Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Olsun canım sen yine de dikkatli ol bi kaçgün gözlemle kendini farklı ilaç felan içme..

Canım sen hamile hamile diyet mi yapıyorsun yoksa? Yok yok bence çizelgende bir hata vardır dimiii???

aYy nasıl dikkat etmişin çizelgeye geri döndüm baktım tekrar, eski çizelgesi kalmıştır canım, bizim takımdaysddı arkadaş hamile kalınca ayrılmak zorunda kaldı..

kızlar ne haber ya ben çok hastayım grip oldum her yerim ağrıyor işlerde yoğun
bu arada çok hızlı gidiyorsunuz sizi takip edemiyorum çok üzülüyorum bu duruma

Sevgili arkadaşım nutella ve özellikle fıstık ezmesini (Offf yaa çok severim hem de bayım bayım bayılırım) o suntaların üstüne de sürsen kalorisi düşmüyormuş haberin olsun Bir de yazık değilmi sana içiyorsun o şekeri süttozunu. şkersiz sütlü falan içsene ne güzel. Sen emek emek kilo vermeye çalış sonra bir şeker bir fıstık ezmesi52:) hoopp emekler boşa cık cık cık!!!!

Geçmiş olsun canım..Bol ılık su iç..
Sunta benzetmeye bak yaa

Çookk geçmiş olsun şekerim. Ballı limonlu karabiberli (bir rahatsızlığın yoksa zencefil de) sıcak su iç çay yerine toparlarsın.

aYy nasıl dikkat etmişin çizelgeye geri döndüm baktım tekrar, eski çizelgesi kalmıştır canım, bizim takımdaysddı arkadaş hamile kalınca ayrılmak zorunda kaldı..

AAyy şaşırdım ben deeee. Var çünkü öyle takıntılılar biliyorum. Korktum nasıl ikna edicez diye. Ohh rahatladım :))))

protein çok onda ama spor yaparken yeniyor. yani sağlıklı bişi hatta direk şu fillerin yediği fıstığı istediğin kdr istediğin zaman ye kan şekerini yükseltmiyor vs karatay çok öneriyor.

yani protein niyetine yiyiyorum ama nutella bitti bitecek ufak paketti zaten

180 gr lık paket hepsi toplam 979,2 kaloriymiş 2 haftada bitmiş olacak günde 70 kalori

yani bir eti karam gurme 55 gr 295 kalori. her gün yerdim bu günlere de şükür

ben adetimin ağrısı bitsin şu koşu bandıma yerleşeyim en iyisi

Canım karnını içine çekmen faydalı olur birde zıplamak karın ve mide kısmını ciddi bi şekilde toparlıyor tabii düzenli olucak..

şuanda boş bir derslikte pcden açtım sayfayı kocaaaaaa perdeye yansıttım okuyorum yazıyorum biri gelirse cevabı bilmiyorum :) nazcım zaten bende şeker var tipimden de oldukça belli :) benim bel de değil bildiğin midem deri kaplama bünyenin dışında ayol!! bak yine sinirlerim bozuldu içime nasıl çekeyim mideyi :) az önce denedim de çok güldüm kendime yok karın kaçıyor içine mide tüm heybetiyle sırıtıyor :) inşallah kg verdikçe biraz bari küçülür :/ bak biraza da razıyım ey evren!!

