Ben pişmiş halini sevmedim onu da mi çiğ yiyorsun:)
Stepper da bazen sıkıyor insanı gerçi televizyon falan izlerken yapılması kolayda işte üşengeçlik
bu arada ipimi de kutusundan çıkarayım bari
bu sabah kalktım tavaya sucukları doğradım yağı koydum sonra dedim ki kendi kendime bunu yeme özge ya zaten karnın da öyle çok aç değil
lapa yapmaya karar verdimbugün prinç lapası günü ilan ediyorum kendime
pazartesi günü abim gelecek babam rahatsız o yüzden
yarın anneme gidip yaprak sarması ve börek yapacağım (ayıptır söylemesi mutfakta çok iyiyimdir)
ama ben yiyecekmiyim
şimdilik bilmiyorum duruma bakarız
kızlar merhaba uçmuş gitmişsiniz hafta sonunda yaaaa kendimi çokk dışarda hissettim.artık hafta sonu eşimin telefonundan girmeye çalışıcam yoksa her şeyi kaçırıyorum kendimi yabancı gibi hissediyorum.
hafta sonu bütün diyetim bozuldu misafirler geldi her gelen eli dolu geldi ondan bir tane bundan birtane diyetin anlamı kalmadı bende bu 4 gün kendimi cezalandırdım pilav ve ekmek yasak (sabah kahvaltısı hariç )en azından olduğum kiloyu korusam offfff yiyorum sonra pişman oluyorum
bu arada hasta oldum rahatladım çok şükür
hamur kızartması , nutella, fıstık ezmeli ekmek... bu resimleri bizim de canımız çeksin diye mi ekledin kuzum
Evet yaa görünce benimde canım çekti
ozgekrd
ceydy
nazperver
m1986
elif_merve
fatma bol
----------
ilk 3 arkadaşın 2.
son 3 arkadaşın ilk kilo bildirimi bu perşembe olacak diye biliyorum. akrep??? kafam karıştı şimdiden sorayım dedim.
Bu vesile ile yeni arkadaşlara acı bir gerçeği hatırlatıcam: buraya zayıflama takımına hızlı giriş yapan kişilerin çoğu ilk 2 haftayı bile tamamlamadan buradan ayrılıyor
biz kadınlar diyet konusunda hep böyle değil miyiz? ilk hafta onu da yapıcam bunu da yapıcam ekmeği de kesicem sporu da yapıcam diye başlayıp hepsini 2. hafta bırakıyoruz
bu yarışı istikararlı olan kazanacakl
Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....acaba şimdi neredeyiz????
Günah çıkartmış gibi oldumama sebebi belliymiş sabah adet oldum. nutella ufak kavanoz ya iki haftadır azcık azcık yiyom
yakında görünmeyecek
şimdi ben geçen perşembe sabahı 58,4 tüm.. hedef 55
çok gazla da başlasam bırakmak istemiyorumyaz geliyor eşyalarıma sığmak istiyorum.
benim de58,4 ten hesaplayınca 2,92 yani 3 kg vermem gerekiyor demek hmm55,5 oldum mu grup hedefine ulaşmış olacağım, 55 olunca da kendi hedefime
tabi öyle istediğim kadar çabuk gitmiyor
canım nutellayı bitirmek için acele etmebitirince gene canın çekecek. ben sana kafadan izin veriyorum her gün 2 çay kaşığı ye ok ne kadar giderse artık istiyorsan bir hafta olsun...
evet 55,5 olunca sen de bu su yeşili çılgınlığını yaparsın
kızlar merhaba uçmuş gitmişsiniz hafta sonunda yaaaa kendimi çokk dışarda hissettim.artık hafta sonu eşimin telefonundan girmeye çalışıcam yoksa her şeyi kaçırıyorum kendimi yabancı gibi hissediyorum.
hafta sonu bütün diyetim bozuldu misafirler geldi her gelen eli dolu geldi ondan bir tane bundan birtane diyetin anlamı kalmadı bende bu 4 gün kendimi cezalandırdım pilav ve ekmek yasak (sabah kahvaltısı hariç )en azından olduğum kiloyu korusam offfff yiyorum sonra pişman oluyorum
bu arada hasta oldum rahatladım çok şükür
Afiyet olsun canim.Hazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
Aksama levrek ve salata olucak baskada bisey yemiycem....ve plates yapicam bu aksam bi saat kadar....persembe olayi stres yapti bende ....kilo bildirilecekmis....
bunu bol şekerli süttozlu nescafe içerken okumayaydım iyiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?