Aksam 1. 5 tavuk inciksabahki menüm
elma sirkesi
çeyrek avakado
1 kornişon turşu
1 haş. yumurta
2yk yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
ara: 1 kayısı, 3 fındık
Öğlen: kaşarlı yarım tavuk dürüm
300 ml ayran
1,5 probis
çekirdek
devam edecek
Sabahlari kahvaltidan baska bi sey yiyemeyecek karakterli bir midem olsaydi keşke. ..
Aksam yemeginde canimin yemek isteyip de yiyemedigim seylerrdi bunlar.yuzunu kapatan utanan smiley.aksam fazla yemekten iyidir degil mi
güzel menüAksam 1. 5 tavuk incik
1kase yogurt
2dilim ekme
2yk pila2kornison
Çeyrek avakado
1tk bal 2 tk kaymak
kız etme memruları şikayet al ben giremedim işte yoğunluktananammmm asosyal olduk.siz calisan memur arkadaslar devamli giriyonuz sizi mudurlere sikayetmi etsek ne?
valla ben teldem girdigim icin elime aldigimda oglusum anne yinemi benle oyna birak sunu diyo simdi en sevdigi kostebekleri seyrediyo.yada girip bakiyorum yazmadan cikiyorum.oyle iste bundan sonra daha cok yazarim.hedefcimde durumdan memnun degil galiba grubu kalabaliklastirmak icin yeni takim arkadaslari atriyoruz yazmissin.bende hafiza kaybi ciddi var iki kisi daha gelirse herkesi karistiririm haberiniz olsun
merve10un birincilik hikayesi
son haftanın birincisi olarak karşınızdayım seviyorum 4.grupta olmayı
kendimden bahsedeyim biraz 1,60 boyunda gruba katıldığımda ilk kılom 81,5 tu ama ben azimle sporla ve suyla 1 haftada 3,4 kg verdim
biliyorum bıraz fazla ama oldu gidenede gitme diyemedim :)
1 hafta boyunca yürüyüşlerimi hiç aksatmadım diyettimede harfiyen uydum
iişte menüm
sabah:1dlm k.ekmeği üzerine kaşarloru 1y.kaşığı veya 1 adet meyva
ara:1 avuç tuzsuz leblebi
öğlen:1 avuç içi et veya 4 y.kaşığı sebze yoğurt
ara:1 adet kahve
akşam:1 kase çorba 1 dlm k.ekmeği veya 4 y.kaşığı evde ne yemek varda salata yoğurt
günde 1 saat yürüyyüş
2-2,5 lt su
işte menüm buydu bu hafta
kendimi hiç kasmadım mutlaka bunu yememlazım diye bir diyete bağlı kalmadım yanı
4.takıma özelliklede berille çok teşekkür ediyorum takıma benı allarak motıvasyonnumu sağlamlaştırdı.inş önümüzdeki haftalarda da 1.olarak buraya yazmak kısmet olur
Yok yaa mümkün değil yiyemem ben dereotunu..Kaptanim bende gecen gun kendim hakkinda ayni seyi dusundum.alisveris merkezinde yegenim sen ne yersen onu yerim dedi.kendisi cok yemek secer.dusundumki ben yemek katindaki herseyi seviyorum.Allahtan ne sevdigini biliyorum ondan ismarladim.dereotunu severim ama bende maydanoz sevmem.ama sevdigim biseydeyse onuda yerim :))))
Spor şişirmez mümkün değil canm..bu ara giremiyorum ya.sebebi yok aslinda.girsem de cevap yazmadan cikiyorum.
neyse benim kilom ayni kizlar.spora gidiyorum ya her yanim.agriyor.bi de bu spor beni sisirdi sanki:)
Hunnap nedir kuzum :26::26::26::26::26::26:akşamdan gözüm aç yattım.
sabah kalktığımda da saldırdım resmen.
Kahvaltı: elma sirkesi
2 kuru kayısı
10 badem
2 hunnap
1 mandalina
3 ceviz
3 köfte (içinde 3 köftelik kıyma ama 3 dilim de ekmek vardır)
1çk bal
merhaba arkadaşlar ben grubunuza yeni girdim :))
Bugün sabah aç karna ballı sirkeli ılık su ile başladım ve üzerine 100 tane ip atladım.
