Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aksam 1. 5 tavuk incik
1kase yogurt
2dilim ekme
2yk pila2kornison
Çeyrek avakado
1tk bal 2 tk kaymak

Sabahlari kahvaltidan baska bi sey yiyemeyecek karakterli bir midem olsaydi keşke. ..
Aksam yemeginde canimin yemek isteyip de yiyemedigim seylerrdi bunlar.yuzunu kapatan utanan smiley.aksam fazla yemekten iyidir degil mi
karaktersiz miğde ha
Aksam 1. 5 tavuk incik
1kase yogurt
2dilim ekme
2yk pila2kornison
Çeyrek avakado
1tk bal 2 tk kaymak
güzel menü
kız etme memruları şikayet al ben giremedim işte yoğunluktan

süper ya bu hafta benim hedefim di olmadı olamadı

bir haftada 3 kilo ne demek yaaaaaa.valla ben haftada bir kiloya az derken herhafta aliyorum.ne olucak halim bilmem.bide bu hafta anneme gidicem orda halim daha beter

Yok yaa mümkün değil yiyemem ben dereotunu..
Eviin taa dışından alırım o meretin(tööbe tööbee) kokusunu..
bu ara giremiyorum ya.sebebi yok aslinda.girsem de cevap yazmadan cikiyorum.
neyse benim kilom ayni kizlar.spora gidiyorum ya her yanim.agriyor.bi de bu spor beni sisirdi sanki:)
Spor şişirmez mümkün değil canm..
Hunnap nedir kuzum :26::26::26::26::26::26:

Hoş geldin canikom
Gelecekte olmak istediğim kilodasın kuzu yaa Şu an hedef kilomdasın kıymetini bil

Bence Öğlen fazla olmuş canım benim hadi bira daha dirayetli ol

Teşekkürler canım ama benim boyuma göre fazla geliyor... İnş. Herşey gönlünce olur diliyorum...

Haklısın canım bu konua bizim elimizin altında PC olduğu için daha rahat paylaşımda bulunabiliyoruz. Artık benden sıkılacakınız galiba istediğim kiloya gelene kadar. Ben bu arada kardeşimi e zayıflatmaya çalışıyorum burdan aldığım tiyolarda her saat başı arayıp yediğini içtiğini kontrol ediyorum yaptığı sporu tatlım benim... o biraz kilolu 80-90 arası küçüklüğünden beri vermek için uğraşıyor...

beni attınızmı??
Neden atıcakmıydık
Tam tersi kuzu bizim takım çok sosyal
Canikommmmmmmmm şuaburcuburları ve şekerli içecekleri görmek istemiyorum artık menündeee
Harbi yaa şu seçim günü gelsin bir an önce
Tamam canım büyük ihtimal haftaya burdayım :)
Sana ceza haftaya değil diğer hafta burda ol.. Özle bizi anacıııımmmm
Kız o nası laf şikayet felan biz paylaşım yapmaya çağırırken sen ne diyosun..
Herkesi karıştırma işine çok güldüm daha sık girersen karıştırmazsın canım
Aksam 1. 5 tavuk incik
1kase yogurt
2dilim ekme
2yk pila2kornison
Çeyrek avakado
1tk bal 2 tk kaymak
Bu ne saçma sapan akşam menüsü yahuu. .Kraldan zengin yemişsin Tam tersi çok fakir olsun akşam menün..Sabahı zengin tut güzelim yaa
karaktersiz miğde ha

güzel menü

kız etme memruları şikayet al ben giremedim işte yoğunluktan

süper ya bu hafta benim hedefim di olmadı olamadı
evet o karaktersiz mideden bende de var maalesef
bir haftada 3 kilo ne demek yaaaaaa.valla ben haftada bir kiloya az derken herhafta aliyorum.ne olucak halim bilmem.bide bu hafta anneme gidicem orda halim daha beter
Kesinlikle anneden kilo almadan dönülüyoo efemmm
Bence Öğlen fazla olmuş canım benim hadi bira daha dirayetli ol
Ben akşamı görünce öğle az geldi..
Teşekkürler canım ama benim boyuma göre fazla geliyor... İnş. Herşey gönlünce olur diliyorum...
Amin canım amiiin

Tatlım kendini tanıtırmısın ?

Kizlar hepinizi cok ozledim

Her sabah kahvaltimda peynir, zeytin, yumurta
Oglen badem veya ceviz yiyorum.
Aksam 1. Gun et sote pilav salata
2. Gun biber dolma corba salata
3. Gun karni yarik pilav, yogurtlu kabak salata
4. Gun tavuklu mantar, az pilav, kozde patlican salatasi 1 d. Ekmek
Yatili misafirlerim var. Ev kalabalik. Yarisi gece uyanik kalip oglene kadar uyuyor. Diger yarisi sabah dokuzda ayakta oluyor. Esim yillik izne cikti ve ancak sabahin 03:39 unda musait olabildim dusunun. Cok yoruluyorum ama sevdiklerimle beraberim ya mutluyum. Abimler ve annemler bizdeler. Kardesim gibi cok sevdigim yengem ile bile ilgilenemiyorum. 4 hafta once gelen misafirim hala bizde :)

Akrebim diyete devam ediyorum ama bu hafta fazla paylasim yapamadigim icin beni affeder misin?

haklısın ama işte çalışma düzeni saatler vs pek uymuyor herkesin..ben de gün içerisinde pek vakit bulamayıp akşam takılıyorum bu seferde kimse olmuyor :) kendi kendine monolog yapıyor oluyorsun :)

ama biraz kalabalık olalım hareket gelsin yaaaa!! zaten bu ara cidden arkadaşlar hiç uğramıyor..herkesin bir hengamesi var...

