Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah : 1 yumurta
2 yk menemen
2 dlm ekmek
3 zeytin

ara : yarım kivi
yarım muz

öğle : 1 tabak kepekli makarna
süs biberi turşusu
salata
yoğurt

ara : 1 kase sütlaç

akşam : fırında kaşarlı mantar
yoğurt
1 dlm ıspanaklı börek

bugün çok yedim ölçülerde çeşit de çoktu..kızıma yesin diye yaptıkça ben de yedim..işte sabah menü yazmamanın cezası :/

yarın sabahta diyetisyen kontrolü var fena oldu fena :/

bu arada farkettiniz mi bilmem benim her öğün olan biberiyeli çaylarım artık yok..çünkü kanamalarımı yeşilçay da çoğaltıyormuş, çok kızdı dr.um söylemedim diye :/ aklınızda olsun

Günaydın :)

Dr.dan önce yapılacak en olmadık kahvaltıyı yapacak olmanın vicdan azabiyla burdayım :/ kızım yesin diye ikiz tabak hazırladık e mecbuuuur :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395815554821.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 30
Keşke imece usulü temizlik yapabilsek. Toplanıp her gün birimizin evini temizlesek çabuçak biter. Ne güzel olurdu

günaydın canım öyle değilde herkes temizlik yapan arkadaşının çocuğuna baksa ben 1 günde bitiririm valla
dün hedefin yazılarından sonra bi gaza geldim salonu mutafağı temizledim balkanu yıkadım çamaşır serdim toz aldım
bu arada beyim hasta oldu oluşumun huysuzlanacağı tuttu hepsinin nazına da çektim şimdi bitmiş durumdayım

özgekrd hayat olumsuzluklarla dolu malesef...Allah evlatlarımızı masum insaları korusun bütün kötülüklerden...

bak ben buna dikkat ediyorum , o yüzden 2 dilim 4 dilim yazdığımda diyet ekmek miktarıdır yazdığım

işte çalışkan hatun görün...5 çeşit...ben 5 çeşit yapacak olsam 1- kısır 2-tavuk göğsü 3-kek 4-börek 5-yoğurtlu kereviz salatası
yapardım. sıralama kolaylık ve tercih edilm e sıralaması...ama şimdi şaşırdım 5 çeşiti dolduramam diye düşünüyordum:44:
keki çırpması 5 dk, bulaşıkları kaldırması 10 dk o kadar bulaşığın içinde böreği serecek yer buluamayabilirim diye üçgen yufkalar aldığım olur, böreği de sermeye üşenirim. hem temizlik yap hem ikramları hazırla zor bea, nurceng sana üstün hizmet madalyası vermek lazım

yağ ölçen cihazlar doğru ölçsün istiyorsan 4 saat aç olman gerekiyor saat 11de falan bakılacaksan sorun olmaz amma saat 9da falan bakılacaksa yağlı çıkarsın be seldomum

mevsim değişikliği hepimiz etkiliyor, benim ufaklıklar da öksürmeye başladı ben de yorgunum sürekli.

Herkese Günaydın benimde evim temiz bugün sadece yemek yapicam yoğurt yapicam

fark ettim de temizlkik yaparak bir çığır açmışım iyiki yapmışım ve buraya yazmışım temizliği
ara ara siz de yaptığınız temizliği böööyle ballandıra ballandıra anlatın da biz de gaze gelelim

hoffffff

Sabah dayanamadım tartıldım ve tartıda artı görünce fenalardayım yaaa

Acaba çalışmayan bağırsakların oyunumu? Onlara da noluyosa ne zaman saat ayarı yaptım hemen çalışmayı yavaşlattılar, alıştılar herhalde homini gırtlak bi yeme düzenine özellikle gece saatlerinde, şimdi gram yiyecek gitmiyor akşam saatleri mideye, ehh onların şaşkınlık dönemi sanırsam ama alışacaklar..

