Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

benin 67,7 olmam demek.oo daha var yaa.ama birinci ben olmaliyim seldom degil:)))

seldomcum tefriciye cekiyolarmi bilmiyorum.gece gunduz hep okuyoruz ama belkide akillarina gelmedi.okursak haber veririm canim cok sagol hatirlattigin icin Allah razi olsun

ambu görümcen inşallah daha iyidir Rabbim Şafi sıfatıyla iyileştirsin sizlere eğer var ise evlatlarına bağışlasın
bu arada eğer dua okunacak olursa yada Şafi esması çekmek isterseniz lütfen beni de dahil et
Rabbim duaları boşa çıkarmaz ....

tebrikler seldom süpersin maşallah sana

kızlarınla güzel vakit geçirmeni diliyorum Rabbim sizleri hiç ayırmasın inşallah

heeee alma mazlumun yada sismanin ahini dememisler bosuna:)))) valla aramizdaki kilo bir iki olsa azmedip bir haftada veririm diycem ama bes icin yag cektirmem lazim:)))

Bildirimde bulunmayan arkadaşlar neden hala eklemediniz kilolarınızı

ben neden bildirimde bulunmadğımı hemen açıklayayım

bu sabah 84 tü kilom her koşulda 800 gr gitti ancak kendimi şiş hissediyorum bugün daha fazla su yeşil çay tükettim o yüzden acaba yarın sabah için 83 lü rakamları zorlayabilirmiyim merak ediyorum açıkçası o yüzden sabah erken vakitte güncel kilom ile bildirim yapmak istiyorum

ama bir aksilik olur ise kilom 84 kızlar

Son düzenleme:
bizden duasini esirgemiyen siz canlarima iyi haberlerim var.gorumcem bugun daha iyi Insaallah.ayaga desteklede olsa kalkabildi.dahada iyi olucak Insaallah

kaptanimmmmmmmmmmm
istanbula gelince niye sirf seldomu ariyosun.cok alindim bak bende gelicem banane banane

83.30 gramdi sabah 81.9 gram olmusum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah inşallah daha da iyi olacak

bigun kandime bir pant.bir gomlek aldim 40 beden.ama biliyorsunuz lcw nin bedenleri biraz daha boldur.
ama hala istedigim kiyafetlere misigamadim.enzirme aparatlarim hic kuculmuyor yaa.bi de spor yapiyorum sozde.bi de alt karnim istedigim gibi degil hala.ama popom ve bacakalrim super.ust taraf sanki baskasinn..

Walla bişey kalmamış ya :) iyi geldi bu bak :)

ben de öyle düşünüyordum ama listeye ve son haftaki kilolara göz gezdirirsen 1-akrep, 2 ben malesef yarın sabaha netleşir son durum

Bak hele kaptanımız ve yardımcımıza!!! Kardeeees tombul kaptan olur mu beya???

Canım tabi ki..pcye geçince msj yazarım inşallah..

Sağol canım allah razı olsun...şimdi oyun oynuyorlar ne güzel iki tane olmaları :) birbirlerine arkadaş oluyorlar biraz nefes aldım yahu :)

Ambu yaaa gerçekten biz ıst ekibi bir araya gelsek birgün..selen sen ben fatma da ıst sanırım başka varmiydi?? Yaz gelince bi çay icsek ne gadan güzel olur..dimi??

He he aynı dertten muzdaribiz bak :) böyle olunca kilo kamufle de edilmiyor ya iyi:/

Ben de ayni bahaneyle bekliyorum.64.1di sabah ama yarina daha az cikacagimdan eminim

Benim alt bolge problemli ust zayif ama ayni marka alt ust 40 giyiyorum.

Ühüüüü az önce dayaanamadiiimmm çeyrek dilim ekmek sarelleli ve yarim gòzleme yedim offff kendimi cok fena dövesim var:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Son düzenleme:
Benim de alt kisim kilolu ust daha ince ama su donemde toparlak bir sey olarak geziniyorum

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Gelecek hafta hedefi 64.0
Kızlar bana bi yardım edin o kadar dikkat ediyorum ama gitmiyo kilolar

Geçen hafta 64.8
Bu hafta 64.7
Gelecek hafta hedefi 64.0
Kızlar bana bi yardım edin o kadar dikkat ediyorum ama gitmiyo kilolar

Merve kirici birseyler yap yogurt kürü gibi bak princ lapasini da oneriyorum bir gun yapsan yeter sonra tik tik baslar bu arada facebookta dukan yapan arkadaslar dukan iksirden bahsetmislerdi dur tarifini bulayim

15 gr yesil cay
Süper bir iksir :)) 15gr Yeşilçay bir cay kaşığı toz acı biber ve yarım limon.suyu kaynatıp karışımın üzerine döküp sabaha kadar demlemeye bırakıp sabah öğle aksam yemeklerden yarım saat once ic farki gorwceksin dukan iksir diyw google amcaya bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…