selam tontiniler.uzak kaldum.sehir disina cikmistim.dondum.
takipteyim.ben de her ogun yedikce yazacagim.unutuyorum sonraa.
nurceng beslenmen benimkine cok benziyor.eti puflar gofretler falan.yarin oruca basliyorum insallah.ara verince baslamasi zor oldu.ayrica kendime un ve seker orucu uygun gordum.ne kadar becerecegim bakalim:)
ambutanbu sen yemeye devam et.ilk 69,9 u ben gorcem.dugun var bu yaz.zayiflamam lazimmm..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684986
kızlar yıkarıda bir başarı öyküsü var 40 günde 12 kilo çok ama azim süper, fittingo diye bir site öğrenmiş oldum sayesinde.
Bu sabah azcık yedim ama öğlen gene yedim tostumu, toparlanmalıyım
sirkeli su sormuştun, genelde bağırsakları çalıştırsın diye aç karna içiliyor. önemli olan mideyi rahatsız etmemek, bal aç karnayken mideyi koruyor diye biliyorum. sirken doğal fermente mi?
selam tontiniler.uzak kaldum.sehir disina cikmistim.dondum.
takipteyim.ben de her ogun yedikce yazacagim.unutuyorum sonraa.
nurceng beslenmen benimkine cok benziyor.eti puflar gofretler falan.yarin oruca basliyorum insallah.ara verince baslamasi zor oldu.ayrica kendime un ve seker orucu uygun gordum.ne kadar becerecegim bakalim:)
ambutanbu sen yemeye devam et.ilk 69,9 u ben gorcem.dugun var bu yaz.zayiflamam lazimmm..
Sabah : 1 çb ceviz
1 sb süt
öğle : 1 büyük tost (disardaydim)
yarım muz (ama devasaydi)
Akşam : 4 yk pilav
3 yk taze fasulye
1 ızgara kanat
4 yk köz patlican ( saat 5te )
2 lt su
Bugün vurdum kendimi sokaklara :) eminonu tahtakale gezdim tam 9dan 4e kadar :) nasıl ozlemisim senelerdir gitmemiştim.ıvır zıvır birsürü şey aldım .. Aman ne iyi geldi bana...bu arada bu saatler arasında vapur dışında hiç oturmadım umarım tartida işe yarar
Kusura bakmayınZayıflama takımlarına gelip böyle bir mesaj atmak:44:bizi yoldan çıkartmaya mı çalışıyorsunuz
Bugün tüm gün evde telefonum sessizde yayılmayı planlıyorum ammaaa mutfağa dadanmayayim diye menüyü şimdiden yaziyorum :)
Sabah : 1 çb badem + 1 çb ceviz
1 sb süt
öğle : 3 dlm brocchi
1 kase brokoli çorbası
ara : 1 kurabiye
türk kahvesi
akşam : 1 kupa brokoli çorbası
5 yk pazi kavurmasi
2 dlm ekmek
ara : yarım armut, mandalina
2 lt su
Bugün tüm gün evde telefonum sessizde yayılmayı planlıyorum ammaaa mutfağa dadanmayayim diye menüyü şimdiden yaziyorum :)
Sabah : 1 çb badem + 1 çb ceviz
1 sb süt
öğle : 3 dlm brocchi
1 kase brokoli çorbası
ara : 1 kurabiye
türk kahvesi
akşam : 1 kupa brokoli çorbası
5 yk pazi kavurmasi
2 dlm ekmek
ara : yarım armut, mandalina
2 lt su
brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun??
ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz arkadaşlar??
Kendimden şüpheleniyorum neden daha az kilo veriyorum diye
Geçen hafta perşembeden itibaren başladım bir 500 gr gibi verdim normal mi ne dersiniz?
bu aralar hergün tartıya çıkıyorum sabahları aç karna ama hep aynı geliyorum
sporda yapıyorum hatta yürüyemez oldum bacaklarımın ağrısından
kurabiye olmasaymış menün iyi görünüyor birde brochi nedir anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?