Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum
Cok tesekkur ederim bende muhasebeciyim 33 yasindayim bir oglum var su mesaja direk karsilik vermeyi cozemedim bir turlu ...haftaya kadar 100 gram bile versem raziyim....
Bende tou tobeden bulup yaptim cok terledim yuruyuste bukadar terlemem ustune 100 ip atladim deminki 300 ipi atlamaya gittim ama misafir gelince yapamadim
Cloudpage.karatay diye google a yaz gayet kapsamli bi dosya var orda.Karatay dieti sebze agirliklimi oluyor..kereviz ceviz yogurt en sevdigim uclu..
Ben seni niyeyse cok sevdim:) dogru diyosun bazi seyler de ekmeksiz yenmiyobide yarın cmt temizlik var tesellisiyle az önce 1 yumurta, yeşil biber, sogan la menemen gb bişi yaptım. yanına peynir az ve galiba bi dilim kdr ekmek
ekmek canım çekmiyordu da sade sade gzl gelmedi
tam olmamakla değişik bir kas ağrım var called i yapmadım.
bakalım yarın nasıl geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ambu icimizde işi en zor olan sensin.kizlar ilk defa leslie yaptim.Insaallah dizim agrimaz.tabiii tam bir eziyetti kumandanin pillerini istiyip agliyan ufaklikla offfffff nezaman biticek diyen buyuk canavarla hicbisey anlamadim ama cok yorucu degildi. daha aksam bizim evde yeni basliyo esim gelmedi daha yemek fasli var bebeler uyuycak.yaz gelsede parkta yorulup erken uyusalar
Arastirmaya basladim bile cnm cok sagolhoşgeldin canım dilerim bol bol kilo verir ve hedefine bir daha kilo almamak üzere ulaşırsın
bende bir ara ip atlamaya karar verdim ama ayak bileklerini kalınlaştırdığını okuyunca bıraktım bilmiyorum doğru mudur
bu arada 10 yaş gençleş callanetics programı bale, yoga ve pilates karışımı bir aerobik diyebiliriz herhalde anlatımlarını atlarsak ortalama 20 dak. bile sürmüyordur
ilk günler inanılmaz ağrı oluyor ben dayak yemiş gibiydim ama şimdi çok çok rahat yapıyorm hatta bazen sayıları arttırıyorum
kasları enine değil boyuna uzattığı için olduğundan çok daha ince görünüyorsun süper birşey
Arastirmaya basladim bile cnm cok sagol
Gunde ne kadar veya kac defa zipladi?Buda omurganin dik durusu icin ...kuzenim ziplayarak kilo vermisti ve dietisyen tavsiyesiyle ben bi kalinlasma yasamadim cnm..
Ben seni niyeyse cok sevdim:) dogru diyosun bazi seyler de ekmeksiz yenmiyo
Ben senin listelerine bakip bunlarla nasil kilo verebiliyor diyorum sanirim spor yuzunden verebiliyorsun
Ambu icimizde işi en zor olan sensin.
Ev hanimligi zor diyenlere katilmam cunku biz de eve gidince temizlik bulasik yemek ve cocuk islerini halletmek zorunda kaliyoruz. Amaaaa evde 2-3cocuk varsa 7 gun 24saat onlarlaysa iste o zaman zor be.ben evde yorulsam gelip işte de yorulsam çivi çiviyi sokuyo.kafam dagiliyor.
Sen su soguk gunleri kaxasiz belasiz atlatmaya bak.yazin parka cikinca dedigin gibi iyi olur.e cocuklar fe buyuyecek anaokulu kreş imkanlariniz olacak.artik devlet kuran kurslarinda bile 4yaş grubu kuruyor.verirsin kursa o ilim öğrenir sen kafani dinlersin beaaa:)
Ogretmen arkadaslar goruyonuz di mi eğitime ne kadar duskun oldugumuzu?
Ambu sabir sabir.
Bu donem her diyeti bozdugunda düştüğün yerden kalk yeter!
15 dk a yeterli ara ara toplam 45 dk yapicaksin sabah ogle ve aksam bende you tobeden plates yaptim 20dk daha fazla yapamadim..Yemegi sakin cok azaltmayin ben o hatayi yaptim ve vucut ona alisti hep daha fazla hareket istiyor kilo vermem bir senedir durdu...saglik icin gidanizi kesmeyin az az herseyden yiyin.Gunde ne kadar veya kac defa zipladi?
Bende trambolin var ara ara zipliyorum.trambolin kosu bandi ve eliptik bisiklete gore cok ucuz
Bende tou tobeden bulup yaptim cok terledim yuruyuste bukadar terlemem ustune 100 ip atladim deminki 300 ipi atlamaya gittim ama misafir gelince yapamadim
15 dk a yeterli ara ara toplam 45 dk yapicaksin sabah ogle ve aksam bende you tobeden plates yaptim 20dk daha fazla yapamadim..Yemegi sakin cok azaltmayin ben o hatayi yaptim ve vucut ona alisti hep daha fazla hareket istiyor kilo vermem bir senedir durdu...saglik icin gidanizi kesmeyin az az herseyden yiyin.
Gunde ne kadar veya kac defa zipladi?
Bende trambolin var ara ara zipliyorum.trambolin kosu bandi ve eliptik bisiklete gore cok ucuz
o menüler yavaştan ufalıyot geçen hafta sağlıklı yiyim çok yiyim dedim ama kg gidene kadar kıssam iyi olacak. çok kıstım mı da metobolizma yavaşlıyo deli gibi yemek yiyen biriyimçok alışmasın bünye az yemeye :sly:
çilekli olan evelsi gün diğeri bugünkü kahvaltı.
mobilden kolaymış resim yüklemek :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?