Canım merak etme şişlikse gider bi iki güne.. Elma ye, yeşil çay iç. Ödem attırır.. birde öğünlerine yeşil sebze ekle mesela maydanoz nane de ödem attırır.. Sarımsağı dörde böl hap gibi yut hepsini acaip ödem atarsın hem de yağların yanar..
Oooo cezalı sistemli bir liste :128::128:
Canım sanki kilo verirken ilaçmı kullanıyosunki.. Sağlıklı beslenip spor olarak da yürüyüş yaparsan hiç bişiicik olmaz merak etme..
MAŞAALLH kuşuma ne denirki başa
Ben bu filmi daha öncede görmüştümm
yuruyuse bak hizaya gel..supersin
ayni zamanda tatlisin..
masallah gercekten.keske oncesi sonrasi resmin olsa:))
sana herseyi bilen insan fiye bosuna demiyorumm..
canim kilo vermen bencede cok dert degil.sonucta en az 5 haftakikken ogreniyorsun.ben ilkilk 4 ay ilkinde 3 kilo.ikincisinde 6 kilo vermistim.yuruyus de faydali zaten.Allah korusun da dusen bebek ne yaparsan yap dusuyor zaten.Allah kimseye vermesin..
hic tadina bile bakma lutfen.10000 asimi dusun.bosuna gitmesini iatemezsin dimi..
m1986 hamilelikte kilo almaya yorum yapicak yuzum yok.ilk oglusta 30 kilo alinca tartilmayi biraktim.tam 15 verdim tekrar bebis hooop 15 geri geldi.cok enteresan ikisinide dogurdum tartildim 93 kiloydum
benim de korkulu rüyam bu zaten. İnşallah 70 kilonun üstüne çıkmam doğumdan sonra. ama daha önemlisi önce hamile kalmam gerek :)))
seldom Masaallah cok iyi veriyosun bencede.en onemliside kalici olucak olmasi.valla benim yanimda biri kisir dese canim ister ama aksama cok isim var ama yarin mutlaka yapip yerim.
siyahbeyazcim sagol canim sende cok tatlisin.cis durumlari nasil gidiyo.benim minnos yapip soyluyo ve yaptigi bezden cok rahatsiz oluyo hemen degismek istiyo.bir nokta icin bile bez degistirtiyo.bu gidisle bende basliycam buhafta alistirmaya
hedefcim sana katiliyorum.bende hafiza sifir valla gecen bisey yazicaktim acaba yalnis kisimi diye yazmaktan vazgectim.biz bukadar iyiyiz bence kaptancim(tabii gene sen bilirsin kaptancim.kaptanimi sevdigimden yoksa yag degil yalnis anlamayin :))))
benim de korkulu rüyam bu zaten. İnşallah 70 kilonun üstüne çıkmam doğumdan sonra. ama daha önemlisi önce hamile kalmam gerek :)))
listeni çok iyi gordum kopya mı çeksem
çişe alıştırmak için biraz zabır gerekiyor. yaklaşık 2 hafata üstünde duruyorsun 1 aya halloluyor inşallah. ama atlatılıyor herşey gibi bu da.
benim ufaklıklar eylülde 3 yaşında olacaklar. 2 yaş gibi daha havalar soğumadan wc eğitimine başladık. ikisine de bez takmadığım oldu. bir tanesi daha önde gidiyor. kollektif bir şekilde dona kaçırma eylemlerinden sonra biraz daha bekleme kararı aldımzaten havalar da soğudu. bir tanesi çişim geldi diyip wcye yapıyor, bezine yaparsa rahatsız bile olmuyor. diğeri wcye yapmıyor ama bezi kirlenince rahatsız oluyor. şu an üstüne düşmüyorum havalar ısınsın ben de başlicam eğitime.
Evet tabi ki gayet iyisinkopya cek tabi canim.elifezginin 6, listesindeyim.yam uyamiyorum uydugum kadsr yapiyorum.fena da degilim yani.dimi?
