- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 358
merhaba arkadaşlar bizimde iki gündür diğünümüz vardı ordaydım bu akşam düğün yemeği olacak
bilmiyorum naıl olur ama ben spor falan yaptım epey
45 dk plates 100 tane ip atladım ve 5 dk. koştum...
kolay gelsin...
Fit arkadaşlarım ...İnş.
demin unuttum yazmayi adet oldum ve cok agrim var buhafta kesin fazla cikarim
süperkızlar dikkat ediyorum ama canım çok tatlı çekiyor regl imde :18::18: bir iki kaşık çikolata yedim
ühüüüüüüüüüüü taaaaaam 82 kg geldim...hedef olan 81i bulamadığım gibi geçen haftanın üzerine 400 gr almışımbelliydi zaten bu haftaki düzensiz beslenmemden..gerçi o kadar vicdan yaptım ki dr beni teselli etti :) tam bir yıldır ilkkez hedefime ulaşamamış olduğumun altını çizdi..olur bu kadar kaçamaklar falan dediiiii ama cezayı da kesti :/
80i görene kadar kahvaltılarım 1 çay bardağı çiğ badem ve 1 çay bardağı ceviz + 1 su bardağı süt olacak...1 marta kadar sürem var..umarım inşallah yine bu kadar utanmam :/ acaip kötü hissettim kendimi :/ bu ara psikolojim hiç iyi değil, bu hafta eşimin doğumgünü, önümüzdeki haftada vefat yıldönümü...doğal olarak ben çok gergin ve mutsuzum..resmen deli öfkeyle yiyorum..bazen kusacak boyuta gelene kadar yiyorum ve sürekli yeme ihtiyacındayım...ve bu gerçekle yüzleşmeme yardım eden dr.uma da çok duacıyım...:/
neyse bu öfke beni bu kadar süründürmeden yola gelsem iyi olacak...
Yukarıdaki yediklerinden olmasın tatlım fazla çıkman
Günaydın arkadaşlar dün akşam bi spor yapmışım tüm vücudum ağrıdı
Ballı sirkeli su ile güne başladım
Sabah bir yumurta
biraz ekmek 1 zeytin biraz peynir yedim
iki bardakta iş yerinde çay içtim
Öğlen iş yerinde çorba içerim...
Akşamda 3 Adet Köfte Salata Belki çorba
sirkeli su sormuştun, genelde bağırsakları çalıştırsın diye aç karna içiliyor. önemli olan mideyi rahatsız etmemek, bal aç karnayken mideyi koruyor diye biliyorum. sirken doğal fermente mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?