**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom ( 79 / 78,6/0.4 / %)
hedef52 ( 63,8/ / / %)
selennnnn ( 60 ///%)
Siyahbeyaz0066( 70,4 / / / %)
Ambuyanbu ( 75,5 /75.1 / / %)
nurceng( 62,0 // / % )
uhs ( 67,0 /67,5/-0,5/ % )
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 / % )
ozgekrd ( 84,8 / / / % )
m1986( 63,8 / / / %)
fatmabol( 82 / / / %)
citlenbikbesyo( 59,9 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
Bugüne şükür tabi ki...hep dik durmak da yoruyor insanı..terapiler bu işe yarıyor işte..ağlama sizlama orda bitiyor :) ya her anne gibi kızımla ilgili benim zaafim...pazartesi benim öğrenciler neden kubra ile soyadlarınız farklı diye sordular ve benim minik kuzum çok agladi :/ ben de kem küm ettim...ki kimbilir kızım ne hissetti?? Bu velayet işi bitmedikce huzur yok bize :/
Yeni arkadaslara ek bilgi :) ben kizimin koruyucu annesiyim karnimda değil kalbimde büyüdü yani :) bi de eşim vefat etti yalnız ama güçlü bir dul kadınımay bu dul lafına da gıcık oluyorum :/ ben hâlâ eşimin soyadını tasidigima göre evliyim ben yaaa di mi :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom ( 79 / 78,6/0.4 / 0,51 %)
hedef52 ( 63,8/ / / %)
selennnnn ( 60 ///%)
Siyahbeyaz0066( 70,4 / / / %)
Ambuyanbu ( 75,5 /75.1 /0,4 / 0,53%)
nurceng( 62,0 // / % )
uhs ( 67,0 /67,5/-0,5/-0,75 % )
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 /0,17 % )
ozgekrd ( 84,8 / / / % )
m1986( 63,8 /63,5 /0.3 / %)
fatmabol( 82 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
Yüzdeyi nasıl hesapladığımızı anlamadım antabilirseniz Çok sevinirim kızlar
ben de öyle düşünüyordum ama listeye ve son haftaki kilolara göz gezdirirsen 1-akrep, 2 ben malesefben olurum herhalde.baslangictan bile kiloluyum :)))
Kesinlikle öylesin canımBugüne şükür tabi ki...hep dik durmak da yoruyor insanı..terapiler bu işe yarıyor işte..ağlama sizlama orda bitiyor :) ya her anne gibi kızımla ilgili benim zaafim...pazartesi benim öğrenciler neden kubra ile soyadlarınız farklı diye sordular ve benim minik kuzum çok agladi :/ ben de kem küm ettim...ki kimbilir kızım ne hissetti?? Bu velayet işi bitmedikce huzur yok bize :/
Yeni arkadaslara ek bilgi :) ben kizimin koruyucu annesiyim karnimda değil kalbimde büyüdü yani :) bi de eşim vefat etti yalnız ama güçlü bir dul kadınımay bu dul lafına da gıcık oluyorum :/ ben hâlâ eşimin soyadını tasidigima göre evliyim ben yaaa di mi :/
Aa evet bende katılırım seve seve..Ambu artık benim rakibimne büyük laf ettim :) Ambu en son kaçtın sen bacım?? Ona göre rakibem oluver!! Duydum ki kolay rakipmissin
Bu arada Ambu gorumcen için tefriciye falan okunuyorsa ben de katılmak isterim...daha önce gamze için okumuştuk burda
Oyyyyy aldım kızlarımı aldım iki yanıma shrek izliyorum 2537458. kez :) amaaaaa keyifle...
Kesinlikleeeeekendini yorgun hissetsen bile,
başarı senden kaçsa bile,
bir hata sana zarar verse bile,
hatta ihanet sana acı verse bile,
bir hayal yok olsa bile,
gözyaşları gözlerini yaksa bile,
kimse gayretini fark etmese bile,
nankörlük ödülün olsa bile,
anlayısşızlık seni gülmekten alıkoysa bile
ve hatta herşey, hiçbirşey olmasa bile
Vazgeçme...
YENİDEN BAŞLA
BAŞARI SENİ BEKLİYOR
ŞİMDİ BAŞLAMA ZAMANI
Tatlım kilonu listeye eklermisinkızlar kilom 59,9 menülerim az sonra geliyor
Abooooo ben bunu hepten unutmuştummm :18::18::18::18::18:Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....zannediyorum hedefe ilk seldom ulaşacak, bence 2 siyah üçüncü de selennnn olur, ilk üç belli biz sonuncuyu arıyoruz gibi olduasıl kıran kırana yarış sonunculuk için yapılıyor bu günkü kilo bildirimlerinden sonra sonunculuğun muhtemel adaylarını da bildireceğim inşallah
citlembik, fatmabol, m1986, nazperver, özgekrd sizi de başlangıç kilonuza göre listeye alalım
ben de öyle düşünüyordum ama listeye ve son haftaki kilolara göz gezdirirsen 1-akrep, 2 ben malesefyarın sabaha netleşir son durum
Yaa evet, iki gündür iştahımda büyük ölçüde azalma var, yaptığım bikaç şeyinmi yokasa tae bo nunmu faydası oldu bilemiyorum..insülin direncini kırmanın en iyi yolu egzersiz yapmaktır.günlük aktivitelerinize ek 30-45 dk. tempolu yürüyüşün hücre ve hormon arasındaki iletişimi güçlendirdiği biliniyor.
bu yürüyşü alışkanlık haline getirdiğinizde gece uykularınızın daha rahatladığını, iştahınızın azaldığını fark edeceksiniz.
............
tae bo'nun iştahı kapatması geldi aklıma, olabilir yani
**2. TAKIM 355. ETAP **
akrep33 (65,5 ///%)
Seldom ( 79 / 78,6/0.4 / 0,51 %)
hedef52 ( 63,8/ / / %)
selennnnn ( 60 ///%)
Siyahbeyaz0066( 70,4 /70,0 / 0,4/0,57 %)
Ambuyanbu ( 75,5 /75.1 /0,4 / 0,53%)
nurceng( 62,0 // / % )
uhs ( 67,0 /67,5/-0,5/-0,75 % )
nazperver( 58 / 57,9 / 0,1 /0,17 % )
ozgekrd ( 84,8 / / / % )
m1986( 63,8 / / / %)
fatmabol( 82 / / / %)
2. TAKIM ORTALAMASI:
umarim becermisimdir
dun 69,9 dum ama bugun 70,0 ciktim.regl oncesi kendimi sis hissediyoeum.belki bu yuzdendendir.
Kesinlikleeeee
Tatlım kilonu listeye eklermisin
Abooooo ben bunu hepten unutmuştummm :18::18::18::18::18:
Yuh diyorum kendimee
Yaa evet, iki gündür iştahımda büyük ölçüde azalma var, yaptığım bikaç şeyinmi yokasa tae bo nunmu faydası oldu bilemiyorum..
Dün akşam da 45 dk yaptım tae be daha doğrusu yaptık kızımla, sonrası kendimizi banyoya attık her yerimizden sular damlıyordu uffff acaip olduk sucuk gibii
Dün ambuya hava atan sendin dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?