Canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna, melekler kanatlarıyla korurmuş onları, Rabbim korusun tümm bebek ve çocukları inş.
çok geçmiş olsun ikinize de. zayıflamak için kullandığın ot çöp bişeyler varsa onlar da adet kanamasını arttırabiliyor dikkat et
ya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
evde sürünüyorum resmen eşim serum taktı 2 tane 1000lik serum yedim
sabah kalktığımda ellerim şişmişti ondan herhalde yaa bide oğlumu düşürdüm akşam koltuktan yaa hala aklıma gelince fena oluyorum çok ağladı kuzum
sağol akrebim
ya akrebim ben önümüzdeki hafta bi şok diyet yapsam hani bi zamanlar 5 günde 5 kilo diyeti vardı ya
onu yapıp bi midemi terbiye etsem diyorum
cok gecmis olsun canim sanada oglusunada Allah korumus gercekten.benim oglusta iki sene once gozumun onunde boynunun ustune dustu.kolunu kaldirinca agliyodu capada film cektirdik bisey yok dediler.birhafta gecti arasira kaldirirken aciyo dedi.icime sinmedi baska doktora goturdum.meyer koprucuk kemigi kirilmis.omuzluk taktik kuzuma Allaha sukur gecti.bizim evde olan seyleri yazsam tam roman olur :)))
anammmmmmm bunu daha once yaptinmi? sonra geri aldinmi? yaåmasi kolaymi? hepsini cevaplarsan sevinirim
hoffffff
Sabah dayanamadım tartıldım ve tartıda artı görünce fenalardayım yaaa
Acaba çalışmayan bağırsakların oyunumu? Onlara da noluyosa ne zaman saat ayarı yaptım hemen çalışmayı yavaşlattılar, alıştılar herhalde homini gırtlak bi yeme düzenine özellikle gece saatlerinde, şimdi gram yiyecek gitmiyor akşam saatleri mideye, ehh onların şaşkınlık dönemi sanırsam ama alışacaklar..
Cidden tartı beni bozuyor ama çok umutla çıktım yaa
Bu sabah da 5:00 de kalktım, namaz sonrası tempolu yürüyüşümü yaptım, makinedeki beyazları içerdeki askıya astım, ütü yaptım. Sonrası duş ve giyinmece.. Hala da vakit kaldı hemen kendime meyve tabağı hazırladım..
1 muz, 1 mandalina ve yarım portakalı hüplettim..
Sonra işyerinde lahana turşusu getirmiş arkadaş bana. Onun tadına baktım çok güzeldibi daha baktım.
1 kupa demlenmiş yeşil çay içtim.
1 çukulatalı ev yapımı kurabiye yedim
lahana turşusu
eh sonrada asıl kahvaltılık 1 porsiyon special-k ve süt
Şimdi de suyumu içiyorum.
Hoffff
yine tartı geldi aklıma
sabır sabır bozmicam yaa bırakmicamda, bi inatlık durumu var anlamadım ama inş. bitecek bu direnç..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=355416 bak burda herşey ayrıntılı yazıyor
ben aslinda cok yaparım ama buraya yazmiyordum başak burcu oluncaözgekrd hayat olumsuzluklarla dolu malesef...Allah evlatlarımızı masum insaları korusun bütün kötülüklerden...
bak ben buna dikkat ediyorum , o yüzden 2 dilim 4 dilim yazdığımda diyet ekmek miktarıdır yazdığım
işte çalışkan hatun görün...5 çeşit...ben 5 çeşit yapacak olsam 1- kısır 2-tavuk göğsü 3-kek 4-börek 5-yoğurtlu kereviz salatası
yapardım. sıralama kolaylık ve tercih edilm e sıralaması...ama şimdi şaşırdım 5 çeşiti dolduramam diye düşünüyordum:44:
keki çırpması 5 dk, bulaşıkları kaldırması 10 dko kadar bulaşığın içinde böreği serecek yer buluamayabilirim diye üçgen yufkalar aldığım olur, böreği de sermeye üşenirim. hem temizlik yap hem ikramları hazırla zor bea, nurceng sana üstün hizmet madalyası vermek lazım
Hedefcim ver bakalım istiyorum işte istiyorum. Su ana kadar54 aile agirladim bebek gormesi icin ama artık pasta borek görmek istemiyorum
yağ ölçen cihazlar doğru ölçsün istiyorsan 4 saat aç olman gerekiyorsaat 11de falan bakılacaksan sorun olmaz amma saat 9da falan bakılacaksa yağlı çıkarsın be seldomum
mevsim değişikliği hepimiz etkiliyor, benim ufaklıklar da öksürmeye başladı ben de yorgunum sürekli.
