Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm sabah
1 yumurta 2 burgu peynir. 5 zeytin cay 1.5dilim ekmek 3-4catal findik ezmesi
ara yok
oglen yarim kase mantar çorbası
yarım kase dereotlu kabak 2 biber dolması az ekmek gec oldu
ara yine biber dolması cok severim dayanamıyorum cerez gibi yiyorum
aksam patlamış Mısır 3kucuk kurabiye
humana rezene su

20 dk callenet 20 dk Leslie 1 yıldır spor yapmiyordum bu aksam basladim insallah kilolar gider

Benide araniza alirsaniz cok mutlu olurum ben 115 kilodan 69 a kadar dusmustum tekrar yemeye baslayinca 83 oldum bi senedir ne yaptiysan bir gram bile veremiyorum ...motivasyon icin araniza katilmak istiyorum

Hoşgeldin canım

Cok tesekkur ederim bende muhasebeciyim 33 yasindayim bir oglum var su mesaja direk karsilik vermeyi cozemedim bir turlu ...haftaya kadar 100 gram bile versem raziyim....

hoşgeldin canım dilerim bol bol kilo verir ve hedefine bir daha kilo almamak üzere ulaşırsın
Bende tou tobeden bulup yaptim cok terledim yuruyuste bukadar terlemem ustune 100 ip atladim deminki 300 ipi atlamaya gittim ama misafir gelince yapamadim

bende bir ara ip atlamaya karar verdim ama ayak bileklerini kalınlaştırdığını okuyunca bıraktım bilmiyorum doğru mudur

bu arada 10 yaş gençleş callanetics programı bale, yoga ve pilates karışımı bir aerobik diyebiliriz herhalde anlatımlarını atlarsak ortalama 20 dak. bile sürmüyordur
ilk günler inanılmaz ağrı oluyor ben dayak yemiş gibiydim ama şimdi çok çok rahat yapıyorm hatta bazen sayıları arttırıyorum

kasları enine değil boyuna uzattığı için olduğundan çok daha ince görünüyorsun süper birşey

Karatay dieti sebze agirliklimi oluyor..kereviz ceviz yogurt en sevdigim uclu..
Cloudpage.karatay diye google a yaz gayet kapsamli bi dosya var orda.
Karatay et sebze cig kuruyrmis yogurt yag agirlikli

Ben seni niyeyse cok sevdim:) dogru diyosun bazi seyler de ekmeksiz yenmiyo
Ben senin listelerine bakip bunlarla nasil kilo verebiliyor diyorum sanirim spor yuzunden verebiliyorsun

Ambu icimizde işi en zor olan sensin.
Ev hanimligi zor diyenlere katilmam cunku biz de eve gidince temizlik bulasik yemek ve cocuk islerini halletmek zorunda kaliyoruz. Amaaaa evde 2-3cocuk varsa 7 gun 24saat onlarlaysa iste o zaman zor be.ben evde yorulsam gelip işte de yorulsam çivi çiviyi sokuyo.kafam dagiliyor.
Sen su soguk gunleri kaxasiz belasiz atlatmaya bak.yazin parka cikinca dedigin gibi iyi olur.e cocuklar fe buyuyecek anaokulu kreş imkanlariniz olacak.artik devlet kuran kurslarinda bile 4yaş grubu kuruyor.verirsin kursa o ilim öğrenir sen kafani dinlersin beaaa:)
Ogretmen arkadaslar goruyonuz di mi eğitime ne kadar duskun oldugumuzu?
Ambu sabir sabir.
Bu donem her diyeti bozdugunda düştüğün yerden kalk yeter!

Arastirmaya basladim bile cnm cok sagol

Kahvalti bol yesillik 2 dilim tam bugday ekmegi bir dilum peynir 3 tane zeytin ve yumurta ve kahvaltidan once bi bardak limonlu bir bardak normal su sonrada oglusu alip tiyatroya ..

Buda omurganin dik durusu icin ...kuzenim ziplayarak kilo vermisti ve dietisyen tavsiyesiyle ben bi kalinlasma yasamadim cnm..
Gunde ne kadar veya kac defa zipladi?
Bende trambolin var ara ara zipliyorum.trambolin kosu bandi ve eliptik bisiklete gore cok ucuz

Bu sabah.ilik su.1yk elma sirkesi.1tk corek otu yagi
1rafadan yumurta
1.5 dilim peynir
3etimek
Domates

Ben seni niyeyse cok sevdim:) dogru diyosun bazi seyler de ekmeksiz yenmiyo
Ben senin listelerine bakip bunlarla nasil kilo verebiliyor diyorum sanirim spor yuzunden verebiliyorsun

o menüler yavaştan ufalıyot geçen hafta sağlıklı yiyim çok yiyim dedim ama kg gidene kadar kıssam iyi olacak. çok kıstım mı da metobolizma yavaşlıyo deli gibi yemek yiyen biriyim çok alışmasın bünye az yemeye :sly:
çilekli olan evelsi gün diğeri bugünkü kahvaltı.
mobilden kolaymış resim yüklemek :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394868954954.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $1394868967252.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

sagol canim.benim sikintin kendim icin bir saatim bile olmamasi.esim yorgun herzaman.cocuklar devamli birbirlerine satasiyo.annemler tasinmadan cok iyidim ama simdi kimsesiz kaldim sanki.neysem aglamakli oldum kendime uzulfum gene.bide esim calis diyo cocuklar ev is ben asla yapamam.cunku gene kimsem olmiycak neysem hep kendime diyorum gecicek bugunler :)))))desteginiz icin sagolun.tek ozelim burasi oldu zaten

Bende trambolin var ara ara zipliyorum.trambolin kosu bandi ve eliptik bisiklete gore cok ucuz
15 dk a yeterli ara ara toplam 45 dk yapicaksin sabah ogle ve aksam bende you tobeden plates yaptim 20dk daha fazla yapamadim..Yemegi sakin cok azaltmayin ben o hatayi yaptim ve vucut ona alisti hep daha fazla hareket istiyor kilo vermem bir senedir durdu...saglik icin gidanizi kesmeyin az az herseyden yiyin.

Kesinlikle haklısın..yoğun spor ve az yemekle verilen kilo daha hızlı geri alinir..ömür boyu surduremeyecegin bir tempo doğal olarak sagliksiz...

7.00 : 1 dlm ekmek
2 yk menemen

11.00 : 1 simit

14.00 : yoğurt karışımı (6 kayısı ile)

17.00 : 2 kase yayla çorbası
bol salata
2 dlm ekmek

bugün 9-12 özel dersim var (e para lazım :) 1-4 arası bir yarışmada juriyim (şiir yarışması ne anlarsam!!) akşam 6da bir nikahta şahidim (bahtsız bedevi halimle inşallah uğursuzluk getirmem).bu hengâmede ancak bu kadar menü ayarlayabilirim...şimdiden yaziyorum ki oralarda ikramlardan tirtiklamayayim :/

ip atlamaya bende başlayayım o zaman

trambolin süper birşey ya sedef 5 dak. yarım saat koşu yapmaktan daha fazla kalori yakıyorsun ama eşim bana almıyor

evde stepperım var o yüzden ona binmiyormuşum tramboline de binmezmişim çok biliyo

vuhuhuhuhuhuhuuuuu kahvaltıya bak
ben onlarım yesem 1500 kilo olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…