şuanda dr.u bekliyorum gergiiiiiiiiin ve umutsuz :) çıkacağım kiloyu da biliyorum sabah tartıldım :/

canım o misafirin direk ikametgahını aldırın rahat geldi heralde :) şaka bir yana sen bu kadar özen gösterirsen daha çoooooook kalır misafirler :) anne ve kardeşten misafir olmaz en azından biz de öyle :) onlar evin ferdi durumunda takılırlar ama tabi kalabalık insanı ister istemez yoruyor..allah keyfini daim etsin inşallah...

ühüüüüüüüüüüü taaaaaam 82 kg geldim...hedef olan 81i bulamadığım gibi geçen haftanın üzerine 400 gr almışım belliydi zaten bu haftaki düzensiz beslenmemden..gerçi o kadar vicdan yaptım ki dr beni teselli etti :) tam bir yıldır ilkkez hedefime ulaşamamış olduğumun altını çizdi..olur bu kadar kaçamaklar falan dediiiii ama cezayı da kesti :/

80i görene kadar kahvaltılarım 1 çay bardağı çiğ badem ve 1 çay bardağı ceviz + 1 su bardağı süt olacak...1 marta kadar sürem var..umarım inşallah yine bu kadar utanmam :/ acaip kötü hissettim kendimi :/ bu ara psikolojim hiç iyi değil, bu hafta eşimin doğumgünü, önümüzdeki haftada vefat yıldönümü...doğal olarak ben çok gergin ve mutsuzum..resmen deli öfkeyle yiyorum..bazen kusacak boyuta gelene kadar yiyorum ve sürekli yeme ihtiyacındayım...ve bu gerçekle yüzleşmeme yardım eden dr.uma da çok duacıyım...:/

neyse bu öfke beni bu kadar süründürmeden yola gelsem iyi olacak...

bugunku menum daha dogrusu simdiye kadarki diyim.birazdan anneme yemege gidiyoruz.kuzenler filan herkes var.artik yemek cay aksamda kalicam yarin kahvalti derken cok kacirmam Insaallah.
sabah bir yumurta ekmek 7 zeytin tere
oglen yogurtlu kereviz salatasi uc kasik manti
gerisi Allah Kerim

Seldomaaa
canim Allah rahmet etsin sabirlar versin isin cok zor.bende iki sene once dogum gunune birhafta kala halami kaybettim.beni en cok uzen sey hamile oldugum icin gidip gelememdi.gecen hafta gittim ziyaretine yalniz oldugum icin icimi doktum ama bir turlu olmuyo hep aklimda.senin durumunla bir degil tabiki Allah yardimcin olsun.iyiki kuzun var Allah ona uzun saglikli omurler versin.
kiloyuda takma ben herhafta artiya geciyorum sen yilda birkez gecmissin cokmu.yakinda toparlarsin

Seldomcum allah rahmet eylesin canım esini mi kaybettin allah sabır versin
bugünkü menum
sabah 1 yumurta ekmek domates peynir çay
ara humana
öğle 1.5 kase yayla çorbası ekmek
akşam 1tabak pirasa ekmek
Çay birde 1-2 Gofret ve eti puf malesef

aksam yemegim biraz gec oldu ama genede olcuyu az tuttum.bir kase mercimek corbasi biraz tavuk pilav salata.pasta tabaginin ici kadar gullac.ama hic hareket edemedim kesin yarim kilo alirim.anamnmm ne kadar sosyalim girip duruyorum :))))))

Allah razı olsun..tabi ki her acı sahibine büyük...zaman geçtikçe boşluk büyüyor ve daha çok can yakıyor..o kaybın evin içinden olması çok sarsıcı..sürekli hissedilen bir boşluk var..vardır bir hikmeti mutlaka...

Teşekkür ederim...

aksam yemegim biraz gec oldu ama genede olcuyu az tuttum.bir kase mercimek corbasi biraz tavuk pilav salata.pasta tabaginin ici kadar gullac.ama hic hareket edemedim kesin yarim kilo alirim.anamnmm ne kadar sosyalim girip duruyorum :))))))

Ol ol hep sosyal ol :) yoksa çok fena grubun hali...

Bugün kızım da ben de keyifsiziz :/ hava da çok aydınlık aslında yürüyüş fena olmaz ama yediğimiz birşey dokundu sanırım bütün gece ishal kusma bulantı vardı..şimdi iyiyiz şükür ama halimiz mi yok keyfimiz mi yatıp duruyoruz...

aman kuşum kendinize dikkat edin

merhaba arkadaşlar bizimde iki gündür diğünümüz vardı ordaydım bu akşam düğün yemeği olacak
bilmiyorum naıl olur ama ben spor falan yaptım epey
45 dk plates 100 tane ip atladım ve 5 dk. koştum...

kolay gelsin...

Fit arkadaşlarım ... İnş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…