19 aralık menüm;
Sabah yok
Öğlensahanda yumurta 1 dilim ekmek
Ara: 1 mandalina Kakaolu süt
Akşam:2 peynirli mil föy
45 dk spor
20 aralık menüm;
Sabah 8 de kakaolu süt
Öğlen 1 krep 5 yeşil zeytin
Akşam: 8 yk kısır (napim ya kaçtıama çok çok acıydı ve benm bağırsaklarımı çalıştırdı) Turşu
Spor:45 dk
Çay sarımsak çayı
Iyi aksamlar canim.bisey soricam sarimsak cayin hazirmi yoksa senmi yaptin.kendi yapan bir arkadasin yazisini okumustum faydasi var diyodu ama ben icsemmi karar veremedim.sen faydasini gordunmu
Oooo sen zaten basarmissin bilmiyordum 90lardan indiginiInsallah haftaya vermis olarak listeye girerim.menuleri yazmak motive ediyo ama duzgunlerse tabi.ben esimle bu hafta coooooook ciddi konusup artik eve cikolata almamasi konusunda kararli olucam.benim esim 170 kilo ve geceleri cok kaciriyo.buyuk oglumda genetik kuvvetli bide ekmek seviyo.ailecek obez olmamak icin evde yeni kurallara uymamiz lazim.Insallah basaririm.benim yeni yil planim esimle ve cocuklarimla mutlu huzurlu bir yuvada saglikli yasamak.calismadigim icin maddi bir hedefim yok ama kiramiz fazla oldugu icin uygun bir ev bulursak almak istiyoruz Insallah oda olur.zayiflamayida cok istesemde ben iki sene icinde 93 den 85 e ordan 77 ye cok zor indim.aralarda vermem duruyo bende dikkat etmeyi birakiyorum.ama pazartesi sizinde desteklerinizle diyete geri donucem.bu sarisin kiza artik gicik olmiyip ondan guzel olucam.kilomun basinda 6 rakami oldugunda kendime odul sacimi boyaticam.75 olunca mavi jeans kot alicaktim dayanamayip 77 de aldim.bunuda beceririm Insallah.ayyy cok yazdim hepinizi opuyorum
dusun yani bu menuyle bile kendimi diyet yapiyo hissediyorumhedefcim zaten menünün maşallahı var da bu gece performansın beni çoooooook şaşırttı!! yani 60lık bedenle nasıl bu kadar yiyebiliyosun yaaaaaa :)
Ben sarmisak cayi aktarda gordum icindejileri okudum yuzde5sarmisak digerleri baska ottu.yani sarmisaktan baska hersey var.en iyisi evde kendin yapmsk ender sarac sarmisak cayi tarifi diye arat googlea onu yap bence yapacaksanIyi aksamlar canim.bisey soricam sarimsak cayin hazirmi yoksa senmi yaptin.kendi yapan bir arkadasin yazisini okumustum faydasi var diyodu ama ben icsemmi karar veremedim.sen faydasini gordunmu
Oooo sen zaten basarmissin bilmiyordum 90lardan indigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?