Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bugüne şükür tabi ki...hep dik durmak da yoruyor insanı..terapiler bu işe yarıyor işte..ağlama sizlama orda bitiyor :) ya her anne gibi kızımla ilgili benim zaafim...pazartesi benim öğrenciler neden kubra ile soyadlarınız farklı diye sordular ve benim minik kuzum çok agladi :/ ben de kem küm ettim...ki kimbilir kızım ne hissetti?? Bu velayet işi bitmedikce huzur yok bize :/

Yeni arkadaslara ek bilgi :) ben kizimin koruyucu annesiyim karnimda değil kalbimde büyüdü yani :) bi de eşim vefat etti yalnız ama güçlü bir dul kadınım ay bu dul lafına da gıcık oluyorum :/ ben hâlâ eşimin soyadını tasidigima göre evliyim ben yaaa di mi :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese gunaydinnnn
sabah tartildim ve tatli bana 100gr eklemis.isin kotusu dahada var.
sabah kahvaltida nesfit(canim bisey istemiyo sabahlari)
ara yarim paket nescafe(birden birakamiyorum)
oglen kurufasulye yogurt
ara yarim paket nescafe:))) kaptanim kizma.icmezsem cok ac oluyorum.
aksam nesfit
diye dusunuyorum.uyarim Insaallah

seldomcum Allah yardimcin olsun.ben bazen sirf aglamak icin film seyrediyorum.sonrasinda cok basim agriyo ama rahatlamis oluyorum

hedefcim gorumcem ayni.ikinci defa yirtik olustu midede.yara olmus mudahale edemiyolar kendi kapanabilirmis.bizimkiler arada baska doktor getirdi bize haber vermemislerdi ilk yirtigi.bakalim dun daha iyiydi bizimkiler baska hastanede ayarlamaya calisiyolar.esim ve butun aile orda doktor hatasi oldugu icin ve dogru duzgun haber vermedikleri icin sinirler cok gergin

siyahbeyazcim ben bu sabah cise basliyim dedim.daha bismillah alistirma kilotunu giydirdim bizimki hemen pisletti.sonrada diger kilotu giymedi gene bez bagladik.biz hedefle ayni gitmisiz.bende gecen sene yaz denedim ama olmiyinca biraktim.halilarida yeni yikadim bezsiz gezdiremem valla.ne olucak bilmiyorum.anam bu ikinci cocuk ama cok korkuyorum bu surecten:)))))

Etkilendim simdi sen gozumdw cok daha buyudun tatlim hic aglama oteki dunyada var...Allah senin gibileri esirgesin ben yapamam ama sen basariyorsun supersin.

ne kadar gölü geniş bir insan ayakta alkışlıyorum seldom seni
ve kocaman öpüyorum nanaklarından

ayyy ne kadar incesin bendn.benim incelmis halim bilr senin onceki halin degil.ben de yazacaktim yazmayim bari..
ne mutlu cok guzel..

bizimki kacirdigi zaman hemen hali disina cikiyor.parkeye yapiyor.temizlemesi daha kolay alisti gibi.ama yapmadan biraz pijamasina birakiyor malesef.o da normalmis galiba.gece direniyor yapniyor kaldirinca.malesef bagliyorum geceleri.

ambucum bu sabah itibari ile yarisimiz bitti.canim.69,9 um ben artik.seninle farkli kulvarlardayiz artik.seninle yarismak hic guzel degildi:))benii hic gaza getlrmedin.hatta belki kilo aldin.iyi bir rakibe degilsin.

gaza geldin mi bu yazdiklarimla?

ambucum bu sabah itibari ile yarisimiz bitti.canim.69,9 um ben artik.seninle farkli kulvarlardayiz artik.seninle yarismak hic guzel degildi:))benii hic gaza getlrmedin.hatta belki kilo aldin.iyi bir rakibe degilsin.

gaza geldin mi bu yazdiklarimla?

Ambu artık benim rakibim ne büyük laf ettim :) Ambu en son kaçtın sen bacım?? Ona göre rakibem oluver!! Duydum ki kolay rakipmissin

Bu arada Ambu gorumcen için tefriciye falan okunuyorsa ben de katılmak isterim...daha önce gamze için okumuştuk burda

kaptancım teşekkür ederim iyi dileklerin için inş herşeyin üstesinden gelirim iyiki varsınız
şuan etrafımda hiç yakın dostum yok ya evlendiler başka şehirdeler ya sınava hazırlanıyorlar sadece siz varsınız iyi ki varsınız
seldomcum seni canım gönülden kutluyorum çok büyük bir kalbin varmış allahım herşeyi o güzel gönlüne göre versin

bugün diyet falan düşünmedim rahatta davranmadım tabi
sabah
2 dilim ekmek
biraz peynir
5-6 zeytin

arada bol su çay ,fındık

öğlen
tavuk,yoğurt,salata
3 kaşık pilav

akşam az yicem yarın tartıda az çıkmak istiyorum

kopya cek tabi canim.elifezginin 6, listesindeyim.yam uyamiyorum uydugum kadsr yapiyorum.fena da degilim yani.dimi?