Kahvaltım 1 yumurta haşlanmış, biraz ekmek, bir bardak süt, bir zeytin bir parça peynir.
Şimdi bir bardak siyah çay içiyorum (şekersiz içmek istesem de olmuyor) . kilom 55...
bugün kitap okumaya daha başlamadım önce biraz kendime gelmem gerekiyor.
Kİtaplarım: gündüz: The Real McCOY&Other Ghost Stories...
ve akşamları da "Geçmişte Kalan Sırlar" okuyorum...
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim
sabahki menüm
elma sirkesi
çeyrek avakado
1 kornişon turşu
1 haş. yumurta
2yk yoğurt
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
ara: 1 kayısı, 3 fındık
Öğlen: kaşarlı yarım tavuk dürüm
300 ml ayran
1,5 probis
çekirdek
devam edecek
Yok yaa mümkün değil yiyemem ben dereotunu..
Eviin taa dışından alırım o meretin(tööbe tööbee) kokusunu..
Spor şişirmez mümkün değil canm..
Hunnap nedir kuzum :26::26::26::26::26::26:
Hoş geldin canikom
Gelecekte olmak istediğim kilodasın kuzu yaaŞu an hedef kilomdasın kıymetini bil
anammmm asosyal olduk.siz calisan memur arkadaslar devamli giriyonuz sizi mudurlere sikayetmi etsek ne?
valla ben teldem girdigim icin elime aldigimda oglusum anne yinemi benle oyna birak sunu diyo simdi en sevdigi kostebekleri seyrediyo.yada girip bakiyorum yazmadan cikiyorum.oyle iste bundan sonra daha cok yazarim.hedefcimde durumdan memnun degil galiba grubu kalabaliklastirmak icin yeni takim arkadaslari atriyoruz yazmissin.bende hafiza kaybi ciddi var iki kisi daha gelirse herkesi karistiririm haberiniz olsun
Neden atıcakmıydıkbeni attınızmı??
Tam tersi kuzu bizim takım çok sosyalBizim 2. grup neden bu kadar asosyal?? hiç kimse paylaşımda bulunmuyor arkadaşlar
Öğlen menüm: 1 meyveli yoğurt
1 yarım muz
1 sütlü türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
ve 20 dk yürüyüşöğlen aramda yürüyüş yaptım
Canikommmmmmmmm şuaburcuburları ve şekerli içecekleri görmek istemiyorum artık menündeeekizlar bugunku menume basliyim
sabah normal kahvaltim bide karisik meyve suyu
ara bidilim kasar.minicik cikolatalsa.bir kup danino
oglen bir tabak mercimek corbasi
.biraz tavuklu bezelye
bide dun aksam komsu teyzeye yaptirdigim pancar tursusu geldi oglen yedim bide. aksam onda corba ve tursu yedim
Harbi yaa şu seçim günü gelsin bir an önceben de yürüyüşlerimi bir tek öğle arasında yapabiliyorum bu gün yürümedim.
Evet genel olarak asosyal olduk. birinin evine hırsız girdi laptopu çalındı, diğeri seçim çalışmalarına verdi kendini, ikisi izne ayrıldı. geriye kalanlar da çoluk çocuk meseleleri yüzünden bu kadar giriyor ama haklısın. duyduınuz mu kıııııııızlar
Sana ceza haftaya değil diğer hafta burda ol.. Özle bizi anacıııımmmmTamam canım büyük ihtimal haftaya burdayım :)
Kız o nası laf şikayet felananammmm asosyal olduk.siz calisan memur arkadaslar devamli giriyonuz sizi mudurlere sikayetmi etsek ne?
Bu ne saçma sapan akşam menüsü yahuu. .Kraldan zengin yemişsinAksam 1. 5 tavuk incik
1kase yogurt
2dilim ekme
2yk pila2kornison
Çeyrek avakado
1tk bal 2 tk kaymak
evet o karaktersiz mideden bende de var maalesefkaraktersiz miğde ha
güzel menü
kız etme memruları şikayet al ben giremedim işte yoğunluktan
süper ya bu hafta benim hedefim di olmadı olamadı
Kesinlikle anneden kilo almadan dönülüyoo efemmmbir haftada 3 kilo ne demek yaaaaaa.valla ben haftada bir kiloya az derken herhafta aliyorum.ne olucak halim bilmem.bide bu hafta anneme gidicem orda halim daha beter
Ben akşamı görünce öğle az geldi..Bence Öğlen fazla olmuş canım benimhadi bira daha dirayetli ol
Amin canım amiiinTeşekkürler canım ama benim boyuma göre fazla geliyor... İnş. Herşey gönlünce olur diliyorum...