fark ettim de temizlkik yaparak bir çığır açmışımiyiki yapmışım ve buraya yazmışım temizliği
ara ara siz de yaptığınız temizliği böööyle ballandıra ballandıra anlatın da biz de gaze gelelim
sabırlı ol canım gidecek kilolarhoffffff
Sabah dayanamadım tartıldım ve tartıda artı görünce fenalardayım yaaa
Acaba çalışmayan bağırsakların oyunumu? Onlara da noluyosa ne zaman saat ayarı yaptım hemen çalışmayı yavaşlattılar, alıştılar herhalde homini gırtlak bi yeme düzenine özellikle gece saatlerinde, şimdi gram yiyecek gitmiyor akşam saatleri mideye, ehh onların şaşkınlık dönemi sanırsam ama alışacaklar..
Cidden tartı beni bozuyor ama çok umutla çıktım yaa
Bu sabah da 5:00 de kalktım, namaz sonrası tempolu yürüyüşümü yaptım, makinedeki beyazları içerdeki askıya astım, ütü yaptım. Sonrası duş ve giyinmece.. Hala da vakit kaldı hemen kendime meyve tabağı hazırladım..
1 muz, 1 mandalina ve yarım portakalı hüplettim..
Sonra işyerinde lahana turşusu getirmiş arkadaş bana. Onun tadına baktım çok güzeldibi daha baktım.
1 kupa demlenmiş yeşil çay içtim.
1 çukulatalı ev yapımı kurabiye yedim
lahana turşusu
eh sonrada asıl kahvaltılık 1 porsiyon special-k ve süt
Şimdi de suyumu içiyorum.
Hoffff
yine tartı geldi aklıma
sabır sabır bozmicam yaa bırakmicamda, bi inatlık durumu var anlamadım ama inş. bitecek bu direnç..
ayyyyy cok komiksinAcıcık kendime benzettim kaş, göz, dudak ve saç kısmısını (ne kaldıysa geriye)o yüzden koydumdu
Değiştiricem ama yaa çok seksapalli bişii gibi
Hatta benim eşi de kandırdım bak resmimi koydum diyesakin sakin oturan adamın şekli değişti, birden atlayan kaplana dönüştü zaten uyuz oluyo kk ya ve kk ya girmelerime ayyy çok komikti ama yaa hem resme bakıyo hem bana kızıyor
Bir süre sonra farketti tabii
İyi oldu ama hareket, adamın benzine kan geldi
Oğluna ve sana çok geçmiş olsun dileği ileya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
sabah kalktığımda ellerim şişmişti ondan herhalde yaa bide oğlumu düşürdüm akşam koltuktan yaa hala aklıma gelince fena oluyorum çok ağladı kuzum
Aynen bizimd e öyle hele aksamları ikimizde telefonlayiz böyle yapmayalım diyoruz buyuk oglum icin ama bağımlılık yapiyo malesefAcıcık kendime benzettim kaş, göz, dudak ve saç kısmısını (ne kaldıysa geriye)o yüzden koydumdu
Değiştiricem ama yaa çok seksapalli bişii gibi
Hatta benim eşi de kandırdım bak resmimi koydum diyesakin sakin oturan adamın şekli değişti, birden atlayan kaplana dönüştü zaten uyuz oluyo kk ya ve kk ya girmelerime ayyy çok komikti ama yaa hem resme bakıyo hem bana kızıyor
Bir süre sonra farketti tabii
İyi oldu ama hareket, adamın benzine kan geldi[/QUOTE
:)))))))))) iyi olmus ilgisiz beylere saskinlik sart.benim esimde bazen gicik oluyo ama kendi telide elinden dusmuyo diye sesini cikartmiyo
ben deniz de bu sabah tartılmamak için kendimi zor tuttum, bu hafta hep hamur işi yedim. kilo aldığımı düşünüyorum son olarak bu sabah bi bakayım kilo aldımsa dikkat ederim diye şeytan dürttü ama bakmadım kiloma. bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü yaptım:26:
bu hafta öyle rastladı ki pazartsi öğlen iş yerinde bi kutlama vardı, akşama benim misafirim vardı.