Benim kizim 2 yasina girdi bir ay sonra tuvalet egitimine basladik 2 yasa kadar anal donem oldugu icin oncesinde cis egitimi verilmemesi gwrekiyormus diye biliyorum.. duru eltimin kizinin etkisiyle sanirim 2 gunde ogrendi ve gecw altini hic baglamadim sadece yatagina kalin bir poset semiatim carsafin altina yataga gecmeain diye baktim sikinti yok onuda cikarttim 5 dak bir soriyorduk ve tuv alette hikaye falan okudugumuz icin sikici bir ortam olmadi onun icin hatta tuvalete oyuncak koymustum :) ama biraz daha havalar isinsin diye bekle bence

benimki iki bucuk yasinda tam.kucuk degil yani.ben ara ara deneyip henuz zamani degil demekki diye birakmistim.asla cocuklari istemedigi birseyi yaptayan bir anneyi.ne kadar dogru bilmiyorim ama ben boyle yapiyorum.neysem bu kez kizkardesim gelmisti yine bir deneyelim dedik cunku bezden dolayi sik sik pisik bile degil mantar oluyor.bu kez daha ilimliyiz bakalim teyzesi.insallah olur.olmazsa da erteleriz sorun degil.zamani degilmis deriz.hic bisey onlardan kiymetli degil..

dun yediklerimi yazmadim galiba
kalkinca elma sirkeli su
kahvalti ceyrek elma 3 er yk yogurt ve yulaf kepegi,1 tk keten tohumu
ara yarim armut yesil cay
ogle tavuklu salata
ara komsular geldi.uc dilim kek yedimm
aksam 4 er yk kabak yemegi ve yogurt

spor yoktu.iki fincan bitki cayi ictim.ve cok su iciyorum zaten.

bugun ki menu
sabah
1 dlm cok tahilli, doayes salatalik peynir
ara yok gec kahvalti yaptim cunku 11 de
ogle birer tabak kabak yenegi ve yogurt
ara
yarim dlm tost
ara
1 diyet biskuvu,1 kk kadar peynor, doates
aksam
yesil mercimekli belki de nohutlu bol yesil salata

30 ar dk yuruyus aeroboik plates

off kıyamam çocuğuma... bende bazı şeyleri çocukların belirlemesi gerektiğine inanlardanım o ne zaman istiyorsa o zaman elbette onun da kendini hazır hissettiği bir vakit vardır... dilerim bu süreç sizin için daha kolay olur... galiba 2. çocukların bazı şeyleri öğrenmesi daha kolay oluyor eğer dilay olmasaydı duru da bu kadar çabuk öğrenmezdi diye düşünüyorum...

anammmmmmm.guliyimmi agliyimmi bilemedim.grubun en kolay lokmasi benim galiba.bak simdi esim gece gelmiycek dolap iclerine girisicektim ama once leslie yapmaya karar verdim.siyahbeyahcim evet gaza geldim canim.artik hedefle yarisin bakalim.seldomcum zannimca sen beni gecersin ama arasira boyle iradesizligimi gozume sokarsaniz belki gaza gelirim hedefe bile yetisirim.
uhscim benim icinde oyle sadece bir komsum var guvenip dertlestigim bide burasi var.su nete girmeye basladigimdan beri en iyi yaptigim is burda sizinle olmak.neyse oyalamiyin beni kolay lokma olmadigimi kanitlama zamani

seldomcum tefriciye cekiyolarmi bilmiyorum.gece gunduz hep okuyoruz ama belkide akillarina gelmedi.okursak haber veririm canim cok sagol hatirlattigin icin Allah razi olsun

Oyyyyy aldım kızlarımı aldım iki yanıma shrek izliyorum 2537458. kez :) amaaaaa keyifle...

Oglen cig kofte 4 tane 1 minicil borek minicik kek tavuk haslama ve minicikte tavuk gogsu yesim tadimlikti buna inanamiyorum ki ben saglamca en buyuklerini yerdim kendimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…