- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
bencede canim.ablamda suan ayni durumda insanin sabri ve azmi azaliyo biraz.kiloyu dogumlami aldin? bide kayra kac yasinda (hafizam iyi sanmayin gecmisi okudum ordan biliyorum :)))))
bak çok güzel bir mevzuya dikkat çektin. nedense biz insan olarak kendimize bakmıyoruz hep başkalarındaki kusurları görüyoruz. ayyyy o öyle olur mu ayyyy bu böyle değil illaki benim dediğim doğru denebiliyor. forumdaki paylaşımlarımız zaten eleştirelim veya eleştirilelim diye ama ben normal hayatta böyle bir eleştiriye açık değilim. çünkü yersiz zamansız eleştiriler olabiliyor. iyi niyetle değil küçük düşürmek için yapıldığı yeri ve zamanından anlaşılıyor.
her konuda tahammüsüz anlayışsız insanlar mı olduk ne... peygamber efendimiz(SAV) bir insana doğrudan şunu hatalı yaptın demezmiş, sohbet sırasında bazı insanlar da şöyle şöyle yapıyor olması gereken şöyle bir yol izlenmesidir gibi açıklarmış.
sağlığın için çok çaba sarfediyorsun tebrik ediyorum senitanita bc730 marka vücut analiz cihazı aldım. 189 liraya.
% olarak: yağ ve su miktarı
Kg olarak: kas miktarını veriyor
bazal metabolizma ve günlük enerji alım tavsiyesi var
metabolik yaşı veriyor (sadece kiloya odaklanmıyoruz, yağ ölçümüğnün yanında bu metabolik yaş bence çok motive ediyor, 32,8 yaşımdayım sen git bana 42 de, sağlıklı beslenince henüz 38 falan gösteriyor inşallah 21 gösterene kadar devam )
organ çevresi yağlanma derecesi
ve fiziki yapı
bu verilerin hepsi sağlıklı beslenip spor yapınca düzeliyor, aksini yapınca bozuluyor
tebrikler kaptanım hepimize yetişebilecek misinGünaydın kızlar
Sabah sabah ne keşfettim 8. TakımdaTae bo diye bi spor, inceledim gayet zevkli, bılly balnks diye arıyorsunuz nette büsürü video çıkıyor ayakta yapılan bol hareketli bi spor ben akşam denicem mesela
Aa bu arada hafta sonu itibari ile 8. Takımın da kaptanıyım kızlar.. 8 / 14 ve 2. Takımlarımız var artık ve hep birlikte kocaman bi aileyiz
bende aynı derten müzdaribim tatlım karatay yapıyorum 2 haftadır çok umutluydum ama bu sabah tartıda bir kilo fazla gördüm çok mutsuzum bırakıyorum karatayıya benimde moralim bozuk ya
tamam hafta sonu kaçamak yaptım ama bu kadar şişmeme sebep olamaz herhalde yaa
kızlar sabah 61 öıktım perşembe 59.9dum şimdi 61im nasıl iş bu anlamadım ama
hissediyorum şişlik var vücudumda
dünkü menüme bakın sabah çıkan kiloya
sabah
1 kase nesfit
öğlen
yarım kase çorba 1 galeta
ara
yarım paket mısır patlağı
akşam yemeğini 16:45te yedim yarım tabak patatesli et yemeği
gün içinde 3 fincan yeşil çay
500 ml elmalı ödem söktürücü çay
1,5 lt su
ben nasıl şişim anlamıyorum
bugün diyet günlüğümü gözden geçirmemi istemiş diyetisyenim ben de geçirdim :) motive olmak için çok güzel bir yöntem gerçekten...
