nazperver sen kaç yaşındasın...gençlerin beslenme tarzı var sende ve felleğin sillesini henüz yememişsin (metabolizman yavaşlayınca görürsün sen)
diye düşünüyorum yediklerini görünce
40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım oh missss :) kahvemi de içtim :) hava güzel olunca insanın heeeeeeep yürüyesi geliyor ne güzel ama ne mümkün tabi :) ya bugün kızım 1 saat etüde kalacakmış okulda (normalde 5te evde oluyoruz) 6da ben alcam..bu 1 saatte ne yapacağımı bilemedim ne garip kendime vakit ayırmaya ayırmaya bu bi saatte ne yapacağımı bulamadım ve ambu seni andım :) alışverişim hala duruyor gitsem çılgınlar gibi aışveriş mi yapsam acep :)
Elifciğim çok özür dilerim haftada 1,5 - 2 kilo demişim ayda olacaktı o. Kusura bakma
Leslie sanson kardio mu yoksa sıkılaşma mı? Ben spor konusunda çok zorlanıyorum. Bir süre önce ebru şallının plates programını takip ettim. sadece temel hareketlerini yaparak bile bayağı faydasını görmüştüm. Ama kardiyo egzersizinbe de ihtiyacım var
Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....acaba şimdi neredeyiz????
Dün peynir yapmıştım az önce çıkardım bi lokma tadına baktım off süper olmuş...sabahı nasıl edicem bilmem sabah kocaaaaaa bi dlm yicem dlm denmez ona parçacorekotlu ve kekikli yapmıştım harika :)
Dün peynir yapmıştım az önce çıkardım bi lokma tadına baktım off süper olmuş...sabahı nasıl edicem bilmem sabah kocaaaaaa bi dlm yicem dlm denmez ona parça :) corekotlu ve kekikli yapmıştım harika :)
anam hem buzluga biseyler yapiyosun hem calisiyosun hem annesin hem beni anliyosun :))) bide peynirmi yaptinnnnn Masaallah sana
tarif istiyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım..ozgekrd
ceydy
nazperver
m1986
elif_merve
fatma bol
----------
ilk 3 arkadaşın 2.
son 3 arkadaşın ilk kilo bildirimi bu perşembe olacak diye biliyorum. akrep??? kafam karıştı şimdiden sorayım dedim.
Bu vesile ile yeni arkadaşlara acı bir gerçeği hatırlatıcam: buraya zayıflama takımına hızlı giriş yapan kişilerin çoğu ilk 2 haftayı bile tamamlamadan buradan ayrılıyor
biz kadınlar diyet konusunda hep böyle değil miyiz? ilk hafta onu da yapıcam bunu da yapıcam ekmeği de kesicem sporu da yapıcam diye başlayıp hepsini 2. hafta bırakıyoruz
bu yarışı istikararlı olan kazanacakl
Ooooo bu hatırlatma süper oldu, şu saatte acıktım ve püsküüt arası güllü lokum yapcaktım ve bu hatırlatma kestiProje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....acaba şimdi neredeyiz????
Bu liste de süper olmuş ellerine sağlık canımgeçen hafta toplam 1,6 kg zayıfladı 2. takım ve grupta 6. olduk. daha iyiler var yani...
**2. TAKIM 352. ETAP **ALTINCISI
uhs 3,5 paket
selennnnn 2 paket
nurceng 1,5 paket
Seldom 1 paket
margarinden kurutlurdu resmen...
Süpersin kuzu yaa maşallah sanaHazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
Kesinlikle katılıyorum canım ya..Ben de bazen sağlıklı gıdalarla doyuyorum ama önceki alışkanlıklarımdan olan cıss bişilerden varsa evde sanki ondan yiyince tam doyucakmışım gibi hissediyorum oysa yalannn ben çoktaan tokum...Çiğ yedigimde yoğurt ekliyorum..limonlu yediklerim buharda az haşlanmış..ben çok sebzeciyim her türünü severim..nasıl kilo aldım pekiiiii?? Börek çörek de çok severim :) bak kurabiye kek tatlı hiç aramam ama şu an bir lokma börek yesem doycam..halbuki menudekileri yedim doydum ama ruhum aç :)
Aaaa bir ambu dahakızlar merhaba uçmuş gitmişsiniz hafta sonunda yaaaa kendimi çokk dışarda hissettim.artık hafta sonu eşimin telefonundan girmeye çalışıcam yoksa her şeyi kaçırıyorum kendimi yabancı gibi hissediyorum.
