Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cay partisi yapalim....super

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende dikkat ediyorum ama cok su topluyo vucudum bunu fark edebiliyorum bu arada dikkat edin ben tuhaf bi goz virusunu kapmisim gozum kipkirmizi pek fena kendimi doktora zor attim sabahi sabh ettim herkesten uzak dur dedi doktor...

Benim derdimi de bi coz guzelim ya ben cok az verdim koca hafta 100 gr kadar....

Ya kizlar ben sizleri merak ediyorum birde birbirimizin gozuyle bakalim belki oneriler degisir....

Yani simdi ust bolgr m cok diyorsunuz ya belkide sana oyle geliyordur...

Yani simdi ust bolgr m cok diyorsunuz ya belkide sana oyle geliyordur...

Ah caaaanim üst 44-46 alt 42 daaaa nolsun :/ bi de benim göğüs mide göbek üç kat :/ kızım önceden!!! anne merdivenine oturayim mi derdi önceden yani :/ küçüldü ya da kızım büyüdü bir muamma :) faceden ekleyebilirsin beni gerçi kendi resmim pek yok

başlangıç kilom 61 %5i 3 kilo yapıyor sanırım oda58 oooo ben haftaya olurum 58 vee ben bu projden habersiz geçen hafta su yeşili iç çamaşırı takımı aldım dantelli ayy süper bişiydi hiç giymedim ozaman hedef 58

bugun çok yoğun geçti kızlar sizinle pek görüşemedik menü paylaşayım
sabah
1 kase nesfit
ara
4 adt mısır patağı
öğlen
1 kase mercimek çorba
akşam 17:30da
kuzu incik bulgur pilavı salata(bayağı abartılı bir yemekti ama bu hafta akşamları çok geçiştirdim eşim kızdı ona bi gaz olsun die yaptım)

akrebimmm bn listeye kendimi nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum

Yoğurt detoksu yapmayı düşünüyorum hani şu iki günlük olan hatta burada paylaşılmıştı. İlk kez burada gördüm. Ama 75 kilo üstündekilere diyo bende işe yarar mı? :) :what:

Pirinç lapasini anlatır mısınız? Nasıl hazırlanıyor, kür nasıl yapılıyor ? :)

O zaman ust hareketleri yapmaya basliyorsun sekerim bir sopa aliyosun 100 sag 100 sol ceviriyorsun ebru salli cd si aliyosun karin calisiyosun ise yariyo bana guven bu gram gram zayiflamaktam daha karli bir yontem kaslari kuvvetlendiriyosun ve gozle gorulur inceliyosun ben yaptim bunu sende yaparsin canim benim...45 kilo vermis hic sarkmamis bi insan olarak soyluyorum bunlari ...ki o yontemle 70 kg ken 38 beden ust ve alt olarak basarmistim....su anda yine ayni seyi yapiyorum mezurayla c ok zayifladim ama tartida ibre oynamiyor verdigim 2 kilo bile olmadi ama bana sen zayiflamissin demeye basladilar bile en cokda bundan hoslaniyorum....yuruyus ve yuzme gercekten cok etkili olabilir ama bi ust karin kasini asla eritmeZ plates olmadan incelik olmaz once kaslar calisicak seldom buna yogunlasmani mezurayla olculerini alip ust beden uzerinde calismaya basla baslamani isyiyorum ve opuyorum

ayyy cok iyi olur valla.belki musait olanlarda katilir grup toplantisi yapariz.simdiden zayiflamaya basliyim bari beni goren sok olmasin.
bide vucut konusunda Allaha sukur iyiyim.ama popom biraz buyuk bide kollarim fazla sisman (Allahtan orantiliyim dimi :))))

ben ayran corbasina saat 5 e kadar dayanabildim.rengim beyazladi midem bulandi bide sinirlerim bozulunca hooooooop gelsin yemekler.valla butun gun evde olunca kafa baska biseyle meskul olmiyinca ben yapamadim

ben ayran corbasina saat 5 e kadar dayanabildim.rengim beyazladi midem bulandi bide sinirlerim bozulunca hooooooop gelsin yemekler.valla butun gun evde olunca kafa baska biseyle meskul olmiyinca ben yapamadim

Çok mu kötü tadı ? :-/

Çok mu kötü tadı ? :-/

yok canim degil.aslinda soguk corba oldugu icin yazin iyi gider bence.ama dedigim gibi halsizlik sinir olunca iki cocukta park istiyince mecbur bozdum.yoksa hem gidemezdim hemde gereksiz yere cocuklara patlardim

Beni de ekleyebilirsiniz ama nasil olacak ozeld3n mesaj atalim gerci eski de olsa b3nim burada da fotograflarim var merak edenlerw durulur :)

Ben yuzde hesplayamayacagim cikmam lazim b3nim ucin hallederseniz sevinirim opuyorum hayirli cumalar arkadaslarim...

Guzel bi kahvalti yaptim bugun ise de gitmedim kendime ayirdim bugunnu evde toparlamalar yapicam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…