Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayırlı geceler herkese yarının kaçamaksız bir gün olması dileğiyle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede canim.ablamda suan ayni durumda insanin sabri ve azmi azaliyo biraz.kiloyu dogumlami aldin? bide kayra kac yasinda (hafizam iyi sanmayin gecmisi okudum ordan biliyorum :)))))

Hep yapiliydim ama dogumdan sonra emzirirken aldim .kayra 6 yasinda

birde bu konular erkeklerin yanında konuşuluyor "ayyy çok kilo almışsın" diyorlar hop herkese sana bakıyor çok sinir oluyorum

sağlığın için çok çaba sarfediyorsun tebrik ediyorum seni

tebrikler kaptanım hepimize yetişebilecek misin

bende aynı derten müzdaribim tatlım karatay yapıyorum 2 haftadır çok umutluydum ama bu sabah tartıda bir kilo fazla gördüm çok mutsuzum bırakıyorum karatayı

sana kocaman maşallahhhhhh ben hemen kilolarım gitsin diye uğraşırken sen sabırla 25 kilo vermişsin tebrik ediyorum canım

günaydın sabah çıtırları menüm

8n-Salı
Sabah:8g. Bitter 40 kal
4 form bisk, 1 et, 1yk bezelye, 1 yumurta 5 zeytin
Ara: 1 yeşil çay
Öğl: 100 g. Döner, yeşillik ,300 ml ayran, 1 dilim ekmek

Yürüyüş: toplam 9700 adım+100 ip atlama
Eve gelince: 1çb meyve suyu
Akşam: bol maydanoz, ½ demet semizotu, 4 yk nohut, 2 dolu yk pirinç pilavı
1 kase yoğurt, 6yk turşu lahana kavurma, 80 g. Ton balığı
Gece : 3yk yoğurt, 1yk müsli
Yatmadan önce: 2yk pirinç pilavı

oğlumun uykum geldi demesi üzerine yemeyi ve yemek arayışlarını bırakıp kendimi yatağa soktum
sabah tebiiiiiii ki yağ oranım artmıştı

MUTSUZUM
- günaydın kızlar dün diyetime sadık kalmama anneme gidip akşam 8 kadar (badana boya yaptırdılar) temizlik yapmama rağmen sabah tartıda baktım 68 olmuşum
- oğluşum iki dişini birden çıkarıyor çok huysuz sabaha herhalde 15 defa yataktan kalktım
-kendime vakit ayıramıyorum galiba herşeye yetişen kadın olmak çok zor
benim pilim bitmiş galiba neyse görüşürüz

45 dk yuruyus yaptim...ilk defa bu kadar terledim....3 tane kucuk grisini peynir ve 1 kasik marmelatt.yedim oglen ciss yuycem cunku kardesime gidiyoruz tum akrabalar..aksam taze fasulye ayran ben kactim iii bi gun herkese

-fatmabol 45 kilo vermiş tamamını almadan tekrar diyete başlamışsın ne güzel. bence üzülme önemli olan istikrar ve sağlıklı kilo vermek değil mi. 45 kiloyu nasıl vermiştin? bak kilo falan veremesek de diyet yapıyoruz diye aslında sağlığımıza dikkat ediyoruz, ben diyette değilken bu kadar yoğurt yemem mesela

-ambu görümcenden ne haber?

-çitlenbik uhs karatay bile olsa ölçülere dikkat etmek lazım bir de o fındıkları 1 defada 10dan fazla yememek lazım diye düşünüyorum.

- dün yürüyüşümün çoğunu öğle arasında yaptım. 6500 adım olmuştu. hava hafifi hafif çiseliyordu akşama sağnak olursa yürüyemem diye biraz daha gayret ettim öğle arası. önceki gün arabayı evin yakınına park edip oğlanın okuluna yürümüştüm, dönüşte de dolmuşla dönmüştük. e tabi ikizleri alamamıştım. akşam yemeğini falan yedikten sonta taaaa saat 8den sonra almıştım çocukları. dün düşündüm ki okula kadar araba ile gideyim, çocuğu alana kadar biraz vaktim oluyor bu arada okulun mahallesinde turlayayım. dün öyle bir değişklik oldu. bu akşam olursa yolu accık bi 300-400 adım daha uzatmam gerekiyor. deneye deneyte bi çare bulucas inşallah. yoksam sadece boğaz ile uğraşıp durunca olmuyor

Hergun yuruyus 3 lt su ekmek cok az tatli cok az ne yiyosam yarisi prensibiyle...maydanoz suyu kuru cok etkili oluyordu aralarda 15 gum boyunca yapiyordum...ama insan belli bi saatten sonra bikiyor hedefcim en cokda aaa yine aliyosun laflari moral bozuyor ve ustune geri geliyor kilolar oncelikle moral bozmamak lazim sabir en buyuk ilac oluyordu ben 70 kiloya dustugumde herkes 60 bile yoksun diyordu ebru salli plates cok ise yariyordu...yorgunluk guzel kiyafetler giyince geciyordu canim

Simdi vermek daha zoe cunku vucudu az yemeye alistiriyoruz ve ustune gelen hersey onu yoruyor o yuzden lutfen az yemek yemeyin herkese soyluyorum bu cok buyuk bi hata

Herseyin asirisindan uzak durulmasi lazim ama hic yememek asla cozum degil ben kilo verdikce yememeye basladim sabah kahvalti sonra hic aklima yemek gelmiyordu sanki dusmanmis gibi ama hatami sinirlerim bozulup uyuyamiyinca anladim...uyuyamadikca dahada cok zayifladim doktora gittim ve hap almaya basladim uyumak icin ve sonrasinda geri gelen kilolar acilan istah 13 kiloyu geri aldim ama en azindan bu buyuk dersi aldim canim lutfen siz benim hatalarima dusmeyin...