hafta sonu bütün diyetim bozuldu misafirler geldi her gelen eli dolu geldi ondan bir tane bundan birtane diyetin anlamı kalmadı bende bu 4 gün kendimi cezalandırdım pilav ve ekmek yasak (sabah kahvaltısı hariç )en azından olduğum kiloyu korusam offfff yiyorum sonra pişman oluyorum
bu arada hasta oldum rahatladım çok şükür
Sende Allah a emanet ol canımkizlar ben bugun menu yazmiyim.abuk sabuk yiyorum.esim giderken biraz yedim cocuklarla biraz yedim.canim bisey istemiyo ama aciktigimdan ufak ufak yiyorum ama valla yazicak halim yok.hepinizi optum Allaha emanet olun
Yaa sorma ben de önceden liste yapamam ne desem tersi bi durum olur çünkü, önceden liste yapıp uyan arkadaşlara da hayranım..sabah: 1 portakal,
pırasalı omlet,
2 dilim peynir,
4 etimek,
salatalık
Öğlen: 1 kase mercimek çorba (bakın görün bir öğünümü çorbayla geçirdim :) )
Ara: adaçaylı yeşil çay ve 1 çilekli aktivia (inşallah)
Akşam: o kadar uzun süreli planlar yapmamaya çalışıyorum(akşama şunu yiyecem desem nedense olmuyor en iyi gerçekleri söylemek )
Kuzu özledik seni, hadi geldiğini belli et, paylaşımların bereketlensinmerhaba kizlar. persembeden beri annemdeydim. bu aksam evimize donuyoruz. ipin ucunu kacirdim. 69,7 yi gormustum bu sabah 70,7 ydi maalesef. spor da duzenli yapamadim:-( neyse evimde toparlarim diycem ama gidince hatirli misafirlerim gelicek. onlara guzel seyler yapicam. tadi tuzu derken kaptirip gitmem insallah.
Canım sen tam benim kafadansın, menüne bayıldımmmmöğlen yemeği ufak ton balık marul kırmızı biber mısır limon kurutemiş
Hayır canım eski çizelgen görünmüyor, en yakın bir zamanda pc bulup çizelgeni güncelleValla bende iyi gitmiştim taaaki dün aksam kayinvalidemin gonderdigi ıspanaklı corekleri yiyene kadar toktum ama yedim cok severim sabahta yedim sayamadim bende pismanimama dayanamadim of buaksambirde gün vat of ya.
hedefcim ben telden giriyorum onun icin eskicizelgem duruyo olabilir
5 ymkasigi nohut ve ayran ama anneme geldim cayin yaninda kurabiyeler ve galete su cay saati beni hep zorluyor....
Menü ve spor güzelmişAksama levrek ve salata olucak baskada bisey yemiycem....ve plates yapicam bu aksam bi saat kadar....persembe olayi stres yapti bende ....kilo bildirilecekmis....
Şşşştt nescafe cıssssbunu bol şekerli süttozlu nescafe içerken okumayaydım iyiydi
Naptın çok merak ettim40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım oh missss :) kahvemi de içtim :) hava güzel olunca insanın heeeeeeep yürüyesi geliyor ne güzel ama ne mümkün tabi :) ya bugün kızım 1 saat etüde kalacakmış okulda (normalde 5te evde oluyoruz) 6da ben alcam..bu 1 saatte ne yapacağımı bilemedim ne garip kendime vakit ayırmaya ayırmaya bu bi saatte ne yapacağımı bulamadım ve ambu seni andım :) alışverişim hala duruyor gitsem çılgınlar gibi aışveriş mi yapsam acep :)
Sen memurmuydun canım ?Düzenli olarak ev hanımı olasım geliyoryemek yapayım, telaşesiz ev toplayayım, çıkayım güneşi göreyim iki yürüyeyim spor yapayım balkonda bir çay içeyim
okunacak kitaplar izlenecek filmlerspor yapmam lazım bakalım ne zaman :)
Tabiki katılabilirsinBen de takıma katılabilir miyim ? :what:
ben netten baktım epey, bulamadım yada yanlış yerde aradım sonrada yapma iştahım kaçtıBen callanetics e başlamayı düşünüyorum yspan ve faydasını gören kimse var mı
Yani ölçüleriniz değişimi vb. nasıl ? :what::what:
Peynirmi yaptınDün peynir yapmıştım az önce çıkardım bi lokma tadına baktım off süper olmuş...sabahı nasıl edicem bilmem sabah kocaaaaaa bi dlm yicem dlm denmez ona parça :) corekotlu ve kekikli yapmıştım harika :)
anam hem buzluga biseyler yapiyosun hem calisiyosun hem annesin hem beni anliyosun :))) bide peynirmi yaptinnnnn Masaallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?