dün eşim evde olmayınca aldığım kıymadan köfte yapmak istemedim çocuklara kıymalı makarna yaparım eşim evdeyken de köfte yaparım dedim. oldu mu gene hamur ve yedim tabi ki...
şimdi birazdan da sendikacılar yemek ısmarlayacak işyerine getireceklermiş . dışarıda bi türlü buluşamadık. dışarıdan ne gelecek ya lahmacun ya pide pizza gene hamur olur yane...veee bu akşam da rutin arkadaş toplantımız olacaktır, henüz haberim yok
napcam ben, yarın artı çıkmazsam mucize olur...kilo bildirimi yapmayabilirim değil mi kaptan:2:
Hayır hayır bildir de görelim fark atmış miyiz sana
ya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
cok gecmis olsun canim sanada oglusunada Allah korumus gercekten.benim oglusta iki sene once gozumun onunde boynunun ustune dustu.kolunu kaldirinca agliyodu capada film cektirdik bisey yok dediler.birhafta gecti arasira kaldirirken aciyo dedi.icime sinmedi baska doktora goturdum.meyer koprucuk kemigi kirilmis.omuzluk taktik kuzuma Allaha sukur gecti.bizim evde olan seyleri yazsam tam roman olur :)))
sabah
iki kivi.1 kk kadar peynir.bir lokma menenen cocuklara verirken canim cekti
ara
3 kuru kayisi.5 badem
ogle
3 kofte.1 kepce yogurtlu cirba.salata
ara
3 kuru kayisi.5 badem
ara
ttam tahilli eknekli tost
aksam
kiymali patlican.yogurt
umarim fire olmaz[/QUOTE
menu super Insaallah uyarsin
he
men söyliyeyim bunu daha önce ilk doğumumdan 10 ay sonra yaptım ama şöle 5 günlük bir şok diyet
1. patates
2. sebze
3.et
4.meyve
5.yumurta
ben ilk yaptığımda 3 gün dayanabildim ve 3 günde 3 kilo kaybettim
bak tek faydası midemi terbiye etti ondan sonra öğünlerimi olması gerektiği kadar yedim
tabi eski sistem yemeğe başladınmı hemencik alırsın hepsinde olduğu gibi
daha verdigin yere bakamadim ama ya bunu yada iki gunluk ayran corbasini yapicam Insaallah.ama azicik kacirip hemen alirsam cok gicik olurum
Eweet gittim dr.a...anam kilo verdim yine yaranamadim kadına79.3 çıktım son gittiğimden beri 4.7 kg vermişim 25 günde...amaaaa sadece 620 gr yağ gerisi sudan gitmiş...azcik payladiktan sonra zaten yağa dönüşmemiş olan taze kilo gitmiş dedi...haftada 200-300 gr olacak fazlası su ve kas gider artık dedi...yeni listem 1600 kalorilik...pazar günleri 3e kadar serbest gün...istediğinden istedigin kadar ye hafta içi proteine dikkat et dedi...öyle işte :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir ayda 5 kilo super bence
kızlar karatay diyeti yapan oldu mu aranızda birde böyle deneyelim şansımızı belki disipline olur kilo veririm diye düşünüyorum.şimdi karatayı araştırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?