Ambu yaaa gerçekten biz ıst ekibi bir araya gelsek birgün..selen sen ben fatma da ıst sanırım başka varmiydi?? Yaz gelince bi çay icsek ne gadan güzel olur..dimi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
15 gr yesil cay
Süper bir iksir :)) 15gr Yeşilçay bir cay kaşığı toz acı biber ve yarım limon.suyu kaynatıp karışımın üzerine döküp sabaha kadar demlemeye bırakıp sabah öğle aksam yemeklerden yarım saat once ic farki gorwceksin dukan iksir diyw google amcaya bir sor istersen
Yani simdi ust bolgr m cok diyorsunuz ya belkide sana oyle geliyordur...
başlangıç kilom 61 %5i 3 kilo yapıyor sanırım oda58 oooo ben haftaya olurum 58 vee ben bu projden habersiz geçen hafta su yeşili iç çamaşırı takımı aldım dantelli ayy süper bişiydi hiç giymedim ozaman hedef 58Proje ADI: GİTSİN KİLOLAR GELSİN SU YEŞİLİ CİCİLERProje Başlangıç Tarihi: 7 mart 2014
Hedef: Şu anki ağırlığımızın %5ini kaybetmek
Ödül: Her üye tabloda beliritilen hedef kilosuna ulaşınca kendisi için beğendiği ' su yeşili 'renginde bir kıyafet aksesuar vb. alacak.
Not: Hedeflenen kilo şu anki kilomuzun %5 azalması haline olacağımız kilodur o yüzden her üye için farklıdır.
Tablo 1A
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]üye[/TD]
[TD]preoje başlangıç kilosu[/TD]
[TD]kilosunun %5i[/TD]
[TD]Hedeflenen kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akrep33[/TD]
[TD]63,0[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]59,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seldom[/TD]
[TD]80,1[/TD]
[TD]4,0 kg[/TD]
[TD]76,1 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hedef52[/TD]
[TD]63,3[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]60,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selennnnn[/TD]
[TD]60,8[/TD]
[TD]3,0 kg[/TD]
[TD]57,8 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Siyahbeyaz06[/TD]
[TD]71,3[/TD]
[TD]3,6 kg[/TD]
[TD]67,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ambuyanbu[/TD]
[TD]74,4[/TD]
[TD]3,7 kg[/TD]
[TD]70,7 kg.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurceng[/TD]
[TD]62,2[/TD]
[TD]3,1 kg[/TD]
[TD]59,1 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uhs[/TD]
[TD]68,2[/TD]
[TD]3,4 kg[/TD]
[TD]64,8 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
TOPLAMDA 27,2 KİLO ZAYIFLAMIŞ OLACAK 2. TAKIM
.................................
hatırlayalım dedim....zannediyorum hedefe ilk seldom ulaşacak, bence 2 siyah üçüncü de selennnn olur, ilk üç belli biz sonuncuyu arıyoruz gibi olduasıl kıran kırana yarış sonunculuk için yapılıyor bu günkü kilo bildirimlerinden sonra sonunculuğun muhtemel adaylarını da bildireceğim inşallah
citlembik, fatmabol, m1986, nazperver, özgekrd sizi de başlangıç kilonuza göre listeye alalım
Merve kirici birseyler yap yogurt kürü gibi bak princ lapasini da oneriyorum bir gun yapsan yeter sonra tik tik baslar bu arada facebookta dukan yapan arkadaslar dukan iksirden bahsetmislerdi dur tarifini bulayim
Ah caaaanim üst 44-46 alt 42 daaaa nolsun :/ bi de benim göğüs mide göbek üç kat :/ kızım önceden!!! anne merdivenine oturayim mi derdiönceden yani :/ küçüldü ya da kızım büyüdü bir muamma :) faceden ekleyebilirsin beni gerçi kendi resmim pek yok
Ambu yaaa gerçekten biz ıst ekibi bir araya gelsek birgün..selen sen ben fatma da ıst sanırım başka varmiydi?? Yaz gelince bi çay icsek ne gadan güzel olur..dimi??
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
ben ayran corbasina saat 5 e kadar dayanabildim.rengim beyazladi midem bulandi bide sinirlerim bozulunca hooooooop gelsin yemekler.valla butun gun evde olunca kafa baska biseyle meskul olmiyinca ben yapamadim
Çok mu kötü tadı ? :-/
Ah caaaanim üst 44-46 alt 42 daaaa nolsun :/ bi de benim göğüs mide göbek üç kat :/ kızım önceden!!! anne merdivenine oturayim mi derdiönceden yani :/ küçüldü ya da kızım büyüdü bir muamma :) faceden ekleyebilirsin beni gerçi kendi resmim pek yok
Kizlar kilom 83.8 .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?