kaptanim bu resimdeki kim acep
Hangi resim canım ?
Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu
Seldom senin resme bakamadım telden giriyorum o yüzden mi
Sabah ac karnina kayisi hosafi ye dedi 3 kayisi tanesi ama sekersiz yapicaksin dedi...bol yogurt yesillik azicikta ekmek ve en buyuk ayrintida ekmegi tart 25 gram olucak her bir dilim ekmek malesefki 1 dilim degil 4 dilim yerine gecen ekmeklerde var piyasada dedi...ben sok oldum 1 dilim diye yedigim meger hep 4 dilimmis....tl
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öğle arkadasin ikram ettiklerinden yedim malesef yazamıyorum aksam salata 4-5 kaşık buğday çorbası
Sen yinede bol bol emzir kilo veriliyo canım ben öyle yapiyorum o kadar yememe ragmen cok almıyorum
Bencede
Canım ben sürekli misafir agirliyorum allah kolaylik veriyo bi yandan buyugun istekleri küçük aglar bi yandan pasta yap genelde 5cesitin altina dusmedim genelde .gercekten misafir 9kismetiyle geliyor ve herkes sevdiği yete gider
yağ ölçen cihazlar doğru ölçsün istiyorsan 4 saat aç olman gerekiyorGünaydın :)
Dr.dan önce yapılacak en olmadık kahvaltıyı yapacak olmanın vicdan azabiyla burdayım :/ kızım yesin diye ikiz tabak hazırladık e mecbuuuur :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mevsim değişikliği hepimiz etkiliyor, benim ufaklıklar da öksürmeye başladı ben de yorgunum sürekli.günaydın canım öyle değilde herkes temizlik yapan arkadaşının çocuğuna baksa ben 1 günde bitiririm valla
dün hedefin yazılarından sonra bi gaza geldim salonu mutafağı temizledim balkanu yıkadım çamaşır serdim toz aldım
bu arada beyim hasta oldu oluşumun huysuzlanacağı tuttu hepsinin nazına da çektim şimdi bitmiş durumdayım
Herkese Günaydın benimde evim temiz bugün sadece yemek yapicam yoğurt yapicam
nickinin yanindaki sarisin bayan kaptanim
ya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
evde sürünüyorum resmen eşim serum taktı 2 tane 1000lik serum yedim
sabah kalktığımda ellerim şişmişti ondan herhalde yaa bide oğlumu düşürdüm akşam koltuktan yaa hala aklıma gelince fena oluyorum çok ağladı kuzum
Acıcık kendime benzettim kaş, göz, dudak ve saç kısmısını (ne kaldıysa geriye)o yüzden koydumdu
Değiştiricem ama yaa çok seksapalli bişii gibi
Hatta benim eşi de kandırdım bak resmimi koydum diyesakin sakin oturan adamın şekli değişti, birden atlayan kaplana dönüştü zaten uyuz oluyo kk ya ve kk ya girmelerime ayyy çok komikti ama yaa hem resme bakıyo hem bana kızıyor
Bir süre sonra farketti tabii
İyi oldu ama hareket, adamın benzine kan geldi[/QUOTE
:)))))))))) iyi olmus ilgisiz beylere saskinlik sart.benim esimde bazen gicik oluyo ama kendi telide elinden dusmuyo diye sesini cikartmiyo
Acıcık kendime benzettim kaş, göz, dudak ve saç kısmısını (ne kaldıysa geriye)o yüzden koydumdu
Değiştiricem ama yaa çok seksapalli bişii gibi
Hatta benim eşi de kandırdım bak resmimi koydum diyesakin sakin oturan adamın şekli değişti, birden atlayan kaplana dönüştü zaten uyuz oluyo kk ya ve kk ya girmelerime ayyy çok komikti ama yaa hem resme bakıyo hem bana kızıyor
Bir süre sonra farketti tabii
İyi oldu ama hareket, adamın benzine kan geldi
ya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
evde sürünüyorum resmen eşim serum taktı 2 tane 1000lik serum yedim
sabah kalktığımda ellerim şişmişti ondan herhalde yaa bide oğlumu düşürdüm akşam koltuktan yaa hala aklıma gelince fena oluyorum çok ağladı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?