Evet tabi ki gayet iyisin
Ben de aksam icin nohutlu pirincli salata yaptim.oglen demistim pilavda kaciririm diye korkuyorum diye.riske girmemek icin salataya 80gr.ton baligi da kattim.+100 kalori oluversin pilav yemekten iyidir.
9700 adim yuruyus oldu.simdi 100 zipliyim da 10.000adim oldu sayalim
bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
şimdi 18 şubat 2013te 104 kg ile başlamışım...29 mart 2013te 97 kg ile takıma gelmişim...2 kez kilo almama rağmen kısa dönemde onları geri vererek devam etmişim..özellikle ekimden beri gr gr giden kilolar totalde 8.5 kg olmuş...sanki gr gr giderken yerinde sayıyor gibi oluyor halbuki...kaçamaklarım ilk zamanlar koca bir öğün ya da bikaç tabak falanken artık kaçamaklar bir öğünde 1 çeşide, hatta 1-2 lokmaya kadar düşmüş...düzenli beslenmeye odaklanınca, protein eksiğimi tahıl ve tavukla kapatmaya başlamışım ki ben neredeyse sadece sebze ve börekle beslenirdim...yaratıcı tarifler üretip damak tadımı da biraz değiştirmişim...yağlı salçalı ve baharatlı yemekleri çok tüketirken, şimdi daha az yağlı, bol çeşnili şeyler tüketmeye alışmışım...her ne kadar hala dönemsel takıntılarım olsa da (bu ara kısır mesela) yemek yelpazem genişlemiş...
yani aslında istediğim şeyi adım adım gram gram gerçekleştiriyormuşum ben :) yeme düzenim şeklim çeşitlerim değiştiğinden geri alma riskim ona oranla azalıyor böylece...daha fazla hareket etme şansını hala yaratamamışım bu da en büyük eksiğim, bu ayla beraber o konuda da ciddi odaklanmalarım olacak..mesela pazar günü yüzmeye başlamalıydım ama çok yorgundum gidemedim bu hafta mazeret yok...
neden mutlaka okumalısınız dedim; bir kere KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM diyebilmek için..verdiğim 25 kilonun 18ini sizinle beraber vermişimayrıca demoralize olan arkadaşlara İSTİKRARLI olunca gayet de oluyor bu iş diyebilmek için...çünkü ben birilerinin bu işi becerebildiğini gördükçe ben de yapabilirim diyenlerdenim o yüzden istedim ki benim yaptığıma siz de şahit olun...
e tabi bi deeeeeeeeeee..... e anladınız siz onu!! alayım maşallahları
Bugun en cok ihtiyacim olan buydu seldom bende ufaktan inancimi yitiriyordum artik bende yapmamaliydim ama bugun tartildim ve cok demorize oldum...45 kilo verip 15 kg geri alip tekrar vermeye calismak cooook daha sabir istiyor gercekten...bazen insan cok kotu hissediyor makina gibi hep aklimda saplanti gibi diet duruyor diyorum ciss onu yeme ciss cek elini o tatlidan...bu bazen cok sıkıntı veriyor....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi akşamlar kızlar çok şükür şişliğim iniyor dün gidememiştim platese bugun gittim
sabah
nesfit
ara yok
öğlen yok
AKŞAMYOK
diyeceğimi sandınz dimi öyle değil maalesef çünkü okuldan arkadaşlar geldi bugun
öğleden sonra onlara hazırlık yaptım yoğurtlu patates salatası börek pasta mayalı pohaça ıslak kurabiye
ama biraz börek biraz salata ve bir tane kurabiye yedim bunları yediğim için akşam yemeği yemedim
canim sen 45 kiloyu nezaman verdin?bide kac yasindasin canim?
33 bitiyor canim bundan 2.3 sene once verdim ...inanin geri alindigi zaman vermek cok daha zor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?