Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yok şuanda kullanmıyorum hiçbir ilaç. hada önce sadece folik asit kullandım 3 ay. sonra bıraktım. zaten daha hamile değilim ama olurum inşallah. Bakalım hayırlısı.

Sağol canım. bende tavsiyelerinize uyacağım. zaten henüz bir şey yok olursa diye önlem almak istedim. Çoook teşekkürler bilgileriniz için.

m1986 hamilelikte kilo almaya yorum yapicak yuzum yok.ilk oglusta 30 kilo alinca tartilmayi biraktim.tam 15 verdim tekrar bebis hooop 15 geri geldi.cok enteresan ikisinide dogurdum tartildim 93 kiloydum

benim de korkulu rüyam bu zaten. İnşallah 70 kilonun üstüne çıkmam doğumdan sonra. ama daha önemlisi önce hamile kalmam gerek :)))

benim de korkulu rüyam bu zaten. İnşallah 70 kilonun üstüne çıkmam doğumdan sonra. ama daha önemlisi önce hamile kalmam gerek :)))

Allah hayirlisiyla saglikli bir hamilelik nur topu gibi bi bebis nasip eder Insaallah (icimden oglus nasip eder demek geldi :))))) neden bilmem

haftasonu bagladim.soykemis niydim bilmuyorum esim biraz titiz de.
bugun daha iyi
en azindan tualete oturunca cisi yapiyor ama kakasini yapamiyor.ama nedense umitvarim bugun.ya olacak ya olacak..

canim ben hamileykwn 10 kilo aldim ama wmziriken cook aldim.ajlinda bulubsun sen sakin emziriekwn.yeme.aklinda bulunsun elifwzgiuzmansel yaz google arat.bu sahis taylan kumelinin kizi .dogumdan hemen sonra diyete baslamis.ve 30 kilo vermis.blogunda emziren anneler de yapabilir diyor. listeler var.bi bak.hatta not et yardimci olur belki.

kopya cek tabi canim.elifezginin 6, listesindeyim.yam uyamiyorum uydugum kadsr yapiyorum.fena da degilim yani.dimi?

kopya cek tabi canim.elifezginin 6, listesindeyim.yam uyamiyorum uydugum kadsr yapiyorum.fena da degilim yani.dimi?
Evet tabi ki gayet iyisin
Ben de aksam icin nohutlu pirincli salata yaptim.oglen demistim pilavda kaciririm diye korkuyorum diye.riske girmemek icin salataya 80gr.ton baligi da kattim.+100 kalori oluversin pilav yemekten iyidir.
9700 adim yuruyus oldu.simdi 100 zipliyim da 10.000adim oldu sayalim

Maşallah yaaa ne güzel duzene koyman..ben de bi becersem yürüyüş işini :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun en cok ihtiyacim olan buydu seldom bende ufaktan inancimi yitiriyordum artik bende yapmamaliydim ama bugun tartildim ve cok demorize oldum...45 kilo verip 15 kg geri alip tekrar vermeye calismak cooook daha sabir istiyor gercekten...bazen insan cok kotu hissediyor makina gibi hep aklimda saplanti gibi diet duruyor diyorum ciss onu yeme ciss cek elini o tatlidan...bu bazen cok sıkıntı veriyor....

Bugun annemi dietisyene kontrole goturdum bir kilo vermis ama az dedi baslangic icin az yedigin icin olmuyor listeye tam uy dedi...belli bir liste alip uygulamak gerekiyor...kuru bakliyati oglen ye dedi aksam hep hafif sebze yogurt yada salata..

Sabah 2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tane salata
Oglen bir parca a uc ici kadar pide ve guvecte 3 kofte buyuklugunde et
Ikindi 2 dilm ekmrk peynir domates
Aksam dunden bir parca balik 3 yemek kasigi taze fasulye 1 dilm ekmek ve yine gec yedim esim gec geliyor bende bekliyorum 2 lt su 40 dk yuruyus hepsi bu arada... bir kayisi bir menengic kahvesi birde turk kahvesi ben cok yiyorum galiba ama bu ara cok istahim acik gunler uzadi diyemidir bi duzenim bozuldu...

bu sabahtan yaziyim
sabah nesfit
ara iki elma
oglen corba iki dilim ekmek peynir salatalik
ara findik
aksam kurufasulye tursu
buraya kadar iyi amaaaaaaa yalanci profiterol yaptim 4 top yedim.hemde bu saatte.hicbirseyi bir tane yiyip duramiyorum.tatli yapmiyodum epeydir ama esim her aksam soruyo hadi yapiyim az yerim dedim amaaaaa gene pis bogazim galip geldi

canim sen 45 kiloyu nezaman verdin?bide kac yasindasin canim?

iyi akşamlar kızlar çok şükür şişliğim iniyor dün gidememiştim platese bugun gittim
sabah
nesfit
ara yok
öğlen yok
AKŞAMYOK

diyeceğimi sandınz dimi öyle değil maalesef çünkü okuldan arkadaşlar geldi bugun
öğleden sonra onlara hazırlık yaptım yoğurtlu patates salatası börek pasta mayalı pohaça ıslak kurabiye
ama biraz börek biraz salata ve bir tane kurabiye yedim bunları yediğim için akşam yemeği yemedim

İlahiii bi an nefesim tuttum tam kızacaktımkiiiii okudum alt kısmı

Ben de az önce 25 dk taebo yaptım, bittim bittim

Ben de kaptanımızın mesajını görünce tae bo yapayım dedim tabletten yapıyordum şarjı bitince bitiremedim videoyu ama çok güzel kesin kilo verdirir bu ben bundan sonra bunu yapayım :) yarın az yeme günüm hadi bakalım hayırlısı :) :)

33 bitiyor canim bundan 2.3 sene once verdim ...inanin geri alindigi zaman vermek cok daha zor...

bencede canim.ablamda suan ayni durumda insanin sabri ve azmi azaliyo biraz.kiloyu dogumlami aldin? bide kayra kac yasinda (hafizam iyi sanmayin gecmisi okudum ordan biliyorum :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…