Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar annemin israrlarina karsi rekor azimle yememeye calisiyorum.sabah bir yumurta ekmek peynir zeytin
arada bir kurabiye
oglen mercimek corbasi biraz sulu kofte ( bu yemiyen halim yani)
siyahbeyazcim buhafta cok azimliydim evin disinda olmak beni zorlasada genede hic almamaya calisicam.(artik hedefim vermek degil almamak oldu:))))) ) tartida gorusuruz canim

Evet canım benziyor ama benim 2 aylık bebegim var azar azar verebilirim emzirmesem hic bi şey yemem tabiki eti puf ta benim büyük oglan sayesinde

sirkeli su sormuştun, genelde bağırsakları çalıştırsın diye aç karna içiliyor. önemli olan mideyi rahatsız etmemek, bal aç karnayken mideyi koruyor diye biliyorum. sirken doğal fermente mi?

Benim dr diyor ki bağırsakların yenilenme saati 23-02 arasidir o yüzden sirkeyi uyumadan önce icmelisiniz...bir de asla fermente kullanılmayacak...

Sabah : 1 çb ceviz
1 sb süt

öğle : 1 büyük tost (disardaydim)
yarım muz (ama devasaydi)

Akşam : 4 yk pilav
3 yk taze fasulye
1 ızgara kanat
4 yk köz patlican ( saat 5te )

2 lt su

Bugün vurdum kendimi sokaklara :) eminonu tahtakale gezdim tam 9dan 4e kadar :) nasıl ozlemisim senelerdir gitmemiştim.ıvır zıvır birsürü şey aldım .. Aman ne iyi geldi bana...bu arada bu saatler arasında vapur dışında hiç oturmadım umarım tartida işe yarar

hoşgeldin bende bende bende zayıf değil zarzayıf olacam

menü gayet güzel
benimkisi
kahvaltı
biraz patetes kızartması
domates salatalık peynir biraz peynir
öğle
6 yk taze fasülye
3yk pilav
1 kase çorba şehriye çorbası
akşam
1 kase tarhana çorbası
6 yk makarna 3 yk taze fasülye
1 kase cacık

aksam yediklerim uc kofte biraz et salata yarim ayran.birazdan lahana suyumu icicem.herkese iyi aksamlar.bak MASAALLAH diyin nazar deyerse biseyler yerse sizden bilirim

Bugün tüm gün evde telefonum sessizde yayılmayı planlıyorum ammaaa mutfağa dadanmayayim diye menüyü şimdiden yaziyorum :)

Sabah : 1 çb badem + 1 çb ceviz
1 sb süt

öğle : 3 dlm brocchi
1 kase brokoli çorbası

ara : 1 kurabiye
türk kahvesi

akşam : 1 kupa brokoli çorbası
5 yk pazi kavurmasi
2 dlm ekmek

ara : yarım armut, mandalina

2 lt su

herkese gunaydin.sabah kahvaltim bir yumurta.uc dilim ekmek(bimden aldim hic yedigimi bile anlamadim)peynir zeytin ve bolca cay keyfi

Zayıflama takımlarına gelip böyle bir mesaj atmak:44:bizi yoldan çıkartmaya mı çalışıyorsunuz
Kusura bakmayınYarışmalar başlayalı bayağı olduYarışma topiclerine diyet bölümden gelip bizim haberimiz olmuyor diyen üyeler için bu bölüme birkaç link eklemek istedimİlginizi çekmiyorsa görmeyin lütfen

brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun??

Merhaba arkadaşlar ;

Bugün ben sabah ballı sirkeli su ile başladım

bir yumurta, bir zeytin, bir çatal peynir bir çay kaşığı bal bir dilim ekmek

Öğlen ise; bir kase çorba bir kaşık pilav bir kaşık kuru fasülye

ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz arkadaşlar??
Kendimden şüpheleniyorum neden daha az kilo veriyorum diye

Geçen hafta perşembeden itibaren başladım bir 500 gr gibi verdim normal mi ne dersiniz?

bu aralar hergün tartıya çıkıyorum sabahları aç karna ama hep aynı geliyorum
sporda yapıyorum hatta yürüyemez oldum bacaklarımın ağrısından

Son düzenleme:

kurabiye olmasaymış menün iyi görünüyor birde brochi nedir anlamadım?

brokoli çorbasını nasıl yapıyorsun??

canım brokolileri çiçeklerine hatta daha küçük parçalara ayırıp çok az su ile (üzerini bile kapatmayan) haşlıyorum, biraz un kavurup (karartmadan) hazırlıyorum. brokoliler haşlanınca blenderlayıp unu ekliyorum sonra da göz kararı soğuk süt, tuzunu koyuryorum kaynatıyorum..bazen içine kaynarken minik bir parça tereyağı koyuyorum kızım için..özellikle taze karabiberle çok güzel oluyor..

ben 11 ayda 23 kg gibi verdim ayda 2 kg hedef...hergün tartılma bir müddet sonra yavaşlayınca demoralize olursun..hatta benim dr ayda bir tartı istiyor..ayrıca 1 hafta bile olmadan 500 gr gayet iyi ama ilk gidenler sudan gidiyor biliyorsun ancak 1 ay sonra esas verdiğin kiloyu anlayabilirsin..bir de yine benim bilmiş dr :) diyor ki ağır spor yaparsanız sonra devam etmediğinizde o kilolar hızla geri döner..az ama devamlı yapabileceğiniz şekilde yapın..bir de zaten senin vermen gereken kilo çok az neden bu kadar acele ediyorsun ki yaza kadar haydi haydi verirsin..

kurabiye olmasaymış menün iyi görünüyor birde brochi nedir anlamadım?

kurabiye stevia ve kepekli un ile yapılmış ev kurabiyesi, kahvenin yanına mutlaka tatlı bir şey istiyorum..bu da öyle bir çözüm..brocchi minik ekmek dilimlerine salçalı baharatlı bir harç sürüp fırınlanmış hali..et yemeklerinin yanında koyarlar ya restoranlar da onun ev versiyonu..aslında sabah yaptım ama kahvaltıda yasak olduğu için öğlene sakladım az önce de afiyetle yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…