Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Iyi aksamlar canim.bisey soricam sarimsak cayin hazirmi yoksa senmi yaptin.kendi yapan bir arkadasin yazisini okumustum faydasi var diyodu ama ben icsemmi karar veremedim.sen faydasini gordunmu

Iyi aksamlar canim.bisey soricam sarimsak cayin hazirmi yoksa senmi yaptin.kendi yapan bir arkadasin yazisini okumustum faydasi var diyodu ama ben icsemmi karar veremedim.sen faydasini gordunmu

yk cnm kuzenm almış oraya gittikçe içiyorumm yoksa ben çay içmem

Oooo sen zaten basarmissin bilmiyordum 90lardan indigini

Ben sarmisak cayi aktarda gordum icindejileri okudum yuzde5sarmisak digerleri baska ottu.yani sarmisaktan baska hersey var.en iyisi evde kendin yapmsk ender sarac sarmisak cayi tarifi diye arat googlea onu yap bence yapacaksan

20aralik
Sabah.1yk samisak iksiri. 1tk corekotu yagi.15fındık badem.3gunkurusu kayisi
Ara.yeşilçay. formcay
Öğlen:1d.peynir, 2d. Ekmek, domates maydanoz dereotu
Ara:3avuc cekirdek, elma, yesilcay
Aksam:1.5 tabak makarna, 6 yk bezelye, 1.5 kase yogurt, 1 dilim peynir. 2yk sarmisak iksiri
Ara:1relax cay, 2 kayisi, 13 findik badem
Spor: yürüyüş 1saat. 200 zipzip
Kitap:aidin salih

seldom esinin cektigi sikintilar gunahlarini silmistir zaten.cennette bulusun insallah.

hedef birini bulmak yerine bence biz zayiflayalum canim.

ahh ahh ah buben.tutamoyorum bogazimi.sonrada pisman oluyorum ama is isten geciyor.me yapsam boylee giderse olmaz bu is.on dakikada zararli ne varsa yiyip oturuyorum,o gun cektigim tum sikintilar bosa gidiyor

Oooo sen zaten basarmissin bilmiyordum 90lardan indigini

Evet canim indim ama cok zor oldu.benim hamileliklerim cok kilolu oldu.ilkinde 30 kilo aldim.15 ini verdim gene bebis ve 15 kilo aldim.bide benim en buyuk sikinti sinirli ve uzuntulu oldugunda deli gibi yemem.bunun onune gecemiyorum malesef

Kızlar kızım çok hasta sürekli hastaneye taşınıp duruyoruz..kusura bakmayın..önüme ne gelirse onu yiyorum menü falan da yok yani :/

Benim bugunku menum sabah yumurta.ekmek.peynir
oglen cevizli.yogurtlu kereviz salatasi
aksam dogum gunu var diye yemek yemedim .orda ince dilim pasta.biraz tavuk biraz pure.dun kahvaltiya misafir vardi bozdum.yarinda Insallah abartmadan yerim

Merhaba canlar...herkes mi hasta allah korusun!!!nerde millet?? Bugün daha iyi kuzucum çok şükür ama hala yataktan cikmiyor ki bu ilkkez başımıza geliyor..yani harbi hasta...ben onun derdinden kendimi koyverdim walla...arkadaşlar ne pisisrirse onu yiyorum diyet falan rafta..

Kizlar nerdesiniz yaahu.haftasonu arasi verdiniz galiba.ben bugunku menumu yaziyim.sabah kahvaltida kayinvalidemler vardi biraz kacirdim.oglen disardaydik.iskender yemeyip sadece doner etinden yedim kendimi tebrik ediyorum.derkennn lokumcunun onunden gecerken bisey almak icin girdik almadim demek isterdim ama aldim. 100 gramcik yedim.eve gelince bitki cayi ictim.simdide 5 kayisiyi icine ceviz koyup yedim.Insallah daha bisey yemem.az su icmem harici fena degilim bence.soguktan halim kesildi hic hareket edicek halim kalmadi.bide marmararaya binmemistim.gercekten ulasimda son nokta olmus

Insallah bisey yemem demistimya duam tutmadi.bir bucuk halley yedim.hala kimse yok.grupca basiniza biseymi geldi merak etmeye basladim valla

ben burdayim girip bajiyorum cevap yazamadan cikiyorum.valla cok meraklandim akrep,hedef,selen,trabzonspor, dimp nerdesiniz basiniza bi hal mi geldi yahu ne oldu.

Kızlar kusura bakmayın iki gündür giremiyorum akrabalarımız gelmişti onlarla ilgilendim... zaten 2 gündür yemekten çok yemesemde kaçamaklarım oluyor cumartesi ufacık bi yaş pasta yedim pazarda bitter çikolata koca bi kalıp neyse kaçamağa son spora tam gaz devam.. Diğer arkadaşlar nerde gerçerkten bende merak ettim yaa :44: inşallah hepsi iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…