şimdi 18 şubat 2013te 104 kg ile başlamışım...29 mart 2013te 97 kg ile takıma gelmişim...2 kez kilo almama rağmen kısa dönemde onları geri vererek devam etmişim..özellikle ekimden beri gr gr giden kilolar totalde 8.5 kg olmuş...sanki gr gr giderken yerinde sayıyor gibi oluyor halbuki...kaçamaklarım ilk zamanlar koca bir öğün ya da bikaç tabak falanken artık kaçamaklar bir öğünde 1 çeşide, hatta 1-2 lokmaya kadar düşmüş...düzenli beslenmeye odaklanınca, protein eksiğimi tahıl ve tavukla kapatmaya başlamışım ki ben neredeyse sadece sebze ve börekle beslenirdim...yaratıcı tarifler üretip damak tadımı da biraz değiştirmişim...yağlı salçalı ve baharatlı yemekleri çok tüketirken, şimdi daha az yağlı, bol çeşnili şeyler tüketmeye alışmışım...her ne kadar hala dönemsel takıntılarım olsa da (bu ara kısır mesela) yemek yelpazem genişlemiş...
yani aslında istediğim şeyi adım adım gram gram gerçekleştiriyormuşum ben :) yeme düzenim şeklim çeşitlerim değiştiğinden geri alma riskim ona oranla azalıyor böylece...daha fazla hareket etme şansını hala yaratamamışım bu da en büyük eksiğim, bu ayla beraber o konuda da ciddi odaklanmalarım olacak..mesela pazar günü yüzmeye başlamalıydım ama çok yorgundum gidemedim bu hafta mazeret yok...
neden mutlaka okumalısınız dedim; bir kere KOCAMAN TEŞEKKÜR EDERİM diyebilmek için..verdiğim 25 kilonun 18ini sizinle beraber vermişimayrıca demoralize olan arkadaşlara İSTİKRARLI olunca gayet de oluyor bu iş diyebilmek için...çünkü ben birilerinin bu işi becerebildiğini gördükçe ben de yapabilirim diyenlerdenim o yüzden istedim ki benim yaptığıma siz de şahit olun...
e tabi bi deeeeeeeeeee..... e anladınız siz onu!! alayım maşallahları
-fatmabol 45 kilo vermiş tamamını almadan tekrar diyete başlamışsın ne güzel. bence üzülme önemli olan istikrar ve sağlıklı kilo vermek değil mi. 45 kiloyu nasıl vermiştin? bak kilo falan veremesek de diyet yapıyoruz diye aslında sağlığımıza dikkat ediyoruz, ben diyette değilken bu kadar yoğurt yemem mesela
-ambu görümcenden ne haber?
-çitlenbik uhs karatay bile olsa ölçülere dikkat etmek lazım bir de o fındıkları 1 defada 10dan fazla yememek lazım diye düşünüyorum.
- dün yürüyüşümün çoğunu öğle arasında yaptım. 6500 adım olmuştu. hava hafifi hafif çiseliyordu akşama sağnak olursa yürüyemem diye biraz daha gayret ettim öğle arası. önceki gün arabayı evin yakınına park edip oğlanın okuluna yürümüştüm, dönüşte de dolmuşla dönmüştük. e tabi ikizleri alamamıştım. akşam yemeğini falan yedikten sonta taaaa saat 8den sonra almıştım çocukları. dün düşündüm ki okula kadar araba ile gideyim, çocuğu alana kadar biraz vaktim oluyor bu arada okulun mahallesinde turlayayım. dün öyle bir değişklik oldu. bu akşam olursa yolu accık bi 300-400 adım daha uzatmam gerekiyor. deneye deneyte bi çare bulucas inşallah. yoksam sadece boğaz ile uğraşıp durunca olmuyor
günaydın sabah çıtırları menüm
8n-Salı
Sabah:8g. Bitter 40 kal
4 form bisk, 1 et, 1yk bezelye, 1 yumurta 5 zeytin
Ara: 1 yeşil çay
Öğl: 100 g. Döner, yeşillik ,300 ml ayran, 1 dilim ekmek
Yürüyüş: toplam 9700 adım+100 ip atlama
Eve gelince: 1çb meyve suyu
Akşam: bol maydanoz, ½ demet semizotu, 4 yk nohut, 2 dolu yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt, 6yk turşu lahana kavurma, 80 g. Ton balığı
Gece : 3yk yoğurt, 1yk müsli
Yatmadan önce: 2yk pirinç pilavı
oğlumun uykum geldi demesi üzerine yemeyi ve yemek arayışlarını bırakıp kendimi yatağa soktum
sabah tebiiiiiii ki yağ oranım artmıştı
MUTSUZUM
- günaydın kızlar dün diyetime sadık kalmama anneme gidip akşam 8 kadar (badana boya yaptırdılar) temizlik yapmama rağmen sabah tartıda baktım 68 olmuşum
- oğluşum iki dişini birden çıkarıyor çok huysuz sabaha herhalde 15 defa yataktan kalktım
-kendime vakit ayıramıyorum galiba herşeye yetişen kadın olmak çok zor
benim pilim bitmiş galiba neyse görüşürüz
Ah canım herkeste var bir tükenmişlik...ben de sabah gittim psikoloğa 1 saat ağladım geldim :/ tek cümle kuramadık...ama iyi geldi walla :) şükredelim bugüne...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kaptanımızın mesajını görünce tae bo yapayım dedimtabletten yapıyordum şarjı bitince bitiremedim videoyu ama çok güzel kesin kilo verdirir bu ben bundan sonra bunu yapayım :) yarın az yeme günüm hadi bakalım hayırlısı :) :)
Ah canım herkeste var bir tükenmişlik...ben de sabah gittim psikoloğa 1 saat ağladım geldim :/ tek cümle kuramadık...ama iyi geldi walla :) şükredelim bugüne...
