Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

nazperver sen kaç yaşındasın...gençlerin beslenme tarzı var sende ve felleğin sillesini henüz yememişsin (metabolizman yavaşlayınca görürsün sen)
diye düşünüyorum yediklerini görünce

deme öleeee bide şekeri kestim bi haftadan fazla oldu. bu ekstra oldu süt tozu ve şeker

84 lüyüm canım 6 nisan da 30 u doldurup artık 30,1-30,5 diye giderekten yaşlanıyorum

bu metabolizmamın yavaşlamış hali hey gidi gençlik bi oturuşta tam ekmek tost yerdim bide eskiden ekmekler büyük tabi

tabi gittikçe yavaşlıyor

en azından artık abur cubur iştahım kalmadı bünye istemiyor artık cips vs

Son düzenleme:
40 dk tempolu yürüyüşümü yaptım oh missss :) kahvemi de içtim :) hava güzel olunca insanın heeeeeeep yürüyesi geliyor ne güzel ama ne mümkün tabi :) ya bugün kızım 1 saat etüde kalacakmış okulda (normalde 5te evde oluyoruz) 6da ben alcam..bu 1 saatte ne yapacağımı bilemedim ne garip kendime vakit ayırmaya ayırmaya bu bi saatte ne yapacağımı bulamadım ve ambu seni andım :) alışverişim hala duruyor gitsem çılgınlar gibi aışveriş mi yapsam acep :)

Düzenli olarak ev hanımı olasım geliyor yemek yapayım, telaşesiz ev toplayayım, çıkayım güneşi göreyim iki yürüyeyim spor yapayım balkonda bir çay içeyim

okunacak kitaplar izlenecek filmler spor yapmam lazım bakalım ne zaman :)

Normal yani kardio gibi ama hafif bi kardio çok ağır değil

Ben de takıma katılabilir miyim ? :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben callanetics e başlamayı düşünüyorum yspan ve faydasını gören kimse var mı
Yani ölçüleriniz değişimi vb. nasıl ? :what::what:

Dün peynir yapmıştım az önce çıkardım bi lokma tadına baktım off süper olmuş...sabahı nasıl edicem bilmem sabah kocaaaaaa bi dlm yicem dlm denmez ona parça :) corekotlu ve kekikli yapmıştım harika :)

Dün peynir yapmıştım az önce çıkardım bi lokma tadına baktım off süper olmuş...sabahı nasıl edicem bilmem sabah kocaaaaaa bi dlm yicem dlm denmez ona parçacorekotlu ve kekikli yapmıştım harika :)

anam hem buzluga biseyler yapiyosun hem calisiyosun hem annesin hem beni anliyosun :))) bide peynirmi yaptinnnnn Masaallah sana

tarif istiyom

anam hem buzluga biseyler yapiyosun hem calisiyosun hem annesin hem beni anliyosun :))) bide peynirmi yaptinnnnn Masaallah sana

Ay kendimi supersonik hissettim okuyunca sağol :) ama peynir yapmanın yoğurt yapmaktan bi farkı yok mayala bırak!! Amaaaa ben tereyağını da kendim yapıyorum..o zor bak ugrastiriyor yani..

tarif istiyom

Hemen vereyim efeem :) 5 kg sütü alıyorsun kaynat sogut (çiğ sütle daha güzel oluyormuş ama benim içime sinmiyor) sonra hazır satılan sivi peynir mayasindan 2 ölçü koyup karistirip serince bir yere koyuyoruz..peynir tutunca topaklanıyor o topaklari alıp bir tulbente koyup üzerine ağırlık yapacak birşey koyuyor suzduruyoruz...peynir suyunuda pogaca hamurunda kullaniyoruz...ben kendimi aşıp otlu çöplü çeşit çeşit yapıyorum..isterseniz cik yapıp salamura da yapabilirsin ben taze az az yapıyorum..

callanetics 10 saatte 10 yaş programındaki bacak egzersizlerini 3 ve 4. sü tam ne işe yarıyor bacakları mı inceltiyor bende pek öyle bir izlenim bırakmadı da :sly:

Ben plates yapicaktim ama olmadi malesef bende saclarimi boyamaya karar verdim...bi usengeclik basti hic canim istemiyor...

