Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

süper kızlar dikkat ediyorum ama canım çok tatlı çekiyor regl imde :18::18: bir iki kaşık çikolata yedim

herkese iyi aksamlar
bugunki menum sabah 3 hamur kizartmasi peynir sucuklu yumurta(MASAALLAH sozlerini duyar gibiyim)
arada sutlu kahve
aksam tavuk suyu corba uc kasik kurufasulye iki kasik pilav
annem simdi gullac yedirmeye calisiyo ama yemiycem.
sabah yarim saat yuruyus yaptim ama cok esiyodu bogazim agriyo galiba hasta oluyorum hic halim yokkkkk

Kızlar ballı sirkeli su yapıyorum bazı yerlerde zayıflamak için aç karına bazı yerlerde yemekren sonra sizce hangisi ??
yardımcı olur musunuz??

Benden senn gibi durumlarda çok yiyorum. Ymek sanki kavuşamadığım sevgili gibi tabakta duruyor yiyince ohhh. sonrası pişmanlık tabi ama artık bu işi epey ciddiy aldım fazladan yeiğim her kaşık için fazla spor

Az önce kizimin hadsiz babası bana ne kadar aylık kazancim olduğunu, tapularimi, birikimimi bi de eş adayım varmı onu sordu?!?! Şoktayım :/ velayet icinmi soruyorsunuz dedim yok sana güvenim sonsuz da ailen zorlar belki dedikodu olmasın diye dedi!! Ben ne dedim?? Hicbirsey!!! Bu sabır mi eziklik mi aymazlik mı bu benmiyim?? Nedir bu yaaa

Günaydın arkadaşlar dün akşam bi spor yapmışım tüm vücudum ağrıdı

Ballı sirkeli su ile güne başladım
Sabah bir yumurta
biraz ekmek 1 zeytin biraz peynir yedim
iki bardakta iş yerinde çay içtim

Öğlen iş yerinde çorba içerim...
Akşamda 3 Adet Köfte Salata Belki çorba

günaydın arkadaşlar
-seldom sana uzun bir mesaj yazdım sonra paylaşmaktan vazgeçtim, zaten akıl verenin çok oluyordur diye...ay ne zor şey...bak sabahtan beri seni düşünüyorum ne desem nasıl desem diye... En iyisi Allah sana hayırlı bir çıkış yolu versin diye dua etmek...

haftasonu gene yedim içtim geldim.
reglin ilk günleri ve haftasonu yemelerime karşın sabah fazla kilo almamış olmak bu sefer beni motive etti. demek ki geçen haftaki az yemeler iyi geldi bana.

Sabah: 1 dilim peynir
6 badem

sirkeli su sormuştun, genelde bağırsakları çalıştırsın diye aç karna içiliyor. önemli olan mideyi rahatsız etmemek, bal aç karnayken mideyi koruyor diye biliyorum. sirken doğal fermente mi?

selam tontiniler.uzak kaldum.sehir disina cikmistim.dondum.
takipteyim.ben de her ogun yedikce yazacagim.unutuyorum sonraa.
nurceng beslenmen benimkine cok benziyor.eti puflar gofretler falan.yarin oruca basliyorum insallah.ara verince baslamasi zor oldu.ayrica kendime un ve seker orucu uygun gordum.ne kadar becerecegim bakalim:)
ambutanbu sen yemeye devam et.ilk 69,9 u ben gorcem.dugun var bu yaz.zayiflamam lazimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…