ben de tebrik ederim
Kuzu anlamadığım evlilik okulunu okumak için neden regl bitmesini bekliyosun? Ayetler felanmı var içinde?
Kuzu anlamadığım evlilik okulunu okumak için neden regl bitmesini bekliyosun? Ayetler felanmı var içinde?
sen bize takılmaya devam et, özellikle de doğumdan sonra devam et, eğer stresliyken çok yiyorsan kesinlikle burayı bırakma derim. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim yazmaya vaktim olmayınca bir de diyet yapamayınca bırakmıştım keşke bırakmasaydım.merhaba arkadaşlar!
Nasılsınız. Burdaki muhabbetler bayağı güzel maş. Bu takımı bırakamıyorum vallahepinizin enerjisi sıcaklığı çok iyi...
kitaba değil spora reglm bitince başlayacağım. Yoksa uzun sürüyor reglm.
ben de merak ettim şimdi
sen bize takılmaya devam et, özellikle de doğumdan sonra devam et, eğer stresliyken çok yiyorsan kesinlikle burayı bırakma derim. ben doğumdan sonra bi takıma girmiştim yazmaya vaktim olmayınca bir de diyet yapamayınca bırakmıştım keşke bırakmasaydım.
Sanah: 5 form bisküv
1 üçgen peynir
1 domates
1 çk şeker çayda
ara: 200 ml yağsız süt
Öğlen: 1 kır pidesi
250 ml ayran
Spor: 7500 adım
reglim bitsin ben de başlıcam. mutlu evlilik okulunu ben de okuyayım bakiiim mrak ettim.
Evet kızlar önümüzdeki hafta mutlaka dereceye girmemiz lazım, şimdiden sarılalım en azından akşam 7 sonrası yemeyin hafta sonu da olsa geri çekin kendinizi mamalardan...
Hadi bakalım haftaya perşembe sonuçlar mükemmel olsun
Ve spor yaparken yururken vs diz kapaginizi zorlamayin benimki inanilmaz agriyor ve yuruyemiyorum bile...dikkat edin lutfen 25 dk duzenli egzersiz yeterli ama bazen bende abartiyorum durumu duzen yok cunku ....dikkatli olalim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar çok mutluyum...motivasyonumu zayıflamaktan başka şeylere kaydırmaya çalışıyorum.gerçi gene alışveriş oldu ama kitaba harcadığım paraya acımıyorum. sadece okumazsam o zaman üzülüyorum.Geçen baharda olduğu gibi bu baharda da diyet kitaplarına yatırdım parayı.
ayça kayanın, osman müftüoğlunun diyet kitaplarını sipariş ettim.
biliyoruz artık ezberledik ama olsun motive ediyorlar.
osman müftüoğlunun mutluluk ile ilgili bir kitabı vardı ucuzdu onu da ekledim sepete. bir de motivasyonla ilgili bir kitap daha...gerçi sınav motivasyonı diyor ama içeriğine baktım genel bildiler de var...
şimdik. kendimde gördüğüm sizin de dikkatinizi çeken şey düşük kalorilidir diye sınır yeme isteği işte beynimdeki o bilgiyi formatlamalıyım. az ye yani ne diye 3 tabak yiyosam. önce düşük kalorililierden fazla yiyorum kontrollü yemeyi bilmeyince öyle de bi zaman geliyo ki kalorisine falan bakmadan ne bulursam fazla yiyorum. bundan böyle amacım bu
1-diyet yapıyorum düşüncesini kafadan çıkartmak
2- ölçülü yemeyi öğrenmek
3-mutlu olacak başka şeyler bulmak, başka şeyler için yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?