Bugünkü menüm
Kahvaltı
1 elma
1 çay kaşığı bal
1 dilim ekmek
Çay yarım kk peynir
Ara1
kahve 3u1 arada
Öğle
3 yk tavuklu pilav
1 kase domates çorbası
Salata
1 ince dilim pasta(bir arkadaşımın doğum günü)
Ara 2
Meyveli yoğurt
Akşam
1 kase çorba
Salata
Evde pasta vardı dayanamadım yarım dilim yedim
Yemekten sonra Türk Kahvesi(orta)
Ara3
1 bardak süt
Callanestic 1/21 yaptım
Her yerim ağrıyo:sly::sly: :)

Evet canım..
Bu listeyi sağlam tut.. Bi yandan da 14. takıma taze kan sağlamak durumundayım
Ooooo bu hatırlatma süper oldu, şu saatte acıktım ve püsküüt arası güllü lokum yapcaktım ve bu hatırlatma kesti
En son 18:30 öncesi akşam yedim ve günü kapadım.
Bu liste de süper olmuş ellerine sağlık canım
Hazimsizliga iyi geldiğini biliyorum ama özellikle değil sevdiğim için yiyorum bi paket 3-4 gün yetiyor bana..bol limonlu mmmmmm suanda yiyorum :)
Süpersin kuzu yaa maşallah sana

Kesinlikle katılıyorum canım ya..Ben de bazen sağlıklı gıdalarla doyuyorum ama önceki alışkanlıklarımdan olan cıss bişilerden varsa evde sanki ondan yiyince tam doyucakmışım gibi hissediyorum oysa yalannn ben çoktaan tokum...
Aaaa bir ambu daha
Kuzu hasta olup rahatlamana sevindim...
kizlar ben bugun menu yazmiyim.abuk sabuk yiyorum.esim giderken biraz yedim cocuklarla biraz yedim.canim bisey istemiyo ama aciktigimdan ufak ufak yiyorum ama valla yazicak halim yok.hepinizi optum Allaha emanet olun
Sende Allah a emanet ol canım
Yaa sorma ben de önceden liste yapamam ne desem tersi bi durum olur çünkü, önceden liste yapıp uyan arkadaşlara da hayranım..
Ben şişkoyum ama iradem zayıf benim

Kuzu özledik seni, hadi geldiğini belli et, paylaşımların bereketlensin
öğlen yemeği ufak ton balık marul kırmızı biber mısır limon kurutemiş

Canım sen tam benim kafadansın, menüne bayıldımmmm Şu saatte görmesem süper olacaktı, iyiki hedefin listesini önce gördüm
Hayır canım eski çizelgen görünmüyor, en yakın bir zamanda pc bulup çizelgeni güncelle
5 ymkasigi nohut ve ayran ama anneme geldim cayin yaninda kurabiyeler ve galete su cay saati beni hep zorluyor....

Aksama levrek ve salata olucak baskada bisey yemiycem....ve plates yapicam bu aksam bi saat kadar....persembe olayi stres yapti bende ....kilo bildirilecekmis....
Menü ve spor güzelmiş
bunu bol şekerli süttozlu nescafe içerken okumayaydım iyiydi

Şşşştt nescafe cıssss

Naptın çok merak ettim
Sen memurmuydun canım ?
Ben de takıma katılabilir miyim ? :what:

Tabiki katılabilirsin
Ben callanetics e başlamayı düşünüyorum yspan ve faydasını gören kimse var mı
Yani ölçüleriniz değişimi vb. nasıl ? :what::what:
ben netten baktım epey, bulamadım yada yanlış yerde aradım sonrada yapma iştahım kaçtı
Peynirmi yaptın amanın pek severim peyniri hemde kekikli felan nasıl yaptın kuzu anlatıver acıcık

ayy ambu sen çok yaşa emi seni anlayabilmek öyle zormuki seçeneklerin arasına kendini de sıkıştırmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…