Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....zannediyorum hedefe ilk seldom ulaşacak, bence 2 siyah üçüncü de selennnn olur, ilk üç belli biz sonuncuyu arıyoruz gibi olduasıl kıran kırana yarış sonunculuk için yapılıyor bu günkü kilo bildirimlerinden sonra sonunculuğun muhtemel adaylarını da bildireceğim inşallah
citlembik, fatmabol, m1986, nazperver, özgekrd sizi de başlangıç kilonuza göre listeye alalım
seldomcum tefriciye cekiyolarmi bilmiyorum.gece gunduz hep okuyoruz ama belkide akillarina gelmedi.okursak haber veririm canim cok sagol hatirlattigin icin Allah razi olsun
Kilo bildirimi
Cepten yazıyorum şimdi listeyi bulamam...bide perşembe cuma benim en yoğun günlerim girmek zor oluyor..şimdiden yazayim ekleyin lutfeeeeen
78.6 kaçtım geçen hafta hatırlayamadım inşallah 100 gr.da olsa gitmiştir :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom ( 79 / 78,6/0.4 / 0,51 %)
hedef52 ( 63,8/ / / %)
selennnnn ( 60 ///%)
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,0 / 0,4/0,57 %)
Ambuyanbu ( 75,5 /75.1 /0,4 / 0,53%)
nurceng( 62,0 // / % )
uhs ( 67,0 /67,5/-0,5/-0,75 % )
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 /0,17 % )
ozgekrd ( 84,8 / / / % )
m1986( 63,8 / / / %)
fatmabol( 82 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,9 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
umarim becermisimdir
dun 69,9 dum ama bugun 70,0 ciktim.regl oncesi kendimi sis hissediyoeum.belki bu yuzdendendir.
Bildirimde bulunmayan arkadaşlar neden hala eklemediniz kilolarınızı
Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hatırlayalım dedim....zannediyorum hedefe ilk seldom ulaşacak, bence 2 siyah üçüncü de selennnn olur, ilk üç belli biz sonuncuyu arıyoruz gibi olduasıl kıran kırana yarış sonunculuk için yapılıyor bu günkü kilo bildirimlerinden sonra sonunculuğun muhtemel adaylarını da bildireceğim inşallah
citlembik, fatmabol, m1986, nazperver, özgekrd sizi de başlangıç kilonuza göre listeye alalım
bizden duasini esirgemiyen siz canlarima iyi haberlerim var.gorumcem bugun daha iyi Insaallah.ayaga desteklede olsa kalkabildi.dahada iyi olucak Insaallah
kaptanimmmmmmmmmmm
istanbula gelince niye sirf seldomu ariyosun.cok alindim bak bende gelicem banane banane
bizden duasini esirgemiyen siz canlarima iyi haberlerim var.gorumcem bugun daha iyi Insaallah.ayaga desteklede olsa kalkabildi.dahada iyi olucak Insaallah
kaptanimmmmmmmmmmm
istanbula gelince niye sirf seldomu ariyosun.cok alindim bak bende gelicem banane banane
Tablo 1A
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ben de öyle düşünüyordum ama listeye ve son haftaki kilolara göz gezdirirsen 1-akrep, 2 ben malesefyarın sabaha netleşir son durum
Kesinlikle öylesin canım
Yaa bişii dicem beni de kabul et o minik aileye ne olurkiHem bana telini yazarmısın özeldeni birgün İstanbul a yolum düşerse seni mutlaka görmek istiyorum şekercim ya
Aa evet bende katılırım seve seve..
ambu görümcen inşallah daha iyidir Rabbim Şafi sıfatıyla iyileştirsin sizlere eğer var ise evlatlarına bağışlasın
bu arada eğer dua okunacak olursa yada Şafi esması çekmek isterseniz lütfen beni de dahil et
Rabbim duaları boşa çıkarmaz ....
tebrikler seldom süpersin maşallah sana
kızlarınla güzel vakit geçirmeni diliyorum Rabbim sizleri hiç ayırmasın inşallah
kaptanimmmmmmmmmmm
bigun kandime bir pant.bir gomlek aldim 40 beden.ama biliyorsunuz lcw nin bedenleri biraz daha boldur.
ama hala istedigim kiyafetlere misigamadim.enzirme aparatlarim hic kuculmuyor yaa.bi de spor yapiyorum sozde.bi de alt karnim istedigim gibi degil hala.ama popom ve bacakalrim super.ust taraf sanki baskasinn..
Ben de ayni bahaneyle bekliyorum.64.1di sabah ama yarina daha az cikacagimdan eminim
ben neden bildirimde bulunmadğımı hemen açıklayayım
bu sabah 84 tü kilom her koşulda 800 gr gitti ancak kendimi şiş hissediyorum bugün daha fazla su yeşil çay tükettim o yüzden acaba yarın sabah için 83 lü rakamları zorlayabilirmiyim merak ediyorum açıkçası o yüzden sabah erken vakitte güncel kilom ile bildirim yapmak istiyorum
ama bir aksilik olur ise kilom 84 kızlar
Benim alt bolge problemli ust zayif ama ayni marka alt ust 40 giyiyorum.bigun kandime bir pant.bir gomlek aldim 40 beden.ama biliyorsunuz lcw nin bedenleri biraz daha boldur.
ama hala istedigim kiyafetlere misigamadim.enzirme aparatlarim hic kuculmuyor yaa.bi de spor yapiyorum sozde.bi de alt karnim istedigim gibi degil hala.ama popom ve bacakalrim super.ust taraf sanki baskasinn..
Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Gelecek hafta hedefi 64.0
Kızlar bana bi yardım edin o kadar dikkat ediyorum ama gitmiyo kilolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?