HEDEF KUZU AKŞAMLARI NAPIYOSUN BAKİİM ÖYLEgünaydın sabah çıtırları menüm
8n-Salı
Sabah:8g. Bitter 40 kal
4 form bisk, 1 et, 1yk bezelye, 1 yumurta 5 zeytin
Ara: 1 yeşil çay
Öğl: 100 g. Döner, yeşillik ,300 ml ayran, 1 dilim ekmek
Yürüyüş: toplam 9700 adım+100 ip atlama
Eve gelince: 1çb meyve suyu
Akşam: bol maydanoz, ½ demet semizotu, 4 yk nohut, 2 dolu yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt, 6yk turşu lahana kavurma, 80 g. Ton balığı
Gece : 3yk yoğurt, 1yk müsli
Yatmadan önce: 2yk pirinç pilavı
oğlumun uykum geldi demesi üzerine yemeyi ve yemek arayışlarını bırakıp kendimi yatağa soktum
sabah tebiiiiiii ki yağ oranım artmıştı
Sen güçlü bir kadınsın demekki Rabbim bunca sorumluluğu vermiş... Sabırla mücadele ve koşturmaya devam şekercimMUTSUZUM
- günaydın kızlar dün diyetime sadık kalmama anneme gidip akşam 8 kadar (badana boya yaptırdılar) temizlik yapmama rağmen sabah tartıda baktım 68 olmuşum
- oğluşum iki dişini birden çıkarıyor çok huysuz sabaha herhalde 15 defa yataktan kalktım
-kendime vakit ayıramıyorum galiba herşeye yetişen kadın olmak çok zor
benim pilim bitmiş galiba neyse görüşürüz
Allahtan uyku var :) akşamları çok karistiriyorsun bence onu duzene sokarsan sorun kalmaz.. Ya o kadar şeyi 60 kiloya nasıl sigdiriyorsun hep sasiriyorum :)
Özellikle basende müthiş incelme olmuş harikasın tatlımgünaydın meleklerimmmm
şişlğim az biraz indi ama hala artıdayım olsun durmak yok sabırla inatla devam
kızlar şimdi size beden ölçülerimin 3 aydaki değişimini yazacağım
bel 77 den 73 e indi
göbek 94 den 85 e indi
basen 106 dan 87ye indi
göbek ve basen çok iyi ama bel neden bu kadfar az inceldi anlamadım
haaaaa zaten belim incecikte ondan
Seldom iki yıl önce eşini kaybetti kuzu. Tek başına pardon tek değil, güzeller güzeli prensesi de var tabii.. Bak seldomcum görüyomusun tek başına bile değilsin ki cümle tamamlanmadıahh kluzum gitme psikoloğa falan ben sana numaramı vereyim ara beni beraber ağlayalım sızlayalım kızalım kocaları çekiştirelim bak nasıl iyi geliyor
ahh kluzum gitme psikoloğa falan ben sana numaramı vereyim ara beni beraber ağlayalım sızlayalım kızalım kocaları çekiştirelim bak nasıl iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?