Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cepten yazmak zor cevaplari yarin yazacaktim, buraya 10.000 adim yurudum yorgunum yazmaya gelmistim ama buna cevap vermezsem catlarim.
-ambu buraya ne zaman geldin ve geleli kac kilo verdin?
Hayir yani aramizda 10 kilo var klasik yol hiz problemi arkafan gelenin daha hizlu olmasi gerekir ki ondekini sollasin
Duran a araci hareket halindeki b aracini yakalamak icin hareket etmelidir, kimildamalidir:)
Hey meeeeen kimilda biraz
Aha aha buldum kendime kolay lokma cirkinlestim de cirkinlestim

bugünkü menüm
sabah
nesfit
ara
yeşil elma
öğlen
1 kase çorba yarım dilim kepek ekmeği
ikindi
işi bozan kısım bu otlu börek yedim yaa
akşam
1 kase çorba salata ve iki lokma et vallahi 2 lokmaydı 1 adet kuşbaşı etti

Ambuyanbu gecmis olsun canim. Insallah gorumcen en kisa zamanda iyilesir.

Seldomcugum huzur, saglik icinde nice guzel yaslarinda evladin ile birlikte olursun insallah.

10 sayfa geriden okumaya calisiyorum. Ogunlerimin sayisi 2 ye dustu.

Sabahlari minicik kasede nesfit
Oglen yogunluktan atlaniyor
Ara badem
Aksam muhakkak 1 d ekmek, bol salata ve bir et cesidi.

Su konusunda da istikrarli degilim. Utanarak yaziyorum ama iyi beslenmedigim icin menumu paylasamiyorum. Bu gidisle Akrebim beni diskalifiye edecek.

Kiz hedef senin arac hareket mi etti? Selennnnn aracini yakalayacak mi yoksa
Bak bu aralar yakaladin yakaladin, 60 balçığından ciktigim anda benim arac da harekete devam eder, demedi deme

Benimkisi de 2.5 yasindaydi. Kendisi cikartip atmisti. Zamani gelince kendisini belli eder. Bence dogru yapiyorsun. O da bir birey ve istemiyorsa yapacak bir sey yok. Eninde sonunda ogrenecek icin rahat olsun. Yaaa burasi sacma oldu senin icin zaten rahat niye yazdiysam... Ilkokula alti bagli giden cocuk hic gormedim. Zamanini bekliyor seninkisi. Gerekirse tuvalet egitimi alan bir cocugun hikayesini uydurabilirsin. Korkularini bu sayede ogrenebilirsin. Tuvalete dusmekten korkan cocuk, buyumek istemeyen cocuk.....vb gibi.
Bir de ilk gun kizim icin basari kagitlari hazirlamistim. Oyunumuza baslarken kurallari da o koydu. Her tuvalet yapisinda 1 imzali kagit veriyordum. 5 tane olunca cok istedigi bir seyi yapiyorduk. Kuralini o koyarsa oyunun ne oldugu onemli degil, cunku oyun onun oyunu.
1 A4 kagida cizelge yapip gulen yuz stikırlari da yapistirabilirsin. Bu bir oyunmus gibi, ona bu oyunu oynamak isteyip istemedigini sorabilirsin. Kim bilir belki odul havuc felsefesi hosuna gider. Bir tane cocuk deneyimi ile akil vermek bana dusmezdi, muhakkak bunlar aklina gelmistir ama tuvalet egitimine bakis acimiz ayni oldugu icin yazayim dedim.

Bugünkü menüm
Kahvaltı 1 gözleme nin 1/4ü, çilek, maydanoz
Ara kahve
Öğlen 4 tane sosis tava, salata, Havuçlu karnabahar salatası
Ara 1 tane maden suyu, 4 tane dokuz kat gofreti
Akşam çilek, 1 parça tavuk ( avuç içi kadar)
Ara hurma
That's all :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canlar

Menü (dünün aynısı olacak)

Kalkınca yarım elma

Sabah : 1 simit
4 siyah+2 yeşil zeytin
Domates

Öğle : 7-8 yk bol sebzeli bulgur pilavı
Ayran

Ara : 3 kuru kayısı

Akşam : 2 kase tavuklu yoğurt çorbası
Salata
2 dlm ekmek

2 lt su

Bugün yürüyüş yok

Kilo bildirimi

Cepten yazıyorum şimdi listeyi bulamam...bide perşembe cuma benim en yoğun günlerim girmek zor oluyor..şimdiden yazayim ekleyin lutfeeeeen

78.6 kaçtım geçen hafta hatırlayamadım inşallah 100 gr.da olsa gitmiştir :/

81.9 gr olsun yola devam.

günaydın kızlar benim kilom malesef 67,5 hastalık belirtileri var daha erken ama anlamadım karnım kocaman balon gibi
biraz işlerim var onları bitirip hemen dönüyorum öpüyorum hepinizi

kızlaaar günaydın herkese. giremiyorum hiç

kg mu tartılmayı unuttum ama bi 57,8 bi 57,9 çıkıyorduç 57.9 olarak yapalım listeyi. gr gr ya o kdr da şekersiz çay içiyorum

Kim demiş ıstanbulda hayat zor diye??? Hangi şehirde araba kullanırken kitap okunabiliyor ki?? :)

Eklentiler

• $1397109314198.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 63
Tam 50 dk.dir arabadayim ve hâlâ evimi görebiliyorum :/ sanırım ben işe gidene kadar mesai bitecek :) bu arada boş durmadım kahvaltimi ettim arabada!! Bildiginiz domatesli peynir zeytinli bi çayım eksikti walla trafikte çay servisi istiyorum devlet büyüklerinden :)

Kim demiş ıstanbulda hayat zor diye??? Hangi şehirde araba kullanırken kitap okunabiliyor ki?? :)

valla sizin trafik çok konforluymuş, kitap okunuyor, kahvaltı yapıluyor, fotoğraf çekip internette paylaşılıyor...çay konusuna gelince her şeyi de devletten bekleme be kardeşimsana trafik gibi bi imkan sağlamış kendi çayını da kendin yanında getireceksin benim gibi ayptır söylemesi çay keyfi bitmeden kahvaltı sofrasından kalkmak ağırıma gider sırf bu iş için kağıt bardak aldım kendime,her sabah 1 badak çayımı alır çıkarım evden evden 3 çocukkla çıksam da çayı almayı ihmal etmemdökülüyo mökülüyo ama bi başka oluyo arabada çay içemek

Bakıcam canım çok sağol.

**2. TAKIM 355. ETAP **

akrep33 (65,5 ///%)
Seldom ( 79 / 78,6/0.4 / %)
hedef52 ( 63,8/ / / %)
selennnnn ( 60 ///%)
Siyahbeyaz0066( 70,4 / / / %)
Ambuyanbu ( 75,5 / / / %)
nurceng( 62,0 // / % )
uhs ( 67,0 /67,5/-0,5/ % )
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 / % )
ozgekrd ( 84,8 / / / % )
m1986( 63,8 / / / %)
fatmabol( 82 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,9 / / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…