Cepten yazmak zor cevaplari yarin yazacaktim, buraya 10.000 adim yurudum yorgunum yazmaya gelmistim ama buna cevap vermezsem catlarim.anammmmmmm.guliyimmi agliyimmi bilemedim.grubun en kolay lokmasi benim galiba.bak simdi esim gece gelmiycek dolap iclerine girisicektim ama once leslie yapmaya karar verdim.siyahbeyahcim evet gaza geldim canim.artik hedefle yarisin bakalim.seldomcum zannimca sen beni gecersin ama arasira boyle iradesizligimi gozume sokarsaniz belki gaza gelirim hedefe bile yetisirim.
uhscim benim icinde oyle sadece bir komsum var guvenip dertlestigim bide burasi var.su nete girmeye basladigimdan beri en iyi yaptigim is burda sizinle olmak.neyse oyalamiyin beni kolay lokma olmadigimi kanitlama zamani
Oyyyyy aldım kızlarımı aldım iki yanıma shrek izliyorum 2537458. kez :) amaaaaa keyifle...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cepten yazmak zor cevaplari yarin yazacaktim, buraya 10.000 adim yurudum yorgunum yazmaya gelmistim ama buna cevap vermezsem catlarim.
-ambu buraya ne zaman geldin ve geleli kac kilo verdin?
Hayir yani aramizda 10 kilo var klasik yol hiz problemi arkafan gelenin daha hizlu olmasi gerekir ki ondekini sollasin
Duran a araci hareket halindeki b aracini yakalamak icin hareket etmelidir, kimildamalidir:)
Hey meeeeen kimilda biraz
Aha aha buldum kendime kolay lokma cirkinlestim de cirkinlestim
benimki iki bucuk yasinda tam.kucuk degil yani.ben ara ara deneyip henuz zamani degil demekki diye birakmistim.asla cocuklari istemedigi birseyi yaptayan bir anneyi.ne kadar dogru bilmiyorim ama ben boyle yapiyorum.neysem bu kez kizkardesim gelmisti yine bir deneyelim dedik cunku bezden dolayi sik sik pisik bile degil mantar oluyor.bu kez daha ilimliyiz bakalim teyzesi.insallah olur.olmazsa da erteleriz sorun degil.zamani degilmis deriz.hic bisey onlardan kiymetli degil..
valla sizin trafik çok konforluymuş, kitap okunuyor, kahvaltı yapıluyor, fotoğraf çekip internette paylaşılıyor...çay konusuna gelince her şeyi de devletten bekleme be kardeşimKim demiş ıstanbulda hayat zor diye??? Hangi şehirde araba kullanırken kitap okunabiliyor ki?? :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ben hamileykwn 10 kilo aldim ama wmziriken cook aldim.ajlinda bulubsun sen sakin emziriekwn.yeme.aklinda bulunsun elifwzgiuzmansel yaz google arat.bu sahis taylan kumelinin kizi .dogumdan hemen sonra diyete baslamis.ve 30 kilo vermis.blogunda emziren anneler de yapabilir diyor. listeler var.bi bak.hatta not et yardimci olur belki.
Allah hayirlisiyla saglikli bir hamilelik nur topu gibi bi bebis nasip eder Insaallah (icimden oglus nasip eder demek geldi :))))) neden bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?