akrep hamile olma ihtimalim yok. dün gece yemeği abartınca yeni aldığım 1er paket zencefil ve zerdeçalı karıştırdım ( zencefil paketi hacim olarak zerdeçalin 1,5 katı) sonra da bu karışımdan yaklaşık 1 yemek kaşığı yuttum. zencefil ağırlıklı oldu karışım. zannediyorum fazla geldi. son hafta da evimde taze zencefil var günde 1 parmak ucu kadar içip duruyordum, yeşil çayın içine yakışmıyor diye zencefilli su bile içiyordum.ilk defa oluyor böyle bişey...
Canım sen hamile hamile diyet mi yapıyorsun yoksa?Yok yok bence çizelgende bir hata vardır dimiii???
yok canım özel sektör muhasebe. otur otur şiştim
sf olarak mıkitap dersen ben hiç hareket etmem hep oturur kitap okurum
valla 3 leri görmek düşüncesi bi insanı garip yapıyoralışırım diye düşünüyorum :)
bu arada akşam ilk defa börek açtım ıspanaklı. eh gzl gibi oldu ilk sonuçtayedim ondan ama ince hamur içi ıspanak soğan zaten çok bişi olur mu
sabah kahvaltı için getirmedim yerim çok diye
kahvaltım gene altınbaşak
2 si nutella
2 si fıstık ezmeli
10 ar badem, fındık, antep fıstığı
1 ceviz
ama ama çok yorgundum ki ben nescafe içtim süt tozlu şekerli
kahveyi de sade içebiliyorum esas çay gibi bir daha ki sefer sade içeyim :)
öğlen gene salata dünkü gibi.
Geçmiş olsun canım..Bol ılık su iç..kızlar ne haber ya ben çok hastayım grip oldum her yerim ağrıyor işlerde yoğun
bu arada çok hızlı gidiyorsunuz sizi takip edemiyorum çok üzülüyorum bu duruma
SuntaSevgili arkadaşım nutella ve özellikle fıstık ezmesini (Offf yaa çok severim hem de bayım bayım bayılırım) o suntaların üstüne de sürsen kalorisi düşmüyormuş haberin olsun Bir de yazık değilmi sana içiyorsun o şekeri süttozunu. şkersiz sütlü falan içsene ne güzel. Sen emek emek kilo vermeye çalış sonra bir şeker bir fıstık ezmesi 52: ) hoopp emekler boşa cık cık cık!!!!
kızlar ne haber ya ben çok hastayım grip oldum her yerim ağrıyor işlerde yoğun
aYy nasıl dikkat etmişin çizelgeye geri döndüm baktım tekrar, eski çizelgesi kalmıştır canım, bizim takımdaysddı arkadaş hamile kalınca ayrılmak zorunda kaldı..
Sevgili arkadaşım nutella ve özellikle fıstık ezmesini (Offf yaa çok severim hem de bayım bayım bayılırım) o suntaların üstüne de sürsen kalorisi düşmüyormuş haberin olsun Bir de yazık değilmi sana içiyorsun o şekeri süttozunu. şkersiz sütlü falan içsene ne güzel. Sen emek emek kilo vermeye çalış sonra bir şeker bir fıstık ezmesi 52: ) hoopp emekler boşa cık cık cık!!!!
karatay bel bölgesini şeker yapıyor diyor. yani oralar gidene kadar meyve önermiyor en fazla günde bir ufak meyve. ben de de bel var göbek olmasa da. bide twist var rus twistimi ne diyorlar iyi geliyor diyorlar. tabi düzenli spor yapmak lazım. ben zayıflayınca gidiyor. önce popom yok oluyor ondan sonra bel
Canım karnını içine çekmen faydalı olur birde zıplamak karın ve mide kısmını ciddi bi şekilde toparlıyor tabii düzenli olucak..
protein çok onda ama spor yaparken yeniyor. yani sağlıklı bişihatta direk şu fillerin yediği fıstığı istediğin kdr istediğin zaman ye kan şekerini yükseltmiyor vs karatay çok öneriyor.
yani protein niyetine yiyiyorumama nutella bitti bitecek ufak paketti zaten
180 gr lık paket hepsi toplam 979,2 kaloriymiş 2 haftada bitmiş olacakgünde 70 kalori
yani bir eti karam gurme 55 gr 295 kalori. her gün yerdimbu günlere de şükür
ben adetimin ağrısı bitsin şu koşu bandıma yerleşeyim en iyisi
Geçmiş olsun canım..Bol ılık su iç..