Allahtan uyku var :) akşamları çok karistiriyorsun bence onu duzene sokarsan sorun kalmaz.. Ya o kadar şeyi 60 kiloya nasıl sigdiriyorsun hep sasiriyorum :)

Ah canım herkeste var bir tükenmişlik...ben de sabah gittim psikoloğa 1 saat ağladım geldim :/ tek cümle kuramadık...ama iyi geldi walla :) şükredelim bugüne...

günaydın meleklerimmmm

şişlğim az biraz indi ama hala artıdayım olsun durmak yok sabırla inatla devam
kızlar şimdi size beden ölçülerimin 3 aydaki değişimini yazacağım

bel 77 den 73 e indi
göbek 94 den 85 e indi
basen 106 dan 87ye indi

göbek ve basen çok iyi ama bel neden bu kadfar az inceldi anlamadım
haaaaa zaten belim incecikte ondan

ahh kluzum gitme psikoloğa falan ben sana numaramı vereyim ara beni beraber ağlayalım sızlayalım kızalım kocaları çekiştirelim bak nasıl iyi geliyor

Ben de dün 25 dk sını yapabildim ancak, birde tok karnına olunca sanırım midem kötü olmuştu, bugün aç olursam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum bi kase, naneli ve biberli..

Bugün sabah hiç iştahım yok zor yedim kahvaltımda bi kaç lokmayı ve bıraktım harika bi gelişme bu benim için..
Acaba diyorum bu tae bo etkisimi:26::26:

Menü :

7.00 de : 1 tane kuruyemişli peksimet

Kahvalti : 4 yk menemen
2 dlm ekmek
Biberiyeli yeşilçay

Öğle : 8 yk sebzeli bulgur pilavı
6-7 adet haşlanmış brüksel
Ayran

Ara : 3 kayısı

Akşam : 2 kase tavuklu yoğurt çorbası
Salata

2 lt su

40 dk yürüyüş

evet çok şükür halimize daha zorları ile uğraşan insanlar var

HEDEF KUZU AKŞAMLARI NAPIYOSUN BAKİİM ÖYLE Lütfen akşam 7 sonrası yemeeelerden uzak dur
Sen güçlü bir kadınsın demekki Rabbim bunca sorumluluğu vermiş... Sabırla mücadele ve koşturmaya devam şekercim

laaa nlduki kuzu ? Ben sana hiç ağlamayı yakıştırmıyorum nedense aklımdaki seldom profili son derece zeki ve bi okadar da espiri yüklü olunca gözyaşı hep uzak kalıyor... Tabii ağlamak da hakkımız ama ayarını kaçırmadan, Rabbim güç ve sabır versin tatlım, biz hep yanındayız ne olursa anlat olurmu, birlikte gülüyoruz, birlikte ağlarızda nolucak sanki
Özellikle basende müthiş incelme olmuş harikasın tatlım
ahh kluzum gitme psikoloğa falan ben sana numaramı vereyim ara beni beraber ağlayalım sızlayalım kızalım kocaları çekiştirelim bak nasıl iyi geliyor
Seldom iki yıl önce eşini kaybetti kuzu. Tek başına pardon tek değil, güzeller güzeli prensesi de var tabii.. Bak seldomcum görüyomusun tek başına bile değilsin ki cümle tamamlanmadı
Seldom çok güçlü o yüzden sorumluluğu imtihanı biraz fazla.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Sıkıntılarımız ne kadar büyük olursa olsun, tüm sıkıntılardan büyük Allahımız var hamdolsun, O her şeye kadir, O nun herşeye gücü yeter..
Allah a sığındıkmı tamamdır işimiz, tüm sıkıntıların verdiği ağırlık bir anda hafifler inş.

Son düzenleme:

Ah canım benim benim durumum pek vahim bazen psikolog da ağlıyor benimle o boyutta :)

Bu arada güzel bir haber aldım az önce paylaşmadan edemicem :) yehuuu yihuuuuu wuhuuuuuu durumundayim...şimdi hiç konusu geçti mi bilmiyorum benim bir de gönüllü annesi olduğum bir kızım var..sosyal hizmetler korumasında ama resmi tatillerde bizimle oluyordu...5 yıl böyle devam etti ve 1,5 yıl önce evlat edinildi (malesef sıra meselesi yüzünden bize vermediler)..bu süreçte sadece 1 hafta kalabildi bizimle...şimdi ailesi umreye gidiyor ve kuzucum 3 hafta bizimle kalacak..kubra uçacak havalara görünce..3 hafta 3 kişilik bir aile olcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…