HEDEF KUZU AKŞAMLARI NAPIYOSUN BAKİİM ÖYLELütfen akşam 7 sonrası yemeeelerden uzak dur
Sen güçlü bir kadınsın demekki Rabbim bunca sorumluluğu vermiş... Sabırla mücadele ve koşturmaya devam şekercim
laaa nlduki kuzu ? Ben sana hiç ağlamayı yakıştırmıyorum nedense aklımdaki seldom profili son derece zeki ve bi okadar da espiri yüklü olunca gözyaşı hep uzak kalıyor... Tabii ağlamak da hakkımız ama ayarını kaçırmadan, Rabbim güç ve sabır versin tatlım, biz hep yanındayız ne olursa anlat olurmu, birlikte gülüyoruz, birlikte ağlarızda nolucak sanki
Özellikle basende müthiş incelme olmuş harikasın tatlım
Seldom iki yıl önce eşini kaybetti kuzu. Tek başına pardon tek değil, güzeller güzeli prensesi de var tabii.. Bak seldomcum görüyomusun tek başına bile değilsin ki cümle tamamlanmadı
Seldom çok güçlü o yüzden sorumluluğu imtihanı biraz fazla.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Sıkıntılarımız ne kadar büyük olursa olsun, tüm sıkıntılardan büyük Allahımız var hamdolsun, O her şeye kadir, O nun herşeye gücü yeter..
Allah a sığındıkmı tamamdır işimiz, tüm sıkıntıların verdiği ağırlık bir anda hafifler inş.
Ah canım benim benim durumum pek vahim bazen psikolog da ağlıyor benimle o boyutta :)
Bu arada güzel bir haber aldım az önce paylaşmadan edemicem :) yehuuu yihuuuuu wuhuuuuuu durumundayim...şimdi hiç konusu geçti mi bilmiyorum benim bir de gönüllü annesi olduğum bir kızım var..sosyal hizmetler korumasında ama resmi tatillerde bizimle oluyordu...5 yıl böyle devam etti ve 1,5 yıl önce evlat edinildi (malesef sıra meselesi yüzünden bize vermediler)..bu süreçte sadece 1 hafta kalabildi bizimle...şimdi ailesi umreye gidiyor ve kuzucum 3 hafta bizimle kalacak..kubra uçacak havalara görünce..3 hafta 3 kişilik bir aile olcaz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canım benim benim durumum pek vahim bazen psikolog da ağlıyor benimle o boyutta :)
Bu arada güzel bir haber aldım az önce paylaşmadan edemicem :) yehuuu yihuuuuu wuhuuuuuu durumundayim...şimdi hiç konusu geçti mi bilmiyorum benim bir de gönüllü annesi olduğum bir kızım var..sosyal hizmetler korumasında ama resmi tatillerde bizimle oluyordu...5 yıl böyle devam etti ve 1,5 yıl önce evlat edinildi (malesef sıra meselesi yüzünden bize vermediler)..bu süreçte sadece 1 hafta kalabildi bizimle...şimdi ailesi umreye gidiyor ve kuzucum 3 hafta bizimle kalacak..kubra uçacak havalara görünce..3 hafta 3 kişilik bir aile olcaz :)
seldom kusura bakma özür dilerim bilmiyordum çok üzgünüm
ayyy ne kadar incesin bendn.benim incelmis halim bilr senin onceki halin degil.ben de yazacaktim yazmayim bari..günaydın meleklerimmmm
şişlğim az biraz indi ama hala artıdayım olsun durmak yok sabırla inatla devam
kızlar şimdi size beden ölçülerimin 3 aydaki değişimini yazacağım
bel 77 den 73 e indi
göbek 94 den 85 e indi
basen 106 dan 87ye indi
göbek ve basen çok iyi ama bel neden bu kadfar az inceldi anlamadım
haaaaa zaten belim incecikte ondan
ne mutlu cok guzel..Ah canım benim benim durumum pek vahim bazen psikolog da ağlıyor benimle o boyutta :)
herkese gunaydinnnn
sabah tartildim ve tatli bana 100gr eklemis.isin kotusu dahada var.