Suntabenzetmeye bak yaa
kızlar ne haber ya ben çok hastayım grip oldum her yerim ağrıyor işlerde yoğun
Sevgili arkadaşım nutella ve özellikle fıstık ezmesini (Offf yaa çok severim hem de bayım bayım bayılırım) o suntaların üstüne de sürsen kalorisi düşmüyormuş haberin olsun Bir de yazık değilmi sana içiyorsun o şekeri süttozunu. şkersiz sütlü falan içsene ne güzel. Sen emek emek kilo vermeye çalış sonra bir şeker bir fıstık ezmesi 52: ) hoopp emekler boşa cık cık cık!!!!
çok geçmiş olsun..
ya bence de ne o suntalarla yiyosun??madem yicen al çıtır ekmek mmmmm mis gibi ye günaha girdiğine değsin :) ben de ya hep ya hiç öyle koklayım bırakayım yok...ben olsam onu bir günde yer içim rahat devam ederdim sonra :)
Yağlarının kasa dönüşmesini istiyorsan problem yok. O zaman bol bol protein alıp diyet yapmaman lazım ve çok spor yapman lazım. Ama ağırlığının düşmesini istiyorsan o kaloriler..... Neyse bişi demiimm ben:))))
şuanda boş bir derslikte pcden açtım sayfayı kocaaaaaa perdeye yansıttım okuyorum yazıyorum biri gelirse cevabı bilmiyorum :) nazcım zaten bende şeker var tipimden de oldukça belli :) benim bel de değil bildiğin midem deri kaplama bünyenin dışında ayol!! bak yine sinirlerim bozulduiçime nasıl çekeyim mideyi :) az önce denedim de çok güldüm kendime yok karın kaçıyor içine mide tüm heybetiyle sırıtıyor :) inşallah kg verdikçe biraz bari küçülür :/ bak biraza da razıyım ey evren!!
Çok tatlısın yaAAyy şaşırdım ben deeee. Var çünkü öyle takıntılılar biliyorum. Korktum nasıl ikna edicez diye. Ohh rahatladım :))))
şuanda boş bir derslikte pcden açtım sayfayı kocaaaaaa perdeye yansıttım okuyorum yazıyorum biri gelirse cevabı bilmiyorum :) nazcım zaten bende şeker var tipimden de oldukça belli :) benim bel de değil bildiğin midem deri kaplama bünyenin dışında ayol!! bak yine sinirlerim bozulduiçime nasıl çekeyim mideyi :) az önce denedim de çok güldüm kendime yok karın kaçıyor içine mide tüm heybetiyle sırıtıyor :) inşallah kg verdikçe biraz bari küçülür :/ bak biraza da razıyım ey evren!!
yağ kas olmaz amayediğin hiçbir protein de vucudda yağ a dönüşmez. vucud proteini sindirmek için o proteinden aldığın kalorinin %30 unu kullanıyormuş. 100 kalori aldın 30 kalorisi onu sindirmeye çalışırken gidiyor. ztn squattır basit hareketleri gün içinde hallediyorum kas çalışsın diye.
tabi yağ için koşu bandına geçmem lazım. iyi gibiyim esasında bugün akşamleyin randevulaşabilirim koşu bandımla
sağlık sorunu varsa diyetisyeni tavsiye ediyorum. bebekliğinden beri yuvarlak olan arkadaşım diyetisyenle 6 ayda 36 bedene indi. tabi kendine göre beslenmeye alıştığı için de geri almadı. ben yemek düzenim ve azmim o kadar olmadığı için gitmedim ama annem de diyetisyenle güzel kilo vermişti.
Çok tatlısın yaHassasiyetin için çok teşekkürler canım.
Ah tatlım arkadaş şeker derken hastalıktan değil, beyaz şekerden bahsetmiş, şekerli yediğimiz herşey karın ve bel çevresinde birikiyor yani bunu demek istemiş..
çok geçmiş olsun..
ya bence de ne o suntalarla yiyosun??madem yicen al çıtır ekmek mmmmm mis gibi ye günaha girdiğine değsin :) ben de ya hep ya hiç öyle koklayım bırakayım yok...ben olsam onu bir günde yer içim rahat devam ederdim sonra :)
Bu konuda nedense çeşitli görüşler var. Değişik şeyler okuduğum için söylüyorum. Ayrıca yine bazı uzmanlar kabul etmese de bazı uzmanlar proteinin vücutta depolanma olanağı olmadığı için yağa dönüşerek depolandığını söylüyor. Burda önemli olan depolayacak kadar protein, yağ, karbonhidrat vb. şeyler almamak. Yağların kasa dönüşmesinden kastettiğim şey "kas oluşumu için vücut yağların enerjisini kullanır"dı. Bu yüzden sporcular önce kilo alır sonra o enerjiyi kullanarak kas yaparlar. Bu arada kas oluşumunu desteklemek için pol protein ve hatta protein tozu kullanırlar. Ayrıca kas ağırlığı yağ ağırlığından fazladır. O yüzden ağırlık kaybetmek istiyorsan fazla kas yapmamalısın demek istemiştim. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?