kabızlık yüzündendir. yeşil çay, siyah çay kahve kafein içerdiği için vücuttan su attırır, yeteri kadar su içilmezse kabızlık olur. yalnız yeşil çayda bağırsakları çalıştıran şeyler de var. suyu az içiyorsan biraz arttırmayı dene. ama gene de yeşil çayın olumsuz etkildeiğini düşünüyorsan bir müdet kullanmazsın.Ben malesef 76.400 DE 76.900 E cikmisim.kesinlikle bunula alakasi var malesef uc gundur kabizlik cekiyorum.yesil cay boyle yaparmi fikri olan varmi
gamze gitti takım birincilikleri de gitti. ya takımımıza metabolizması çok hızlı çalışan birilierini bulucasya da kilo verices
kabızlık yüzündendir. yeşil çay, siyah çay kahve kafein içerdiği için vücuttan su attırır, yeteri kadar su içilmezse kabızlık olur. yalnız yeşil çayda bağırsakları çalıştıran şeyler de var. suyu az içiyorsan biraz arttırmayı dene. ama gene de yeşil çayın olumsuz etkildeiğini düşünüyorsan bir müdet kullanmazsın.
bu şekilde menü bildirimi vs. devam edersen haftaya cumaya listede olacaksın inşallahGaliba ondan oluyo canim.ben hic icmezdim yesil cay.artik icmemde..bide misafirlerim var iki gundur suyu duzenli icemedim. yazdiklarima fikir belirtip akil verdigin icin cok sagol hedefcim cevap almak beni mutlu ediyo ..ben listeye ne zaman giricem acep
Kızlar sonradan aklıma geldi sarımsak içiyorsunuz ya sarımsağın tansiyon düşürücü etkisi var fazla yani her gün kullanmak tansiyonunuzu sürekli aşağı çekecek vücudunuzun iç dengesi olan hemostazisini tamamen altüst edecek Yani söyleceğim o ki bir süre sonra tansiyon dengesizliğinden Hipertansiyon yada Hipotansiyon hastası olabilirsiniz.. içmeyin kızlar yaa
bu şekilde menü bildirimi vs. devam edersen haftaya cumaya listede olacaksın inşallahMenüleri buraya yazmak bile insanı motive ediyor değil mi
19 aralık
Sabah: 4 yk yoğurt, 150 ml süt, 1 d. peynir, 2 kep grisini, domates, dereotu maydanoz
Ara: Adaçayı, yeşilçay
Öğlen: 3 yk kısır, 2 yk kadar ıslak kek, 2 yk kereviz salatası, 1 ayran
Ara: yeşil çay, 200 ml süt,
Akşam: 100 g. et döner, 1 ayran, salata, 2d. kepekli ekmek
Gece: 1 yk sarmısak kürü (sanırım iştahımı açıyor)
2 kayısı, 15 fındık badem, 15 kestane, 1 muz , 1 yumurta, 15zeytin , 4 dilim ekmek
Yürüyüş: 1 saat
Kitap: aidin salih gerçek tıp devam...
gecmis okudum.hepsine icimden cevaplar yaxdim:) bu sefert de coklu alinti isareti yok.sitede bi seyler oluyor da ben anlamiyorum galiba sayfa falan yenileniyor.
akrep benim hayalim kilodasin canim.tebrik ederim darisi bana.bu hafra regl den veremedim galiba.neyse almamis olmsk da iyidir hethalde.bu arada caninin biseyler cekmesine sebep olmusum ozur dilerim
hedef seni hayranlikla okudum.supersin diyecek bisey yok.
seldom esine ziyaretleriniz eni de aglatti.sabir diliyorim.mekani cennet olsun.eget cevap verek istetsen nedenvefat ettigoni merak ediyorum.sadece merak cevap vemek zorunda.degilsin canim.kili vermissintebrik ederim.
ambuyanbu benimfe csnim neskafeceker amacikolatayla birlikte:)hedefcigimin yazdiklari cok mantikli geldi.seker fusuyor kahve iciyoruz tekrsr dusuyor kisir dongu falan demis kstiliyorum.dikkay edicem bundan sonra bende:)bu arada fsrk ettim senin de hergun muytlaks kacamaklarin oluyor benim gibi:)halleylr kursbiyeler falan:)
selenn yine mi hastane canim ya.bir an once sifa bul insallah
gamze gitti takım birincilikleri de gitti. ya takımımıza metabolizması çok hızlı çalışan birilierini bulucasya da kilo verices
2013 YILI ANALİZİ VE 2014 YILI
2013 yılı benim için çok hızlı geçti.Daha dün gibi geliyor iş yerinin taşınması.
Oğlum yıl başlangıcında kreş öğrencisi iken artık anaokulu öğrencisi ve tereddüt ederek de olsa okulunu değiştirdik. Çok şükür yeni okulundan daha da memnun kaldık. Haftasonu için ödevlerle gelen oğlumun ödevlerine yetişmekte zorlanıyorum, gelecek yıl ödevlere vakit ayırma konusunda daha gayretli olmalıyız.
