmayı dene..bak nasıl sıcacık yapıyor insanın içini :) bizim kabir ziyaretlerimizi bi görseniz :) kızım öğrendiği şarkıları dansları sergiliyor, hatta sporda öğrendiği yeni tekme tekniklerini gösteriyor babasına :) kabrin üzerine resimler, süsler yapıştırılıyor, hatta bazen şeker çikolata konuluyor..bazen toprağa oyuncak saklanıyor...babası kızımı oradan bile mutlu etmeyi başarıyor...
Merhaba kaptanım özür dilerim herkes den ama uzun süredir annemin rahatsızlığıyla uğraşıyorum aniden hastaneye yattı ve daha çıkamadık o yüzden de giremiyorum eğer sakıncası yoksa ayrılabilir miyim daha sonra tekrar kilomu korumak için aranıza gelecem ama şimdilik ayrılmak için izin istiyorum hepinizden hepiniz çok değerli insanlarınız bana destekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim umarım hepiniz hedeflerimize ulaşırsınız
Kizlar dokturmysunuz valla
Ugrayamiyirum çok is ev çocuklar derken çok yiruluyorum birazda hasta olacagim galiba ama nezamandir ilk defa bu aksan karnim bos yatiyirum arkadaş imla haris halinde yim bakakim kim daha çok kilo verecek spor vaktim yok annem ciddi bi ameliyat geçirdi krizi birakimiyorim boyle nazil olacak bilmm
Menumu tazayim
Sabah
Peynir
Zeytin
Menemen
2dlm ekmek
Öğle 1bucuk simit
Yumurta
Peynir
Ara yarim muz mandalina
Aksam 4kofte
Salata 1brdk fnta
Azcik patates
1,dlm ekmek
Ara cay
Şuan acliktan kiriliyirum suya dadandim ekimde tatile gideceğiz inşallah aldik erken rezervasyondan insalh havalar güzel olur zayiflamm şart artik 10 ayda ne kilo verilir haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?