Kahvaltıdan bişii olmaz canım yaa..Eşimle pazar kahvaltılarını biraz abartıyoruz bazen. Ama bir çare bulacaım bu duruma kararlıyım. Bir de haftada 1-2 gün de olsa sabah kahvaltıda yulaf ezmesi de yiyebilirsin bağırsaklara iyi geliyor hem de çok tok tutuyor. Küçücük bir kase bile epey tok tutuyor. Ben etinin yulaf ezmesini alıyorum bazen bal süt, bazen de pekmez süt karışımıyla yiyorum, bazen de sadece yoğurtla karıştırıyorum. Sadece sütle karıştırınca miğdemi bulandırıyor yiyemiyorum. Onu da menüne ekle istersen.
Oh oh ne güzel negüzelyorgunum yorgunum çooooooooooooook yorgunum :/ ama güneş var ya keyfim yerinde şükür :) bi de ben bu yaz saatini seviyorum yaaa..ne güzel eve geldim yedim içtim mutfağı topladım ve hala ikindi namazı geçmedi :) neydi yatsıya yetişmeler!! tabi ikindi itibariyle mutfak da kapanıyor bu da güzel :) bugün 40 dk yürüdüm sonunda...yarın sabah da 40 dk yürücem inşallah..haftada 3 gün bari becersem yürümeyi yetecek..
pazar günleri de yüzmeye başlıyoruz artıkın..ama anne-kız seansına tabi ki..öyle olunca da pek yüzemiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir
yorgunum yorgunum çooooooooooooook yorgunum :/ ama güneş var ya keyfim yerinde şükür :) bi de ben bu yaz saatini seviyorum yaaa..ne güzel eve geldim yedim içtim mutfağı topladım ve hala ikindi namazı geçmedi :) neydi yatsıya yetişmeler!! tabi ikindi itibariyle mutfak da kapanıyor bu da güzel :) bugün 40 dk yürüdüm sonunda...yarın sabah da 40 dk yürücem inşallah..haftada 3 gün bari becersem yürümeyi yetecek..
pazar günleri de yüzmeye başlıyoruz artıkın..ama anne-kız seansına tabi ki..öyle olunca da pek yüzemiyorum aslında ama hiç yoktan iyidir
Ben bugun diet icin hicbirsey yapamadim ama yarin yapicam insallah bu misafirlikler insanin tum duzenini bozuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvaltıdan bişii olmaz canım yaa..
Tatlım mümkündeğil yiyemem ben yulaf ezmesini, o yüzden bu karşıma devam, zaten bu karışıma devam ettiğim sürece bişicik olmazki
Oh oh ne güzel negüzel
Kendime motivasyon olsun diye yaptım size de tavsiye ederim
Sağdaki kavanozdan vermek istediğim kilo kadar şeker var (0.1 kg için 1 tane olmak üzere) işte verdikçe soldakine koyacağımşekerleri. Sol kavanoz boşalınca da amacıma ulaşmış olacağım :)
Nasıl?:)
Evet aynen
Bir misafir geliyor tüm diyetim bozuluyor. Bende misafirin yanında yemeyecek kadar irade yok :)
Şekerleri lüpletmedigin sürece gayet mantıklı :)
Ya ben çok kör inadım :) yemem dediysem yemem...bir ara misafirliğe giderken salatami yanımda götürüyordum böylece içim gitsede utanma belası yemiyordum :) salatayi getir sofradakileri götür olmasın diye :)
ambuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nescafe yok ambuu nescafe yoooooooooooooooooooookkkkkbakalımda yok uyulacak ve kilolar gidicek..
2. takım, kendimle alakalı sınırlamalar getirdiğimde burasıda sınıra girmiş demektir o yüzden sakın perşembeye kilo alarak gelmeyin sakınn
Evet aynen
Bir misafir geliyor tüm diyetim bozuluyor. Bende misafirin yanında yemeyecek kadar irade yok :)
yaa bende bu aralar milletin yaninda bir artistim yok yemem rejimdeyim diyorum.mutfagi toplarken iki kisilik yiyorum :)))
Iyi geceler kizlar
O zaman şöyle dua edelim, inş bir gün kendi arabanı alırsın sende
Ben deneme sürecinde olduğum halde kilo bildirimi yapıyorum değil mi ? ♡ Bir de listeye ne zaman katılabilirim. Yani hala deneme sürecinde miyim? :) ♥ ♡
Yemiyolar işte anaacımm bizdede tam tersi her şey mutfak için bahçenin yüzüne bile bakmayıztarti sonucuna gore belki persembe elektirik kesilir giremem :)))) kaptanim ben ruslarin niye zayif oldugunu biliyorum.esimin tarafinda kizlari 17 yasinda olan bir rus gelin var:))) daha oturup bizim gibi iki tabak yemek yedigini yada bir saat oturdugunu gormedim.bahcesi var devamli biseyler yapiyo.ama mutfak duzeni sifir.duzenli yemek yapmak yada oturarak yemek yok.en cok nescafe ve sigara var.ama kilosunu sorarsaniz 1,75 boyu var 50 kilo filan.uc cocuk annesi.banada cok kilo almissin demisti :)))
Günaydın kızlar :) Bugün nasılsınız :)
Günaaydınnnngünaydın canım inş ama öncelikle eve ihtiyacımız var 2, bir arabaya daha çoookk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?