Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben neden bu liste de yokum ??

günaydın arkadaşım
sen listelerini hep böyle peşin peşin yaz iyisi mi

evet sabahki menüm
elma sirkesi
çeyrek avakado
1 kornişon turşu
1 haş. yumurta
2yk yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak

Günaydın arkadaşlar
Ben listemi peşin peşin yazamıyorum...

Sabah aç karna
1 su bardağı ballı sirkeli su
1 su bardağı karbonatlı su

200 kere ip atladım 50 kere twist 5 dk da step yaptım

kahvaltıda;
yumurta haşlanmış
1 çatal peynir 1 tane zeytin biraz ekmek yarım muz 2 kaçık yoğurt üzerine 1 çay kağığı bal koydum
Herkese iyi bir diyet günü diliyorum kaçamaksız...

Son düzenleme:
evet sabahki menüm
elma sirkesi
çeyrek avakado
1 kornişon turşu
1 haş. yumurta
2yk yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak

Elma sirkesini sek içme canım çarpar sonra (miden için)
birde şu kilo kaybettiğini gösteren çizelgeyi nerden ekliyorsun ne kadar kilo kaybettiğin gösteriyor ya

Ben neden bu liste de yokum ??
liymonata liste haftalık olarak düzenleniyor 1 haftada verilen kilolar % olarak hesaplanıyor bu şekilde yarışıyoruz. sen daha dün geldin kız:)
bu arada kurallarımızı da belirtelim
günlük menü paylaşımı gerekiyor.
Perşembe sabahları tartılıp kilomuzu bildiriyoruz
Kaptanımız Akrep33 bu arada
Yeni gelen üye 1-2 haftalık bir deneme sürecinden geçiyor. menü ve kilo bildirimde bulunuyorsa 2 hafta sonra listeye girmiş oluyor. buraya gelip kilo vermek istiyorum diye 2-3 gün takılıp diyetten vaz geçen o kadar çok insan oluyor ki ...sen bu kadar istekli olursan haftaya perşembe listemizde olursun inşallah

merve10un birincilik hikayesi

son haftanın birincisi olarak karşınızdayım seviyorum 4.grupta olmayı

kendimden bahsedeyim biraz 1,60 boyunda gruba katıldığımda ilk kılom 81,5 tu ama ben azimle sporla ve suyla 1 haftada 3,4 kg verdim
biliyorum bıraz fazla ama oldu gidenede gitme diyemedim :)
1 hafta boyunca yürüyüşlerimi hiç aksatmadım diyettimede harfiyen uydum
iişte menüm

sabah:1dlm k.ekmeği üzerine kaşarloru 1y.kaşığı veya 1 adet meyva

ara:1 avuç tuzsuz leblebi

öğlen:1 avuç içi et veya 4 y.kaşığı sebze yoğurt

ara:1 adet kahve

akşam:1 kase çorba 1 dlm k.ekmeği veya 4 y.kaşığı evde ne yemek varda salata yoğurt

günde 1 saat yürüyyüş
2-2,5 lt su

işte menüm buydu bu hafta

kendimi hiç kasmadım mutlaka bunu yememlazım diye bir diyete bağlı kalmadım yanı

4.takıma özelliklede berille çok teşekkür ediyorum takıma benı allarak motıvasyonnumu sağlamlaştırdı.inş önümüzdeki haftalarda da 1.olarak buraya yazmak kısmet olur

Bizim 2. grup neden bu kadar asosyal?? hiç kimse paylaşımda bulunmuyor arkadaşlar

Öğlen menüm: 1 meyveli yoğurt
1 yarım muz
1 sütlü türk kahvesi
1 tane kuru kayısı

ve 20 dk yürüyüş öğlen aramda yürüyüş yaptım

kizlar bugunku menume basliyim
sabah normal kahvaltim bide karisik meyve suyu
ara bidilim kasar.minicik cikolatalsa.bir kup danino
oglen bir tabak mercimek corbasi
.biraz tavuklu bezelye
bide dun aksam komsu teyzeye yaptirdigim pancar tursusu geldi oglen yedim bide. aksam onda corba ve tursu yedim

sabahki menüm
elma sirkesi
çeyrek avakado
1 kornişon turşu
1 haş. yumurta
2yk yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak

ara: 1 kayısı, 3 fındık

Öğlen: kaşarlı
yarım tavuk dürüm
300 ml ayran
1,5 probis
çekirdek

devam edecek

Son düzenleme:
ben de yürüyüşlerimi bir tek öğle arasında yapabiliyorum bu gün yürümedim.
Evet genel olarak asosyal olduk. birinin evine hırsız girdi laptopu çalındı, diğeri seçim çalışmalarına verdi kendini, ikisi izne ayrıldı. geriye kalanlar da çoluk çocuk meseleleri yüzünden bu kadar giriyor ama haklısın. duyduınuz mu kıııııııızlar

hedefcim gida testini nerde yaptirdin?
yorktest yaptırdım ben, internet sitesinden iritabata geçiyorsun, evinde yapıp kargo ile gönderiyorsun. Maille cevabı geliyor

Merhabalar
sabahki menum
1 yağda yumurta peynir domates çay
ara yok
Öğle 2kase kısır 2/3 pide
Çay
ara rezene ve çayy
akşam kısır ve pırasa yiyeceğim

anammmm asosyal olduk.siz calisan memur arkadaslar devamli giriyonuz sizi mudurlere sikayetmi etsek ne?
valla ben teldem girdigim icin elime aldigimda oglusum anne yinemi benle oyna birak sunu diyo simdi en sevdigi kostebekleri seyrediyo.yada girip bakiyorum yazmadan cikiyorum.oyle iste bundan sonra daha cok yazarim.hedefcimde durumdan memnun degil galiba grubu kalabaliklastirmak icin yeni takim arkadaslari atriyoruz yazmissin.bende hafiza kaybi ciddi var iki kisi daha gelirse herkesi karistiririm haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…