Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben pişmiş halini sevmedim onu da mi çiğ yiyorsun:)

Çiğ yedigimde yoğurt ekliyorum..limonlu yediklerim buharda az haşlanmış..ben çok sebzeciyim her türünü severim..nasıl kilo aldım pekiiiii?? Börek çörek de çok severim :) bak kurabiye kek tatlı hiç aramam ama şu an bir lokma börek yesem doycam..halbuki menudekileri yedim doydum ama ruhum aç :)

kızlar merhaba uçmuş gitmişsiniz hafta sonunda yaaaa kendimi çokk dışarda hissettim.artık hafta sonu eşimin telefonundan girmeye çalışıcam yoksa her şeyi kaçırıyorum kendimi yabancı gibi hissediyorum.
hafta sonu bütün diyetim bozuldu misafirler geldi her gelen eli dolu geldi ondan bir tane bundan birtane diyetin anlamı kalmadı bende bu 4 gün kendimi cezalandırdım pilav ve ekmek yasak (sabah kahvaltısı hariç )en azından olduğum kiloyu korusam offfff yiyorum sonra pişman oluyorum
bu arada hasta oldum rahatladım çok şükür

kizlar ben bugun menu yazmiyim.abuk sabuk yiyorum.esim giderken biraz yedim cocuklarla biraz yedim.canim bisey istemiyo ama aciktigimdan ufak ufak yiyorum ama valla yazicak halim yok.hepinizi optum Allaha emanet olun

canım şu yoğurt karışımını ve pirinç lapası tarifini banada verir misin ben her öğün yoğurt yemeye dikkat ediyorum bende deniyeyim

hepimiz oyleyiz canim yiyip pisman oluyoruz.olsun oda iyi bence devamli yemekten iyidir.hastalanman iyi olmus ( artik biri hastalansa sevinir olduk istemeden hamile kalmak zor bisey olsa gerek.gerci ben ikisinide planlamadim ama uzulmedimde)

Öğlen yemeğim dün yemeyip bıraktığım 1 tabak yağsız ve peynirli fırında makarna (bitse de kurtulsam modundayım) yanında 3-4 yaprak marul. sonra da yeşil çay demleyip içeceğim yine tarçınlı ve bol limonlu. bir de şu su içme işini haleetsem çok iyi olacak unutuyorum hep. :2::2::2:

Akşam sadece mercimek çorbası ve salata yiyeceğim. İnşallah arada tatlı krizi gibi bir şey olmaz da yırtarım bugün. En büyük problemim tatlıya dayanamıyor olmam

Son düzenleme:
sabah: 1 portakal,
pırasalı omlet,
2 dilim peynir,
4 etimek,
salatalık

Öğlen: 1 kase mercimek çorba (bakın görün bir öğünümü çorbayla geçirdim :) )

Ara: adaçaylı yeşil çay ve 1 çilekli aktivia (inşallah)

Akşam: o kadar uzun süreli planlar yapmamaya çalışıyorum
(akşama şunu yiyecem desem nedense olmuyor en iyi gerçekleri söylemek)

Son düzenleme:
hamur kızartması , nutella, fıstık ezmeli ekmek... bu resimleri bizim de canımız çeksin diye mi ekledin kuzum

Günah çıkartmış gibi oldum ama sebebi belliymiş sabah adet oldum. nutella ufak kavanoz ya iki haftadır azcık azcık yiyom

Evet yaa görünce benimde canım çekti

yakında görünmeyecek

şimdi ben geçen perşembe sabahı 58,4 tüm.. hedef 55
çok gazla da başlasam bırakmak istemiyorum yaz geliyor eşyalarıma sığmak istiyorum.

benim de58,4 ten hesaplayınca 2,92 yani 3 kg vermem gerekiyor demek hmm 55,5 oldum mu grup hedefine ulaşmış olacağım, 55 olunca da kendi hedefime

tabi öyle istediğim kadar çabuk gitmiyor

canım nutellayı bitirmek için acele etme bitirince gene canın çekecek. ben sana kafadan izin veriyorum her gün 2 çay kaşığı ye ok ne kadar giderse artık istiyorsan bir hafta olsun...

evet 55,5 olunca sen de bu su yeşili çılgınlığını yaparsın

yeni gelen ve çizelgesi olmayan arkadaşlar kilo çizelgelerini ekler misiniz.
Tickerfactory sitesinde yapıyorsun çizelgelerinizi.

altınbaşak a bir çay kaşığıyla sürüyorum zaten ama spor a düzen yapamadım

merhaba kizlar. persembeden beri annemdeydim. bu aksam evimize donuyoruz. ipin ucunu kacirdim. 69,7 yi gormustum bu sabah 70,7 ydi maalesef. spor da duzenli yapamadim:-( neyse evimde toparlarim diycem ama gidince hatirli misafirlerim gelicek. onlara guzel seyler yapicam. tadi tuzu derken kaptirip gitmem insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğlen yemeği ufak ton balık marul kırmızı biber mısır limon kurutemiş

Eklentiler

• $1395062923151.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 47

Valla bende iyi gitmiştim taaaki dün aksam kayinvalidemin gonderdigi ıspanaklı corekleri yiyene kadar toktum ama yedim cok severim sabahta yedim sayamadim bende pismanimama dayanamadim of buaksambirde gün vat of ya.
hedefcim ben telden giriyorum onun icin eskicizelgem duruyo olabilir

5 ymkasigi nohut ve ayran ama anneme geldim cayin yaninda kurabiyeler ve galete su cay saati beni hep zorluyor....

Aksama levrek ve salata olucak baskada bisey yemiycem....ve plates yapicam bu aksam bi saat kadar....persembe olayi stres yapti bende ....kilo bildirilecekmis....

Aksama levrek ve salata olucak baskada bisey yemiycem....ve plates yapicam bu aksam bi saat kadar....persembe olayi stres yapti bende ....kilo bildirilecekmis....

bunu bol şekerli süttozlu nescafe içerken okumayaydım iyiydi

bunu bol şekerli süttozlu nescafe içerken okumayaydım iyiydi

nazperver sen kaç yaşındasın...gençlerin beslenme tarzı var sende ve felleğin sillesini henüz yememişsin (metabolizman yavaşlayınca görürsün sen)
diye düşünüyorum yediklerini görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…