Cidden tartı beni bozuyor ama çok umutla çıktım yaa

Bu sabah da 5:00 de kalktım, namaz sonrası tempolu yürüyüşümü yaptım, makinedeki beyazları içerdeki askıya astım, ütü yaptım. Sonrası duş ve giyinmece.. Hala da vakit kaldı hemen kendime meyve tabağı hazırladım..
1 muz, 1 mandalina ve yarım portakalı hüplettim..

Sonra işyerinde lahana turşusu getirmiş arkadaş bana. Onun tadına baktım çok güzeldi bi daha baktım.
1 kupa demlenmiş yeşil çay içtim.
1 çukulatalı ev yapımı kurabiye yedim
lahana turşusu
eh sonrada asıl kahvaltılık 1 porsiyon special-k ve süt

Şimdi de suyumu içiyorum.

Hoffff
yine tartı geldi aklıma
sabır sabır bozmicam yaa bırakmicamda, bi inatlık durumu var anlamadım ama inş. bitecek bu direnç..

nickinin yanindaki sarisin bayan kaptanim

Acıcık kendime benzettim kaş, göz, dudak ve saç kısmısını (ne kaldıysa geriye) o yüzden koydumdu
Değiştiricem ama yaa çok seksapalli bişii gibi

Hatta benim eşi de kandırdım bak resmimi koydum diye sakin sakin oturan adamın şekli değişti, birden atlayan kaplana dönüştü zaten uyuz oluyo kk ya ve kk ya girmelerime ayyy çok komikti ama yaa hem resme bakıyo hem bana kızıyor

Bir süre sonra farketti tabii

İyi oldu ama hareket, adamın benzine kan geldi

Son düzenleme:
günaydın kızlar dünlü menümü paylaşayım önce
sabah
1 tane saç pidesi
ara
yok
öğlen
yok
akşam
az taze fasulye az kavurma az bulgur pilavı

Pazar menüm:

Gün içinde çok karıştırdığım için aklımda değil ne yedim ama akşam 6 sonrası yenilmedi

Pazartesi menüm:

Sabah:
1 porsiyon special-k/süt

Öğle:
Tantuni, bol karışık turşu, 1 bardak şalgam..

Akşam:
1 porsiyon kısır, marul, 1 kaşık barbunya

2,5 bardak su

Kitap:
Genç Doktora Mektuplar

Spor:
40 dk yürüyüş (gün içinde)

Salı yani dünkü menüm:

Sabah:

Evde:
1 mandalina, 2 yumurtalı ekmek

İş yerinde:
1 Adana simidi, çay

Öğle:
1 porsiyon zeytinyağlı barbunya

Akşam:
Evde tantuni, soğan salatası, maydanoz, süsbiberi turşusu..

2,5 litre su

Kitap:
Genç Doktora mektuplar / DR. PERRİ KLASS
Taş devri Diyeti

Spor:
Sabah Tempolu 40 dk
Gün içinde: 45 dk

ya kızlar akşam bi hasta oldum bu ay reglim öyle fenaki hiç hayatım boyunca böle bişey yaşamadım çok kan kaybettiğimdenmidir nedir tansiyonum düştü
evde sürünüyorum resmen eşim serum taktı 2 tane 1000lik serum yedim
sabah kalktığımda ellerim şişmişti ondan herhalde yaa bide oğlumu düşürdüm akşam koltuktan yaa hala aklıma gelince fena oluyorum çok ağladı kuzum

Canım çok geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna, melekler kanatlarıyla korurmuş onları, Rabbim korusun tümm bebek ve çocukları inş.

evet sen diyince şimdi ben de sana benzettimama adam çileden çıkar tabi öpücük möpücük gönderiyo hey Allahım ya rabbim

çok geçmiş olsun ikinize de. zayıflamak için kullandığın ot çöp bişeyler varsa onlar da adet kanamasını arttırabiliyor dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…