Ufaklıklar 1 yaş daha büyüdü. Yaptığım tek şey büyümelerine şahit olmak, isteklerini ve ihtiyaçlarını halletmeye çalışmak bu sırada bol bol sabretmekti. Ve onlar da büyüdü. Onlara emziği bıraktırmak , halla anne sütü almakta olanı da sütten kesmek çok zor görünse de onlar da oldu.Şimdi sıra tuvalet eğitiminde. 2014te ikizler kreşe büyük oğlum da ilk okula başlayacak inşallah.
Ben...ben... ne yaptım 2013te? İşe gel git, çoluk çocuk. Kendim için yaptığım en güzel şeylerden birinin temmuz ayında diyet grubuna girmek olduğunu söyleyebilirimİyi ki gelmişim, iyi ki sizleri tanımışım:Akrep, seldom, selennnn, gamzeerdi, trabzonspor...Siyahbeyaz, Dimp ve ambuyanbu ile yeni başladık sayılır be önümüzdeki 2014 yılında daha çok kaynaşacağız ve yağlardan kurtulacağız hep beraber.
Sağlık önemli kilo veremesemde sağlığım için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum, diyet kitabı diye okuduğum sağlık kitaplarını da artı haneme yazıyorum.
Sağlık konusunda aksattığım bazı şeyler var bu konuda kendime söz veriyorum daha iyi olacağım diye.
Maddi konulara girecek olursak bu yıl ev sahibi olduk biz de. sadece sahip olduk Allah verdi ama içinde oturamıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda kendi evimizde oturmayı da Allah nasip eder.
Eğitim kariyer konusunda aslında bu yıl elime çok büyük bir fırsat geçti fakat çocuklar küçük olduğu için bu fırsatı değerlendirmemeyi ruh sağlığım için daha uygun buldum. Ama istiyorum inşallah önümüzdeki yıllarda bu yönde adım atmayı planlıyorum.
2013 akraba ilişkilerin, aksattığım bir yıl oldu. Çocukların da büyümesi ile yolculuklara çıkmaya daha fazla cesaret edebiliyorum, biraz daha fazla telefona sarılarak ilişkileri daha sıkı tutabilirim.
2014te daha fazla kitap okumak istiyorum. Meal sınavı önemli kim bilir belki de umreye giderim. 2014te artık 55 kilo olayım yaff.kardeşim düğününe 5 ay var yaklaşık 21 hafta, her hafta 250 gram versem 5 kilo eksikle 59,5 kilo olurum düğündeolmalı olmalı en az 5 kilo olmalı.
2014 umarım hepimiz için hayırlara vesile olur...
Insallah haftaya vermis olarak listeye girerim.menuleri yazmak motive ediyo ama duzgunlerse tabi.ben esimle bu hafta coooooook ciddi konusup artik eve cikolata almamasi konusunda kararli olucam.benim esim 170 kilo ve geceleri cok kaciriyo.buyuk oglumda genetik kuvvetli bide ekmek seviyo.ailecek obez olmamak icin evde yeni kurallara uymamiz lazim.Insallah basaririm.benim yeni yil planim esimle ve cocuklarimla mutlu huzurlu bir yuvada saglikli yasamak.calismadigim icin maddi bir hedefim yok ama kiramiz fazla oldugu icin uygun bir ev bulursak almak istiyoruz Insallah oda olur.zayiflamayida cok istesemde ben iki sene icinde 93 den 85 e ordan 77 ye cok zor indim.aralarda vermem duruyo bende dikkat etmeyi birakiyorum.ama pazartesi sizinde desteklerinizle diyete geri donucem.bu sarisin kiza artik gicik olmiyip ondan guzel olucam.kilomun basinda 6 rakami oldugunda kendime odul sacimi boyaticam.75 olunca mavi jeans kot alicaktim dayanamayip 77 de aldim.bunuda beceririm Insallah.ayyy cok yazdim hepinizi opuyorum
ilk gözüme çarpan tabi ki eşinin kilosu oldu...e onunda sıkı bir diyete ihtiyacı var belli ki, ailece sağlıklı beslenme programına uymak daha kolay olur, yeni yıl hedefinize bunu da ekleyebilirdiniz bence...ev inşallah nasip olur, önemli tabi, ama en önemlisi içinde yaşadığın evin yuva olması...huzurlu bir yıl olsun hepimize inşallah
Kızlar psikolojik sorunlarım yüzünden siteye pek giremedim birde vizelerim olduğu için giremedim umarım anlarsınız diyete tam gaz devam malum sıkıntıda verdiriyor insanaTekrar devam etmeyi düşünüyorum umarım yeniden aranıza kabul edersiniz deneme süresine tabi tutarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?