Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cok sagol canim bu hafta regli olucam tatli krizleri basladi ama 82.3 cok guzel aylardir bi gram bile verememistim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar!

Nasılsınız. Burdaki muhabbetler bayağı güzel maş. Bu takımı bırakamıyorum valla hepinizin enerjisi sıcaklığı çok iyi...

Bende gece yemesi olayi cok fazla ama bende bu hafta dikkat edip belli bi yerde yemegi kesicem

Oglen yemeginde et yemegi guvecte ama pide yedim yaninda ...tekde yiyemedimki...bi kusurum o su ana kadar bu pide ama mutluyum....cunku biliyorumki vijdan yapip yemegi kesmek hic bi arti saglamiyor

Kabizlik sorunu cekenler dogadan elma kromlu cay icsin ve kuru erik yesin inanilmaz ise yariyor...

Ve spor yaparken yururken vs diz kapaginizi zorlamayin benimki inanilmaz agriyor ve yuruyemiyorum bile...dikkat edin lutfen 25 dk duzenli egzersiz yeterli ama bazen bende abartiyorum durumu duzen yok cunku ....dikkatli olalim..

merhaba arkadaşlar!

Nasılsınız. Burdaki muhabbetler bayağı güzel maş. Bu takımı bırakamıyorum valla hepinizin enerjisi sıcaklığı çok iyi...
sen bize takılmaya devam et, özellikle de doğumdan sonra devam et, eğer stresliyken çok yiyorsan kesinlikle burayı bırakma derim. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim yazmaya vaktim olmayınca bir de diyet yapamayınca bırakmıştım keşke bırakmasaydım.

Yok canım çok yiyemiyorum midemde reflü falan var az yemem gerekiyor. Ama bazen canım birşeyi çok çekerse işte iyice doyana kadar yiyorum oda çok nadir oldu sonrası tabi malum doğumdan sonra inş. yine takılırım

arkadaşlar çok mutluyum...motivasyonumu zayıflamaktan başka şeylere kaydırmaya çalışıyorum.gerçi gene alışveriş oldu ama kitaba harcadığım paraya acımıyorum. sadece okumazsam o zaman üzülüyorum.Geçen baharda olduğu gibi bu baharda da diyet kitaplarına yatırdım parayı.
ayça kayanın, osman müftüoğlunun diyet kitaplarını sipariş ettim.
biliyoruz artık ezberledik ama olsun motive ediyorlar.
osman müftüoğlunun mutluluk ile ilgili bir kitabı vardı ucuzdu onu da ekledim sepete. bir de motivasyonla ilgili bir kitap daha...gerçi sınav motivasyonı diyor ama içeriğine baktım genel bildiler de var...
şimdik. kendimde gördüğüm sizin de dikkatinizi çeken şey düşük kalorilidir diye sınır yeme isteği işte beynimdeki o bilgiyi formatlamalıyım. az ye yani ne diye 3 tabak yiyosam. önce düşük kalorililierden fazla yiyorum kontrollü yemeyi bilmeyince öyle de bi zaman geliyo ki kalorisine falan bakmadan ne bulursam fazla yiyorum. bundan böyle amacım bu
1-diyet yapıyorum düşüncesini kafadan çıkartmak 
2- ölçülü yemeyi öğrenmek
3-mutlu olacak başka şeyler bulmak, başka şeyler için yaşamak

Son düzenleme:
Sanah: 5 form bisküv
1 üçgen peynir
1 domates
1 çk şeker çayda

ara: 200 ml yağsız süt

Öğlen: 1 kır pidesi
250 ml ayran

Spor: 7500 adım

bugün ben de sporumu yapacağım

benim menüm
sbh
5 altınbaşak üzeri labne
10 siyah zeytin yağsız
öğlen
ton balığı salatası bol marul, yarım kırmızı biber, az mısır, bir de kuruyemişlerimden
akşam
korkuyorum ama bruksel lahanası var spor sonrası buharda haşlayıp yerim gibi inş.

reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.

valla önerileri tavsiyeleri güzel tabi mühim olan uygulamak

haftasonu kendimi temizliğe vermeyi düşünüyorum hava da böyle olursa balkonu falan yıkar oturur çayımı içerim ödül olarak

Kuzu anlamadığım evlilik okulunu okumak için neden regl bitmesini bekliyosun? Ayetler felanmı var içinde?

ayet ve hadisler var ama türkçe meali.

gecmis olsun canim.ne yapiyodunki sen zorladin dizini

Gaza gelip plates biraz abartinca yada yuruyuste kosu bantinda 45 dk tamamlamaliyim gibi seylere inanip zorladim ve sonuc agriyan bir diz ...duzenli hergun 15 dk bile yapsam ayni etkiyi verirdi ama kafama gore yaptim sanki bir gunde kilo veriliyor gibi

sabah iki dilim kepek ekmegi 5 zeytin peynir bir yumurta iki tane muzlu gofret( miniklerden )

oglen 6 kasik kurufasulye marul+yogurt

aksam ispanak yogurt 3 yemek kasigi pilav

süper bir enerji almışsın walla ben bile hissettim burdan..daim olsun inşallah..öğren bize de öğret arkadaşım!! gerçi ben bu kişisel gelişim kitaplarıyla ilgili sayfayı çoktaaaaaaan kapattım ama tecrübe ettiğin her güzelliği denemeye de hazırım...mide hacmi 2 haftada yerleşiyormuş yani 2 hafta tahammül ettiğimizde midemiz küçülüyor...yoksa dediğin gibi az kalorili ile genişleyen mide çok kalorilide de doymak bilmiyor...benim gerçekten küçüldü midem farkındayım...akşam 1 tabak nohut yedim ve kalktım mümkünmüydü önceden..bi de kış bitti ilkkez yaptım ki çok severim, sırf çok yüksek kalorisi diye yapmıyordum çünkü dayanamayıp 3-5 tabak yiyordum ama bugün bir tabakla durdum yani...böyle olunca acaip motive oluyorum :) bir de başarı hikayeleri beni çok motive ediyor...o yüzden sürekli duymak istiyorum kim ne kadar nasıl vermiş diye...diyette değilim diyorum zaten artık..değilim de sağlıklı besleniyorum ben

Aksam ton balikli salata kucuk bir lor peyniri cok az aralarda erik kurusu ve leblebi ve su anda yemek yemeyi birakiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…