sabah kahvaltida nesfit(canim bisey istemiyo sabahlari)
ara yarim paket nescafe(birden birakamiyorum)
oglen kurufasulye yogurt
ara yarim paket nescafe:))) kaptanim kizma.icmezsem cok ac oluyorum.
aksam nesfit
diye dusunuyorum.uyarim Insaallah
seldomcum Allah yardimcin olsun.ben bazen sirf aglamak icin film seyrediyorum.sonrasinda cok basim agriyo ama rahatlamis oluyorum
hedefcim gorumcem ayni.ikinci defa yirtik olustu midede.yara olmus mudahale edemiyolar kendi kapanabilirmis.bizimkiler arada baska doktor getirdi bize haber vermemislerdi ilk yirtigi.bakalim dun daha iyiydi bizimkiler baska hastanede ayarlamaya calisiyolar.esim ve butun aile orda doktor hatasi oldugu icin ve dogru duzgun haber vermedikleri icin sinirler cok gergin
siyahbeyazcim ben bu sabah cise basliyim dedim.daha bismillah alistirma kilotunu giydirdim bizimki hemen pisletti.sonrada diger kilotu giymedi gene bez bagladik.biz hedefle ayni gitmisiz.bende gecen sene yaz denedim ama olmiyinca biraktim.halilarida yeni yikadim bezsiz gezdiremem valla.ne olucak bilmiyorum.anam bu ikinci cocuk ama cok korkuyorum bu surecten:)))))
ambucum bu sabah itibari ile yarisimiz bitti.canim.69,9 um ben artik.seninle farkli kulvarlardayiz artik.seninle yarismak hic guzel degildi:))benii hic gaza getlrmedin.hatta belki kilo aldin.iyi bir rakibe degilsin.
gaza geldin mi bu yazdiklarimla?
kopya cek tabi canim.elifezginin 6, listesindeyim.yam uyamiyorum uydugum kadsr yapiyorum.fena da degilim yani.dimi?
Benim kizim 2 yasina girdi bir ay sonra tuvalet egitimine basladik 2 yasa kadar anal donem oldugu icin oncesinde cis egitimi verilmemesi gwrekiyormus diye biliyorum.. duru eltimin kizinin etkisiyle sanirim 2 gunde ogrendi ve gecw altini hic baglamadim sadece yatagina kalin bir poset semiatim carsafin altina yataga gecmeain diye baktim sikinti yok onuda cikarttim 5 dak bir soriyorduk ve tuv alette hikaye falan okudugumuz icin sikici bir ortam olmadi onun icin hatta tuvalete oyuncak koymustum :) ama biraz daha havalar isinsin diye bekle bence
benimki iki bucuk yasinda tam.kucuk degil yani.ben ara ara deneyip henuz zamani degil demekki diye birakmistim.asla cocuklari istemedigi birseyi yaptayan bir anneyi.ne kadar dogru bilmiyorim ama ben boyle yapiyorum.neysem bu kez kizkardesim gelmisti yine bir deneyelim dedik cunku bezden dolayi sik sik pisik bile degil mantar oluyor.bu kez daha ilimliyiz bakalim teyzesi.insallah olur.olmazsa da erteleriz sorun degil.zamani degilmis deriz.hic bisey onlardan kiymetli degil..
ambucum bu sabah itibari ile yarisimiz bitti.canim.69,9 um ben artik.seninle farkli kulvarlardayiz artik.seninle yarismak hic guzel degildi:))benii hic gaza getlrmedin.hatta belki kilo aldin.iyi bir rakibe degilsin.
gaza geldin mi bu yazdiklarimla?
Ambu artık benim rakibimne büyük laf ettim :) Ambu en son kaçtın sen bacım?? Ona göre rakibem oluver!! Duydum ki kolay rakipmissin
Bu arada Ambu gorumcen için tefriciye falan okunuyorsa ben de katılmak isterim...daha önce gamze için okumuştuk burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?