Yağlarının kasa dönüşmesini istiyorsan problem yok. O zaman bol bol protein alıp diyet yapmaman lazım ve çok spor yapman lazım. Ama ağırlığının düşmesini istiyorsan o kaloriler..... Neyse bişi demiimm ben :))))

çok geçmiş olsun..

ya bence de ne o suntalarla yiyosun??madem yicen al çıtır ekmek mmmmm mis gibi ye günaha girdiğine değsin :) ben de ya hep ya hiç öyle koklayım bırakayım yok...ben olsam onu bir günde yer içim rahat devam ederdim sonra :)

Bu arada menümü de yazayım yemek planı yapmadım henüz ama.
Kahvaltı 1 kase ballı sütlü yulafv ezmesi.
Birazdan yeşil çay demleyeceğim yine tarçınlı ve bol limonlu.
Kitap olarak da Sipehsalar Risalesi diye bir kitap okuyorum Hz. Mevlana ile ilgili.
Bu sabah hastalandım o yüzden spora başlamayı yine erteliyorum nasıl çözeceğim bu spor işini bilmiyorum ((

Aynennnnn!!!! O yüzden bu ay alışverişte hiç abur cubur almadım. Eşim akşamları aranıyor evde bir şey yokmu diye ama yoook almam bir süre. Yoksa yerim biliyorum. En azından bünyem bu düzene alışana kadar.

yağ kas olmaz ama yediğin hiçbir protein de vucudda yağ a dönüşmez. vucud proteini sindirmek için o proteinden aldığın kalorinin %30 unu kullanıyormuş. 100 kalori aldın 30 kalorisi onu sindirmeye çalışırken gidiyor. ztn squattır basit hareketleri gün içinde hallediyorum kas çalışsın diye.
tabi yağ için koşu bandına geçmem lazım. iyi gibiyim esasında bugün akşamleyin randevulaşabilirim koşu bandımla

sağlık sorunu varsa diyetisyeni tavsiye ediyorum. bebekliğinden beri yuvarlak olan arkadaşım diyetisyenle 6 ayda 36 bedene indi. tabi kendine göre beslenmeye alıştığı için de geri almadı. ben yemek düzenim ve azmim o kadar olmadığı için gitmedim ama annem de diyetisyenle güzel kilo vermişti.

AAyy şaşırdım ben deeee. Var çünkü öyle takıntılılar biliyorum. Korktum nasıl ikna edicez diye. Ohh rahatladım :))))
Çok tatlısın ya Hassasiyetin için çok teşekkürler canım.

Ah tatlım arkadaş şeker derken hastalıktan değil, beyaz şekerden bahsetmiş, şekerli yediğimiz herşey karın ve bel çevresinde birikiyor yani bunu demek istemiş..

"Düsmanda İmkan Vardı,MEHMETÇİKDE İman İşte Buydu Çanakkale'yi Geçilmez Kılan..."
18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ

Bu konuda nedense çeşitli görüşler var. Değişik şeyler okuduğum için söylüyorum. Ayrıca yine bazı uzmanlar kabul etmese de bazı uzmanlar proteinin vücutta depolanma olanağı olmadığı için yağa dönüşerek depolandığını söylüyor. Burda önemli olan depolayacak kadar protein, yağ, karbonhidrat vb. şeyler almamak. Yağların kasa dönüşmesinden kastettiğim şey "kas oluşumu için vücut yağların enerjisini kullanır"dı. Bu yüzden sporcular önce kilo alır sonra o enerjiyi kullanarak kas yaparlar. Bu arada kas oluşumunu desteklemek için pol protein ve hatta protein tozu kullanırlar. Ayrıca kas ağırlığı yağ ağırlığından fazladır. O yüzden ağırlık kaybetmek istiyorsan fazla kas yapmamalısın demek istemiştim. :26:

spor da takıntı gibi bir şey ya herkes kendi bildiğini uyguluyor. ama ben proteinden zarar gelmez görüşündeyim. tabi ki fıstık ezmesi sırf protein değil
sporcular spor öncesi de karbonhidrat alıyor vs. ben de kendime uydurduğum kadar denge kurmaya çalışıyorum. bekleyip sonucu göreceğim.

bu arada kalça ve bacağım incelmiş bel simit aynı. önce kalçadan kg vermek ne kötü

bir de kas olursa kg olarak ağır da bassam çok üzerinde durmam. kas malum yer kaplamıyor. cm ölçüyorum bir yandan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…