Haklısın canım bu konua bizim elimizin altında PC olduğu için daha rahat paylaşımda bulunabiliyoruz. Artık benden sıkılacakınız galiba istediğim kiloya gelene kadar. Ben bu arada kardeşimi e zayıflatmaya çalışıyorum burdan aldığım tiyolarda her saat başı arayıp yediğini içtiğini kontrol ediyorum yaptığı sporu tatlım benim... o biraz kilolu 80-90 arası küçüklüğünden beri vermek için uğraşıyor...
Bizim 2. grup neden bu kadar asosyal?? hiç kimse paylaşımda bulunmuyor arkadaşlar
Öğlen menüm: 1 meyveli yoğurt
1 yarım muz
1 sütlü türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
ve 20 dk yürüyüşöğlen aramda yürüyüş yaptım
anammmm asosyal olduk.siz calisan memur arkadaslar devamli giriyonuz sizi mudurlere sikayetmi etsek ne?
bir haftada 3 kilo ne demek yaaaaaa.valla ben haftada bir kiloya az derken herhafta aliyorum.ne olucak halim bilmem.bide bu hafta anneme gidicem orda halim daha beter
Kizlar hepinizi cok ozledim
Her sabah kahvaltimda peynir, zeytin, yumurta
Oglen badem veya ceviz yiyorum.
Aksam 1. Gun et sote pilav salata
2. Gun biber dolma corba salata
3. Gun karni yarik pilav, yogurtlu kabak salata
4. Gun tavuklu mantar, az pilav, kozde patlican salatasi 1 d. Ekmek
Yatili misafirlerim var. Ev kalabalik. Yarisi gece uyanik kalip oglene kadar uyuyor. Diger yarisi sabah dokuzda ayakta oluyor. Esim yillik izne cikti ve ancak sabahin 03:39 unda musait olabildim dusunun. Cok yoruluyorum ama sevdiklerimle beraberim ya mutluyum. Abimler ve annemler bizdeler. Kardesim gibi cok sevdigim yengem ile bile ilgilenemiyorum. 4 hafta once gelen misafirim hala bizde :)
Akrebim diyete devam ediyorum ama bu hafta fazla paylasim yapamadigim icin beni affeder misin?
Seldomaaa
canim Allah rahmet etsin sabirlar versin isin cok zor.bende iki sene once dogum gunune birhafta kala halami kaybettim.beni en cok uzen sey hamile oldugum icin gidip gelememdi.gecen hafta gittim ziyaretine yalniz oldugum icin icimi doktum ama bir turlu olmuyo hep aklimda.senin durumunla bir degil tabiki Allah yardimcin olsun.iyiki kuzun var Allah ona uzun saglikli omurler versin.
kiloyuda takma ben herhafta artiya geciyorum sen yilda birkez gecmissin cokmu.yakinda toparlarsin
Seldomcum allah rahmet eylesin canım esini mi kaybettin allah sabır versin
bugünkü menum
sabah 1 yumurta ekmek domates peynir çay
ara humana
öğle 1.5 kase yayla çorbası ekmek
akşam 1tabak pirasa ekmek
Çay birde 1-2 Gofret ve eti puf malesef
aksam yemegim biraz gec oldu ama genede olcuyu az tuttum.bir kase mercimek corbasi biraz tavuk pilav salata.pasta tabaginin ici kadar gullac.ama hic hareket edemedim kesin yarim kilo alirim.anamnmm ne kadar sosyalim girip duruyorum :))))))
Bugün kızım da ben de keyifsiziz :/ hava da çok aydınlık aslında yürüyüş fena olmaz ama yediğimiz birşey dokundu sanırım bütün gece ishal kusma bulantı vardı..şimdi iyiyiz şükür ama halimiz mi yok keyfimiz mi yatıp duruyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?